Bugün sakarlığım üstümse temizlik yaptım güya nazar mı ettiniz kızdökmediğim şey kalmadı. En son oturdum ağladım zaten dedim zorla iş yapıyorum arkasından da bozuyorum. Doğurmak istiyorum ya en iyisi doğurmak şaka şaka şimdi değil zamanında ve sağlıkla doğurmak istiyorum
Ben anlamıyorum bazı doktorlari bizim burada kontrole bile almıyorlar odaya sebebi ne hiç anlamadım bırakın da adamlarda görsün bir bağ kursun yok odaya sokmuyorlar ne yani anlamadım ki adam çocuğun babası karnımızı mi görmesinler ondan mı giremiyor odayaEvet mutlaka görmeliler yoksa nasıl empatş kurabilirler ki marketten almış gibi hazır bebek gelince anlamıyor çoğu.. eşim benden çok istiyor geçen sefer de yanımdaydı
Gittiğime bin pisman oldumHeee o zaman mecbur gidilicek eğer çağırdıysa bende sevmediğim yerlere mecburen gidiyorumaslında kendime ayın 23 diyorum nedense
Aaa neden öyle ki. Yani eşler odaya girmek isteyince hayır erkek almıyoruz mu diyorlarBen anlamıyorum bazı doktorlari bizim burada kontrole bile almıyorlar odaya sebebi ne hiç anlamadım bırakın da adamlarda görsün bir bağ kursun yok odaya sokmuyorlar ne yani anlamadım ki adam çocuğun babası karnımızı mi görmesinler ondan mı giremiyor odayakaldiki doğuma alacaklar bende çok isterdim eşim girsin doğum anında yanımda olsun
Gittiğime bin pisman oldum
Ne sormak ne bişi bende hanım efendiyi sormadım elinde telefon
Doğum günü için pasta aldık bebek içinde ayri hediye kaç saattir oturuyoruz bir pastayı dilimleyip getiremediller ufak bir deprem oldu haydi aşağı indiler biz eşimle ve abisiyle oturuyoruz daha baktık ev bomboş bizim diyorki daha bekleyelim gelirler kalk yarın işimiz var zaten gidelim dedim
Şuan hele bu fikir hiç aklıma yatmadı kızgınlıktaj ölüyorum kavga edecek durumdayimBu arada ben eşime de babalık hediyesi baktım ama hep ya tesbih çıkıyor ya bileklik falan. Kocasına hediye alacak olan var mı djxjxı
Aynen ben bundan sora bir adım daha atmamboşuna yoruldunuz değmezmiş gerçekten
Aaaaa bu nasıl bir misafirlik geçmiş olsun bu arada deprem olunca keşki inseydin hiç beklemeseydin..Ben eltimle öyleyim ya aslında kız 22 yaşında ben kendi 22 yaşlarımı hatırlayınca hiç onun gibi diğildim şimdide hep alttan aldım büyüklük yaptım ama gördüm olmuyor artık kendisini umursamıyorum aramayanı aramıyorumGittiğime bin pisman oldum
Ne sormak ne bişi bende hanım efendiyi sormadım elinde telefon
Doğum günü için pasta aldık bebek içinde ayri hediye kaç saattir oturuyoruz bir pastayı dilimleyip getiremediller ufak bir deprem oldu haydi aşağı indiler biz eşimle ve abisiyle oturuyoruz daha baktık ev bomboş bizim diyorki daha bekleyelim gelirler kalk yarın işimiz var zaten gidelim dedim
Bu arada deprem olunca evde bekleme ne olur ne olmaz siz de ininAynen ben bundan sora bir adım daha atmam
Bu arada deprem olunca evde bekleme ne olur ne olmaz siz de inindikkat edin.. çok geçmiş olsun
deprem 3.9 luk Muş bizimki de bizde gidelim dedim diye surat asıyor neymiş efendim yeğenini aramış geliyoruz amca demiş pasta kesecekmisizAaaaa bu nasıl bir misafirlik geçmiş olsun bu arada deprem olunca keşki inseydin hiç beklemeseydin..Ben eltimle öyleyim ya aslında kız 22 yaşında ben kendi 22 yaşlarımı hatırlayınca hiç onun gibi diğildim şimdide hep alttan aldım büyüklük yaptım ama gördüm olmuyor artık kendisini umursamıyorum aramayanı aramıyorum
İşte zaten kadınlar çok şeyi eşlerine göre katlanıyordeprem 3.9 luk Muş bizimki de bizde gidelim dedim diye surat asıyor neymiş efendim yeğenini aramış geliyoruz amca demiş pasta kesecekmisiz
