ağustos annelerini okudum geldim şimdi de emzirme dönemi gerçekten bu kadar stresli mi? çok korkar oldum doğurup emzirememektenSen nasılsın peki bu süreçte.Yani internette süreci hep çok kötü yansitiyorlar gibime geliyor. Evladını kucagina alınca insan her şeyin üstesinden gelirmis gibi oluyor. Yoksa sadece ben mi öyle düşünüyorum.
Her yerim ağrıyor ama ne bileyim ikimizde saglikliyiz iyiyiz diye kendimi motive ediyorum
çok ilginç gerçekten ben de ankarada şehir hastanesindeyim, 2 haftada 1 bebeği sırf ölçmek için çağırıyorlar plasentamın şeklinden ötürü gelişim geriliği riski olduğu için.Önceki araştırma hastanesiydi iyiydi yeni doğan yoğun bakım ünitesi yok diye buraya sevk ettiler. Evet şehir hastanesi bize yakın sadece bu hastanede yeni doğan yoğun bakım ünitesi var diğer hastane uzak
ben normalde hareket ederken hiç hamile gibi hissetmiyorum dün tenis bile oynadım ama dediğin gibi 2 gün önce genital bölgeme yarım saat falan sancı girdi yürürken, dedim herhalde doğuracağım. ama sonra geçti. senin de geçti mi devam ediyor mu?Kızlar 36 haftalık oldum bugün ama ben yürüyemiyorum sol ayağımı yere basmamla genital bölgemde içeride acaip bir sancı oluyor. Dün Ankara serindi parka gidelim dedik herkes üşürken ben yürürken genital bölgemin sancısından ter içinde kaldım. Yaşayan neden olduğunu bilen var mıdır aranızda ve şuan çok toparlanıyo çocuk karnımın altında
ayağa kalkınca genital bölgemde baskı oluyor ama öyle kan ter içinde kalacak kadar değil.Kızlar 36 haftalık oldum bugün ama ben yürüyemiyorum sol ayağımı yere basmamla genital bölgemde içeride acaip bir sancı oluyor. Dün Ankara serindi parka gidelim dedik herkes üşürken ben yürürken genital bölgemin sancısından ter içinde kaldım. Yaşayan neden olduğunu bilen var mıdır aranızda ve şuan çok toparlanıyo çocuk karnımın altında
Hala devam ediyo ayağımj yere bastığım an sancı giriyor dayanılmayacak şekilde. Bilmiyorum dün yürüdüm acılar içinde durunca geçiyo gibi oluyo bacağımı atmaya başlayım tekrar aynı oturup ağlasam ağlatacak bir acı. Şimdi biraz uzandım ama ara ara yine kasıklarımdan sancı girüyo ilk bebeğim bende bilmiyoeum ne oluyo anlamadım gerçektenben normalde hareket ederken hiç hamile gibi hissetmiyorum dün tenis bile oynadım ama dediğin gibi 2 gün önce genital bölgeme yarım saat falan sancı girdi yürürken, dedim herhalde doğuracağım. ama sonra geçti. senin de geçti mi devam ediyor mu?
Aynen öyle canımtuvalet hemen farkediyor dimi ya
ben ilk doğumdan sonra ayyy demiştim ne güzelmiş saatlerce gitmeden durabilmek
yaaa hadi geçmiş olsun. gözünüz aydın canım allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin
alla alla
öyle dediler böyle dediler. yine 12 eylül e mi kaldı
Hayırlısı canım inşallah bu süreci güzelce atlatırsın bakalım seninki Eylül'ün kaçına denk gelicekYani kuzum bak böyle olmaz yani senin açından düşününce insan engel olamıyor cok kızıyorum doktorlara benim sknti yok kuzum yaa sukur sancim da yok şikayetim de zaten hersey bi anda oluyor olacaksa ondan yarin randevu var bana 37. Haftada gun verilecekmiş nasipse onu bekliyorum heyecanla sadece tarihi belli olsun diye ama tabi kendi gelmek isterse ona da kabuluz ama 38.haftadan sonra gelsin yine de
Genital bölgedeki baskıyı ben geçtim acağip bir sancı ağlatacak kadar acı eğer devam ederse akşam acilden girmeyi düşünüyorum ben özele gitmeyi tercih etmediğim için devlete gidiyorumdaayağa kalkınca genital bölgemde baskı oluyor ama öyle kan ter içinde kalacak kadar değil.
bi doktoruna sordun mu ?
