Bana detaylıda bakan prof. 25 cm'in (iki buçuk milimin) altında olmasını istemeyiz demişti, erken doğum riski teşkil ediyormuş yoksa, kendine iyi bak dikkatli ol elinden geldiğince dinlen. Geçmiş olsunProgestan ve yatıs verdi
Benim sezaryane karar verildi plesantam aşağıda olduğu için kanaman çok olur dedi doktorum. Ama gün vermedi 39da alırız dedi sadece.34 haftalık anneler sezeryan için gün aldınızmı
Kemiğine yakınsa canın acır benim çok acıyor yakınken tekme de öyle acıtıyor. Başı aşağıda canım senin bebeğinin deKızlar günaydın hıçkırıkları beni mahfetti sizde bi hoş oluyormusunuz hep sol altta sizce şekli nasıl oluyor o zman analı içinden bişe kopuyor gibi
Gunaydın hıckırık sadece kalp atısı gıbı 1 yada bıraz fazla suruyor agrı falan vermıyor bende yanı rahatsız etmıyorKızlar günaydın hıçkırıkları beni mahfetti sizde bi hoş oluyormusunuz hep sol altta sizce şekli nasıl oluyor o zman analı içinden bişe kopuyor gibi
Günaydın Benimde bebeğimin hıçkırıkları 3 gündür falan aşağıda sol kasığımda hissediyorum resmen ama pozisyon olarak nasıl durmuş bilmiyorum, yarın doktora gideceğim orda doktora sorarım.Kızlar günaydın hıçkırıkları beni mahfetti sizde bi hoş oluyormusunuz hep sol altta sizce şekli nasıl oluyor o zman analı içinden bişe kopuyor gibi
Günaydın benimde 26. Haftadan beri hep sol kasıkta hıçkırıklar bebeğim baş gelişGünaydın Benimde bebeğimin hıçkırıkları 3 gündür falan aşağıda sol kasığımda hissediyorum resmen ama pozisyon olarak nasıl durmuş bilmiyorum, yarın doktora gideceğim orda doktora sorarım.
Tahmini doğum tarihi 4 gün var aramızda, duruşu nasıldır bilmiyorum ama hıçkırıkları 3 gündür sol kasıkta hissediyorum ve 3 gündür çok rahatsızım sürekli ağrılarım oluyor bakalım yarın doktora gideceğim ne diyecek belki ilk NST çekilirGünaydın benimde 26. Haftadan beri hep sol kasıkta hıçkırıklar bebeğim baş geliş
Ağrılar tam nerende oluyorTahmini doğum tarihi 4 gün var aramızda, duruşu nasıldır bilmiyorum ama hıçkırıkları 3 gündür sol kasıkta hissediyorum ve 3 gündür çok rahatsızım sürekli ağrılarım oluyor bakalım yarın doktora gideceğim ne diyecek belki ilk NST çekiliro istemezse ben isteyeceğim 3 gündür acile gidecek kadar ağrım oluyor konuşmalarından anladığım kadarıyla doktorumda normal doğum taraftarı tabi ki şartlar ve zaman ne gösterir bilemeyiz Hayrlısı
Belim, kasıklarım ve alt karnımAğrılar tam nerende oluyor
Çok geçmiş olsun, her şey güzel çıkar inşallahKızlar kontrol den geldim moralim çok bozuk bebeğin gelişmiyor dedi doktor 30 haftalik ken 1.300 olan bebeğim 3 haftada sadece 200 gram almış ve şuan 33 haftalık 1.500 kilo. Bacak boyu hayla kısa görünüyor doktor Perinatoloji doktoruyla görüşmüş öğleden sonra yanıma gelsin demiş. Bebeğim ayıyla da haftasıyla da uyumlu değilmiş
Amin inşallah canımÇok geçmiş olsun, her şey güzel çıkar inşallah
e ne diyorlar peki, ne öneriyorlar yaniKızlar kontrol den geldim moralim çok bozuk bebeğin gelişmiyor dedi doktor 30 haftalik ken 1.300 olan bebeğim 3 haftada sadece 200 gram almış ve şuan 33 haftalık 1.500 kilo. Bacak boyu hayla kısa görünüyor doktor Perinatoloji doktoruyla görüşmüş öğleden sonra yanıma gelsin demiş. Bebeğim ayıyla da haftasıyla da uyumlu değilmiş
Cok gecmıs olsunKızlar kontrol den geldim moralim çok bozuk bebeğin gelişmiyor dedi doktor 30 haftalik ken 1.300 olan bebeğim 3 haftada sadece 200 gram almış ve şuan 33 haftalık 1.500 kilo. Bacak boyu hayla kısa görünüyor doktor Perinatoloji doktoruyla görüşmüş öğleden sonra yanıma gelsin demiş. Bebeğim ayıyla da haftasıyla da uyumlu değilmiş
Beş aylık olduğum dan beri var bu durum canım ama bu kadar değildi. Perinatoloji doktoru ne derse ona göre ilerlicez. Gebe polikliniğindeki doktor görüşmüş kendisiyle kan tahlili idrar tahlili ve nst istemiş onları yaptırdım. Öğleden sonra yanıma gelsin demişe ne diyorlar peki, ne öneriyorlar yani
perinatoloji mi söyleyecek
şimdiye kadar yoktu dimi böyle bi şey
Sağol canım.Bir sebep söylemedi canım sadece down sendromu yada gelişim geriliği diyor gelişim geriliği dolayısıyla da gelişmiyor olabilir dediCok gecmıs olsundoktor bır sebep soyledı mı yanı neden kaynaklanıyormus
ya bazen kan akışında yavaşlama oluyormuş yani bebek sağlıklı ama besleyen kanallar yetersiz oluyormuşBeş aylık olduğum dan beri var bu durum canım ama bu kadar değildi. Perinatoloji doktoru ne derse ona göre ilerlicez. Gebe polikliniğindeki doktor görüşmüş kendisiyle kan tahlili idrar tahlili ve nst istemiş onları yaptırdım. Öğleden sonra yanıma gelsin demiş
Şimdi ne olucak?ne teklif ediyorlar?Kızlar kontrol den geldim moralim çok bozuk bebeğin gelişmiyor dedi doktor 30 haftalik ken 1.300 olan bebeğim 3 haftada sadece 200 gram almış ve şuan 33 haftalık 1.500 kilo. Bacak boyu hayla kısa görünüyor doktor Perinatoloji doktoruyla görüşmüş öğleden sonra yanıma gelsin demiş. Bebeğim ayıyla da haftasıyla da uyumlu değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?