Ben aynı babası diyorum eşim de minyondur boyu benle aynı ama ufak tefek görünüyor. Eşimin de gövdesi uzun bacağı daha kısadır. Bende inşallah genetiktir diyorumİnanılmaz güzel bir haber genetiktir büyük ihtmallle haftasına göre kilosu da iyi maslalah
Nasıl mutlu oldum anlatamam bu çok iyi bir haber sizin boyunuz nasıl?acaba diyorum ondan ola bilirmiKızlar bugün başka hastanaye Perinatolojiye randevum vardı gittim doktor bana gelişim geriliği olmadığını gayet iyi olduğunu sadece küçük bebek olacağını söyledi. Bacak boyu kısa ama ama kesin down sendromu diyemem onu doğunca görecez ama bazen gövde uzun bacaklar kısa olabiliyor belki genetiktir dedi.34+2 kilosu 2.030 gram olmuş. Haftada iki kez nst ye 1 kez de ultrasona gir dedi
Yani sanmıyorum ama hissediyorsan da ilginç bir deneyim olmalıÇok ilginç bir şey soracağım gülebilirsiniz
bebeğin çişini yaptığını hissedebilir miyiz? Bu hafta ara ara oldu bugün 2 kere oldu, oğlum içimde işiyo gibi böyle incecik bi su sızıntısı var gibi hissediyorum. çok garipvar mı böyle hisseden?
Teşekkür ederim canım. Bende eşimde 1.63 boyundayiz zaten eşimin bacak boyu gövdesine göre daha kısa ve eşimde minyonNasıl mutlu oldum anlatamam bu çok iyi bir haber sizin boyunuz nasıl?acaba diyorum ondan ola bilirmi
Ben kesin ondan öyle ölçümler diyorum ikinizde minyonsunuz mesela bir arkadaşım var ikiside fazla uzun boylu ultrasonda doktor diyordu hep bu kadar uzun boylu bebek çok oldu görmeyeli düşün bizim bebekler onun bebeğinin yanında ufak bir şeydiler o kadar uzun ölçümlerdi Allah korusun sanki bizim bebekler çok geriden geliyormuş gibidiler ama aslında öyle bir durum yok tabi.İçini ferah tut iyiki bu doktora gittinTeşekkür ederim canım. Bende eşimde 1.63 boyundayiz zaten eşimin bacak boyu gövdesine göre daha kısa ve eşimde minyon
Haklısın canım güzel şeyler duymak iyi geldi bana doktor da iyi konuşunca keyfim yerine geldi ama kızım biraz yaramazlık yaptı. Doktor ultrasonda hareketi çok az gördü ki iki gündür öyleydi nst ye gönderdi ilkini çektim hiç hareket yok hemen oksijen maskesini taktılar serum verdiler ikinci de hareket etmeye başladı. Doktor dedi kendini çok mu yordun aç mı bıraktın oksijeni serumu alınca kendinize geldiniz dedi. Demem o ki kendizi çok yormayın bebekte benim yüzüm den yorulmuşBen kesin ondan öyle ölçümler diyorum ikinizde minyonsunuz mesela bir arkadaşım var ikiside fazla uzun boylu ultrasonda doktor diyordu hep bu kadar uzun boylu bebek çok oldu görmeyeli düşün bizim bebekler onun bebeğinin yanında ufak bir şeydiler o kadar uzun ölçümlerdi Allah korusun sanki bizim bebekler çok geriden geliyormuş gibidiler ama aslında öyle bir durum yok tabi.İçini ferah tut iyiki bu doktora gittin
Geçen defa bendede öyle oldu evden çıkarken tok diğildim şunu bunu yaptım oğlumu yedirdim kendimi unuttum gecikirim diye atıştırmadım nst çekildim doktor dedi git karnını doyur ve yeniden çektir bende öyle yaptım sonradan haraketli çıktı oğlumHaklısın canım güzel şeyler duymak iyi geldi bana doktor da iyi konuşunca keyfim yerine geldi ama kızım biraz yaramazlık yaptı. Doktor ultrasonda hareketi çok az gördü ki iki gündür öyleydi nst ye gönderdi ilkini çektim hiç hareket yok hemen oksijen maskesini taktılar serum verdiler ikinci de hareket etmeye başladı. Doktor dedi kendini çok mu yordun aç mı bıraktın oksijeni serumu alınca kendinize geldiniz dedi. Demem o ki kendizi çok yormayın bebekte benim yüzüm den yorulmuş
Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canım. Bugün oğlumu görümceme bıraktım eve gelmiş Anne hala bana kızdı diyo sordum neden kızdı diye,bana yemek ye yemek ye diye kızdı diyo. Halbuki oğlumun huyunu biliyorum oğlum çok yemek seçiyor görümcem de sevdiği yemeği yapmış yesin diye oğlumda yememiş sadece ısrarcı olmuş yesin diye. Gene arada görümcem bakıyor oğlum Zorluk çıkarmaya devam ederse görümcem de bakmayacakGeçen defa bendede öyle oldu evden çıkarken tok diğildim şunu bunu yaptım oğlumu yedirdim kendimi unuttum gecikirim diye atıştırmadım nst çekildim doktor dedi git karnını doyur ve yeniden çektir bende öyle yaptım sonradan haraketli çıktı oğlum
Güzel haberler verirsin inşallah canımBen de yarın gidiyorum doktora bakalım ne diyeceközledim oğluşumu
Amin canım AminHayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canım. Bugün oğlumu görümceme bıraktım eve gelmiş Anne hala bana kızdı diyo sordum neden kızdı diye,bana yemek ye yemek ye diye kızdı diyo. Halbuki oğlumun huyunu biliyorum oğlum çok yemek seçiyor görümcem de sevdiği yemeği yapmış yesin diye oğlumda yememiş sadece ısrarcı olmuş yesin diye. Gene arada görümcem bakıyor oğlum Zorluk çıkarmaya devam ederse görümcem de bakmayacak
Azerice cok tatlı bir dil ya sımdı sen ne guzel konuşuyorsundurAslında ailem gelmese bende 4 buçuk senedi gitmiyorum her şeyini özlüyorum
Ya adına çok sevindim gerçekten canım üzme kendini bebişine düşün bol bol dinlen ve yemene dikkat et kendine fazla bakmıyrorsun gibime geliyor evde bide çoçuk olunca zor tabi ve diğer doktorun en başta baba boyunu sorup 163 olduğunu duyunca aaa Tamam normalmiş demesi lazım yaniÇok şükür bu doktor iyi konuştu. Önceki doktora göre önce bacakları sonra karnı sonra vücudu gerilemeye başlamıştı hiç iyi konusmamisti. Bu doktora inanmak istedim çünkü ben de inanıyorum kızım iyi sadece küçük minyon olacak
Sağol canım evet birde benziyor dilimizAzerice cok tatlı bir dil ya sımdı sen ne guzel konuşuyorsundur
Bu biraz dönemsel olabilir ya. Geçen haftalarda ben de yazmıştım. Ciddi anlamda acı çekiyordum. Yürürken, yatakta dönerken, oturup kalkarken. Köydeydim o sırada. Hareketsiz misin biraz, ya da çok mu hareketli ? İkisinden biri sebep oluyor ama hangisi olduğuna emin değilim. Hamlamışlık da yapmış olabilir çok yorulmak da. Artık yok mesela yani var ama öyle yürümemi engellemiyor yani hafifledi.Kızlar artık yğrümekte bile zorlanıyorum vajinamda aşırı ağırlık var aşağıya kemiklere o kadar çok baskı yapıyor ki
Maşallah ne güzel bide o yaşta bizimkiler o yaşa hiç yapmazlar sanırım bakalım benimki doğum zamanı nasıl olacak temizliği hazırlığı doğumda yaparız dedi bide genç Benmki 51 yaşındaBi çoğunuzun yazdıklarınızı okudum kızlar çok üzüldüm sizlerin adına ne kadar çaresiz bırakmışlar sizi böyle bu halinizde ne yardım edeniniz var nede destek olanınız var çok ayıp etmişler emin olun bu günler geçer ama size yapılanı unutmayın... Benim Annemden Allah bin kere razı olsun yan binalarda oturuyoruz her gün çocuklarım onun yanında karınlarını doyurur 2 günde bir banyolarını yaptırır parka çıkarır.. Allah'ım daha güzel ömürler versin Şuanda 70 yaşında bir kadın.. önce Allah'ın sayesinde sonra Annemin yardımıyla çok güzel bir gebelik geçiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?