Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Valla kızlar benden rahatı yok galiba yarın 33 haftalik olcam ama alisverisi bitirdim bi tek bu hafta sonu esim badana yapacak sonra temizlik bebegin kıyafetleri yıkanıp utulenip hazirlancak yani benim 36 haftalikken biter hersey gibime geliyor o da umdugum

Ahaha o nasıl bir şey kız inşallah iyi birine denk gelmişsindir Aslında beşik bebek arabası ve yenidoğan kıyafetleri tamamsa diğerlerinin çok acelesi yok ama işte hep sanki yetersizmiş gibi geliyor bir sürü ek ürün çıkıyor

Ben kan sulandırıcı kullanıyorum canım bir de daha önce düşüklerim oldu normal doğum her zaman için daha riskli dedi hiç riske girmeyelim dedi
Bende 5. Haftadan beri her gün kan sulandırıcı kullanıyorum, kanla ilgili genetik rahatsızlığımda var ama doktorun konuşmasına göre normal doğum taraftarı, ikiside aynı riskte dedi bana

Gıdaya ilişkin hiç bişey almadım. Biberon bile bi tane aldım belki tutmaz ya da o markayı sevmez diye. Alışveriş bitti diyorum ama belki ben çok titizlenmedim emin değilim

Allah'a binlerce şükürler olsun, salonda abimle konuşuyordu benim hakkımda sonra yanıma geldi benimle konuştu aileme yok diyordum iki gün sonra bize geldiler nasıl olduysa evet dedim Yıldırım aşkı işte 28 Kasım'da 10'uncu yıla gireceğiz nice mutlu senelere İnşallah
Bebek odası takımı tamam bebek arabası yok daha istediğim bütün özellikleri bir arabada bulamıyorum aslında bir tane içime sinmişti ablamlar biz alırız dedi ama eşim çok pahalı gerek yok dedi. Şimdi de benimle dalga geçiyor bebek arabasına gerek yok ben taşırım diyor

Bu arada ben 3-6 6-9 ay da aldım biraz. Hatta kışlık astronot tulum ya da mont gibi şeyler de aldım. Ama hep geçen sezonların outletlerinden uyguna aldığımı düşünüyorum. Minycenter onlinedaki outletine falan bi bakın derim. Çünkü kışın alsak 2-3 katı olacak gibi

Güle güle kullan ama oğlumda set aldım hepsi gereksizmiş bir tek makas ve tırnak törpülü yetiyor pilli olan var ya
Öyle öyle.. bu sette de makas, tırnak makası, törpü ve plastik bir cımbız çıktı cımbız gereksiz gibi ama digerleri güzel şuan için
Korse konusunda kararsız kaldım bende. Vajinal doğum istiyorum ama bakalım hangisi nasip olacak. Doğum şekline göre korse de değişir mi acaba
Ben korse almadım bu delikli delikli olan var o iyi mi acaba ?

Bakmak lazım. İyi fikir verdin

Bende 5. Haftadan beri her gün kan sulandırıcı kullanıyorum, kanla ilgili genetik rahatsızlığımda var ama doktorun konuşmasına göre normal doğum taraftarı, ikiside aynı riskte dedi bana
Bilmiyoruz ki kolay mı olur zor mu olur o riske girmeyelim bence dedi ben de hemen tamam dedim Sezaryende bebeği 5 dk'da çıkarıyolar sonrası anne için zordur tabi

Öyle öyle.. bu sette de makas, tırnak makası, törpü ve plastik bir cımbız çıktı cımbız gereksiz gibi ama digerleri güzel şuan için

Ben korse almadım bu delikli delikli olan var o iyi mi acaba ?
Bende almadım daha doğumdan hemen sonra sipariş ya da eczaneden filan eşim temin eder diye umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…