Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    167
Benim annem diyor senin evin işi hiç bitmicek gerçekten öyle ayaklarım ağrımasa bir sürü işi durmadan yaparım işte en çok sol ayağım beni zorluyor terlik diyorum alayım artık hepsi sıkıyor
Benimde sağ ayağım aynı. Aksak yürümeye başladım. İlk hamileliğimde hiç böyle bi şey olmamıştı
Siveno yu ben çok beğenmedim. Su gibi geldi. Baby me aldım siveno bitince onu kullanıcam. O biraz daha yoğun
Kızlar hastaneden çıkarken ne giyeceğiz ya giderken giydiklerimizle çıksak olmaz mı?
Giydiklerimizle çıksak olur ama ne bileyim ter olur, kirlenir bi şey olur. Bende elbise koyucam ama açıkçası özel bi şey almıcam. Zaten hastaneden çık arabaya bin arabadan in evdesin. Bizim öyle olacak yani

Evet çok haklısın bizim de öyle olacak eve 10 dk zaten hastane ya çok takmaya başladım yine her şeyi. Daha rahattım bu haftadan önce

Dalin aldım ben hem granül sabun hemde yumuşatıcı herşeyi yıkadım utuledim darısı sana kuzum

Bide kızlar ben ilk kızıma mevlüt yapmıştım ama bu sefer düşünmüyorum. Bütün iş lohusa halimle bana kalıyor. Kv görümcem misafir gibi gelip gidiyorlar. Annemde yaşlı. Hem benim çok akrabam yok gelenler hep eşimin teyzesi ıvırı zıvırı. Onun için düşünmüyorum. Mevlüt yerine ne yapabilirim? Annem ben gelir kuran okurum pilav yaparız komşulara dağıtırız dedi olur mu öyle yapsam

Evet çok haklısın bizim de öyle olacak eve 10 dk zaten hastane ya çok takmaya başladım yine her şeyi. Daha rahattım bu haftadan önce
İşin başına geçince yaparsın zaten hazırdır senin eşyaların çantaya koymak mı kaldı

Dalin aldım ben hem granül sabun hemde yumuşatıcı herşeyi yıkadım utuledim darısı sana kuzum
Baby me ve siveno bulamadım normal bebek mağazasına gidip Natural yazan rastgele bir şey alacağım artık:/ dalin sadece şampuanı var Türk marketinde o da uzak bana. Salı çarşamba inşallah bitirebilmiş olurum

Aslında öyle değişiklik iyi oluyor da gelinden hazettmiyorum kinaya kadarda dogurabilirsin sanki

Benim çok akrabam var kayınvalidemin de birsürü tanıdığı eş dost vs. Ben onlarla uğraşmamak için yapmayı düşünüyorum tekte kurtulmak için.

Çok gelenin olmayacaksa boşuna uğraşma, annenin dediği mantıklı bence olur niye olmasın ki. Aşure bile dağıtabilirsiniz bence

Sizin oranın markası mutlaka vardır doğal içerikli olan. Onlara bakabilirsin bübchen falan temiz içerikliydi mesela weleda da olabilir. Bunların çamaşır deterjanı hali var mı bilemedim şu an şampuan mıydı bunlar

İşin başına geçince yaparsın zaten hazırdır senin eşyaların çantaya koymak mı kaldı
Yok hiçbir şey hazır değil daha lohusa takımını bugün sipariş verdim.. diğer aldığımın üstü kısa geldi altı bol oldu.. doğum sonrası için şort gömlek ve bir elbise aldım üzerine de sabahlığım var evde siyah onu götürürüm diye düşündüm. Umarım güzel gelirler heralde yeterli olur diyorum sence yeter mi?

Klimadan bende korkuyorum özellikle bebek için ama doğumda bu sefer ekstra dikkat edecek

Kızlar 34+3 üm karnımda bir ağrı vardı geçmeyen gittik
25 mm den aşağı düşmüş serviks aralığı nöyle denen kimse var mı

Bakacağım evet vardır güzeldir pahalıdır ama alacağım artık.. weleda kullandım parfümlüydü diğer bebeğim rahatsız olmuştu o yüzden bıraktım sonra normal bizim kıyafetlerle yıkanmaya geçti bir anda niye ona doğal bir şey almadım bilmiyorum

Annenin dediği gibi evde duanızı edin komşulara ister tatlı ister pilav birer tabak dağıtırsın sen de yorulmamış olursun. Bence düşünceniz güzel

Ben geçen hafta o işleri hallettim. Duru toz sabun aldım çok güzel kokuyor dolabı açtığımda

Valiz hazır bugün de Bebek bezini aldım lohusa seti iki tane sipariş ettim iki tane de sütyen aldım bu hafta içi onlar gelir onları yerleştirince valize geriye hiçbir şey kalmayacak.

Ay ne güzel rahatça beklemek kalıyor

Yeter yeter bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…