Canım sana kaç hafta geride olduğunu söyledi mi benim 35. Haftada 31 bazı yerler 32 hafta gösteriyordu vücudunun bazı kısımları da küçüklük var bacak boyu ve başı gibiçok ilginç gerçekten ben de ankarada şehir hastanesindeyim, 2 haftada 1 bebeği sırf ölçmek için çağırıyorlar plasentamın şeklinden ötürü gelişim geriliği riski olduğu için.
Gözün aydın saglikla büyüsün inşallah. Tebrik ediyorum maşallahKızlar çok çok şükür kavuştuk oğlumlaKilosu 3070gr minnak bir şey çok minnak sütümü emiyor şimdi uyuyor.Darısı burda bekleyenlerin her kese nasip etsin zamanında.Ağrımı hiss etmiyorum şimdilik yazayım dedim hemen
ay çok geçmiş olsun
Ben de çok çektiğinde ara verdiriyorum yoksa boğazında kalıyor yutamıyor bir de evde tekim aşırı panik oluyorum. Akşamları tıkanınca yutamayınca eşim hemen müdahale edebiliyor ters çeviriyor vs ama ben sönüp kalıyorum ya
Emzik hiç denemedim bugğn alıp bir deneyeyim belki ağız kasları gelişir severse
Hamileliktn kurtulduk çok şükür zamanla da toparlanacağız hızlı geçti zaman birden bitti hamilelik yaşarken uzun geliyordu
Sagol canim bakalim eylülü görelim de inşallahHayırlısı canım inşallah bu süreci güzelce atlatırsın bakalım seninki Eylül'ün kaçına denk gelicek
Oh mis inşallah ağrıların da pek olmaz gözün aydın canımKızlar çok çok şükür kavuştuk oğlumlaKilosu 3070gr minnak bir şey çok minnak sütümü emiyor şimdi uyuyor.Darısı burda bekleyenlerin her kese nasip etsin zamanında.Ağrımı hiss etmiyorum şimdilik yazayım dedim hemen
Egzersizler oluyor galiba kuzum birde sende araştır istersen meryem Ana otuEylül anneleri selamlar
37 haftalık gebeyim bebek 38 olmadan doltor gelir dedi dün gittim ağrı ile açılma olmamış açılma nasıl olur hurma yedim ananas yedim tık yok napayım
Çok sevindim canım hayırlı evlat olsun inşallah darısı bana bizde günleri sayıyoruz kaç haftalık doğdu ve normal mi oldunKızlar çok çok şükür kavuştuk oğlumlaKilosu 3070gr minnak bir şey çok minnak sütümü emiyor şimdi uyuyor.Darısı burda bekleyenlerin her kese nasip etsin zamanında.Ağrımı hiss etmiyorum şimdilik yazayım dedim hemen
Kuzu inşallah kolay atlatırsın kendini strese sokma sen güçlüsün bunu unutma tecrubelisin bu acıların geçeceğini biliyorsun bebegin sağlıklı sende sagliklisin en önemlisi buTeşekkürler kızlar toplu olarak cevab veriyorum evet spinal anestezi oldum..bu defa daha çok heyacan vardı bende amaliyat odası aşırı soğuktu ilkte hiç titreme oldu daha yeni titremem geçti tansiyon bir kaç defa yükseldi ağrım yavaştan başlıcak bastırıyorlar kanı takip ediyorlar ama şimdi bastırınca ağri hiss etmiyorum bende dedimki ilk evlatımda hiç bastırmadılar şaşırdılar o zaman dedim narkozum etkisi geçince yapmayın yok çok az bile olsa yapılmalı sonra doktorum gelince söyledim hemşire dedi çok kanı yok o zaman dedi zorlamayın gerek yok bakalım artık nasıl olucak ilk kalkmayımı şimdiden düşünüyorum
Ultrasyonla bakmaması cidden saçma olmuş nst çekildi umarım içini ferah tut sen yinedeKızlar ben gün aldım 12 Eylül doğum inşallah. Bu doktor çok tuhafıma gitti muayene etmedi ultrasonla bebeğin gelişimine bakmadı. Geçen hafta ki doktor 37 de alırım dedi bu doktor 12 Eylüle gün verdi 38+4 de Alcam dedi.
Canim egzersiz bilmiyorum ki hangisini yapacağımı internette bir sürü var hamgısı iyi hangisi kötü kararsız kaldımEgzersizler oluyor galiba kuzum birde sende araştır istersen meryem Ana otu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?