Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Çok şükür güzel konuşmuş doktorun beslenmene dikkat edip biraz dinlendirsin bu süreçte. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Ben artık her şeyi aldım çok şükür
Yani tebrik ederim canım yok tam az kaldı diyorum bambaşka bir şey çıkıyor süt sağma makinası, bebek arabası, nibulizatör, ateş ölçer ve burun aspiratörünü alacağım tamam diyorum, bir sürü ıvır zıvır geliyor aklıma bebek süngeri, tırnak makası vs. Vs. Geliyor

Canim benim bu kadar her şeyi alacağım diye yüklenme. Ben süt sağma almadım belki de hiç ihtiyaç duymayacagım diyelim ki lazım oldu internetten alırız ya da e bebekten alırız diye düşündüm inşallah da ihtiyacım olmaz. Ateş ölçer tırnak makası falan setler oluyor istersen toplu olarak al daha uyguna da gelmiş olur
Almadigin bir şey varsa yaz eksiklerini herkese de fikir olur burada eksiklerimiz belki vardır ortaya çıkar

Chicco Tırnak Bakım Seti Mavi Fiyatı ve Yorumları - Trendyol bak böyle bir şey de alabilirsin sen sanki hataydaydin AVM uzak diyordun yanlış hatırlamıyorsam trendyoldan eksikleri koy taksit de yapabilirsin ödeme kolaylığı olur

Yok yüklendiğimi düşünmüyorum çünkü ek gıdaya dair hiç bir şey almadım mesela bakıyorum millet ek gıda ürünlerini bile almış mesela bütün kıyafetleri 0-3 ay daha büyük yok almadım sonra alırım diye.

Eklentiler

• 1000004849.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 33
Bende öyle yaptım birkaç tane 6 aylık var o kadar bebeğin gelişimine göre alırım diye düşündüm

Ek gıda da almadım birkaç ay sonra stres yaparsam alışveriş yapmak için neden oluşturmuş oldum

Evet doğru teşekkürler bende buna bakıyordum, bunu almayı düşünüyorum
Ben bunu aldım tırnak makasini valize koydum lazım olur diye. Ama fiyatı artmış ben bunu aylar önce almıştım fiyat yükselmiş diye paylaşmadım bu daha portatif duruyor tabii

Eklentiler

• 17543192440261001552061982712147.webp
    24 KB · Görüntüleme: 33
Ben bunu aldım tırnak makasini valize koydum lazım olur diye. Ama fiyatı artmış ben bunu aylar önce almıştım fiyat yükselmiş diye paylaşmadım bu daha portatif duruyor tabii
Güle güle kullan ama oğlumda set aldım hepsi gereksizmiş bir tek makas ve tırnak törpülü yetiyor pilli olan var ya

Kızlar Allah için soruyorum ilk gebeliği oluptu, alışverişini bitiren var mı?
İlk ayları idare edecek şeyleri aldığımı düşünüyorum kuzu. Ama neye ihtiyaç olacağını bilemiyorum. Juno yatak, süt sağım makinesi vs almadım ihtiyaca göre alırım diye mesela

İlk ayları idare edecek şeyleri aldığımı düşünüyorum kuzu. Ama neye ihtiyaç olacağını bilemiyorum. Juno yatak, süt sağım makinesi vs almadım ihtiyaca göre alırım diye mesela
Bende öyle yaptığımı düşünüyorum ama işte ne gerekli ne gereksiz tam bilemediğim için acaba diyorum

ay ek gıda alışverişini de vaktinde yaparız bende almadım onları. Mama sandalyesi vs yok ek gıda alışverişini de 6.aya yaklaşırken yaparım bi motivasyon olur

Korse konusunda kararsız kaldım bende. Vajinal doğum istiyorum ama bakalım hangisi nasip olacak. Doğum şekline göre korse de değişir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…