Türkiye'de okuma sistemini hiç bilmiyorum şimdi tabi diyorum çocuklarım ın biri sağlıkçı olsun ama işin içine girince tam karar vericem kendimden biliyorum evde 1 sağlıkçı gerekiyorTeşekkür ederim kuzum sekiz saatlik yola gidecek ama başarı için malesef bu tercihi yapmak zorundaydim
Olsun hep böyle kalmaz çocuklar kendini geliştirsin ne kadar izole yaşarlarsa eğitimsiz bölmeden o kadar iyi olurTeşekkür ederim canım Türkiye de okuyup bir yerlere gelmek zorlaştı ama yinede çabalıyoruz
Haha benim oğlum oyun keşfedicem App Store için herkes benim oyunumu oynayacak deyip duruyorTürkiye'de okuma sistemini hiç bilmiyorum şimdi tabi diyorum çocuklarım ın biri sağlıkçı olsun ama işin içine girince tam karar vericem kendimden biliyorum evde 1 sağlıkçı gerekiyor
Yani dediğim gibi ben istiyorum ama oğlumun isteği ne olucak bilmiyorumHaha benim oğlum oyun keşfedicem App Store için herkes benim oyunumu oynayacak deyip duruyorhiç söz geçmiyor şu an
Seni örnek alırlar inşallahYani dediğim gibi ben istiyorum ama oğlumun isteği ne olucak bilmiyorum
Amin canımSeni örnek alırlar inşallahtabi sağlıkla o yaşları görelim inşallah
Anladım canım papp-A degerı dusuk oldugundada gelısım gerılıgı olabılıyor yanı plesantanın yeterı kadar calısmaması durumunda ama oyle bır durum olsa zaten 3 cu ayda bellı oluyor kan testındeSağol canım.Bir sebep söylemedi canım sadece down sendromu yada gelişim geriliği diyor gelişim geriliği dolayısıyla da gelişmiyor olabilir dedi
Türkiye'de okuma sistemini hiç bilmiyorum şimdi tabi diyorum çocuklarım ın biri sağlıkçı olsun ama işin içine girince tam karar vericem kendimden biliyorum evde 1 sağlıkçı gerekiyor
Evet kızlar eğitim benim için en baştan en önemliydi sağlıkta özel hastaneye gitmiyorum ama cocuklari hep daha iyi okusunlar diye yemedim içmedim özel okula yolladim umarım bir gün Türkiye de şartlar düzelirOlsun hep böyle kalmaz çocuklar kendini geliştirsin ne kadar izole yaşarlarsa eğitimsiz bölmeden o kadar iyi olur
İnşallah canımYeni doğum yapan arkadaşıma da 35 haftalıkken aynı şeyler söylendi bebeğin bacak ve kol boyu 31 haftayla uyumlu dendi hasta bebek olabilir dediler iki gün önce doğum yaptı ve öyle bi durum olmadığı anlaşıldı canım inşallah sizin de hiç bi sıkıntı olmaz
Canım 5. Aydan beri bacak boyu kısa diyorlar bugün karnında da gerileme başlamışSıkma canını kuzum bana da geçen hafta aynısı dendi önemli olan sağlığı organları beyni bu haftalarda birden kilo alinir
Sen yinede biraz serin kanlı olmaya çalış yapacak bişey yok kuzumCanım 5. Aydan beri bacak boyu kısa diyorlar bugün karnında da gerileme başlamış
tamam işte bak, allah ın izniyle doktorlar büyütürler onu. sen yemene, dinlenmene devam et.Perinatoloji doktoruyla görüştüm 37. Haftada bebegi sezeryanla alacağız ama gelişim geriliği devam ederse daha erken alabiliriz sen gene de hazırlıklı ol dedi. Takipte olacakmışım Perşembe günü tekrar gebe doktoru ve Perinatoloji doktoru tekrar kontrol için çağırdı. Hayırlısı Neyse o olsun ben inanıyorum Allah'ın izniyle sağlıkla kucağıma alacağım inşallah
Öncelikle canını hiç sıkma, inşallah her şey yoluna girer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. plasentan hakkında bir şey dedi mi, neyden kaynaklandığını düşünüyorlar?Perinatoloji doktoruyla görüştüm 37. Haftada bebegi sezeryanla alacağız ama gelişim geriliği devam ederse daha erken alabiliriz sen gene de hazırlıklı ol dedi. Takipte olacakmışım Perşembe günü tekrar gebe doktoru ve Perinatoloji doktoru tekrar kontrol için çağırdı. Hayırlısı Neyse o olsun ben inanıyorum Allah'ın izniyle sağlıkla kucağıma alacağım inşallah
Sen güzel beslen iyice dinlen canım kafana da çok takma iş ide yapmaPerinatoloji doktoruyla görüştüm 37. Haftada bebegi sezeryanla alacağız ama gelişim geriliği devam ederse daha erken alabiliriz sen gene de hazırlıklı ol dedi. Takipte olacakmışım Perşembe günü tekrar gebe doktoru ve Perinatoloji doktoru tekrar kontrol için çağırdı. Hayırlısı Neyse o olsun ben inanıyorum Allah'ın izniyle sağlıkla kucağıma alacağım inşallah
Neden normal önermiyorum dedi acabaBana doktorum normal önermiyorum sezaryen için de 10 eylül dedi 33+0ım şuan
Geçmiş olsun, amin inşaallah sağlıkla alırsın kucağınaPerinatoloji doktoruyla görüştüm 37. Haftada bebegi sezeryanla alacağız ama gelişim geriliği devam ederse daha erken alabiliriz sen gene de hazırlıklı ol dedi. Takipte olacakmışım Perşembe günü tekrar gebe doktoru ve Perinatoloji doktoru tekrar kontrol için çağırdı. Hayırlısı Neyse o olsun ben inanıyorum Allah'ın izniyle sağlıkla kucağıma alacağım inşallah
İnşallahPerinatoloji doktoruyla görüştüm 37. Haftada bebegi sezeryanla alacağız ama gelişim geriliği devam ederse daha erken alabiliriz sen gene de hazırlıklı ol dedi. Takipte olacakmışım Perşembe günü tekrar gebe doktoru ve Perinatoloji doktoru tekrar kontrol için çağırdı. Hayırlısı Neyse o olsun ben inanıyorum Allah'ın izniyle sağlıkla kucağıma alacağım inşallah
Ben artık her şeyi aldım çok şükürKızlar Allah için soruyorum ilk gebeliği oluptu, alışverişini bitiren var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?