İşte ondan bende travma olarak kalmış birde sezeryan sonrası anne ağrı hiss etmemeli hep ağrı kesici vurulmalıki sütü gelsin ve ya kesilmesinEvet sorulunca insan gereksiz diye düşünüyor o kadar para verip doğuma gidiyorsun ilaç için ücret istiyorlar çok garip
İnşallah bu sefer daha güzel bir doğum yaşarsınİşte ondan bende travma olarak kalmış birde sezeryan sonrası anne ağrı hiss etmemeli hep ağrı kesici vurulmalıki sütü gelsin ve ya kesilmesin
Geçmiş olsunKızlar günaydin, yazan herkese teşekkür ederim.
Hastanedeyim antibiyotik verildi ağrılarım için ağrı kesici yapıldı açılma sancı yok. Biraz stres yapıyorsun sanırım doktor dedi. Tansiyon da 12 8 lerde. Aslında normal zamanlar için 12 8 iyi biz şuan normal değilizdüşük tansiyon hamilelikte daha normal görünüyor artmazsa bugün çıkarım diye tahmin ediyoruz.
Enfeksiyon için de sağolsunlar antibiyotik verdiler. Uyuma hali var aylardır ilaç almayınca ilaçlar ağır geldi herhalde uyku yaptı hep
Gecmıs olsunnKızlar günaydin, yazan herkese teşekkür ederim.
Hastanedeyim antibiyotik verildi ağrılarım için ağrı kesici yapıldı açılma sancı yok. Biraz stres yapıyorsun sanırım doktor dedi. Tansiyon da 12 8 lerde. Aslında normal zamanlar için 12 8 iyi biz şuan normal değilizdüşük tansiyon hamilelikte daha normal görünüyor artmazsa bugün çıkarım diye tahmin ediyoruz.
Enfeksiyon için de sağolsunlar antibiyotik verdiler. Uyuma hali var aylardır ilaç almayınca ilaçlar ağır geldi herhalde uyku yaptı hep
Evet benimde bi kaç haftadır olmaya başladı. Bi ara olmuyordu. Mecburen günlük ped kullanıyorum. Islak hissini sevmiyorum. 10-15 tane iç çamaşırı aldım sırf bu yüzdenKızlar afedersiniz sizinde akıntınız oluyor mu günde kaç defa yıkıyorum kaç kere iç çamaşırı değiştiriyorum ama kurumuyor çok rahatsız oluyorum :/ neden olabilir ki
Geçmiş olsun ya , tansiyonun normal aslında panik atak yok dimi. Yâda anksiyeteKızlar günaydin, yazan herkese teşekkür ederim.
Günlük pedde batıyor bana iç çamaşırı aldım senin gibiEvet benimde bi kaç haftadır olmaya başladı. Bi ara olmuyordu. Mecburen günlük ped kullanıyorum. Islak hissini sevmiyorum. 10-15 tane iç çamaşırı aldım sırf bu yüzden
Oda dayanmıyor evet, enfeksiyon filan çıkar diye korkumdan gidemiyorum doktora. Öyle koku yada pütürlük de yokGünlük pedde batıyor bana iç çamaşırı aldım senin gibi
Geçmiş olsunn, acaba doğum yaklaştıkça psikolojik olarak panikmi yapıyorsun?Kızlar günaydin, yazan herkese teşekkür ederim.
Benimde birkaç haftadır böyle ve çok güldüğümde/öksürdüğümde biraz idrar kaçıyorumKızlar afedersiniz sizinde akıntınız oluyor mu günde kaç defa yıkıyorum kaç kere iç çamaşırı değiştiriyorum ama kurumuyor çok rahatsız oluyorum :/ neden olabilir ki
Yani bir çaresi yok sanırım bununOda dayanmıyor evet, enfeksiyon filan çıkar diye korkumdan gidemiyorum doktora. Öyle koku yada pütürlük de yok
Geçmiş olsun ya , tansiyonun normal aslında panik atak yok dimi. Yâda anksiyete
Doktor da acaba stres mi yapıyor diye sormuş eşime. ama enfeksiyon var ya mide bulantısı kusma zaten son haftalarda çok zorluyordu.Geçmiş olsunn, acaba doğum yaklaştıkça psikolojik olarak panikmi yapıyorsun?
Benimde birkaç haftadır böyle ve çok güldüğümde/öksürdüğümde biraz idrar kaçıyorumSürekli iç çamaşır değiştiriyorum bende..
Enfeksiyondanda tansiyon yükselebilir canım hele birazcık ateş falan çıkarsa. Çok geçmiş olsunDoktor da acaba stres mi yapıyor diye sormuş eşime. ama enfeksiyon var ya mide bulantısı kusma zaten son haftalarda çok zorluyordu.
Tansiyon da sanırım biraz strese bağlı, kendime bile itiraf edemesem de biraz stres yapiyorum
Bende de oluyor bide bu ara sürekli tuvalete gidiyorum akıntı da çok olmaya başladı sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum bende hatta buraya yazacaktım aynı skntıyı yaşayan var mı diye sonradan vazgeçtim idrar kaçırma çok can skıcı oluyorGeçmiş olsunn, acaba doğum yaklaştıkça psikolojik olarak panikmi yapıyorsun?
Benimde birkaç haftadır böyle ve çok güldüğümde/öksürdüğümde biraz idrar kaçıyorumSürekli iç çamaşır değiştiriyorum bende..
Amin canım Aminİnşallah bu sefer daha güzel bir doğum yaşarsın
Geçmiş olsun canımKızlar günaydin, yazan herkese teşekkür ederim.
Yok canım bende olmuyor ben gece fitil koyuyorum ilk kalktığımda kalıntılar oluyor o kadar ama gebelikte normalmiş koku yoksaKızlar afedersiniz sizinde akıntınız oluyor mu günde kaç defa yıkıyorum kaç kere iç çamaşırı değiştiriyorum ama kurumuyor çok rahatsız oluyorum :/ neden olabilir ki
Baya iş yapmışsın sabah kv köyden gelmişler kaynım asker bir kaç günlük gelmiş gittik onları görmeye bu gün eşim bizim odamızda ufak bir karartı var onun boyasını yapıcak eee tabi yapıncada bir sürü iş çıkıcak odada anne yatağı beşiğini güzelce hazırlayım diyorum perdeleri yıkayım yine şükür bir tek burası kaldı.Size söyledim kendim duramadım. Çarşafları değiştirdim hadi dedim bi robot dönsün, robottan sonra bi vileda yapayım deidm buz gibi olsun ev. Şifonyerde toz olmuş dur dedim bi sileyim. Bi tane çekmeceyi küçük hanıma tahsis edecektim. Düzenleyici almıştım. Onu yerleştirdim. Çok güzel oldu tavsiye ederim. Öyle böyle derken bi sürü iş yaptımçamaşır astım onu saymıyorum artık standart iş oldu. Öğleden sonra ütü çıkar kesin, yemek derdi başlar ne zaman ya ne zaman rahata kavuşucaz
Balkan Room 8'li Beyaz Çekmece Içi Düzenleyici Organizer Set - Çok Amaçlı Dolap Içi Kutu Seti - Fiyatı, Yorumları
Balkan Room 8'li Beyaz Çekmece Içi Düzenleyici Organizer Set - Çok Amaçlı Dolap Içi Kutu Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?