Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Ben zıbın gibi almıştım o olur mu acaba
Bence olur çünkü kadının söylediği şey alttan destekli olmasıydı. Yine de kadın doğumcuna danış bence
Kız bırak evdekiler yapar sen kalkıp ta mutfakta insanlara yemek yapacak değilsin yaa yemeği yapan da toplar heralde
Bence aktif olmak çok güzel ama ben ev süpüremiyorum süpürge çok zor geliyor epeydir robot süpürüyor valla

Her gün süpür sil yemek yap markete git çocuğu parka çıkar ooo hamile olmayanlar ben kadar hareketli değildir.d ama eğilip kalkarken vs dikkat ediyorum tabi 15 kg da bebeğim var onu da mecbur kaldırıyorum kucağımı istiyor emiyor zaten. Zararı olmaz hareketin ağrın oluyorsa o ayrı yani birvsağlık sorunu yoksa hareket iyi doğum için zaten evi silip süpürmesem çok kirlenir yaşanamaz ki . Hala çalışıp izne çıkamayanlar var onlar daha zor biz ev işleri dinlenip dinlenip yapılır bir şey yok onda

Toplar tabi de ay ne bileyim ya kendi düzenim ben hiç sevmiyorum birinin evimi toplamasını filan. Sanki onlar gittikten sonra evi tekrar temizlemem gerekiyor gibi hissediyorum şimdiden.

Kesinlikle öyle bebek gelecek bu eve yani ben nasıl pisliğin üzerine oturayım Ev dubleks yukarı in çık o bile spor benim için diyorum harekette bereket vardır

robot ve dyson benim sadık yarim

Kızlar ben Aralık anne grubundaydim böyle bi konu olmustu eklesme ile ilgili admin bildiğiniz banladi ve bi daha giremediler siteye olmayalım birbirimizden

Kızlar Allah için soruyorum ilk gebeliği oluptu, alışverişini bitiren var mı?
Asla bitmez hep bi eksik
ben bu ara çok ağlıyorum. dün akşam bi ara banyoda ağladım. göbeğimden altını göremiyorum diye
Ben neredeyse hamileliğin başından beri ağlıyorum neredeyse herşeye fena sulu göz oldum ya aa deseler hemen o göz yaşı akacak pskolojik olarak bebeği etkiler mı acaba
Bu arada kızlar hiç bir birimizi görmedik gecen sene hamileyken burda öyle tanıştık kızlarla hemende sildik resimleri
Aynen ya çok değişik birbirimizi görmeden tanımadan konuşuyoruz

Doktorların doğumu konuşmak için daha erken demelerine ayar oluyorum.

Maşallahh hemen hemen aynı kilolardayız benim doktorum da öyle söyledi daha konuşmak için erken vajinal doğurmak istiyorsan bebeğin büyüklüğü buna engel olabilir vs. Zaman gösterecek biraz

Bizimde grupumuz oldu sonra anlaşmamazlık oldu dağıldi ama özel olarak her kes bir biriyle konuşuyor hatta biri benim misafirim evimde oldu
Şimdilik öyle duruyor bizimki sessiz sedasız biri dogurursa yada baska bişi olursa hal hatır soruyoruz

Kızlar şuan devlet hastanesindeyim nst sırası bekliyoruz herşey Yolunda dedi doktorum özele gittiğim doktorun dediklerini söyledim alakası yok dedi Bebek 2750 gram olmuş haftası ile uyumlu 21 ağustosa sezeryan için gün verdiBaşak olsun istiyorum bu yüzden başka tarih isteyecemaslan Burcu kizim var inanılmaz zor

Oy maşallah benim bebişte önden gidiyor dediler 32+6 da gittiğimde 2200dü. Ama benim doktorum biraz moralimi bozuyor vajinal doğum olmaz bebek kilolu olursa diye

Ay inanmazsın ama başak daha zor

Benim kızımda aslan burcu gercekten cok zor başak olsun diye dua ediyorum oğlumda yay olacakti ama erken gelince döngü de doğduğu için akrep oldu 1 gun sonraya gun vermedi maalesef doktorum

bazı yerlerde stresli hamileliklerde bebek kolik olabiliyor diyorlar inşallah olmaz

başak burcu kızım var tavsiyemdir

i
hem aslan hem başak burcu kız yeğenlerim var ikisi de birbirinden zor gördüğüm kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…