Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
ağustos annelerini okudum geldim şimdi de emzirme dönemi gerçekten bu kadar stresli mi? çok korkar oldum doğurup emzirememekten

Önceki araştırma hastanesiydi iyiydi yeni doğan yoğun bakım ünitesi yok diye buraya sevk ettiler. Evet şehir hastanesi bize yakın sadece bu hastanede yeni doğan yoğun bakım ünitesi var diğer hastane uzak
çok ilginç gerçekten ben de ankarada şehir hastanesindeyim, 2 haftada 1 bebeği sırf ölçmek için çağırıyorlar plasentamın şeklinden ötürü gelişim geriliği riski olduğu için.

ben normalde hareket ederken hiç hamile gibi hissetmiyorum dün tenis bile oynadım ama dediğin gibi 2 gün önce genital bölgeme yarım saat falan sancı girdi yürürken, dedim herhalde doğuracağım. ama sonra geçti. senin de geçti mi devam ediyor mu?

ayağa kalkınca genital bölgemde baskı oluyor ama öyle kan ter içinde kalacak kadar değil.
bi doktoruna sordun mu ?

Hala devam ediyo ayağımj yere bastığım an sancı giriyor dayanılmayacak şekilde. Bilmiyorum dün yürüdüm acılar içinde durunca geçiyo gibi oluyo bacağımı atmaya başlayım tekrar aynı oturup ağlasam ağlatacak bir acı. Şimdi biraz uzandım ama ara ara yine kasıklarımdan sancı girüyo ilk bebeğim bende bilmiyoeum ne oluyo anlamadım gerçekten

Aynen öyle canım

Hayırlısı canım inşallah bu süreci güzelce atlatırsın bakalım seninki Eylül'ün kaçına denk gelicek

ayağa kalkınca genital bölgemde baskı oluyor ama öyle kan ter içinde kalacak kadar değil.
bi doktoruna sordun mu ?
Genital bölgedeki baskıyı ben geçtim acağip bir sancı ağlatacak kadar acı eğer devam ederse akşam acilden girmeyi düşünüyorum ben özele gitmeyi tercih etmediğim için devlete gidiyorumda

Teşekkürler kızlar toplu olarak cevab veriyorum evet spinal anestezi oldum..bu defa daha çok heyacan vardı bende amaliyat odası aşırı soğuktu ilkte hiç titreme oldu daha yeni titremem geçti tansiyon bir kaç defa yükseldi ağrım yavaştan başlıcak bastırıyorlar kanı takip ediyorlar ama şimdi bastırınca ağri hiss etmiyorum bende dedimki ilk evlatımda hiç bastırmadılar şaşırdılar o zaman dedim narkozum etkisi geçince yapmayın yok çok az bile olsa yapılmalı sonra doktorum gelince söyledim hemşire dedi çok kanı yok o zaman dedi zorlamayın gerek yok bakalım artık nasıl olucak ilk kalkmayımı şimdiden düşünüyorum

çok ilginç gerçekten ben de ankarada şehir hastanesindeyim, 2 haftada 1 bebeği sırf ölçmek için çağırıyorlar plasentamın şeklinden ötürü gelişim geriliği riski olduğu için.
Canım sana kaç hafta geride olduğunu söyledi mi benim 35. Haftada 31 bazı yerler 32 hafta gösteriyordu vücudunun bazı kısımları da küçüklük var bacak boyu ve başı gibi

Gözün aydın saglikla büyüsün inşallah. Tebrik ediyorum maşallah

Eylül anneleri selamlar
37 haftalık gebeyim bebek 38 olmadan doltor gelir dedi dün gittim ağrı ile açılma olmamış açılma nasıl olur hurma yedim ananas yedim tık yok napayım

Emzik alacam bugün yumuşak damaklisindan

Oh mis inşallah ağrıların da pek olmaz gözün aydın canım

Eylül anneleri selamlar
37 haftalık gebeyim bebek 38 olmadan doltor gelir dedi dün gittim ağrı ile açılma olmamış açılma nasıl olur hurma yedim ananas yedim tık yok napayım
Egzersizler oluyor galiba kuzum birde sende araştır istersen meryem Ana otu

Çok sevindim canım hayırlı evlat olsun inşallah darısı bana bizde günleri sayıyoruz kaç haftalık doğdu ve normal mi oldun

Kuzu inşallah kolay atlatırsın kendini strese sokma sen güçlüsün bunu unutma tecrubelisin bu acıların geçeceğini biliyorsun bebegin sağlıklı sende sagliklisin en önemlisi bu

Ultrasyonla bakmaması cidden saçma olmuş nst çekildi umarım içini ferah tut sen yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…