Her nasip vaktine esirdir, sağlıkla gelsinlerrrBen de çok duygulandımay yok dikkatli ol kendine iyi bak bolca dinlen zamanında gelsin
yaaa
hiç duymamıştım. ama yine de türkiye 'de olsa sezeryana alınmıştın
biraz daha dursun aceleci kız. zaten çıkacaksın yat işte :)
günaydınn
kızzzz sen niye uğraşıyorsun sanki günün geçmiş gibi
geleceği zaman hemen döner pozisyonu alır merak etme. öyle diyorlar. sezeryana girecekken bile son dakika dönüp normal doğuranlar var :)
ondan mıHer nasip vaktine esirdir, sağlıkla gelsinlerrr
julettae böyle olunca acaip heveslendim doğurmayaaa Bende doğurmak istiyorum bir an önce, bekleyemiyorumm Birde herkes "doğurmadınmı daha" diye sorduğu için iyice bi kafaya taktım
Evet ben aldım normal doğum istiyorum. Ama aklıma o an gelirde, kullanırmıyım bilmiyorum...kızlar normal doğum isteyenler meryem ana otu yapacak mısınız ? hiç duydunuz mu ?
benim sezeryan olacağı için yapmıcam. sizi merak ettim :)
Ayy evet aynısını yaşıyorum şuan. Sanki geç kalmışım gibi bir hiss. En çok korktuğum şey ise, belirtim olmadığı için acaba doğum çok zormu olacak düşünceleri.. Ağrılarım olsa, en azından aa doğuma hazırlık yapıyor bedenim diyeceğim. Ama pek ağrım yok, birden yüksek sancım olacak diye korkuyorumondan mı
dur dur daha dur
İlk hamileliğimde herkes doğurunca ben geç kalıyormuşum gibi hissediyordum
senin zaten 3 eylül , ağustos sonu allah izin verirse gelir :) acele etme yinede :)
nişan gelirse o zaman aklına gelir.Evet ben aldım normal doğum istiyorum. Ama aklıma o an gelirde, kullanırmıyım bilmiyorum...
Ayy evet aynısını yaşıyorum şuan. Sanki geç kalmışım gibi bir hiss. En çok korktuğum şey ise, belirtim olmadığı için acaba doğum çok zormu olacak düşünceleri.. Ağrılarım olsa, en azından aa doğuma hazırlık yapıyor bedenim diyeceğim. Ama pek ağrım yok, birden yüksek sancım olacak diye korkuyorum
Bende o ottan var yumurta çatlasın diye aldım ve o ay hamile kaldımkızlar normal doğum isteyenler meryem ana otu yapacak mısınız ? hiç duydunuz mu ?
İçimizde de bir evren var inalır gibi değil inşallah suniye gerek kalmadan vakitlice gelir bebek canımKızlar iyi günler hepinize ❤
Yeni bir bilgi öğrendim
Suyum geldi ve hala geliyor ya neden beni bekletiyorsunuz bebek tehlikeye girecek susuz kalıyor vs dedim. Plasenta su üretmeye devam ediyor dediler o hala bebek için uğraşıyormuş
Size de bilgi olsun dedim o yüzden bebeği içerde tutmak daha iyi diyorlar. cumadan sonra sunci sancı verecekler tabii:/
Linkine baktım açmadı ama kendi termosumu çektim senin içinFotoğraf yada link atma imkanın var mı?
Link açmadı ama evdekini çektim senin içinFotoğraf yada link atma imkanın var mı?
Korkma bende de sancı yoktu suni sancıdan korkuyordum rahmime hap koydu o başlattı doğumu hele epidural alırsan çok daha rahat geçerEvet ben aldım normal doğum istiyorum. Ama aklıma o an gelirde, kullanırmıyım bilmiyorum...
Ayy evet aynısını yaşıyorum şuan. Sanki geç kalmışım gibi bir hiss. En çok korktuğum şey ise, belirtim olmadığı için acaba doğum çok zormu olacak düşünceleri.. Ağrılarım olsa, en azından aa doğuma hazırlık yapıyor bedenim diyeceğim. Ama pek ağrım yok, birden yüksek sancım olacak diye korkuyorum
Benim babaannem duyunca yapmış ama aramızda mesafe var baya böyle hurafelere inanmıyorum ama bebemin başında bıçak varkızlar normal doğum isteyenler meryem ana otu yapacak mısınız ? hiç duydunuz mu ?
