Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    167
Çok geçmiş olsun canım, ben 32 haftalıkken benim bebiş'te 1.500 kilo'ydu. Ondan önce hep kilosu ilerideydi ama o 1 ay bendede hiç kilo almamıştı. Nedeni bilinmiyor. Doktorum paniklemedi, perinatoloji'yede yollamadı. Bebiş küçük ama kesinlikle sorun teşkil etmiyor, boşuna kendini üzme dedi. Ve burda birçok kişidende duydum aynı kilo'da olduklarını. Bana önümüzdeki randevuya kadar bolca dinlenmem gerektiğini söyledi sadece. O randevu yarın (36 haftalık oluyorum). Kilo aldımı çok merak ediyorum, tam 1 aydır yediklerime dikkat ediyorum. Umarım hayırlı haberler alırız. Bazı bebekler birden kilo alabiliyormuş. Kilosu hala az ise büyük ihtimalle erken doğum yaptırırlar bize, ama gördüğüme göre doğumdan sonra çabucak toparlanıyolarmış zaten. Ilk başta bende stressliydim üzüntülüydüm ama şuan düşüyorumda, benim elimde olan birşey değil. Rabbim ne verirse hayırlısını verir, zayıfsa zayıf yapıcak birşey yok, alır kilosunu sonradan. Sen kendini üzme güzel anne Bu günlerde geçecek

Canim geçmiş olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin

İnşallah canım dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor sizde duanızı eksik etmeyin iyiki varsınız

Haklısın canım sağlıkla kucağımıza alalım Allah'ın izniyle toparlanirlar inşallah

Kemiğine yakınsa canın acır benim çok acıyor yakınken tekme de öyle acıtıyor. Başı aşağıda canım senin bebeğinin de
Evet büyük ihtimal kemiği çok yakın çünkü
Gunaydın hıckırık sadece kalp atısı gıbı 1 yada bıraz fazla suruyor agrı falan vermıyor bende yanı rahatsız etmıyor
Beş dk sürüyor Benmki günde 3 4 defa bide illa pozisyonumu değiştirmem gerekiyor
Günaydın Benimde bebeğimin hıçkırıkları 3 gündür falan aşağıda sol kasığımda hissediyorum resmen ama pozisyon olarak nasıl durmuş bilmiyorum, yarın doktora gideceğim orda doktora sorarım.
Sol aşagıdayse baş aşağı oluyor. En son doktorum öyle dedi bende yarın gideceğim kontrole

Güzel haberler alırız inşallah

Sağol canım.Bir sebep söylemedi canım sadece down sendromu yada gelişim geriliği diyor gelişim geriliği dolayısıyla da gelişmiyor olabilir dedi
Yeni doğum yapan arkadaşıma da 35 haftalıkken aynı şeyler söylendi bebeğin bacak ve kol boyu 31 haftayla uyumlu dendi hasta bebek olabilir dediler iki gün önce doğum yaptı ve öyle bi durum olmadığı anlaşıldı canım inşallah sizin de hiç bi sıkıntı olmaz

Sıkma canını kuzum bana da geçen hafta aynısı dendi önemli olan sağlığı organları beyni bu haftalarda birden kilo alinir

Canim sıkma canını sonuçta kilo almış 200 gram da olsa belki de kordondan besleniyorlar yaa onla alakalı bisi olabilir gibime geldi biz sadece tahmin de bulunabiliriz ama doktor sana neden olduğunu açıklar eger bebek için ne hayırlısı ise o olsun canim benim kızımda 36 haftalikken alınmıştı beslenemedigi icin Ama simdi 5 yasinda hem kilo hemde boy olarak baya yasitlarindan iyi insallah hersey yoluna girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…