Bencede lazım çünkü doğumdan sonra asıl konuşucak çok şey varİsteyenlerle ekleşebiliriz kızlar
Bence olur çünkü kadının söylediği şey alttan destekli olmasıydı. Yine de kadın doğumcuna danış benceBen zıbın gibi almıştım o olur mu acaba
Kız bırak evdekiler yapar sen kalkıp ta mutfakta insanlara yemek yapacak değilsin yaaGünaydın annelerrrDoğum yaklaştıkça, doğumdan çok evdeki kalabalığı dert ediyorum ya eşimin ailesi başka şehirde geldikleri zaman kalacaklar yani bir miktar. O sıra benim ev düzeninde de elim olmayacak. Mutfağım filan nasıl karışacak şimdiden onun derdine düştüm
Bence aktif olmak çok güzel ama ben ev süpüremiyorum süpürge çok zor geliyorKızlar gün içinde evde hareketli misiniz? Ben sürekli bi iş peşinde koşuyorum eşimde annemde çok kızıyor artık aradıklarında söylemiyorum ne yaptığımıkendimi çok yormuyorum ama evi süpürüp siliyorum da yani her gün. Bi zararı olur mu ya. İnsanlar hamile pilatesi yapıyor neticede
Her gün süpür sil yemek yap markete git çocuğu parka çıkar ooo hamile olmayanlar ben kadar hareketli değildir.d ama eğilip kalkarken vs dikkat ediyorum tabi 15 kg da bebeğim var onu da mecbur kaldırıyorum kucağımı istiyor emiyor zaten. Zararı olmaz hareketin ağrın oluyorsa o ayrı yani birvsağlık sorunu yoksa hareket iyi doğum içinKızlar gün içinde evde hareketli misiniz? Ben sürekli bi iş peşinde koşuyorum eşimde annemde çok kızıyor artık aradıklarında söylemiyorum ne yaptığımıkendimi çok yormuyorum ama evi süpürüp siliyorum da yani her gün. Bi zararı olur mu ya. İnsanlar hamile pilatesi yapıyor neticede
Toplar tabi de ay ne bileyim ya kendi düzenimBence olur çünkü kadının söylediği şey alttan destekli olmasıydı. Yine de kadın doğumcuna danış bence
Kız bırak evdekiler yapar sen kalkıp ta mutfakta insanlara yemek yapacak değilsin yaayemeği yapan da toplar heralde
Bence aktif olmak çok güzel ama ben ev süpüremiyorum süpürge çok zor geliyorepeydir robot süpürüyor valla
Kesinlikle öyle bebek gelecek bu eve yani ben nasıl pisliğin üzerine oturayımHer gün süpür sil yemek yap markete git çocuğu parka çıkar ooo hamile olmayanlar ben kadar hareketli değildir.d ama eğilip kalkarken vs dikkat ediyorum tabi 15 kg da bebeğim var onu da mecbur kaldırıyorum kucağımı istiyor emiyor zaten. Zararı olmaz hareketin ağrın oluyorsa o ayrı yani birvsağlık sorunu yoksa hareket iyi doğum içinzaten evi silip süpürmesem çok kirlenir yaşanamaz ki . Hala çalışıp izne çıkamayanlar var onlar daha zor biz ev işleri dinlenip dinlenip yapılır bir şey yok onda
robot ve dyson benim sadık yarimBence olur çünkü kadının söylediği şey alttan destekli olmasıydı. Yine de kadın doğumcuna danış bence
Kız bırak evdekiler yapar sen kalkıp ta mutfakta insanlara yemek yapacak değilsin yaayemeği yapan da toplar heralde
Bence aktif olmak çok güzel ama ben ev süpüremiyorum süpürge çok zor geliyorepeydir robot süpürüyor valla
Niye yasakmıKızlar ben Aralık anne grubundaydim böyle bi konu olmustu eklesme ile ilgili admin bildiğiniz banladi ve bi daha giremediler siteye olmayalım birbirimizden
Asla bitmez hep bi eksikKızlar Allah için soruyorum ilk gebeliği oluptu, alışverişini bitiren var mı?
