Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    167
Evet canım ben önceki doğumda doktor bile görmedim sadece ebe vardı yanımda çokta iyiydi başka bir şeye gerek yoktu
Sadece eşin mutlaka yanında olsun bence o konu önemli
Çok şükür negüzel geçmiş. umarım bu doğumunda iyi geçer Evet çok haklısın. Aslında bana destek olmasından çok, neler yaşadığımı görmesini istediğim için istiyorum yanımda. Dışarda bekleyip doğduktan sonra yanıma gelmesini istemiyorum, anneliğin ne olduğunu anlasın kendi gözleriyle görsün ve kıymet versin. Bazıları tam tersi istemiyor eşini doğumda herkesin fikri farklı tabi birşey diyemiyorum ama ben istiyorum. Destek olmasıda ayrı güzel tabi Sende istiyormusun eşini yanında?

yaa ben de çok istiyorum ve eşim de istiyor çok şükür doktorumla konuştuk normal doğum olursa babayı alıyormuş hatta ısrar ediyorum göbek bağını kestiriyorum falan dedi. Ama sezaryen olursa ameliyethaneye almıyorlarmış. Bakalım hayırlısı babalar da dahil olmalı bence

Evet mutlaka görmeliler yoksa nasıl empatş kurabilirler ki marketten almış gibi hazır bebek gelince anlamıyor çoğu.. eşim benden çok istiyor geçen sefer de yanımdaydı

Evet mutlaka görmeliler yoksa nasıl empatş kurabilirler ki marketten almış gibi hazır bebek gelince anlamıyor çoğu.. eşim benden çok istiyor geçen sefer de yanımdaydı

Çok haklısınızzz, yanımızda olmaları çok güzel Kordonu kesmek'te harika bir anı

Kızlaaar eşinizden doğum hediyesi ne istedinizz? Ben ne istediğimi bilmiyorum, fikir veriin lütfeeen

Çok haklısınızzz, yanımızda olmaları çok güzel Kordonu kesmek'te harika bir anı
Bebek çıkarken direkt eşime verdi ebe o kadar büyülü bir andı ki bebeği bana verip kordonu kesti ve bebeğim ne zaman babası dokunsa sakinleşir ağlaması durur ilk dokunduğu kişi babasıydı
Ya cinsellik etkilenir vs diye düşünenler oluyor asla öyle düşünmeyin derim

Kızlaaar eşinizden doğum hediyesi ne istedinizz? Ben ne istediğimi bilmiyorum, fikir veriin lütfeeen
Haha ben bir şey istemedim eşim doğumdan sonra sana sürprizim var deyip duruyor ne kadar ısrar ettiysem söylemedi o böyle deyince ben bir şey isteyemedim yani bilerek mi yapıyor acaba bilemem

Yaaa çok güzel anı olmuş, çok etkilendim Cinsellikten etkilenmeleri bence o kısma bakmalarından dolayı sanırım. O tarafa bakmalarına gerek yokki, bizim yanımızda olmaları yüzümüze baksınlar..

Bu arada ben eşime de babalık hediyesi baktım ama hep ya tesbih çıkıyor ya bileklik falan. Kocasına hediye alacak olan var mı djxjxı
ay bilemedim sevdiği bu ara hayal ettiği şeyleri gözlemle ona göre fikir olur. Ben en son güneş gözlüğü almıştım bu ara çok güneş var yolda rahat etsin diye ihtiyacı varsa düşünebilirsin.

Haha ben bir şey istemedim eşim doğumdan sonra sana sürprizim var deyip duruyor ne kadar ısrar ettiysem söylemedi o böyle deyince ben bir şey isteyemedim yani bilerek mi yapıyor acaba bilemem
Öyle dediğine göre negüzel var aklında birşeyler. Benimkide birşey istede alayım diyor, aklıma birşey gelmiyo Dedim git güzel süpriz yap

Yaaa çok güzel anı olmuş, çok etkilendim Cinsellikten etkilenmeleri bence o kısma bakmalarından dolayı sanırım. O tarafa bakmalarına gerek yokki, bizim yanımızda olmaları yüzümüze baksınlar..
Beni gördü bebek gelirken bebeği beklerken .. O an bunları düşünemiyordum acı çekerken başka şeye odaklanamıyordum ki Vücudum toparlanınca beni öyle hatırlamasın diye çok güzel giyinip gezdim baya uğraştım psikolojik olarak . Eşime de sordum miden bulandı mı benden tiksiniyor musun vs diye. Eşim hep saçmalama, sen ne kadar mükemmel bir şey yaptın, nasıl göründüğünü düşünüyorsun ki çok güzeldi vs hep olumlu konuştu. Ben kendimi göbekten tabiki göremiyordum da güzel ve ya mükemmeldi tiksinmedim vs demelerini yemedim tabiki ama bakış açısı önemli o şekilde överek anlatması o anları benimle yaşaması çok güzeldi. Zaten lohuslaığı vs beklemedi birlikte de olduk. Yani korkmayın bu bir süreç ve birlikte atlatacağız böyle büyük bir yük altındayken yanımızda olmalılar

Öyle dediğine göre negüzel var aklında birşeyler. Benimkide birşey istede alayım diyor, aklıma birşey gelmiyo Dedim git güzel süpriz yap
Bir şey iste alayım deyince de insanın aklına bir şey gelmez haklısın daha vakit var aklıma gelirse sana öneririm

Bugün sakarlığım üstümse temizlik yaptım güya nazar mı ettiniz kız dökmediğim şey kalmadı. En son oturdum ağladım zaten dedim zorla iş yapıyorum arkasından da bozuyorum. Doğurmak istiyorum ya en iyisi doğurmak şaka şaka şimdi değil zamanında ve sağlıkla doğurmak istiyorum

Altın iste altın
Ben istemedim hevesimde yok açıkcası , ilkinde beştaş yüzük istemiştim. Sonra kullanamadım gittik değiştirdik. Şimdi de kendisine bıraktım. 2 cumhuriyet altınına okeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…