Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Teşekkür ederim kuzum sekiz saatlik yola gidecek ama başarı için malesef bu tercihi yapmak zorundaydim
Türkiye'de okuma sistemini hiç bilmiyorum şimdi tabi diyorum çocuklarım ın biri sağlıkçı olsun ama işin içine girince tam karar vericem kendimden biliyorum evde 1 sağlıkçı gerekiyor

Türkiye'de okuma sistemini hiç bilmiyorum şimdi tabi diyorum çocuklarım ın biri sağlıkçı olsun ama işin içine girince tam karar vericem kendimden biliyorum evde 1 sağlıkçı gerekiyor
Haha benim oğlum oyun keşfedicem App Store için herkes benim oyunumu oynayacak deyip duruyor hiç söz geçmiyor şu an

Seni örnek alırlar inşallah tabi sağlıkla o yaşları görelim inşallah
Amin canımBenim annem kendi pianoya gittiği için ısrar etti kızımda pianocu olucak kendi sona kadar gidemedi ondan istedi ben pianocu olayım tabi ben gittim pianoya ama nasıl gittim hiç istemeyerek ama öğretmenler hep övdüler beni onlar övdükce ben sinir oluyordumen sonda babama dedim ben istemiyorum çıkar beni ve öylede bıraktım mecburda etmek olmaz hayırlısıyla güzel meslekleri olsun

Sağol canım.Bir sebep söylemedi canım sadece down sendromu yada gelişim geriliği diyor gelişim geriliği dolayısıyla da gelişmiyor olabilir dedi
Anladım canım papp-A degerı dusuk oldugundada gelısım gerılıgı olabılıyor yanı plesantanın yeterı kadar calısmaması durumunda ama oyle bır durum olsa zaten 3 cu ayda bellı oluyor kan testınde

Olsun hep böyle kalmaz çocuklar kendini geliştirsin ne kadar izole yaşarlarsa eğitimsiz bölmeden o kadar iyi olur
Evet kızlar eğitim benim için en baştan en önemliydi sağlıkta özel hastaneye gitmiyorum ama cocuklari hep daha iyi okusunlar diye yemedim içmedim özel okula yolladim umarım bir gün Türkiye de şartlar düzelir
Sağlık bölümü okuyan birileri de muhakkak her evde olmalı

İnşallah canım

Perinatoloji doktoruyla görüştüm 37. Haftada bebegi sezeryanla alacağız ama gelişim geriliği devam ederse daha erken alabiliriz sen gene de hazırlıklı ol dedi. Takipte olacakmışım Perşembe günü tekrar gebe doktoru ve Perinatoloji doktoru tekrar kontrol için çağırdı. Hayırlısı Neyse o olsun ben inanıyorum Allah'ın izniyle sağlıkla kucağıma alacağım inşallah

tamam işte bak, allah ın izniyle doktorlar büyütürler onu. sen yemene, dinlenmene devam et.
senin hep miden bulanıyordu dimi , geçti mi o

Öncelikle canını hiç sıkma, inşallah her şey yoluna girer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. plasentan hakkında bir şey dedi mi, neyden kaynaklandığını düşünüyorlar?

daha önce burada konuşmuştuk sanırım, anneme de bir şekil bozukluğundan dolayı benim gelişmediğimi erkenden sezaryenle alabileceklerini söylemişler ama son haftalarda birden gelişim gösterip normal doğmuşum (2600 kg) şu an bende de plasenta şekil bozukluğu var gelişim geriliği ihtimaline karşı perinatolojideyim.

Sen güzel beslen iyice dinlen canım kafana da çok takma iş ide yapma ben büyük oğlumun raporuna baktım sabah 40+4ken 37+0mış gelişimi . Doğum raporuna yazmışlar 2300 doğdu zaten. Bana da gelişim geriliği demişlerdi bacak kısa vs demediler ama için rahat etsin benimki sağlıkla doğdu büyüdü iniallah şeninde öyle olacak

Geçmiş olsun, amin inşaallah sağlıkla alırsın kucağına Sezeryanı senmi istedim yoksa doktorun bir sebepten dolayı kendimisi dedi?

İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…