Ben neredeyse hamileliğin başından beri ağlıyorum neredeyse herşeye fena sulu göz oldum ya aa deseler hemen o göz yaşı akacak pskolojik olarak bebeği etkiler mı acababen bu ara çok ağlıyorum. dün akşam bi ara banyoda ağladım. göbeğimden altını göremiyorum diye
Aynen ya çok değişik birbirimizi görmeden tanımadan konuşuyoruzBu arada kızlar hiç bir birimizi görmedik gecen sene hamileyken burda öyle tanıştık kızlarla hemende sildik resimleri
Doktorların doğumu konuşmak için daha erken demelerine ayar oluyorum.Kızlar kontrolden geliyorum ilk nstme girdim bişe çıkmadı babasının boyunu sordu bebiş uzun gibi dedi 33+3 2500 kilodayızdoğum konuşmak için erken dedi iki hafta önden gidiyor dedi sizce doğum içinde erken olurmu ölçüler 35
Maşallahh hemen hemen aynı kilolardayızKızlar kontrolden geliyorum ilk nstme girdim bişe çıkmadı babasının boyunu sordu bebiş uzun gibi dedi 33+3 2500 kilodayızdoğum konuşmak için erken dedi iki hafta önden gidiyor dedi sizce doğum içinde erken olurmu ölçüler 35
Şimdilik öyle duruyor bizimki sessiz sedasız biri dogurursa yada baska bişi olursa hal hatır soruyoruzBizimde grupumuz oldu sonra anlaşmamazlık oldu dağıldi ama özel olarak her kes bir biriyle konuşuyor hatta biri benim misafirim evimde oldu
Evet canım yasak diye biliyorum bizim gruptan 10 kişi fln banlanmisti hemde geçici değil yani olay olmuştu baya öyle tespit edilirse siteden atiyorlarNiye yasakmı
Oy maşallahKızlar kontrolden geliyorum ilk nstme girdim bişe çıkmadı babasının boyunu sordu bebiş uzun gibi dedi 33+3 2500 kilodayızdoğum konuşmak için erken dedi iki hafta önden gidiyor dedi sizce doğum içinde erken olurmu ölçüler 35
Ay inanmazsın ama başak daha zorKızlar şuan devlet hastanesindeyim nst sırası bekliyoruz herşey Yolunda dedi doktorum özele gittiğim doktorun dediklerini söyledim alakası yok dedi Bebek 2750 gram olmuş haftası ile uyumlu 21 ağustosa sezeryan için gün verdiBaşak olsun istiyorum bu yüzden başka tarih isteyecem aslan Burcu kizim var inanılmaz zor
Benim kızımda aslan burcu gercekten cok zor başak olsun diye dua ediyorum oğlumda yay olacakti ama erken gelince döngü de doğduğu için akrep oldu 1 gun sonraya gun vermedi maalesef doktorumKızlar şuan devlet hastanesindeyim nst sırası bekliyoruz herşey Yolunda dedi doktorum özele gittiğim doktorun dediklerini söyledim alakası yok dedi Bebek 2750 gram olmuş haftası ile uyumlu 21 ağustosa sezeryan için gün verdiBaşak olsun istiyorum bu yüzden başka tarih isteyecem aslan Burcu kizim var inanılmaz zor
bazı yerlerde stresli hamileliklerde bebek kolik olabiliyor diyorlar inşallah olmazAsla bitmez hep bi eksik
Ben neredeyse hamileliğin başından beri ağlıyorum neredeyse herşeye fena sulu göz oldum ya aa deseler hemen o göz yaşı akacak pskolojik olarak bebeği etkiler mı acaba
Aynen ya çok değişik birbirimizi görmeden tanımadan konuşuyoruz
başak burcu kızım var tavsiyemdirKızlar şuan devlet hastanesindeyim nst sırası bekliyoruz herşey Yolunda dedi doktorum özele gittiğim doktorun dediklerini söyledim alakası yok dedi Bebek 2750 gram olmuş haftası ile uyumlu 21 ağustosa sezeryan için gün verdiBaşak olsun istiyorum bu yüzden başka tarih isteyecem aslan Burcu kizim var inanılmaz zor
hem aslan hem başak burcu kız yeğenlerim varKızlar şuan devlet hastanesindeyim nst sırası bekliyoruz herşey Yolunda dedi doktorum özele gittiğim doktorun dediklerini söyledim alakası yok dedi Bebek 2750 gram olmuş haftası ile uyumlu 21 ağustosa sezeryan için gün verdiBaşak olsun istiyorum bu yüzden başka tarih isteyecem aslan Burcu kizim var inanılmaz zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?