Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    163
Kızlar hareketleri aşağıda hisseden var mı bugün yaklaşık 2-3 saattir iç çamaşırımızın içinde kalan bölgede resmen hareketleri hissediyorum

Evet korktumda sanki kolunu uzatsa çıkacak yakınlıkta gibi aşağıya inmesi böyle birşey mi
Acaba
Vallahi bilmiyorum ki ilk bebeğim benimde sanırım öyle ben geçen haftalarda böyle hissedip gitmiştim kanala makatını sokmus ayagı gözündeydi yine öyle bişey yapmıs olabilir benim şaklaban

Kızlaaarr bebişinizin haftası ve kilo boyları neleeerr beslenme tüyoları alalım birbirimizden
Ben şuan 34+5 teyim kontrolüm haftaya. En son 32+6da gittim 2200 kg boyu 42 cmdi. Biraz önden gidiyo demişti kilosu umarım haftasını yakalar ilerleyen süreçte

Benim annem geldi memleketten ilk başta kanamam oldu doktor dedi çocuğunu kaldırma işte o zaman çağırdım sağolsun yanımda işte kendisi bakıcak annem olsa bile içim rahat diğil kimseden yemek yemiyor bir tek ben yedire biliyorum nasıl olucak bilmiyorum.Sende 1 gün kala bilir kv başka yatakta yata bilirmiki benimki küçük asla yatamaz mesela

Kızlaaarr bebişinizin haftası ve kilo boyları neleeerr beslenme tüyoları alalım birbirimizden
33+4 de kontrolde 1970 gr dedi 2 kilo yani boyuda 41 cm di oysaki deli gibi kaşar ceviz yumurta muz vs yiyorum kilo alsın diye fayda etmemiş fazla belliki

Maşaaallaaaahh neler yiyorsuun tavsiyen var mıııı
Valla kuzucum bende 13 kilo aldım yani analı oğullu baya ilerledik. Bebek için çok beslenme düzenim değişmedi aslında normalde de ben kefir, muz, ceviz, avokado günlük tüketirdim. Bunlar bebeğe de kilo aldırıyomuş zaten. Ben doğum kolay olması için haftasıyla uyumlu olsun isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…