Benimde sağ ayağım aynı. Aksak yürümeye başladım. İlk hamileliğimde hiç böyle bi şey olmamıştıBenim annem diyor senin evin işi hiç bitmicek gerçekten öyle ayaklarım ağrımasa bir sürü işi durmadan yaparım işte en çok sol ayağım beni zorluyor terlik diyorum alayım artık hepsi sıkıyor
Siveno yu ben çok beğenmedim. Su gibi geldi. Baby me aldım siveno bitince onu kullanıcam. O biraz daha yoğunHepiniz bebek kıyafetlerini çantanızı vs hallettiniz ben anca bu hafta kıyafetleri battaniyeleri vs yıkayacağım yerleştireceğimdaha gidip çamaşır deterjanı bulmam lazım ne alacağım bilmiyorum siveno aldınız siz galiba ama burada bulamadım ondan
Giydiklerimizle çıksak olur ama ne bileyim ter olur, kirlenir bi şey olur. Bende elbise koyucam ama açıkçası özel bi şey almıcam. Zaten hastaneden çık arabaya bin arabadan in evdesin. Bizim öyle olacak yaniKızlar hastaneden çıkarken ne giyeceğiz ya giderken giydiklerimizle çıksak olmaz mı?
Evet çok haklısın bizim de öyle olacak eve 10 dk zaten hastane ya çok takmaya başladım yine her şeyi. Daha rahattım bu haftadan önceBenimde sağ ayağım aynı. Aksak yürümeye başladım. İlk hamileliğimde hiç böyle bi şey olmamıştı
Siveno yu ben çok beğenmedim. Su gibi geldi. Baby me aldım siveno bitince onu kullanıcam. O biraz daha yoğun
Giydiklerimizle çıksak olur ama ne bileyim ter olur, kirlenir bi şey olur. Bende elbise koyucam ama açıkçası özel bi şey almıcam. Zaten hastaneden çık arabaya bin arabadan in evdesin. Bizim öyle olacak yani
Dalin aldım ben hem granül sabun hemde yumuşatıcı herşeyi yıkadım utuledim darısı sana kuzumHepiniz bebek kıyafetlerini çantanızı vs hallettiniz ben anca bu hafta kıyafetleri battaniyeleri vs yıkayacağım yerleştireceğimdaha gidip çamaşır deterjanı bulmam lazım ne alacağım bilmiyorum siveno aldınız siz galiba ama burada bulamadım ondan
İşin başına geçince yaparsın zaten hazırdır senin eşyaların çantaya koymak mı kaldıEvet çok haklısın bizim de öyle olacak eve 10 dk zaten hastane ya çok takmaya başladım yine her şeyi. Daha rahattım bu haftadan önce
Baby me ve siveno bulamadım normal bebek mağazasına gidip Natural yazan rastgele bir şey alacağım artık:/ dalin sadece şampuanı var Türk marketinde o da uzak bana. Salı çarşamba inşallah bitirebilmiş olurumDalin aldım ben hem granül sabun hemde yumuşatıcı herşeyi yıkadım utuledim darısı sana kuzum
Aslında öyle değişiklik iyi oluyor da gelinden hazettmiyorumBitince gidin kafan dağılsın ayın 23 kına var bilmiyorum o zamana kadar doğum olucakmı olmazsa eşime diyorum yakında zaten gideriz diyorum geçen nigahda çok ısrar ettiler gelmem için söz vermedim düğüne kesin gitmemde İstanbul'da olucak hem doğum yaparım o zamana kadar
Benim çok akrabam var kayınvalidemin de birsürü tanıdığı eş dost vs. Ben onlarla uğraşmamak için yapmayı düşünüyorum tekte kurtulmak için.Bide kızlar ben ilk kızıma mevlüt yapmıştım ama bu sefer düşünmüyorum. Bütün iş lohusa halimle bana kalıyor. Kv görümcem misafir gibi gelip gidiyorlar. Annemde yaşlı. Hem benim çok akrabam yok gelenler hep eşimin teyzesi ıvırı zıvırı. Onun için düşünmüyorum. Mevlüt yerine ne yapabilirim? Annem ben gelir kuran okurum pilav yaparız komşulara dağıtırız dedi olur mu öyle yapsam
Sizin oranın markası mutlaka vardır doğal içerikli olan. Onlara bakabilirsin bübchen falan temiz içerikliydi mesela weleda da olabilir. Bunların çamaşır deterjanı hali var mı bilemedim şu an şampuan mıydı bunlarBaby me ve siveno bulamadım normal bebek mağazasına gidip Natural yazan rastgele bir şey alacağım artık:/ dalin sadece şampuanı var Türk marketinde o da uzak bana. Salı çarşamba inşallah bitirebilmiş olurum
Bence olur ne olack rahat olsun önemli olanKızlar hastaneden çıkarken ne giyeceğiz ya giderken giydiklerimizle çıksak olmaz mı?
