Çok geçmiş olsun canım, ben 32 haftalıkken benim bebiş'te 1.500 kilo'ydu. Ondan önce hep kilosu ilerideydi ama o 1 ay bendede hiç kilo almamıştı. Nedeni bilinmiyor. Doktorum paniklemedi, perinatoloji'yede yollamadı. Bebiş küçük ama kesinlikle sorun teşkil etmiyor, boşuna kendini üzme dedi. Ve burda birçok kişidende duydum aynı kilo'da olduklarını. Bana önümüzdeki randevuya kadar bolca dinlenmem gerektiğini söyledi sadece. O randevu yarın (36 haftalık oluyorum). Kilo aldımı çok merak ediyorum, tam 1 aydır yediklerime dikkat ediyorum. Umarım hayırlı haberler alırız. Bazı bebekler birden kilo alabiliyormuş. Kilosu hala az ise büyük ihtimalle erken doğum yaptırırlar bize, ama gördüğüme göre doğumdan sonra çabucak toparlanıyolarmış zaten. Ilk başta bende stressliydim üzüntülüydüm ama şuan düşüyorumda, benim elimde olan birşey değil. Rabbim ne verirse hayırlısını verir, zayıfsa zayıf yapıcak birşey yok, alır kilosunu sonradan. Sen kendini üzme güzel anneKızlar kontrol den geldim moralim çok bozuk bebeğin gelişmiyor dedi doktor 30 haftalik ken 1.300 olan bebeğim 3 haftada sadece 200 gram almış ve şuan 33 haftalık 1.500 kilo. Bacak boyu hayla kısa görünüyor doktor Perinatoloji doktoruyla görüşmüş öğleden sonra yanıma gelsin demiş. Bebeğim ayıyla da haftasıyla da uyumlu değilmiş
Kızlar kontrol den geldim moralim çok bozuk bebeğin gelişmiyor dedi doktor 30 haftalik ken 1.300 olan bebeğim 3 haftada sadece 200 gram almış ve şuan 33 haftalık 1.500 kilo. Bacak boyu hayla kısa görünüyor doktor Perinatoloji doktoruyla görüşmüş öğleden sonra yanıma gelsin demiş. Bebeğim ayıyla da haftasıyla da uyumlu değilmiş
İnşallah canım dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor sizde duanızı eksik etmeyin iyiki varsınızya bazen kan akışında yavaşlama oluyormuş yani bebek sağlıklı ama besleyen kanallar yetersiz oluyormuş
belki öyle bir şeydir
bu kadar büyümüşken bi çaresi bulunur bence
stres yapmainşallah sağlıkla ilerler
Perinatoloji doktoruyla görüşcem bekliyorum canım o ne derse ona göre ilerlicezŞimdi ne olucak?ne teklif ediyorlar?
Haklısın canım sağlıkla kucağımıza alalım Allah'ın izniyle toparlanirlar inşallahÇok geçmiş olsun canım, ben 32 haftalıkken benim bebiş'te 1.500 kilo'ydu. Ondan önce hep kilosu ilerideydi ama o 1 ay bendede hiç kilo almamıştı. Nedeni bilinmiyor. Doktorum paniklemedi, perinatoloji'yede yollamadı. Bebiş küçük ama kesinlikle sorun teşkil etmiyor, boşuna kendini üzme dedi. Ve burda birçok kişidende duydum aynı kilo'da olduklarını. Bana önümüzdeki randevuya kadar bolca dinlenmem gerektiğini söyledi sadece. O randevu yarın (36 haftalık oluyorum). Kilo aldımı çok merak ediyorum, tam 1 aydır yediklerime dikkat ediyorum. Umarım hayırlı haberler alırız. Bazı bebekler birden kilo alabiliyormuş. Kilosu hala az ise büyük ihtimalle erken doğum yaptırırlar bize, ama gördüğüme göre doğumdan sonra çabucak toparlanıyolarmış zaten. Ilk başta bende stressliydim üzüntülüydüm ama şuan düşüyorumda, benim elimde olan birşey değil. Rabbim ne verirse hayırlısını verir, zayıfsa zayıf yapıcak birşey yok, alır kilosunu sonradan. Sen kendini üzme güzel anneBu günlerde geçecek
Sağol canım amin inşallahCanim geçmiş olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin
Evet büyük ihtimal kemiği çok yakın çünküKemiğine yakınsa canın acır benim çok acıyor yakınken tekme de öyle acıtıyor. Başı aşağıda canım senin bebeğinin de
Beş dk sürüyor Benmki günde 3 4 defa bide illa pozisyonumu değiştirmem gerekiyorGunaydın hıckırık sadece kalp atısı gıbı 1 yada bıraz fazla suruyor agrı falan vermıyor bende yanı rahatsız etmıyor
Sol aşagıdayse baş aşağı oluyor. En son doktorum öyle dedi bende yarın gideceğim kontroleGünaydın Benimde bebeğimin hıçkırıkları 3 gündür falan aşağıda sol kasığımda hissediyorum resmen ama pozisyon olarak nasıl durmuş bilmiyorum, yarın doktora gideceğim orda doktora sorarım.
