Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Benim iyice karnım büyüdü ya. Epilasyon yapmak çok zor oldu artık. Venüs jilet kullanan var mı ya , hiç istemiyorum ama kullansam mı? Sir ağdaya git demeyin ben gidemiyorum ona utanıyorum
Ben normalde lazer yaptırmıştım ama hamilelik süresince tekrardan çıktı. Venüs jilet kullanıyorum memnunum alması kolay oluyor malum elimiz zor yetişiyor. Hatta kendinden jelli olanlar daha iyi oluyor bi de köpük derdiyle uğraşmıyorsun

Benim iyice karnım büyüdü ya. Epilasyon yapmak çok zor oldu artık. Venüs jilet kullanan var mı ya , hiç istemiyorum ama kullansam mı? Sir ağdaya git demeyin ben gidemiyorum ona utanıyorum
Ay ben senin mesajı görmeden benzer yazmışım aynı gün tüylerimizden nefret etmişiz ya jsjxjxfj

Kızlar bugün 32+0 olduk doktor kilosuna 2150 dedi önden mi gidiyor acaba? Abisi gibi tosbik olacak herhalde. İki hafta önceye kadar hep geriden gidiyordu bu sefer bir hafta önde çıktı. Sezeryan olacağım kesinleşti doktor riske atmak istemiyor bende doğumla birlikte tüplerimi bağlatmaya karar verdim.
Daha hiç alışveriş temizlik işine başlamadım bakalım nasıl yetişecek

Bana doktorlar ağda yapma hamileyken diye uyardı hassas oluyor vücudumuz ondan heralde
Bilmiyordum doktora da hiç sormadım özel bölgeyi Venüs ile alıyorum ama bacakları sürekli almaktan sıkıldım. Bi de acil bir durum oluyor hastaneye gidince çok utanıyorum en ufak tuyde

Sağlıkla gelsin verdiğin karar hayırlı olur inşallah sizin için

Bilmiyordum doktora da hiç sormadım özel bölgeyi Venüs ile alıyorum ama bacakları sürekli almaktan sıkıldım. Bi de acil bir durum oluyor hastaneye gidince çok utanıyorum en ufak tuyde
Günlük jilet yap çok geliyorsa :/ ben bacaklarım ayda yılda bir alırım çıkmıyor genetik. Ama genital bölgeyi iki günde bir jiletliyoum birden hastaneye gitmek zorunda kalırım diye o da hızlı uzuyorki sinir oluyorum göremiyorum da zaten ayna kullanmayı da beceremiyorjum.
Çok akıntım var o mu acaba kılları besliyor da bu kadar hızlı çıkıyor diye düşünmeye başladım neyse son 30 gün ya sabır

Ağdaya bende utanıyorum jiletle ama onu bile görmüyorum aynayla tek çare

Kızlar bacağıma ağda yapmak istiyorum sizce bir sakincasi var mıdır ?
Ben sir yaptırıyorum kuaföre 2 hamileligimde de hep yaptırdım sknti olmadi ben ortaokuldan beri aynı kuaföre gittiğim için utanma da yok 2 hafta da 1 gidiyorum mislenip geliyorum idare ediyor beni baya

Mecburen artık her gün alacağım zaten sudan çıktığım da yok. Gebeliğe mi bağlı bilmiyorum tüylerim çok hızlı çıkıyor kaslarım faln da çok çabuk çıkıyor
Ben sir yaptırıyorum kuaföre 2 hamileligimde de hep yaptırdım sknti olmadi ben ortaokuldan beri aynı kuaföre gittiğim için utanma da yok 2 hafta da 1 gidiyorum mislenip geliyorum idare ediyor beni baya
Ahshsj o güzelmiş yıllarca aynı yere gitmek.
Ben lazere gidiyordum da hamile kalınca bıraktım tabii

Kızlar acil iç camasırıma kahverengi leke gelmiş ama peçete ye siliyorum yok
35 haftalık gebeyim napmam lazım

Kızlar korse için gebe okulunda kilot tarzı olanları kullanın dediler. Ben diğer bele sarılanlardan almıştım. Onlar rahimde ve göbekte sarkma yapabiliyormuş kullanmak ya da kullanmamak kişisel tercih ama kullanıyorsanız alttan giymeli olsun dedi ebe kadın

Ben sorun olduğunu düşünmedim nişan gibi bir şey değil sanırım nişan daha kanlı ve sümüksü oluyor bildiğim kadarıyla. Doktorunun numarası varsa sorman iyi olur bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…