- 16 Ağustos 2024
- 230
- 152
- 23
- 30
Ben yaptırdım kuzu ama fotoğrafçıda çekildik kore tarzı. Şile benimde aklımda ama onu da kardeşime çektirmeyi düşünüyorum bu haftalarda enerjim yerinde olursaHamile çekimi yaptıracak veya yaptıran var mı kızlar? Biz şilede sahilde bi aile fotoğrafı çektirelim diyoruz iyice ağırlaşmadan :) profesyonel çekimler çok güzel oluyor ama ben sevmiyorum öyle kıyafetleri
Evet bende öyle düşündüm daha samimi olur öyle tüllü müllü elbiseler hiç benlik değil dantelli lohusa takımlarından bile almadım dümdüz renklerBen sevmiyorum nedense profesyonel çekim yapmacık geliyor hiç beğenmiyorumsahilde hoş bir aile anısı olur bence çektir en azından stüdyo gibi yapay olmaz samimi olur
İnstada falan ekleşmiştik biz ilk hamileliğimdeki gruptaBu arada kızlar hiç bir birimizi görmedik gecen sene hamileyken burda öyle tanıştık kızlarla hemende sildik resimleri
Yavaş yavaş çok yukarı uzanmalı şeyler dışında yapabilirsin bence ben daha dün ayrıldım izne tüm gün ayakta haldır haldır çalıştım kimse sen hamilesin kenarda otur demiyor eve gel yemek çocuk vs hiç dinlenmeli geçemedi üstüne birde plasentam rahim ağzında kanamalı bi gebelik oldu:) çok kasınca illa birşey oluyor salmak lazım. İnstada keşfette halter kaldıran gebeler varKızlar gün içinde evde hareketli misiniz? Ben sürekli bi iş peşinde koşuyorum eşimde annemde çok kızıyor artık aradıklarında söylemiyorum ne yaptığımıkendimi çok yormuyorum ama evi süpürüp siliyorum da yani her gün. Bi zararı olur mu ya. İnsanlar hamile pilatesi yapıyor neticede
Aynen canım sen nasıl oldun toparladin mıİyi ki cikarmissin. Artık dokunuyor ne yenilse icilse
Hep beraber sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alalim canım inşallahSon 1 hafta kala bile alırsın onları ne güzel eksiğin yok artık kafan rahat beklersinçocuğun da güzel bir okul kazandı oh miss çok mutlu ol
Yazarım canım hazırlanmaya başlayam da nasıl bir erinme bu bilemedim üşeniyorumHadi bakalım bak bebeğin ne kadar olmuş
Bulursak canım güzel link atalim burayaBenimde çikolatam kaldı. bi sürü elim varmıyor sipariş vermeye
Bizde öyle yaptık hala iletişim varİnstada falan ekleşmiştik biz ilk hamileliğimdeki gruptahala görüşüyoruz
Evet bende o yüzden kendimi çok nazlamadan işlerimi hallediyorum tüm gün oturmanın da vajinal doğuma bi faydası yok neticedeYavaş yavaş çok yukarı uzanmalı şeyler dışında yapabilirsin bence ben daha dün ayrıldım izne tüm gün ayakta haldır haldır çalıştım kimse sen hamilesin kenarda otur demiyor eve gel yemek çocuk vs hiç dinlenmeli geçemedi üstüne birde plasentam rahim ağzında kanamalı bi gebelik oldu:) çok kasınca illa birşey oluyor salmak lazım. İnstada keşfette halter kaldıran gebeler var
Benim normal arkadaş çevremden bazıları var sosyal medyadan onlar atıyor profesyonel çekimler bana hiç samimi hoş gelmiyor sanki sanırsın Yunan tanrıçalari hani o yarı insan yarı balıkHamile çekimi yaptıracak veya yaptıran var mı kızlar? Biz şilede sahilde bi aile fotoğrafı çektirelim diyoruz iyice ağırlaşmadan :) profesyonel çekimler çok güzel oluyor ama ben sevmiyorum öyle kıyafetleri
ev işinin yanında bazen 3 yaşında kızımı bile kucaklıyorum. evde o işler oluyor ya. her gün değil tabi ama yapılıyorKızlar gün içinde evde hareketli misiniz? Ben sürekli bi iş peşinde koşuyorum eşimde annemde çok kızıyor artık aradıklarında söylemiyorum ne yaptığımıkendimi çok yormuyorum ama evi süpürüp siliyorum da yani her gün. Bi zararı olur mu ya. İnsanlar hamile pilatesi yapıyor neticede
Yazarım canım hazırlanmaya başlayam da nasıl bir erinme bu bilemedim üşeniyorum
Bulursak canım güzel link atalim buraya
Kız bizim 14 yıllık grubumuz var kadınlar kulübünden hepsi whatsaptan görüşüyoruzBizde öyle yaptık hala iletişim var
İsteyenlerle ekleşebiliriz kızlarBizde öyle yaptık hala iletişim var
Yanı kendını asırı yormamak kosuluyla bır zararı olacagını sanmıyorum bnde oyleyım cunku sureklı bır seyler yapıyorum bos durmuyorum hareketlılık ıyı yanı ama cokta yormamak lazım kendınıKızlar gün içinde evde hareketli misiniz? Ben sürekli bi iş peşinde koşuyorum eşimde annemde çok kızıyor artık aradıklarında söylemiyorum ne yaptığımıkendimi çok yormuyorum ama evi süpürüp siliyorum da yani her gün. Bi zararı olur mu ya. İnsanlar hamile pilatesi yapıyor neticede
Otur otur sıkılır insan ya heralde ben kendimi bildim bileli çalışıyorum evde sıkılıyorum çocuğum ilkokula başlayacak yoksa doğum izni icin 37 zorlardım çocuk artk gezmek vakit geçirmek istiyor diye ayrıldım. Hele ki normal doğum olacaksa hareketsizlik kötü etkiliyor dengeyi bulunca sorun olmazEvet bende o yüzden kendimi çok nazlamadan işlerimi hallediyorum tüm gün oturmanın da vajinal doğuma bi faydası yok neticede
37 ye kadar calisacam resmen haftaya Çarşamba son calismam oluyor esasen evde de vakit gecmiyor ama insan bir uzaniyor dinleniyor hele çocuk varsa gezmek istiyorsa iyi yapmışınOtur otur sıkılır insan ya heralde ben kendimi bildim bileli çalışıyorum evde sıkılıyorum çocuğum ilkokula başlayacak yoksa doğum izni icin 37 zorlardım çocuk artk gezmek vakit geçirmek istiyor diye ayrıldım. Hele ki normal doğum olacaksa hareketsizlik kötü etkiliyor dengeyi bulunca sorun olmaz
Bende çalışıyorum aynı şekilde yaz tatili geçmek bilmiyor kendimi devamlı oyalamam gerekiyo evdeyken.Otur otur sıkılır insan ya heralde ben kendimi bildim bileli çalışıyorum evde sıkılıyorum çocuğum ilkokula başlayacak yoksa doğum izni icin 37 zorlardım çocuk artk gezmek vakit geçirmek istiyor diye ayrıldım. Hele ki normal doğum olacaksa hareketsizlik kötü etkiliyor dengeyi bulunca sorun olmaz
Bizimde grupumuz oldu sonra anlaşmamazlık oldu dağıldi ama özel olarak her kes bir biriyle konuşuyor hatta biri benim misafirim evimde olduKız bizim 14 yıllık grubumuz var kadınlar kulübünden hepsi whatsaptan görüşüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?