Ben yapamadım bir odaya çekildim hep hatta doğduktan sonra kv eltim başımın üstündeydiler bakıyordular nasıl emiyor olmazmış sonradan bildim bende nazar oluyormuş bu defa buna izin vermicem meselaAy kızlar bu arada kız ortamlarında şak diye memenizi çıkarıp çocuk emziriyor musunuz ya dnjdjdks ben bundan aşırı rahatsız oluyorum niye senin memeni görüyorum ki durduk yere
Insallhh hepımızınkıde kolay gecerEvet ilk sizin kolay olur inşallah 2.daha kolay oluyomuş
Heh bak bu da saçma mesela burda nazikçe çıkar mısınız mı demek lazım. Ben lohusa psikolojisiyle lafları giydirecem diye çok korkuyorum snjxjzjz çünkü başına gelip bakma olayı bizde de var hele benim kayınvalide ordinaryüs profesör olduğu için gelip kesin akıl verirBen yapamadım bir odaya çekildim hep hatta doğduktan sonra kv eltim başımın üstündeydiler bakıyordular nasıl emiyor olmazmış sonradan bildim bende nazar oluyormuş bu defa buna izin vermicem mesela
Ben emzirme örtüsü kullandım hep bilmiyorum bana da tuhaf geliyo ulu orta çıkarıp emzirmek kendi ablamın yanında falan tamam da başka birilerinin yanında emzirirken emzirme örtüsü kullanmıştim hep şimdi de aldım hatta hastane çantama da koydumAy kızlar bu arada kız ortamlarında şak diye memenizi çıkarıp çocuk emziriyor musunuz ya dnjdjdks ben bundan aşırı rahatsız oluyorum niye senin memeni görüyorum ki durduk yere
Ben hamileyken gördüm kriz geçirdim resmen ama ayrılamadım sonra lohusayken de yakaladım çok kötü günlerdi iğrenç bir insandı kendisi . O zaman üniversite okuyordum kızlar evime ders notu getirirdi doğumdan sonra gidemiyorum diye o kızlardan biriyle aldattı. Bebeğim 4 aylıktı o evden sadece bebeğimi alıp çıktım ne kıyafet ne eşya hiçbir şey almadım. Öyle canım yanmıştıİlk evliliğimde lohusayken eski kocamın başkasıyla konuştuğu gerçeği ile yüzleşmis biri olarak doğurmaya korkuyorumeşim anlamıyor bu halimi tabi neyin var diyor hep çocuk akıllı olur korkma diyor bilmiyor ki ne fırtınalar var beynimde
Şifa olsunÇok sağol.Sıcak içtim içine pekmez zerdeçal döktüm
Aa tüh o zaman ballı süt yap bari yumuşatsınZencefil asla tüketemiyorum midem bulanıyor denemiştim bir defa
Ya bu banada garip geliyor. Modernlik,bunun çok normal olduğunu söyleyip ortak alanda emziren bile gördüm. Tamam normal anormal demiyoruz ama ben niye senin memeni görüyorum. Annem bile olsa biraz yan dönüyorum. Kv olunca da diğer odaya geçiyordumAy kızlar bu arada kız ortamlarında şak diye memenizi çıkarıp çocuk emziriyor musunuz ya dnjdjdks ben bundan aşırı rahatsız oluyorum niye senin memeni görüyorum ki durduk yere
Kaçamazsın akşama sendelerKızlar bu arada misafirlerimiz küsmemişsabahtan beri temizlik yapıyorum
Kaç yaşında oğlunAra ara okuyorum yazdıklarınızı çok dahil olamıyorum ama benim kaynanam yok kızlar vefat etmiş hiç tanışmadık evlenirken yoktu yani. Sonrasında da kayınpederim vefat etti. O yüzden kayın aile konularından anlamıyorumBizde benim aileme komşu ev aldık oğluma annem bakıyor ben zaten hemşireyim sürekli nöbetlerdeyim oğlum hem bizde hem ananesinde düzen kurdu çoktan. Alışkın yani. Doğuma götürmeyi düşünmüyorum ayaklanınca gelsin istiyorum çünkü sürekli anne senin karnını kesmesinler canın yanmasın ben sana kıyamam diyor o farketmeden anlamadan doğum olayı bitsin sonra gelsin yanıma istiyorum. Ameliyattan çıkınca beni yorgun acılı görürse kardeşine tepki oluşturmasın diye düşündüm
6.5 yaşında canımKaç yaşında oğlun
Ayyy evet aklı erer o zaman. Doğru düşünmüşsün. Yanına gelirken babası düşünsede bi çiçek alıp verse eline6.5 yaşında canım
