Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Hafta sonu giremedim foruma bir sürü bebişimiz gelmiş demek ki
öncelikle gisla S sedsed13 kızlar tebrik ederim bebişlerinize kavuşmuşsunuz, Allah sağlık sıhhat versin inşallah bebişlerinizi hep mutlulukla kucaklarınıza alın, bizi gelişmelerden haberdar edin lütfen

julettae plasentanın hala su üretebildiğini bilmiyordum hem çok şaşırdım hem çok sevindim bebişin cumaya kadar içeride kalma ihtimali mi oluyor böylece? bebiş için en iyi zamanda en sağlıklı şekilde doğurup kucağına alırsın inşallah şu an nasılsın ağrın sancın var mı? cumaya kadar hastanede misin?

Ben de çok duygulandım ay yok dikkatli ol kendine iyi bak bolca dinlen zamanında gelsin
Her nasip vaktine esirdir, sağlıkla gelsinlerrr
julettae böyle olunca acaip heveslendim doğurmayaaa Bende doğurmak istiyorum bir an önce, bekleyemiyorumm Birde herkes "doğurmadınmı daha" diye sorduğu için iyice bi kafaya taktım

ondan mı
dur dur daha dur
İlk hamileliğimde herkes doğurunca ben geç kalıyormuşum gibi hissediyordum
senin zaten 3 eylül , ağustos sonu allah izin verirse gelir :) acele etme yinede :)

kızlar normal doğum isteyenler meryem ana otu yapacak mısınız ? hiç duydunuz mu ?
benim sezeryan olacağı için yapmıcam. sizi merak ettim :)
Evet ben aldım normal doğum istiyorum. Ama aklıma o an gelirde, kullanırmıyım bilmiyorum...
ondan mı
dur dur daha dur
İlk hamileliğimde herkes doğurunca ben geç kalıyormuşum gibi hissediyordum
senin zaten 3 eylül , ağustos sonu allah izin verirse gelir :) acele etme yinede :)
Ayy evet aynısını yaşıyorum şuan. Sanki geç kalmışım gibi bir hiss. En çok korktuğum şey ise, belirtim olmadığı için acaba doğum çok zormu olacak düşünceleri.. Ağrılarım olsa, en azından aa doğuma hazırlık yapıyor bedenim diyeceğim. Ama pek ağrım yok, birden yüksek sancım olacak diye korkuyorum

nişan gelirse o zaman aklına gelir.
hiç belli olmaz acı eşiğin yüksekse belki hiç anlamazsın bile doğuruverirsin :)
şimdiden onu düşünme

kızlar normal doğum isteyenler meryem ana otu yapacak mısınız ? hiç duydunuz mu ?
Bende o ottan var yumurta çatlasın diye aldım ve o ay hamile kaldım şimdi doğurmak için denesem bile beni sezeryana alırlar

İçimizde de bir evren var inalır gibi değil inşallah suniye gerek kalmadan vakitlice gelir bebek canım

Korkma bende de sancı yoktu suni sancıdan korkuyordum rahmime hap koydu o başlattı doğumu hele epidural alırsan çok daha rahat geçer

Benim babaannem duyunca yapmış ama aramızda mesafe var baya böyle hurafelere inanmıyorum ama bebemin başında bıçak var

Aİle binası biraz sıkıntı oluyor bizimkisi iki mahalle ötede gene sıkıntı ben hiç hazetmem ben yokken evime birinin gelip girmesi el sürmesi. Zamanla herşey düzelir canım

Kızlar bugün kontrolüm vardı bebeğimin vücudun da tamamen gelişim geriliği başlamış. Doktor bana diyor seni burda niye oyalamışlar burda Bebek için yoğun bakım ünitesi yok . İki tane hastane önerdi ikisinden birine git onlar takip etsin Perinatoloji takibe alsın ki vakti geldiğinde Bebek için yer açsınlar dedi. Sinirlendim yahu bunca zaman niye söylenmedi bana. Bizim buradaki hastaneye Çarşamba günü randevum var inşallah bu hastanede vardır. Moralim bozuldu dua edin kızım için 3 hafta kaldı sağ Salim kucağıma alayım inşallah

Doktor seni sevk edemiyor mu başka hasteneye? Sen istanbulda değil miydin çam sakuraya falan mı gitsen oranın imkanları çok gelişmiş ve çok fazla doktor var. Ben perinayoloji için fatih eğitim araştırmaya gitmiştim süleymaniyede kadın doğum polikliniği var. Hiç randevu çıkmıyor mu başka? Acilden mi girsen acaba ya

Canım nasıl oldun iyimiisn
Çok şükür iyiyiz gece 1 de de hafif sallandik ama korkulacak gibi değildi. Yazdığın için teşekkür ederim
Ben yapmayı düşünüyorum ama benim çevremde o anda ona Meryem suresi okuyacak kimse yok ben de abdest falan sorun olur serumlu olurum diye okuyamam diye düşünüyorum nasıl yapacağımı da bilemiyorum o yüzden

Böyle aciliyeti mühim bir konu için neden direkt yönlendirme yapılmıyor. Neden bekliyorsun ki
Ya da hastaneye gitsen hocam böyle böyle desen sana randevu al öyle gel mi diyecekler
Çok sıkıntı hastaneler ya.

Ben ilkinde aldım çokta güzel açıldı ama benim açılmam 2cm i geçmedi bazısında kişiye de çok etki ediyormuş ama bende olmadı yani o etki bide 41.haftadaydım ona rağmen

Canım 3 hafta neden bekletiyorlarki ikiz bebeklerin nerdeyse hepsi 34 haftada doğuluyor

Evet uzun süre hastanedeyim doğum yapınca çıkabileceğim :/ cumaya kadar kendi sancım gelmezse cumartesi ilaç verilecek bakalım
İçimizde de bir evren var inalır gibi değil inşallah suniye gerek kalmadan vakitlice gelir bebek canım
Evet ya harika bir sistem var bebeği yaşatmak için uğraşan organlar

İçini ferah tut son zamanlar artık doğum yapabiliriz iyice araştırdım ama iş yapma sen zaten risklisin kendini çok yoruyorsun randevuna kadar yat bence dinlen. Yoğun bakım olan hastaneleri telefonla arayıp öğrenebilir misin? Randevuyu beklemene gerek kalmadan o şekilde hastana bulursan sanki vakit daha iyi değerlendirilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…