Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Ben yaptırdım kuzu ama fotoğrafçıda çekildik kore tarzı. Şile benimde aklımda ama onu da kardeşime çektirmeyi düşünüyorum bu haftalarda enerjim yerinde olursa

Kızlar gün içinde evde hareketli misiniz? Ben sürekli bi iş peşinde koşuyorum eşimde annemde çok kızıyor artık aradıklarında söylemiyorum ne yaptığımı kendimi çok yormuyorum ama evi süpürüp siliyorum da yani her gün. Bi zararı olur mu ya. İnsanlar hamile pilatesi yapıyor neticede

Ben sevmiyorum nedense profesyonel çekim yapmacık geliyor hiç beğenmiyorum sahilde hoş bir aile anısı olur bence çektir en azından stüdyo gibi yapay olmaz samimi olur
Evet bende öyle düşündüm daha samimi olur öyle tüllü müllü elbiseler hiç benlik değil dantelli lohusa takımlarından bile almadım dümdüz renkler

Yavaş yavaş çok yukarı uzanmalı şeyler dışında yapabilirsin bence ben daha dün ayrıldım izne tüm gün ayakta haldır haldır çalıştım kimse sen hamilesin kenarda otur demiyor eve gel yemek çocuk vs hiç dinlenmeli geçemedi üstüne birde plasentam rahim ağzında kanamalı bi gebelik oldu:) çok kasınca illa birşey oluyor salmak lazım. İnstada keşfette halter kaldıran gebeler var

Evet bende o yüzden kendimi çok nazlamadan işlerimi hallediyorum tüm gün oturmanın da vajinal doğuma bi faydası yok neticede

Benim normal arkadaş çevremden bazıları var sosyal medyadan onlar atıyor profesyonel çekimler bana hiç samimi hoş gelmiyor sanki sanırsın Yunan tanrıçalari hani o yarı insan yarı balık olanlardan
Hatta bir arkadaşım var hiç bişi yapmıyorsun ne resim pasyalasiyorsun ne başka bişi diyor bana durup durup parti mi yapacam bilemedim ki ayrıca herşeyin bir yakisigi var ilk değil Bisi değil yaşım olmuş 38

ev işinin yanında bazen 3 yaşında kızımı bile kucaklıyorum. evde o işler oluyor ya. her gün değil tabi ama yapılıyor

Yanı kendını asırı yormamak kosuluyla bır zararı olacagını sanmıyorum bnde oyleyım cunku sureklı bır seyler yapıyorum bos durmuyorum hareketlılık ıyı yanı ama cokta yormamak lazım kendını

Evet bende o yüzden kendimi çok nazlamadan işlerimi hallediyorum tüm gün oturmanın da vajinal doğuma bi faydası yok neticede
Otur otur sıkılır insan ya heralde ben kendimi bildim bileli çalışıyorum evde sıkılıyorum çocuğum ilkokula başlayacak yoksa doğum izni icin 37 zorlardım çocuk artk gezmek vakit geçirmek istiyor diye ayrıldım. Hele ki normal doğum olacaksa hareketsizlik kötü etkiliyor dengeyi bulunca sorun olmaz

37 ye kadar calisacam resmen haftaya Çarşamba son calismam oluyor esasen evde de vakit gecmiyor ama insan bir uzaniyor dinleniyor hele çocuk varsa gezmek istiyorsa iyi yapmışın
Benim kuzular babada tatildeler iznim başlar baslamaz gelin dedim

Bende çalışıyorum aynı şekilde yaz tatili geçmek bilmiyor kendimi devamlı oyalamam gerekiyo evdeyken.

Kız bizim 14 yıllık grubumuz var kadınlar kulübünden hepsi whatsaptan görüşüyoruz
Bizimde grupumuz oldu sonra anlaşmamazlık oldu dağıldi ama özel olarak her kes bir biriyle konuşuyor hatta biri benim misafirim evimde oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…