Ya Allah yardımcın olsun mevlam düşmanına vermesin nasıl illet bi hastalık kendimden önce ne duydum ne bildim kaç gece ağladım nişanlandığımda ip var eşime hemen söyledim istersen bekleyelim haberin olsun dedim oda sorun olmaz dedi o doktorum direk kökten çözücem uzun yol olacak sende sabredeceksin dedi o şekildede oldu Fatih sultan Mehmet araştırma Anıl Ergin di doktorum ama şimdi özele geçti Yeditepe üniversitesi doğumdan sonra kontrole gideceğim orası yırtıldığı ve genişlediği için inş doğumda sıkıntı yaşamam sordum sorun yok dedi ama kadın doktoruna sormadımBen İstanbul'dayım canım fistül geçti çok şükür ama apse olayı geçmedi doktor bir nevi kalın bağırsağa bağlı deri hastalığı dedi birkaç hastaneye gittim hatta Mersin'e ve Adana'ya da ama tedavi yok dediler
Ay ne güzel bebişine rağmen kendini çekip çıkarabilmişsin kurtulmuşsunBen hamileyken gördüm kriz geçirdim resmen ama ayrılamadım sonra lohusayken de yakaladım çok kötü günlerdi iğrenç bir insandı kendisi . O zaman üniversite okuyordum kızlar evime ders notu getirirdi doğumdan sonra gidemiyorum diye o kızlardan biriyle aldattı. Bebeğim 4 aylıktı o evden sadece bebeğimi alıp çıktım ne kıyafet ne eşya hiçbir şey almadım. Öyle canım yanmıştı
Yani insan ne bilim kötü dönemlerden geciyor umarım bundan sorasi için herşey gönlümüzce olur sütten ağzımız yanınca yoğurdu üfleyerek yiyoruzBen hamileyken gördüm kriz geçirdim resmen ama ayrılamadım sonra lohusayken de yakaladım çok kötü günlerdi iğrenç bir insandı kendisi . O zaman üniversite okuyordum kızlar evime ders notu getirirdi doğumdan sonra gidemiyorum diye o kızlardan biriyle aldattı. Bebeğim 4 aylıktı o evden sadece bebeğimi alıp çıktım ne kıyafet ne eşya hiçbir şey almadım. Öyle canım yanmıştı
Benim kv öyle 5 yaşına kadar süt vermiş eşime düşünHeh bak bu da saçma mesela burda nazikçe çıkar mısınız mı demek lazım. Ben lohusa psikolojisiyle lafları giydirecem diye çok korkuyorum snjxjzjz çünkü başına gelip bakma olayı bizde de var hele benim kayınvalide ordinaryüs profesör olduğu için gelip kesin akıl verir
İnşallah sorun yoktur canım çok geçmiş olsun ya zor bir hastalıkYa Allah yardımcın olsun mevlam düşmanına vermesin nasıl illet bi hastalık kendimden önce ne duydum ne bildim kaç gece ağladım nişanlandığımda ip var eşime hemen söyledim istersen bekleyelim haberin olsun dedim oda sorun olmaz dedi o doktorum direk kökten çözücem uzun yol olacak sende sabredeceksin dedi o şekildede oldu Fatih sultan Mehmet araştırma Anıl Ergin di doktorum ama şimdi özele geçti Yeditepe üniversitesi doğumdan sonra kontrole gideceğim orası yırtıldığı ve genişlediği için inş doğumda sıkıntı yaşamam sordum sorun yok dedi ama kadın doktoruna sormadım
Ay ne güzel bebişine rağmen kendini çekip çıkarabilmişsin kurtulmuşsun
Evet bir daha sevebileceğimi evleneceğimi hiç düşünmezdim hatta çocuk falan hiiççç düşünemzdimm ama nasip olduYani insan ne bilim kötü dönemlerden geciyor umarım bundan sorasi için herşey gönlümüzce olur sütten ağzımız yanınca yoğurdu üfleyerek yiyoruz
Amin inşallah teşekkür ederim mevlam bidaha yaşatmasın öyle bi hastalık tıbben bi sebebini bulamıyorlar kıl tüy olsa diyor doktorum erkeklerde çok olurdu ama bilinmiyor iştenİnşallah sorun yoktur canım çok geçmiş olsun ya zor bir hastalık
Ay evet ya hiç sorma güvenmek kelimesi çok yabancıydı denk geldi çok şükür ama yinede hep diyorum Allah şaşırtmasın kimseyiEvet bir daha sevebileceğimi evleneceğimi hiç düşünmezdim hatta çocuk falan hiiççç düşünemzdimm ama nasip oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?