Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    161
Zencefil +bal hemen keser boğaz acısını. Çocuklara da veriliyor. Bi dene

Ever anal fistül oldum seton takıldı genelde kimse bilmez sizdemi geçirdiniz
Ben değil de eşim kaç defa ameliyat oldu yazık baya çekti çok zor, hatta son setonu da duruyo daha aldırmadık belki haftaya aldırırız biraz daha beklerse zaten doğuma denk gelicek çok geçmiş olsun size de

Evet o kısmı korkunç biraz ama genciz iyileşiriz inşallah, ben de çataldan muayene olmaktan filan nefret ediyorum fistülünüz mü vardı

Ben değil de eşim kaç defa ameliyat oldu yazık baya çekti çok zor, hatta son setonu da duruyo daha aldırmadık belki haftaya aldırırız biraz daha beklerse zaten doğuma denk gelicek çok geçmiş olsun size de
Ay mevlam yardımcısı olsun çok zor süründüren bi hastalık en kısa zmanda şifa bulur Benm takıldı 2. Ameliyat sıkıldı 3. Ameliyat alındı şükür şuanlık bişeyin yok ama doğumda bi sıkıntı olurmu bilmiyorum seton çıktıktan sonra bebiş düşündük eşinizin mesleği ne oturacakmış çalışıyor

Evet çok haklısın resmen çoğumuzun derdi bebeğim sağlıklı olacak mı sütüm olacak mı uykum yetecek mi den çok millet olmuş. O mu gelecek şu mu kalacak ne yiyip içecek vs. Biz mi abartıyoruz anlamıyorum ki. Benim karşı komşum doğum yaptı ben çalıştığım için 40 gün dedim görmeye gelmicem abla beni yanlış anlama. Ama hep te yemek yapıp götürdüm kadına. Ne bileyim keşke biraz anlayış olsa.

Eşim allaha şükür benimle aynı fikirde. Neler olacağını tahmin edebiliyor. Ben ona sürekli anlattım ortalıkta mememi çıkarıp emziremeyeceğimi, bebeğin sürekli emmek isteyeceğini, benim kimseyle uğraşacak enerjim kalmayacağını vs. Ona kalsa kalkın gidin diyecekmiş bakalım nasıl olacak djdjdk ben evimde insanlar olursa odadan pek çıkmayı düşünmüyorum açıkçası. Bakalım neler yaşayacağız

Evet masa başında ama 5-6 yıl önce askerde olup geldi orda doğru düzgün yiyemediği için maalesef bi de eşim evden başka bi yerde lavaboya gidemiyodu önceden, çok çekti valla cidden süründürüyo şimdi iyi çok şükür bi seton kaldı alınacak
Normal doğumda inşallah bi sıkıntı olmaz inşallah çünkü ıkınmanız filan gerekecek

bende aynı şekilde odamdan çokta çıkmayı düşünmüyorum el kadar bebek zaten emmek ve uyumak isteyecek sürekli. Emzirir uyutur bende uyurum diye planlıyorum bu süreçte. Kalabalık çekecek zaman değil ama onlarında ilk torunu işte. Çok hevesleniyorlar. Bunun doğrusu ne bilmiyorum olması gereken ne bilmiyorum bende artık.

Bende de var ama bende kalıcı oldu canım sürekli apse kapıyor boşaltıyorlar iki kere fistül den 4 kere apse boşaltılması operasyonu geçirdim benimkisinin tedavisi yok doktor vücudun üretiyor dedi
Seton ip takıldımı boşaltma ve sadece lazer olduysan tekrar eder tek çözümü o kanalı yok etmek ip taktırmak istanbuldayım sen dimi doktor önerebilirim

Seton ip takıldımı boşaltma ve sadece lazer olduysan tekrar eder tek çözümü o kanalı yok etmek ip taktırmak istanbuldayım sen dimi doktor önerebilirim
Ben İstanbul'dayım canım fistül geçti çok şükür ama apse olayı geçmedi doktor bir nevi kalın bağırsağa bağlı deri hastalığı dedi birkaç hastaneye gittim hatta Mersin'e ve Adana'ya da ama tedavi yok dediler

Bende de var ama bende kalıcı oldu canım sürekli apse kapıyor boşaltıyorlar iki kere fistül den 4 kere apse boşaltılması operasyonu geçirdim benimkisinin tedavisi yok doktor vücudun üretiyor dedi
Çok geçmiş olsun size de Allah şifa versin farklı doktor görüşleri almak iyi olur aslında zaten başta apseyle başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…