- 10 Nisan 2022
- 441
- 153
- 53
- 33
Ben normalde lazer yaptırmıştım ama hamilelik süresince tekrardan çıktı. Venüs jilet kullanıyorum memnunum alması kolay oluyor malum elimiz zor yetişiyor. Hatta kendinden jelli olanlar daha iyi oluyor bi de köpük derdiyle uğraşmıyorsunBenim iyice karnım büyüdü ya. Epilasyon yapmak çok zor oldu artık. Venüs jilet kullanan var mı ya , hiç istemiyorum ama kullansam mı? Sir ağdaya git demeyin ben gidemiyorum ona utanıyorum
Ay ben senin mesajı görmeden benzer yazmışım aynı gün tüylerimizden nefret etmişiz ya jsjxjxfjBenim iyice karnım büyüdü ya. Epilasyon yapmak çok zor oldu artık. Venüs jilet kullanan var mı ya , hiç istemiyorum ama kullansam mı? Sir ağdaya git demeyin ben gidemiyorum ona utanıyorum
Ben kullanıyorum venüsBenim iyice karnım büyüdü ya. Epilasyon yapmak çok zor oldu artık. Venüs jilet kullanan var mı ya , hiç istemiyorum ama kullansam mı? Sir ağdaya git demeyin ben gidemiyorum ona utanıyorum
Bana doktorlar ağda yapma hamileyken diye uyardı hassas oluyor vücudumuz ondan heraldeKızlar bacağıma ağda yapmak istiyorum sizce bir sakincasi var mıdır ?
Evet inşallah en kolayı olur herkes içinHepimiz için hayırlısı, herkesin durumu farklı tabi ki son anda bile herşey değişebilir başımıza ne gelecek bir tek Allah bilir Hayrlısı olsun hakkımızda
Bilmiyordum doktora da hiç sormadım özel bölgeyi Venüs ile alıyorum ama bacakları sürekli almaktan sıkıldım. Bi de acil bir durum oluyor hastaneye gidince çok utanıyorum en ufak tuydeBana doktorlar ağda yapma hamileyken diye uyardı hassas oluyor vücudumuz ondan heralde
Sağlıkla gelsin verdiğin karar hayırlı olur inşallah sizin içinKızlar bugün 32+0 olduk doktor kilosuna 2150 dedi önden mi gidiyor acaba? Abisi gibi tosbik olacak herhalde. İki hafta önceye kadar hep geriden gidiyordu bu sefer bir hafta önde çıktı. Sezeryan olacağım kesinleşti doktor riske atmak istemiyor bende doğumla birlikte tüplerimi bağlatmaya karar verdim.
Daha hiç alışveriş temizlik işine başlamadım bakalım nasıl yetişecek
Günlük jilet yap çok geliyorsa :/ ben bacaklarım ayda yılda bir alırım çıkmıyor genetik. Ama genital bölgeyi iki günde bir jiletliyoum birden hastaneye gitmek zorunda kalırım diye o da hızlı uzuyorki sinir oluyorumBilmiyordum doktora da hiç sormadım özel bölgeyi Venüs ile alıyorum ama bacakları sürekli almaktan sıkıldım. Bi de acil bir durum oluyor hastaneye gidince çok utanıyorum en ufak tuyde
Ağdaya bende utanıyorum jiletle ama onu bile görmüyorum aynayla tek çareBenim iyice karnım büyüdü ya. Epilasyon yapmak çok zor oldu artık. Venüs jilet kullanan var mı ya , hiç istemiyorum ama kullansam mı? Sir ağdaya git demeyin ben gidemiyorum ona utanıyorum
Benim 3-5 tane ufak tefek şeyler kaldı canım. Onları da doğduktan sonra bile alırım acelesi yok ,kafam rahat şuan o konuda.Kızlar Allah için soruyorum ilk gebeliği oluptu, alışverişini bitiren var mı?
Ben sir yaptırıyorum kuaföre 2 hamileligimde de hep yaptırdım sknti olmadi ben ortaokuldan beri aynı kuaföre gittiğim için utanma da yokKızlar bacağıma ağda yapmak istiyorum sizce bir sakincasi var mıdır ?
Mecburen artık her gün alacağım zaten sudan çıktığım da yok. Gebeliğe mi bağlı bilmiyorum tüylerim çok hızlı çıkıyor kaslarım faln da çok çabuk çıkıyorGünlük jilet yap çok geliyorsa :/ ben bacaklarım ayda yılda bir alırım çıkmıyor genetik. Ama genital bölgeyi iki günde bir jiletliyoum birden hastaneye gitmek zorunda kalırım diye o da hızlı uzuyorki sinir oluyorumgöremiyorum da zaten ayna kullanmayı da beceremiyorjum.
Çok akıntım var o mu acaba kılları besliyor da bu kadar hızlı çıkıyor diye düşünmeye başladımneyse son 30 gün ya sabır
Ahshsj o güzelmiş yıllarca aynı yere gitmek.Ben sir yaptırıyorum kuaföre 2 hamileligimde de hep yaptırdım sknti olmadi ben ortaokuldan beri aynı kuaföre gittiğim için utanma da yok2 hafta da 1 gidiyorum mislenip geliyorum idare ediyor beni baya
Kızlar acil iç camasırıma kahverengi leke gelmiş ama peçete ye siliyorum yokCanim sıkma canını sonuçta kilo almış 200 gram da olsa belki de kordondan besleniyorlar yaa onla alakalı bisi olabilir gibime geldi biz sadece tahmin de bulunabiliriz ama doktor sana neden olduğunu açıklar eger bebek için ne hayırlısı ise o olsun canim benim kızımda 36 haftalikken alınmıştı beslenemedigi icin Ama simdi 5 yasinda hem kilo hemde boy olarak baya yasitlarindan iyi insallah hersey yoluna girer
Doktoruna ulaşabiliyorsan sormani tavsiye ederim diger turlu acillik bi durum mu bilmiyorum açıkçası canimKızlar acil iç camasırıma kahverengi leke gelmiş ama peçete ye siliyorum yok
35 haftalık gebeyim napmam lazım
Ben sorun olduğunu düşünmedim nişan gibi bir şey değil sanırım nişan daha kanlı ve sümüksü oluyor bildiğim kadarıyla. Doktorunun numarası varsa sorman iyi olur bence deKızlar acil iç camasırıma kahverengi leke gelmiş ama peçete ye siliyorum yok
35 haftalık gebeyim napmam lazım
Yok canım numarası ondan dolayı korkuyorumBen sorun olduğunu düşünmedim nişan gibi bir şey değil sanırım nişan daha kanlı ve sümüksü oluyor bildiğim kadarıyla. Doktorunun numarası varsa sorman iyi olur bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?