Ay evet ya sallamamak en güzel gidelim diyende kibarlık peşinde olanda benim bir pazarı kendimize zehir ettikİşte zaten kadınlar çok şeyi eşlerine göre katlanıyor
İlk gittiğimizde bilmediğimizden eşim benimle birlikte odaya girdi doğal olarak doktor siz çıkın beyefendi erkekleri almıyoruz dedi eşim kapıda bekliyor gittiğimiz deAaa neden öyle ki. Yani eşler odaya girmek isteyince hayır erkek almıyoruz mu diyorlar
Kız bu halde kendini yorma az az hem zaten yapanda bir yapmayandaBugün sakarlığım üstümse temizlik yaptım güya nazar mı ettiniz kızdökmediğim şey kalmadı. En son oturdum ağladım zaten dedim zorla iş yapıyorum arkasından da bozuyorum. Doğurmak istiyorum ya en iyisi doğurmak şaka şaka şimdi değil zamanında ve sağlıkla doğurmak istiyorum
Boş ver hiç düşünme artık bunu sadece uzak durmak öyle insanlardan en iyisiAy evet ya sallamamak en güzel gidelim diyende kibarlık peşinde olanda benim bir pazarı kendimize zehir ettik
undan sora kendisi tek başına giderBoş ver hiç düşünme artık bunu sadece uzak durmak öyle insanlardan en iyisi
Beni gördü bebek gelirken bebeği beklerken .. O an bunları düşünemiyordum acı çekerken başka şeye odaklanamıyordum kiVücudum toparlanınca beni öyle hatırlamasın diye çok güzel giyinip gezdim baya uğraştım psikolojik olarak . Eşime de sordum miden bulandı mı benden tiksiniyor musun vs diye. Eşim hep saçmalama, sen ne kadar mükemmel bir şey yaptın, nasıl göründüğünü düşünüyorsun ki çok güzeldi vs hep olumlu konuştu. Ben kendimi göbekten tabiki göremiyordum da güzel ve ya mükemmeldi tiksinmedim vs demelerini yemedim tabiki ama bakış açısı önemli o şekilde överek anlatması o anları benimle yaşaması çok güzeldi. Zaten lohuslaığı vs beklemedi birlikte de olduk. Yani korkmayın bu bir süreç ve birlikte atlatacağız böyle büyük bir yük altındayken yanımızda olmalılar
Bir şey iste alayım deyince de insanın aklına bir şey gelmez haklısındaha vakit var aklıma gelirse sana öneririm
Altın iste altın
Ben istemedim hevesimde yok açıkcası , ilkinde beştaş yüzük istemiştim. Sonra kullanamadım gittik değiştirdik. Şimdi de kendisine bıraktım. 2 cumhuriyet altınına okeyim
12/8 yüksek mi sayılıyor gebelikte? Dün ve bugün baş, ense ağrım oldu dün tansiyonum 128/84 çıktı, bu gün 120/81 kendimi iki gündür çok rahatsız hissediyorum belim, karnım ve kasıklarım çok ağırıyor iki gündür acile gitmekten son anda vazgeçiyorum salı günü doktora gideceğim diye karnımda kaskatı oluyor arada. Doğum yaklaştıkça stres mi yapıyoruz acaba ister istemez?Kızlar günaydin, yazan herkese teşekkür ederim.
Hastanedeyim antibiyotik verildi ağrılarım için ağrı kesici yapıldı açılma sancı yok. Biraz stres yapıyorsun sanırım doktor dedi. Tansiyon da 12 8 lerde. Aslında normal zamanlar için 12 8 iyi biz şuan normal değilizdüşük tansiyon hamilelikte daha normal görünüyor artmazsa bugün çıkarım diye tahmin ediyoruz.
Enfeksiyon için de sağolsunlar antibiyotik verdiler. Uyuma hali var aylardır ilaç almayınca ilaçlar ağır geldi herhalde uyku yaptı hep
Canim benim gece boyunca 12 8 çıktı doktor şimdilik bir durum yok ama evde sürekli kontrol et dedi.12/8 yüksek mi sayılıyor gebelikte? Dün ve bugün baş, ense ağrım oldu dün tansiyonum 128/84 çıktı, bu gün 120/81 kendimi iki gündür çok rahatsız hissediyorum belim, karnım ve kasıklarım çok ağırıyor iki gündür acile gitmekten son anda vazgeçiyorum salı günü doktora gideceğim diye karnımda kaskatı oluyor arada. Doğum yaklaştıkça stres mi yapıyoruz acaba ister istemez?
Progestan ve yatıs verdiGeçmiş olsun, doktor ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?