Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Benimde önceki gebeliğimde yoktu ağrı şiş

Kızlar hastaneden çıkarken ne giyeceğiz ya giderken giydiklerimizle çıksak olmaz mı?

Bende özel kıyafet almayacağım, dediğin gibi hastaneden-arabaya-ordanda eve. Gereksiz buluyorum nedense.. hastahanedeki doktor/hemşirelerin umrunda değil, burda herkes eşofman takımı giyiyor

Olur tabi önemli kuran okunması zaten benim burda kimsem yok yani yapmayada bilirdim oğlumda çünkü bizde mevlit farklı oluyor çokta önemli diğil ondan kv de kendi adı için ilk torunu olduğu için parayla aşcıya yaptırdılar kuran okundu hediyeler paylandı o kadar ama yardım edenim olmasaydı yapmıcaktım kimi çağırayımki kimsem yok

Aslında öyle değişiklik iyi oluyor da gelinden hazettmiyorum kinaya kadarda dogurabilirsin sanki
Heee o zaman mecbur gidilicek eğer çağırdıysa bende sevmediğim yerlere mecburen gidiyorumaslında kendime ayın 23 diyorum nedense

Bende özel kıyafet almayacağım, dediğin gibi hastaneden-arabaya-ordanda eve. Gereksiz buluyorum nedense.. hastahanedeki doktor/hemşirelerin umrunda değil, burda herkes eşofman takımı giyiyor
Sen doğum yapacağın hastaneye hiç gittin mi? Orada nasıl oluyor termin ayarladınız mı

Sen doğum yapacağın hastaneye hiç gittin mi? Orada nasıl oluyor termin ayarladınız mı
Evet bu hafta 2 kere gittim, nst'ye bağlandım. Ve nst odaları dolu olduğu için, doğumhanede yaptılar 2 kez. Herşeyi görmüş oldum, doğurasım geldi ama bir yandanda korktum Nst'ye bağlanmasaydım, gezme günleri oluyor hamileler için öyle bir güne katılacaktım ama gerek kalmadı :)

Aa doğumhaneleri hiç görmedim güzel bir deneyim olmuştur
Peki doğum nasıl ilerleyecek karar verdiniz mi? Doktorun Türk’tü sanırım ne diyor süreçle ilgili

Aaa ne kadar güzel göstermeleri gerçi bazılarını kötü etkileyebilir ama ben bir başak burcu olarak her şeyim planlı olsun isterim, o yüzden görmeyi tercih ederdim

Ay ne güzel rahatça beklemek kalıyor
Darısı başına en guzel şekilde
Valla bir gece hastanede kaldım ama doğum yapanlar flaan da vardı. Kızlar şöyle söyleyeyim kimsenin umrunda değil ne giydiğin, ne yaptığın herkes kendi derdinde ya da bana öyle geldi

Bende iki takım sipariş vermiştim etmiştim dün doğum yapan arkadaşımın yanına gittim bugün gayet evdeki pijamalarıyla falandı herkes canının derdinde anladığım kadarıyla özellikle çekim falan yaptırmayacaksanız öyle beyaz fistolu pijamalara geceliklere gerek yok bence resmen ınstagram dayatması o kadar kanlı bir süreçde neden beyaz giyiyoruz Buda ayrı saçma ben düzgün pijamam olsun diye iki pijama birde gecelik almıştım renkli bunlar bile fazlaymış

Kesinlikle öyle bunu gördüm yani iyi olalım da ister beyaz giyelim ister renkli amaç biraz da motivasyon bizler için bugün hemen sipariş verdim kalan eksikleri.

Çok doğru diyorsun insta reklamları izleye izleye algımla oynadı

Aa doğumhaneleri hiç görmedim güzel bir deneyim olmuştur
Peki doğum nasıl ilerleyecek karar verdiniz mi? Doktorun Türk’tü sanırım ne diyor süreçle ilgili
Evet görmek çok güzeldi o anı hayal ettim Doktorum türk değil ve henüz doğumla alakalı birşey söylemedi, salı günü randevum var bakalım birşey diyecekmi.. Doğumdan hiç bahsetmedi bu zamana kadar, bende sormadım erken diye İnşaallah normal doğum istiyorum ve istesende sezeryan yapmıyorlar burda. Sadece riskli durumlarda yapıyorlar. Sen konuştunmu doğum şeklini?
AdChoices
ADVERTENTIE​

Valla bir gece hastanede kaldım ama doğum yapanlar flaan da vardı. Kızlar şöyle söyleyeyim kimsenin umrunda değil ne giydiğin, ne yaptığın herkes kendi derdinde ya da bana öyle geldi
Aynen ya, o haldeyken bunları düşünmüyorsun bencede. Neyde rahat isen onu giymeli
Aaa ne kadar güzel göstermeleri gerçi bazılarını kötü etkileyebilir ama ben bir başak burcu olarak her şeyim planlı olsun isterim, o yüzden görmeyi tercih ederdim
Aynen biraz ürktüm ve aşırı heyecanlandım ilk başta ama sonra o anı hayal ettikçe çok güzel geçti. Hatta eşime "doğurasım geldi yaaa" dediğim oldu Oda orda babalara özel koltuk yapmışlar (yumuşacık ayak uzatmalı) onu test ediyordu Biz acı çekerken beylerin konforu düşünülmüş, ona gıcık oldum

Ya muhteşem olmuş senin için sevindim tahmini doğuracağım tarihte gidecekmişim sadece hastaneye ben ebeleri bile göremeyeceğim sanırım önceden
Olsun her şey yolunda gitsin de bu da bana yeter

Ya muhteşem olmuş senin için sevindim tahmini doğuracağım tarihte gidecekmişim sadece hastaneye ben ebeleri bile göremeyeceğim sanırım önceden
Olsun her şey yolunda gitsin de bu da bana yeter
Oh hiç dert etme canım, dediğin gibi herşey yolunda gittiği sürece hiçbir önemi yok önceden görüp görmediğin Gittim gördüm ama doğumda kendi doktorummu yoksa başka doktormu olacak o bile belli değil. O gün hastahanede hangi doktor mesayi görüyorsa o doğurtuyor. Önceden planlanmış doğumlar hariçi seçemiyorsun malesef. Rabbim iyi doktorlar ebelerle karşılaştırsın hepimizi..

Evet canım ben önceki doğumda doktor bile görmedim sadece ebe vardı yanımda çokta iyiydi başka bir şeye gerek yoktu
Sadece eşin mutlaka yanında olsun bence o konu önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…