- 16 Ağustos 2024
- 228
- 149
- 18
- 30
Ilık süt olarak içersen belki bogazlarin yumuşar. Çok geçmiş olsunBu gün sabah bir kalktım boğazım tam ağramıyorda ama iyi diğilim sanki hastalanıcam gibi dün bizde burda durmadan yağmur yağdı şimşek fırtına sanki kış geldi acaba cam açık uyudum ondanmı öyleyim şimdi süt içmek istiyorum ne kadar artık fayda eder
Bende bugun bi kalktım o kadar halsizimle yağmur şimşek başlayınca balkon kapısını kapattım ama 4 gibi açığ geri uyudum kemiklerim sızlıyor kalkamıyorumBu gün sabah bir kalktım boğazım tam ağramıyorda ama iyi diğilim sanki hastalanıcam gibi dün bizde burda durmadan yağmur yağdı şimşek fırtına sanki kış geldi acaba cam açık uyudum ondanmı öyleyim şimdi süt içmek istiyorum ne kadar artık fayda eder
Bende sezeryandan öyle korkuyorum kiBen normalden korkuyorumsezaryen olacak bi aksilik olmazsa inşallah
Ay kayınvalideyi anlarımda kayınpeder çok saçma sen lohusa lohusa nasıl yatıp kalkacaksın ben kendi babamı bile yatılı istemem bide tesettürlüysen çok zor Allah yardımcın oldun görümcelerde işin cabası uğraş dur tek olsan daha iyiydiKızlar doğumdan sonra kayınvalidemler gelecek 13-14 saatlik mesafede yaşıyoruz. Kayınbabam ve küçük görümcelerimde gelecekler. (İlkokul ve ortaokula gidiyorlar) şimdiden dert ediniyorum ya. Uzun süre kalamazlar okul açılıyor neticede okuyan çocukları var ama 5 gün bile olsa şimdiden beni darlıyor
Yani insanlar o kadar artık tuhaflasti ki hepimiz doğum sonrası psikolojimizi kontrol etmeye çalışıyoruz. KV,kb,görümce, elti bunlar hep bi sıkıntı. özellikle de bu dönem. Ne yapılsa insana batıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Kızlar doğumdan sonra kayınvalidemler gelecek 13-14 saatlik mesafede yaşıyoruz. Kayınbabam ve küçük görümcelerimde gelecekler. (İlkokul ve ortaokula gidiyorlar) şimdiden dert ediniyorum ya. Uzun süre kalamazlar okul açılıyor neticede okuyan çocukları var ama 5 gün bile olsa şimdiden beni darlıyor
Çok sağol.Sıcak içtim içine pekmez zerdeçal döktümIlık süt olarak içersen belki bogazlarin yumuşar. Çok geçmiş olsun
İşte al bendende bu kadar dediğin gibi kemiklerim sızlıyor halsizimBende bugun bi kalktım o kadar halsizimle yağmur şimşek başlayınca balkon kapısını kapattım ama 4 gibi açığ geri uyudum kemiklerim sızlıyor kalkamıyorum
Bende sezeryandan öyle korkuyorum ki
Ay kayınvalideyi anlarımda kayınpeder çok saçma sen lohusa lohusa nasıl yatıp kalkacaksın ben kendi babamı bile yatılı istemem bide tesettürlüysen çok zor Allah yardımcın oldun görümcelerde işin cabası uğraş dur tek olsan daha iyiydi
Aynen öyle gerçekten tesettürlüyüm bir de... Ev dubleks yatak odam üst katta. En iyi ihtimal ordan çıkmamayı düşünüyorum bebekle beraberBende bugun bi kalktım o kadar halsizimle yağmur şimşek başlayınca balkon kapısını kapattım ama 4 gibi açığ geri uyudum kemiklerim sızlıyor kalkamıyorum
Ay kayınvalideyi anlarımda kayınpeder çok saçma sen lohusa lohusa nasıl yatıp kalkacaksın ben kendi babamı bile yatılı istemem bide tesettürlüysen çok zor Allah yardımcın oldun görümcelerde işin cabası uğraş dur tek olsan daha iyiydi
İnşallah canım teşekkür ederim resmen doğum sancımdan çok bunları dert ediyorum kendime. Bi de evden misafir gidince ben her şeyi çıkarıp yıkarım şuan onu da yapamazsam diye dertleniyorum nereye kafalarını koydular nereye elleri dokundu bunları düşünmek... bir de evin kontrolü bende olmayacak bu bile beni geriyorrrYani insanlar o kadar artık tuhaflasti ki hepimiz doğum sonrası psikolojimizi kontrol etmeye çalışıyoruz. KV,kb,görümce, elti bunlar hep bi sıkıntı. özellikle de bu dönem. Ne yapılsa insana batıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Çocukların yaşı büyük çok kalmazlar. İnşallah sandığından daha rahat ve güzel geçer
Evin büyükmüş allahtanAynen öyle gerçekten tesettürlüyüm bir de... Ev dubleks yatak odam üst katta. En iyi ihtimal ordan çıkmamayı düşünüyorum bebekle beraberonlar uğraşsın dursun
Yani küçük sayılmaz neyseki. Nefes alacak bi yer bulabilirim kendime umarım. Şimdiden çok bunaltıyo o günlerin düşüncesiEvin büyükmüş allahtan
Neden ki zaten uyutuyolar uyandığında her şey bitmiş olacak, ay inşallah anlattığım kadar kolay olurBende bugun bi kalktım o kadar halsizimle yağmur şimşek başlayınca balkon kapısını kapattım ama 4 gibi açığ geri uyudum kemiklerim sızlıyor kalkamıyorum
Keislmek korkutucu geliyor bide ben makattan 3 defa filan ameliyat oldum çatala çıktım epidural oldum filan doğuma hazırlık gibi ondan korkum az normal doğuma inşallah sona doğruda öyle olur tabi bu Benm düşüncemNeden ki zaten uyutuyolar uyandığında her şey bitmiş olacak, ay inşallah anlattığım kadar kolay olur
Evet o kısmı korkunç biraz ama genciz iyileşiriz inşallah, ben de çataldan muayene olmaktan filan nefret ediyorum fistülünüz mü vardıKeislmek korkutucu geliyor bide ben makattan 3 defa filan ameliyat oldum çatala çıktım epidural oldum filan doğuma hazırlık gibi ondan korkum az normal doğuma inşallah sona doğruda öyle olur tabi bu Benm düşüncem
Ayy gerçekten miKızlar bu arada misafirlerimiz küsmemişsabahtan beri temizlik yapıyorum
Bendede tam tersı sezaryen den korkuyorumBen normalden korkuyorumsezaryen olacak bi aksilik olmazsa inşallah
Ya senle günümüz aynıymışBendede tam tersı sezaryen den korkuyorumınsallh saglıkla kucagımıza alırız finale az kaldı ben halen ınanamıyorum sankı 20 lı haftalardayım doguma daha var gıbı ama 35 haftalık oldum bugun
Robot süpürdü ben de yerleri silip tozları aldım düne göre iyi en azından evin durumuAyy gerçekten miyorma kendini balım lütfen. senden ve bebeğinden önemli değil misafirin duygu düşünceleri
Aa evt aynıYa senle günümüz aynıymışbende 35 oldum bugün
Ay ne güzel ben de keşke sezaryenden korksaydımBendede tam tersı sezaryen den korkuyorumınsallh saglıkla kucagımıza alırız finale az kaldı ben halen ınanamıyorum sankı 20 lı haftalardayım doguma daha var gıbı ama 35 haftalık oldum bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?