Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    167
Beyaz akıntı oluyor bendede ara ara netten bakmıstım normal dıyordu..gunluk pet kullanma saglıklı degıl iç çamasırını degıstır sık sık..ben oyle yapıyorum
Ben valla bıktım artık çamaşırsız geziyorum çamaşırsız uyuyorum işe yaradı gibi akıntı olmuyor

Ben valla bıktım artık çamaşırsız geziyorum çamaşırsız uyuyorum işe yaradı gibi akıntı olmuyor
Onu da denedim bu seeferde sürekli kıyafet değiştirip makine çalıştırıyorum.
Niqu sen ne fitili kullanıyorsun akıntı için fitil mi var bende alayım

Senin işin az kalmış ama bitmemiş daha bitirmeye bak artık. Doğumun yakın
Gerçi iş bitmiyor beee

Hepsi bir anda gelmiş canını sıkma, bebeğine kavuşmaya odaklan Stress yaptıkça dahada zorlanırsın
Aynısını yaşıyorum, ama çok normal dedi doktor. Bebişler mesaneye iyice çöküyorlarmış. İdrar kaçırma gerçekten çok zor oluyor özellikle dışardayken..

İşte ondan bende travma olarak kalmış birde sezeryan sonrası anne ağrı hiss etmemeli hep ağrı kesici vurulmalıki sütü gelsin ve ya kesilmesin
Canım benim bende inan büyük bir ağrı yaşadım boynuma saplanan acayip bir acıydı ki agridan ağlıyor bağırıyordum serum iğne hiç biri ise yaramadı dediler ki narkozdan ama ben biliyorum ki ben doğumdan sora lavaboya giderken cereyan olan bir koridordan geçmiştim üşüttum annem havlu ısıtıp ısıtıp boynuma bıraktı nasıl iyi geldi düzeldim aman dikkat edin corabiniza yeleğinize o yüzden sanırım normal doğum takıntım başladı

Günaydın kuzum kaçırmışım hasta olduğunu, şimdi daha iyimisin strese girme aman az kaldı sağlıkla gelecek bebekler

Bir kapı var bende kapıyı boyatiyorum eşimde yeğenimin doğum günü gidelim diyor ağirdan alıyorum hele işimiz bitsin

Gerçi iş bitmiyor beee
Benim annem diyor senin evin işi hiç bitmicek gerçekten öyle ayaklarım ağrımasa bir sürü işi durmadan yaparım işte en çok sol ayağım beni zorluyor terlik diyorum alayım artık hepsi sıkıyor

Bende çok duydum sezeryan sonrası titreme oluyor gerçi benim kardeşim normal doğum yapmıştı çok titremesi vardı çok şükür bende olmadı hatta şubatta doğmuştu oğlum şimdi yine çorap koydum ama yelek koymadım aşırı terliyorum bende doğumdan sonra titreme oluyordu geceler sadece kendimize sezeryan sonrası dikkat etmeliyiz benim evimde klima yok olsa asla açmam ama kimde varsa açıp oturmasınlar

Gerçi iş bitmiyor beee
Hepiniz bebek kıyafetlerini çantanızı vs hallettiniz ben anca bu hafta kıyafetleri battaniyeleri vs yıkayacağım yerleştireceğim daha gidip çamaşır deterjanı bulmam lazım ne alacağım bilmiyorum siveno aldınız siz galiba ama burada bulamadım ondan

Bir kapı var bende kapıyı boyatiyorum eşimde yeğenimin doğum günü gidelim diyor ağirdan alıyorum hele işimiz bitsin
Bitince gidin kafan dağılsın ayın 23 kına var bilmiyorum o zamana kadar doğum olucakmı olmazsa eşime diyorum yakında zaten gideriz diyorum geçen nigahda çok ısrar ettiler gelmem için söz vermedim düğüne kesin gitmemde İstanbul'da olucak hem doğum yaparım o zamana kadar

Baby me oğlumda almıştık bereketli hala kullanıyorum bitmek üzre şimdi siveno denicem..belki orda vardı baka bilirsin

Ben ona özel bir şey düşünmedim ve almayacağım ya, evden böyle efil efil bir elbise veya şort tshirt düşünüyorum sadece
Ben de öyle yapacağım kıyafet masrafı yapmak istemiyorum da bakımsız görünür müyüm diye tereddütlü kaldım

Bunu ben de iki üç gündür düşünüyorum. Müslin ya da keten beyaz bir elbise almayı düşünüyorum sonrasında mevlit falan yaparsam orda da giyerim. Buna hevesim var nedense
Mevlüt falan yapıp misafir ağırlayacaksan al sen lazım olur ben zayıflayıp eski kıyafetlerimi giymeyi bekleyeceğim bir sürü kıyafetim var hemen olmaz ama 3,4 ay içinde giyerim heralde

Zeynep Kamil hastanesinde sezaryen sonrası normal doğum polikliniği var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…