Aİle binası biraz sıkıntı oluyor bizimkisi iki mahalle ötede gene sıkıntı ben hiç hazetmem ben yokken evime birinin gelip girmesi el sürmesi. Zamanla herşey düzelir canımAy yok hiç sanmam aile binası bi defa tartışmada çok sinirlendim kahvaltı masasından kalktım çıktım evden kafa dinlim dedim az yürüyüş filan yapım ilk evden çıkışım bu arada insan masayı toplayamazmış annesini çagırmış toplanmış bide ona sinirlendim kavga ettim ben yokken kimseyi eve koyma diye
Doktor seni sevk edemiyor mu başka hasteneye? Sen istanbulda değil miydin çam sakuraya falan mı gitsen oranın imkanları çok gelişmiş ve çok fazla doktor var. Ben perinayoloji için fatih eğitim araştırmaya gitmiştim süleymaniyede kadın doğum polikliniği var. Hiç randevu çıkmıyor mu başka? Acilden mi girsen acaba yaKızlar bugün kontrolüm vardı bebeğimin vücudun da tamamen gelişim geriliği başlamış. Doktor bana diyor seni burda niye oyalamışlar burda Bebek için yoğun bakım ünitesi yok . İki tane hastane önerdi ikisinden birine git onlar takip etsin Perinatoloji takibe alsın ki vakti geldiğinde Bebek için yer açsınlar dedi. Sinirlendim yahu bunca zaman niye söylenmedi bana. Bizim buradaki hastaneye Çarşamba günü randevum var inşallah bu hastanede vardır. Moralim bozuldu dua edin kızım için 3 hafta kaldı sağ Salim kucağıma alayım inşallah
Çok şükür iyiyiz gece 1 de de hafif sallandik ama korkulacak gibi değildi. Yazdığın için teşekkür ederimCanım nasıl oldun iyimiisn
Ben yapmayı düşünüyorum ama benim çevremde o anda ona Meryem suresi okuyacak kimse yok ben de abdest falan sorun olur serumlu olurum diye okuyamam diye düşünüyorum nasıl yapacağımı da bilemiyorum o yüzdenkızlar normal doğum isteyenler meryem ana otu yapacak mısınız ? hiç duydunuz mu ?
Böyle aciliyeti mühim bir konu için neden direkt yönlendirme yapılmıyor. Neden bekliyorsun kiKızlar bugün kontrolüm vardı bebeğimin vücudun da tamamen gelişim geriliği başlamış. Doktor bana diyor seni burda niye oyalamışlar burda Bebek için yoğun bakım ünitesi yok . İki tane hastane önerdi ikisinden birine git onlar takip etsin Perinatoloji takibe alsın ki vakti geldiğinde Bebek için yer açsınlar dedi. Sinirlendim yahu bunca zaman niye söylenmedi bana. Bizim buradaki hastaneye Çarşamba günü randevum var inşallah bu hastanede vardır. Moralim bozuldu dua edin kızım için 3 hafta kaldı sağ Salim kucağıma alayım inşallah
Ben ilkinde aldım çokta güzel açıldı ama benim açılmam 2cm i geçmedikızlar normal doğum isteyenler meryem ana otu yapacak mısınız ? hiç duydunuz mu ?
Canım 3 hafta neden bekletiyorlarki ikiz bebeklerin nerdeyse hepsi 34 haftada doğuluyorKızlar bugün kontrolüm vardı bebeğimin vücudun da tamamen gelişim geriliği başlamış. Doktor bana diyor seni burda niye oyalamışlar burda Bebek için yoğun bakım ünitesi yok . İki tane hastane önerdi ikisinden birine git onlar takip etsin Perinatoloji takibe alsın ki vakti geldiğinde Bebek için yer açsınlar dedi. Sinirlendim yahu bunca zaman niye söylenmedi bana. Bizim buradaki hastaneye Çarşamba günü randevum var inşallah bu hastanede vardır. Moralim bozuldu dua edin kızım için 3 hafta kaldı sağ Salim kucağıma alayım inşallah
Evet uzun süre hastanedeyim doğum yapınca çıkabileceğim :/ cumaya kadar kendi sancım gelmezse cumartesi ilaç verilecek bakalımHafta sonu giremedim foruma bir sürü bebişimiz gelmiş demek ki
önceliklegisla S sedsed13 kızlar tebrik ederim bebişlerinize kavuşmuşsunuz, Allah sağlık sıhhat versin inşallah bebişlerinizi hep mutlulukla kucaklarınıza alın, bizi gelişmelerden haberdar edin lütfen
julettae plasentanın hala su üretebildiğini bilmiyordum hem çok şaşırdım hem çok sevindim bebişin cumaya kadar içeride kalma ihtimali mi oluyor böylece? bebiş için en iyi zamanda en sağlıklı şekilde doğurup kucağına alırsın inşallah şu an nasılsın ağrın sancın var mı? cumaya kadar hastanede misin?
Evet ya harika bir sistem var bebeği yaşatmak için uğraşan organlarİçimizde de bir evren var inalır gibi değil inşallah suniye gerek kalmadan vakitlice gelir bebek canım
İçini ferah tut son zamanlar artık doğum yapabiliriz iyice araştırdımKızlar bugün kontrolüm vardı bebeğimin vücudun da tamamen gelişim geriliği başlamış. Doktor bana diyor seni burda niye oyalamışlar burda Bebek için yoğun bakım ünitesi yok . İki tane hastane önerdi ikisinden birine git onlar takip etsin Perinatoloji takibe alsın ki vakti geldiğinde Bebek için yer açsınlar dedi. Sinirlendim yahu bunca zaman niye söylenmedi bana. Bizim buradaki hastaneye Çarşamba günü randevum var inşallah bu hastanede vardır. Moralim bozuldu dua edin kızım için 3 hafta kaldı sağ Salim kucağıma alayım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?