Yok hiçbir şey hazır değil daha lohusa takımını bugün sipariş verdim.. diğer aldığımın üstü kısa geldi altı bol oldu.. doğum sonrası için şort gömlek ve bir elbise aldım üzerine de sabahlığım var evde siyah onu götürürüm diye düşündüm. Umarım güzel gelirler heralde yeterli olur diyorum sence yeter mi?İşin başına geçince yaparsın zaten hazırdır senin eşyaların çantaya koymak mı kaldı
Klimadan bende korkuyorum özellikle bebek için ama doğumda bu sefer ekstra dikkat edecekBende çok duydum sezeryan sonrası titreme oluyor gerçi benim kardeşim normal doğum yapmıştı çok titremesi vardı çok şükür bende olmadı hatta şubatta doğmuştu oğlum şimdi yine çorap koydum ama yelek koymadım aşırı terliyorum bende doğumdan sonra titreme oluyordu geceler sadece kendimize sezeryan sonrası dikkat etmeliyiz benim evimde klima yok olsa asla açmam ama kimde varsa açıp oturmasınlar
Bakacağım evet vardır güzeldir pahalıdır ama alacağım artık.. weleda kullandım parfümlüydü diğer bebeğim rahatsız olmuştu o yüzden bıraktım sonra normal bizim kıyafetlerle yıkanmaya geçti bir anda niye ona doğal bir şey almadım bilmiyorumSizin oranın markası mutlaka vardır doğal içerikli olan. Onlara bakabilirsin bübchen falan temiz içerikliydi mesela weleda da olabilir. Bunların çamaşır deterjanı hali var mı bilemedim şu an şampuan mıydı bunlar
Annenin dediği gibi evde duanızı edin komşulara ister tatlı ister pilav birer tabak dağıtırsın sen de yorulmamış olursun. Bence düşünceniz güzelBide kızlar ben ilk kızıma mevlüt yapmıştım ama bu sefer düşünmüyorum. Bütün iş lohusa halimle bana kalıyor. Kv görümcem misafir gibi gelip gidiyorlar. Annemde yaşlı. Hem benim çok akrabam yok gelenler hep eşimin teyzesi ıvırı zıvırı. Onun için düşünmüyorum. Mevlüt yerine ne yapabilirim? Annem ben gelir kuran okurum pilav yaparız komşulara dağıtırız dedi olur mu öyle yapsam
Benim de çok fazlalaştı rengi bazen beyaz bazen sarı gibiKızlar afedersiniz sizinde akıntınız oluyor mu günde kaç defa yıkıyorum kaç kere iç çamaşırı değiştiriyorum ama kurumuyor çok rahatsız oluyorum :/ neden olabilir ki
Hepiniz bebek kıyafetlerini çantanızı vs hallettiniz ben anca bu hafta kıyafetleri battaniyeleri vs yıkayacağım yerleştireceğimdaha gidip çamaşır deterjanı bulmam lazım ne alacağım bilmiyorum siveno aldınız siz galiba ama burada bulamadım ondan
Ay ne güzel rahatça beklemek kalıyorBen geçen hafta o işleri hallettim. Duru toz sabun aldım çok güzel kokuyor dolabı açtığımda
Valiz hazır bugün de Bebek bezini aldım lohusa seti iki tane sipariş ettim iki tane de sütyen aldım bu hafta içi onlar gelir onları yerleştirince valize geriye hiçbir şey kalmayacak.
Demek ki hepimiz çekiyoruz bu şeyi:/Benim de çok fazlalaştı rengi bazen beyaz bazen sarı gibi
Yeter yeter benceYok hiçbir şey hazır değil daha lohusa takımını bugün sipariş verdim.. diğer aldığımın üstü kısa geldi altı bol oldu.. doğum sonrası için şort gömlek ve bir elbise aldım üzerine de sabahlığım var evde siyah onu götürürüm diye düşündüm. Umarım güzel gelirler heralde yeterli olur diyorum sence yeter mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?