Güzel haberler alırız inşallahEvet büyük ihtimal kemiği çok yakın çünkü
Beş dk sürüyor Benmki günde 3 4 defa bide illa pozisyonumu değiştirmem gerekiyor
Sol aşagıdayse baş aşağı oluyor. En son doktorum öyle dedi bende yarın gideceğim kontrole
Yeni doğum yapan arkadaşıma da 35 haftalıkken aynı şeyler söylendi bebeğin bacak ve kol boyu 31 haftayla uyumlu dendi hasta bebek olabilir dediler iki gün önce doğum yaptı ve öyle bi durum olmadığı anlaşıldı canım inşallah sizin de hiç bi sıkıntı olmazSağol canım.Bir sebep söylemedi canım sadece down sendromu yada gelişim geriliği diyor gelişim geriliği dolayısıyla da gelişmiyor olabilir dedi
Bana doktorum normal önermiyorum sezaryen için de 10 eylül dedi 33+0ım şuan34 haftalık anneler sezeryan için gün aldınızmı
aaa ne güzel maşallah , tebrik ederim :) yolları açık olsunSelam canlar
bugün güzel bir haber aldım
Kızımın LGS sonucu açıklandı Burdur fen lisesini kazandı.
Teşekkür ederim canım şükürler olsun rabbim cümlemize nasip etsinaaa ne güzel maşallah , tebrik ederim :) yolları açık olsun
Ay İn şa Allah güzel bir haber alırsın canımPerinatoloji doktoruyla görüşcem bekliyorum canım o ne derse ona göre ilerlicez
Selam.Gözün aydın canımSelam canlar
Sıkma canını kuzum bana da geçen hafta aynısı dendi önemli olan sağlığı organları beyni bu haftalarda birden kilo alinirKızlar kontrol den geldim moralim çok bozuk bebeğin gelişmiyor dedi doktor 30 haftalik ken 1.300 olan bebeğim 3 haftada sadece 200 gram almış ve şuan 33 haftalık 1.500 kilo. Bacak boyu hayla kısa görünüyor doktor Perinatoloji doktoruyla görüşmüş öğleden sonra yanıma gelsin demiş. Bebeğim ayıyla da haftasıyla da uyumlu değilmiş
Teşekkür ederim kuzum sekiz saatlik yola gidecek ama başarı için malesef bu tercihi yapmak zorundaydimSelam.Gözün aydın canım
çok sevindim başarıları daim olsunSelam canlar
Canim sıkma canını sonuçta kilo almış 200 gram da olsa belki de kordondan besleniyorlar yaa onla alakalı bisi olabilir gibime geldi biz sadece tahmin de bulunabiliriz ama doktor sana neden olduğunu açıklar eger bebek için ne hayırlısı ise o olsun canim benim kızımda 36 haftalikken alınmıştı beslenemedigi icin Ama simdi 5 yasinda hem kilo hemde boy olarak baya yasitlarindan iyi insallah hersey yoluna girerKızlar kontrol den geldim moralim çok bozuk bebeğin gelişmiyor dedi doktor 30 haftalik ken 1.300 olan bebeğim 3 haftada sadece 200 gram almış ve şuan 33 haftalık 1.500 kilo. Bacak boyu hayla kısa görünüyor doktor Perinatoloji doktoruyla görüşmüş öğleden sonra yanıma gelsin demiş. Bebeğim ayıyla da haftasıyla da uyumlu değilmiş
Teşekkür ederim canım Türkiye de okuyup bir yerlere gelmek zorlaştı ama yinede çabalıyoruzçok sevindim başarıları daim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?