Gece gündüz Trendyol , Hepsiburada ve Amazon arasında mekik dokuyorumArtık internet çağındayız ya bi şeye ihtiyaç duyunca 10 gün içinde temin edebiliriz stres yapma bebeğim
Bende öyleGece gündüz Trendyol , Hepsiburada ve Amazon arasında mekik dokuyorum
Maalesef deprem bölgesindeyim o yüzden hiçbir şeyi dokunup görerek alamadımBende öyleçok az şeyi dokunup görerek aldım resmen
Korse lohusalık bitince takılıyormuş yani onu doğum sonrası almak için çok zaman olacak canımKorse konusunda kararsız kaldım bende. Vajinal doğum istiyorum ama bakalım hangisi nasip olacak. Doğum şekline göre korse de değişir mi acaba
Ben kan sulandırıcı kullanıyorum canım bir de daha önce düşüklerim oldu normal doğum her zaman için daha riskli dedi hiç riske girmeyelim dediNeden normal önermiyorum dedi acaba
Ahaha o nasıl bir şey kız inşallah iyi birine denk gelmişsindirOff yemin ederim çeyiz işim 1 hafta içinde bitmişti, zaten eşimle birbirimizi düğün salonunda görmüştük 1 ayda tanışma, isteme, nişan, kına, nikah ve düğün oldu ama bu işin içinden çıkamıyorum
Bende 5. Haftadan beri her gün kan sulandırıcı kullanıyorum, kanla ilgili genetik rahatsızlığımda var ama doktorun konuşmasına göre normal doğum taraftarı, ikiside aynı riskte dedi banaBen kan sulandırıcı kullanıyorum canım bir de daha önce düşüklerim oldu normal doğum her zaman için daha riskli dedi hiç riske girmeyelim dedi
Çok şükür bitirdik gibi görünüyor. Benim riskli gebelik o yüzden allah korusun erken doğum olursa falan diye mümkün olduğunca erken bitirmeye çalıştıkKızlar Allah için soruyorum ilk gebeliği oluptu, alışverişini bitiren var mı?
Gıdaya ilişkin hiç bişey almadım. Biberon bile bi tane aldım belki tutmaz ya da o markayı sevmez diye. Alışveriş bitti diyorum ama belki ben çok titizlenmedim emin değilimYok yüklendiğimi düşünmüyorum çünkü ek gıdaya dair hiç bir şey almadım mesela bakıyorum millet ek gıda ürünlerini bile almışmesela bütün kıyafetleri 0-3 ay daha büyük yok almadım sonra alırım diye.
Allah'a binlerce şükürler olsun, salonda abimle konuşuyordu benim hakkımda sonra yanıma geldi benimle konuştu aileme yok diyordum iki gün sonra bize geldiler nasıl olduysa evet dedim Yıldırım aşkıAhaha o nasıl bir şey kız inşallah iyi birine denk gelmişsindirAslında beşik bebek arabası ve yenidoğan kıyafetleri tamamsa diğerlerinin çok acelesi yok ama işte hep sanki yetersizmiş gibi geliyor bir sürü ek ürün çıkıyor
Çok geçmiş olsun, sağ salim kucağına alırsın inşallahÇok şükür bitirdik gibi görünüyor. Benim riskli gebelik o yüzden allah korusun erken doğum olursa falan diye mümkün olduğunca erken bitirmeye çalıştık
Kesin çıkar birşeylerGıdaya ilişkin hiç bişey almadım. Biberon bile bi tane aldım belki tutmaz ya da o markayı sevmez diye. Alışveriş bitti diyorum ama belki ben çok titizlenmedim emin değilim
Öyle öyle.. bu sette de makas, tırnak makası, törpü ve plastik bir cımbız çıktı cımbız gereksiz gibi ama digerleri güzel şuan içinGüle güle kullan ama oğlumda set aldım hepsi gereksizmiş bir tek makas ve tırnak törpülü yetiyor pilli olan var ya
Ben korse almadım bu delikli delikli olan var o iyi mi acaba ?Korse konusunda kararsız kaldım bende. Vajinal doğum istiyorum ama bakalım hangisi nasip olacak. Doğum şekline göre korse de değişir mi acaba
Bakmak lazım. İyi fikir verdinBu arada ben 3-6 6-9 ay da aldım biraz. Hatta kışlık astronot tulum ya da mont gibi şeyler de aldım. Ama hep geçen sezonların outletlerinden uyguna aldığımı düşünüyorum. Minycenter onlinedaki outletine falan bi bakın derim. Çünkü kışın alsak 2-3 katı olacak gibi
Bilmiyoruz ki kolay mı olur zor mu olur o riske girmeyelim bence dedi ben de hemen tamam dedimBende 5. Haftadan beri her gün kan sulandırıcı kullanıyorum, kanla ilgili genetik rahatsızlığımda var ama doktorun konuşmasına göre normal doğum taraftarı, ikiside aynı riskte dedi bana
İnşallah canım evet hayla mide bulantısı ve kusma var devam ediyortamam işte bak, allah ın izniyle doktorlar büyütürler onu. sen yemene, dinlenmene devam et.
senin hep miden bulanıyordu dimi , geçti mi o
Bende öyleGece gündüz Trendyol , Hepsiburada ve Amazon arasında mekik dokuyorum
İlk haftadan takıldığını duydum bendeKorse lohusalık bitince takılıyormuş yani onu doğum sonrası almak için çok zaman olacak canım
Bende almadım daha doğumdan hemen sonra sipariş ya da eczaneden filan eşim temin eder diye umuyorumÖyle öyle.. bu sette de makas, tırnak makası, törpü ve plastik bir cımbız çıktı cımbız gereksiz gibi ama digerleri güzel şuan için
Ben korse almadım bu delikli delikli olan var o iyi mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?