Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
İnşallah benimde bir mucize olur bebeğim için hayırlısı neyse o olsun belki de dışarda daha iyi beslenir gelişir. O kadar çok şey söylediler ki emin ol çoğu aklımda bile değil inşallah sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı

İnşallah canım benim o kadar iyi geliyor ki bana yazdıklarınız çok teşekkür ederim

Bilmiyoruz ki kolay mı olur zor mu olur o riske girmeyelim bence dedi ben de hemen tamam dedim Sezaryende bebeği 5 dk'da çıkarıyolar sonrası anne için zordur tabi
Hepimiz için hayırlısı, herkesin durumu farklı tabi ki son anda bile herşey değişebilir başımıza ne gelecek bir tek Allah bilir Hayrlısı olsun hakkımızda

10 yıl olduysa tamam her şey yolunda gitmiş aşk işte öyle bir şey çok düşünmeye gerek kalmıyor
Bebek arabası lazım ama acelesi yok doğduktan sonra da halledilir o
Oturma pozisyonu da olan bir araba alın bence çünkü ilerde bebek yatmak değil oturmak istiyor ben hata yapmıştım sonra tekrar oturaklı bir şey aldım çok canım sıkıldı

İşte istediğim tüm özellikleri bir arada bulamıyorum

Selamm anneler:) ben bugün bebişi görmeye gittim kilosu 2200 olmuş doğum pozisyonu almış dedi doktor. Suyu falan iyiymiş. Sadece kafası biraz büyük dedi o da babanın kafası büyükse olabilir dedi yine de bi kafama takılmadı değil. Normal doğum için zor olur mu bilemedim. İlk nstye de girdim gayet güzel dedi. Bi heyecan bastı zaman yaklaştıkça

Maşallah diyelim, tahmini doğum tarihi aramızda bir gün var ben de yarın gideceğim kontrole benim bebeğimin başı için detaylıda ki prof başı önden gidiyor demişti kendi doktoruma anlattığımda normal doğum için bir sıkıntı teşkil etmez demişti, bakalım ben de büyük ihtimalle ilk NST yarın girerim doktor talep etmese bile ben talep edeceğim 3 gündür sürekli bel, kasık ve karın ağrılarım oluyor. Bebeklerimizi Sağ salim kulaklarımıza alırız inşallah

Maşallah umarım bi sorun teşkil etmez ilk gebelik olunca insan bi tereddüt ediyor. Büyük ihtimalle sizde ilk nstye girersiniz yarın. Gerçekten çok değişik bi deneyimdi. Sizin ilk gebelik mi

Maşallah umarım bi sorun teşkil etmez ilk gebelik olunca insan bi tereddüt ediyor. Büyük ihtimalle sizde ilk nstye girersiniz yarın. Gerçekten çok değişik bi deneyimdi. Sizin ilk gebelik mi
Benim aslında 3üncü gebelik ama canlı doğum olarak ilk olacak Allah izin verirse, diğer ikisi genetik rahatsızlıktan dolayı sonlandırıldı maalesef

Benimde mi ağrıyor dedi hay Allahım

Benimde gözüme zıbınlar az gibi geldi ama olmadı internetten alır geçerim. Kendini herşeyi tam alıcam diye şartlama. Bazı şeyler hemen lazım olmuyor
Korse konusunda kararsız kaldım bende. Vajinal doğum istiyorum ama bakalım hangisi nasip olacak. Doğum şekline göre korse de değişir mi acaba
Evet değişir. Normal doğumda mesela hemen takabilirsin ama sezeryanda önermiyorlar
İnşallah canım evet hayla mide bulantısı ve kusma var devam ediyor
İşte ondan herşeyi yiyemiyorsundur. Kendini de bebeğini de üzme. Sağlıkla gelecek inşallah
Kizlar selamm ben de bugun itibarıyla dogum iznime ciktim vee tarihimi de aldim 2 eylulde sezaryan olacagim heyecan basladi
Yaaa kızımda 2 eylül doğumlu hadi bakalım sağlıkla gelsin

Benim iyice karnım büyüdü ya. Epilasyon yapmak çok zor oldu artık. Venüs jilet kullanan var mı ya , hiç istemiyorum ama kullansam mı? Sir ağdaya git demeyin ben gidemiyorum ona utanıyorum

Canım sürekli öyleyse doktoruna Danış benim doktorum devam ederse kardiyoloji bölümüne git bi görün dedi ama bu aralar iyi çok şükür o nedenle gitmedim
6 tane kardiyoloğa gittim beloc verdiler ama işe yaramadı doktorum bıraktırdı doğum yakın diye bebeğin kalp atışları etkilenirmiş

Benim iyice karnım büyüdü ya. Epilasyon yapmak çok zor oldu artık. Venüs jilet kullanan var mı ya , hiç istemiyorum ama kullansam mı? Sir ağdaya git demeyin ben gidemiyorum ona utanıyorum
Ben karşıma ayna koyarak sir ağdayla kendim alıyorum yine zor oluyor ama jilet kullanmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…