- 12 Haziran 2024
- 1.146
- 880
- 43
Çok şükür güzel konuşmuş doktorun beslenmene dikkat edip biraz dinlendirsin bu süreçte. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahPerinatoloji doktoruyla görüştüm 37. Haftada bebegi sezeryanla alacağız ama gelişim geriliği devam ederse daha erken alabiliriz sen gene de hazırlıklı ol dedi. Takipte olacakmışım Perşembe günü tekrar gebe doktoru ve Perinatoloji doktoru tekrar kontrol için çağırdı. Hayırlısı Neyse o olsun ben inanıyorum Allah'ın izniyle sağlıkla kucağıma alacağım inşallah
Yani tebrik ederim canımBen artık her şeyi aldım çok şükür
Canim benim bu kadar her şeyi alacağım diye yüklenme. Ben süt sağma almadım belki de hiç ihtiyaç duymayacagım diyelim ki lazım oldu internetten alırız ya da e bebekten alırız diye düşündüm inşallah da ihtiyacım olmaz. Ateş ölçer tırnak makası falan setler oluyor istersen toplu olarak al daha uyguna da gelmiş olurYani tebrik ederim canımyok tam az kaldı diyorum bambaşka bir şey çıkıyor süt sağma makinası, bebek arabası, nibulizatör, ateş ölçer ve burun aspiratörünü alacağım tamam diyorum, bir sürü ıvır zıvır geliyor aklıma bebek süngeri, tırnak makası vs. Vs. Geliyor
Chicco Tırnak Bakım Seti Mavi Fiyatı ve Yorumları - Trendyol bak böyle bir şey de alabilirsin sen sanki hataydaydin AVM uzak diyordun yanlış hatırlamıyorsam trendyoldan eksikleri koy taksit de yapabilirsin ödeme kolaylığı olurYani tebrik ederim canımyok tam az kaldı diyorum bambaşka bir şey çıkıyor süt sağma makinası, bebek arabası, nibulizatör, ateş ölçer ve burun aspiratörünü alacağım tamam diyorum, bir sürü ıvır zıvır geliyor aklıma bebek süngeri, tırnak makası vs. Vs. Geliyor
Yok yüklendiğimi düşünmüyorum çünkü ek gıdaya dair hiç bir şey almadım mesela bakıyorum millet ek gıda ürünlerini bile almışCanim benim bu kadar her şeyi alacağım diye yüklenme. Ben süt sağma almadım belki de hiç ihtiyaç duymayacagım diyelim ki lazım oldu internetten alırız ya da e bebekten alırız diye düşündüm inşallah da ihtiyacım olmaz. Ateş ölçer tırnak makası falan setler oluyor istersen toplu olarak al daha uyguna da gelmiş olur
Almadigin bir şey varsa yaz eksiklerini herkese de fikir olur burada eksiklerimiz belki vardır ortaya çıkar
Evet doğru teşekkürler bende buna bakıyordum, bunu almayı düşünüyorumChicco Tırnak Bakım Seti Mavi Fiyatı ve Yorumları - Trendyol bak böyle bir şey de alabilirsin sen sanki hataydaydin AVM uzak diyordun yanlış hatırlamıyorsam trendyoldan eksikleri koy taksit de yapabilirsin ödeme kolaylığı olur
Bende öyle yaptım birkaç tane 6 aylık var o kadar bebeğin gelişimine göre alırım diye düşündümYok yüklendiğimi düşünmüyorum çünkü ek gıdaya dair hiç bir şey almadım mesela bakıyorum millet ek gıda ürünlerini bile almışmesela bütün kıyafetleri 0-3 ay daha büyük yok almadım sonra alırım diye.
Ben şimdiden stres oldum sankiBende öyle yaptım birkaç tane 6 aylık var o kadar bebeğin gelişimine göre alırım diye düşündüm
Ek gıda da almadım birkaç ay sonra stres yaparsam alışveriş yapmak için neden oluşturmuş oldum
Ben bunu aldım tırnak makasini valize koydum lazım olur diye. Ama fiyatı artmış ben bunu aylar önce almıştım fiyat yükselmiş diye paylaşmadım bu daha portatif duruyor tabiiEvet doğru teşekkürler bende buna bakıyordum, bunu almayı düşünüyorum
Zevklerimizde aynıymışBen bunu aldım tırnak makasini valize koydum lazım olur diye. Ama fiyatı artmış ben bunu aylar önce almıştım fiyat yükselmiş diye paylaşmadım bu daha portatif duruyor tabii
Tavsiye ediyorum, evet aynıymışZevklerimizde aynıymış
Benimki 200 e kadar çıkıyor normal mi acaba doğumdan sonra geçer mi?Canım benim ki hep yüksek çıkıyor ama genelde tansiyonum iyi çıkıyor benim ki hep 120,140,145,160 çıkıyor
Benim üçüncü yine alışveriş bitmiyor toparlayamıyorumKızlar Allah için soruyorum ilk gebeliği oluptu, alışverişini bitiren var mı?
Güle güle kullan ama oğlumda set aldım hepsi gereksizmiş bir tek makas ve tırnak törpülü yetiyor pilli olan var yaBen bunu aldım tırnak makasini valize koydum lazım olur diye. Ama fiyatı artmış ben bunu aylar önce almıştım fiyat yükselmiş diye paylaşmadım bu daha portatif duruyor tabii
İlk ayları idare edecek şeyleri aldığımı düşünüyorum kuzu. Ama neye ihtiyaç olacağını bilemiyorum. Juno yatak, süt sağım makinesi vs almadım ihtiyaca göre alırım diye meselaKızlar Allah için soruyorum ilk gebeliği oluptu, alışverişini bitiren var mı?
Off yemin ederim çeyiz işim 1 hafta içinde bitmişti, zaten eşimle birbirimizi düğün salonunda görmüştük 1 ayda tanışma, isteme, nişan, kına, nikah ve düğün oldu ama bu işin içinden çıkamıyorumBenim üçüncü yine alışveriş bitmiyor toparlayamıyorum
Bende öyle yaptığımı düşünüyorum ama işte ne gerekli ne gereksiz tam bilemediğim için acaba diyorumİlk ayları idare edecek şeyleri aldığımı düşünüyorum kuzu. Ama neye ihtiyaç olacağını bilemiyorum. Juno yatak, süt sağım makinesi vs almadım ihtiyaca göre alırım diye mesela
Yok yüklendiğimi düşünmüyorum çünkü ek gıdaya dair hiç bir şey almadım mesela bakıyorum millet ek gıda ürünlerini bile almışmesela bütün kıyafetleri 0-3 ay daha büyük yok almadım sonra alırım diye.
Artık internet çağındayız ya bi şeye ihtiyaç duyunca 10 gün içinde temin edebiliriz stres yapma bebeğimBende öyle yaptığımı düşünüyorum ama işte ne gerekli ne gereksiz tam bilemediğim için acaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?