Çok şükür negüzel geçmiş. umarım bu doğumunda iyi geçerEvet canımben önceki doğumda doktor bile görmedim sadece ebe vardı yanımda çokta iyiydi başka bir şeye gerek yoktu
Sadece eşin mutlaka yanında olsun bence o konu önemli
Daha söylemedi34 haftalık anneler sezeryan için gün aldınızmı
yaa ben de çok istiyorum ve eşim de istiyor çok şükürÇok şükür negüzel geçmiş. umarım bu doğumunda iyi geçerEvet çok haklısın. Aslında bana destek olmasından çok, neler yaşadığımı görmesini istediğim için istiyorum yanımda. Dışarda bekleyip doğduktan sonra yanıma gelmesini istemiyorum, anneliğin ne olduğunu anlasın kendi gözleriyle görsün ve kıymet versin. Bazıları tam tersi istemiyor eşini doğumda herkesin fikri farklı tabi birşey diyemiyorum ama ben istiyorum. Destek olmasıda ayrı güzel tabi Sende istiyormusun eşini yanında?
Evet mutlaka görmeliler yoksa nasıl empatş kurabilirler ki marketten almış gibi hazır bebek gelince anlamıyor çoğu.. eşim benden çok istiyor geçen sefer de yanımdaydıÇok şükür negüzel geçmiş. umarım bu doğumunda iyi geçerEvet çok haklısın. Aslında bana destek olmasından çok, neler yaşadığımı görmesini istediğim için istiyorum yanımda. Dışarda bekleyip doğduktan sonra yanıma gelmesini istemiyorum, anneliğin ne olduğunu anlasın kendi gözleriyle görsün ve kıymet versin. Bazıları tam tersi istemiyor eşini doğumda herkesin fikri farklı tabi birşey diyemiyorum ama ben istiyorum. Destek olmasıda ayrı güzel tabi Sende istiyormusun eşini yanında?
yaa ben de çok istiyorum ve eşim de istiyor çok şükürdoktorumla konuştuk normal doğum olursa babayı alıyormuş hatta ısrar ediyorum göbek bağını kestiriyorum falan dedi. Ama sezaryen olursa ameliyethaneye almıyorlarmış. Bakalım hayırlısı babalar da dahil olmalı bence
Evet mutlaka görmeliler yoksa nasıl empatş kurabilirler ki marketten almış gibi hazır bebek gelince anlamıyor çoğu.. eşim benden çok istiyor geçen sefer de yanımdaydı
Anısı kalacak bir kolye ya da bileklik olabilir. Araba falan alsalar keşke djsjdjKızlaaar eşinizden doğum hediyesi ne istedinizz? Ben ne istediğimi bilmiyorum, fikir veriin lütfeeen
Bu arada ben eşime de babalık hediyesi baktım ama hep ya tesbih çıkıyor ya bileklik falan. Kocasına hediye alacak olan var mı djxjxıKızlaaar eşinizden doğum hediyesi ne istedinizz? Ben ne istediğimi bilmiyorum, fikir veriin lütfeeen
Evet mutlaka görmeliler yoksa nasıl empatş kurabilirler ki marketten almış gibi hazır bebek gelince anlamıyor çoğu.. eşim benden çok istiyor geçen sefer de yanımdaydıÇok şükür negüzel geçmiş. umarım bu doğumunda iyi geçerEvet çok haklısın. Aslında bana destek olmasından çok, neler yaşadığımı görmesini istediğim için istiyorum yanımda. Dışarda bekleyip doğduktan sonra yanıma gelmesini istemiyorum, anneliğin ne olduğunu anlasın kendi gözleriyle görsün ve kıymet versin. Bazıları tam tersi istemiyor eşini doğumda herkesin fikri farklı tabi birşey diyemiyorum ama ben istiyorum. Destek olmasıda ayrı güzel tabi Sende istiyormusun eşini yanında?
Bebek çıkarken direkt eşime verdi ebe o kadar büyülü bir andı ki bebeği bana verip kordonu kesti ve bebeğim ne zaman babası dokunsa sakinleşir ağlaması durur ilk dokunduğu kişi babasıydıÇok haklısınızzz, yanımızda olmaları çok güzelKordonu kesmek'te harika bir anı
KeşkeeeeAnısı kalacak bir kolye ya da bileklik olabilir. Araba falan alsalar keşke djsjdj
Ay benim aklıma bile gelmedi, aylardır zorluğu ben çekiyorum yanımda rahatça duruyo sadeceBu arada ben eşime de babalık hediyesi baktım ama hep ya tesbih çıkıyor ya bileklik falan. Kocasına hediye alacak olan var mı djxjxı
Haha ben bir şey istemedim eşim doğumdan sonra sana sürprizim var deyip duruyor ne kadar ısrar ettiysem söylemediKızlaaar eşinizden doğum hediyesi ne istedinizz? Ben ne istediğimi bilmiyorum, fikir veriin lütfeeen
Yaaa çok güzel anı olmuş, çok etkilendimEvet mutlaka görmeliler yoksa nasıl empatş kurabilirler ki marketten almış gibi hazır bebek gelince anlamıyor çoğu.. eşim benden çok istiyor geçen sefer de yanımdaydı
Bebek çıkarken direkt eşime verdi ebe o kadar büyülü bir andı ki bebeği bana verip kordonu kesti ve bebeğim ne zaman babası dokunsa sakinleşir ağlaması durur ilk dokunduğu kişi babasıydı
Ya cinsellik etkilenir vs diye düşünenler oluyor asla öyle düşünmeyin derim
Bu arada ben eşime de babalık hediyesi baktım ama hep ya tesbih çıkıyor ya bileklik falan. Kocasına hediye alacak olan var mı djxjxı
Öyle dediğine göre negüzel var aklında birşeyler. Benimkide birşey istede alayım diyor, aklıma birşey gelmiyoHaha ben bir şey istemedim eşim doğumdan sonra sana sürprizim var deyip duruyor ne kadar ısrar ettiysem söylemedio böyle deyince ben bir şey isteyemedim yani bilerek mi yapıyor acaba bilemem
Beni gördü bebek gelirken bebeği beklerken .. O an bunları düşünemiyordum acı çekerken başka şeye odaklanamıyordum kiYaaa çok güzel anı olmuş, çok etkilendimCinsellikten etkilenmeleri bence o kısma bakmalarından dolayı sanırım. O tarafa bakmalarına gerek yokki, bizim yanımızda olmaları yüzümüze baksınlar..
Bir şey iste alayım deyince de insanın aklına bir şey gelmez haklısınÖyle dediğine göre negüzel var aklında birşeyler. Benimkide birşey istede alayım diyor, aklıma birşey gelmiyoDedim git güzel süpriz yap
Vermiyor ki alalım34 haftalık anneler sezeryan için gün aldınızmı
Altın iste altınKızlaaar eşinizden doğum hediyesi ne istedinizz? Ben ne istediğimi bilmiyorum, fikir veriin lütfeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?