Yaa çevre insanı etkiliyor doğurdun mu soruları bitmezHer nasip vaktine esirdir, sağlıkla gelsinlerrr
julettae böyle olunca acaip heveslendim doğurmayaaa Bende doğurmak istiyorum bir an önce, bekleyemiyorumm Birde herkes "doğurmadınmı daha" diye sorduğu için iyice bi kafaya taktım
yumurta çatlaması içinde kullanıldığını bilmiyordum :)Bende o ottan var yumurta çatlasın diye aldım ve o ay hamile kaldımşimdi doğurmak için denesem bile beni sezeryana alırlar
ee gelişmiyorsa ne olacak ve neden acil , yeşil kod filan açmıyorlar kiKızlar bugün kontrolüm vardı bebeğimin vücudun da tamamen gelişim geriliği başlamış. Doktor bana diyor seni burda niye oyalamışlar burda Bebek için yoğun bakım ünitesi yok . İki tane hastane önerdi ikisinden birine git onlar takip etsin Perinatoloji takibe alsın ki vakti geldiğinde Bebek için yer açsınlar dedi. Sinirlendim yahu bunca zaman niye söylenmedi bana. Bizim buradaki hastaneye Çarşamba günü randevum var inşallah bu hastanede vardır. Moralim bozuldu dua edin kızım için 3 hafta kaldı sağ Salim kucağıma alayım inşallah
Denemek istiyorum, işe yararsa haber ederimnişan gelirse o zaman aklına gelir.
hiç belli olmaz acı eşiğin yüksekse belki hiç anlamazsın bile doğuruverirsin :)
şimdiden onu düşünme
Merakla bekliyorum o anlarııKorkma bende de sancı yoktu suni sancıdan korkuyordum rahmime hap koydu o başlattı doğumu hele epidural alırsan çok daha rahat geçer
Aynen hahah, birde sürekli arayıp ağrın sızın varmı diye soruyorlar. İyice bir panikYaa çevre insanı etkiliyor doğurdun mu soruları bitmez
Denemek istiyorum, işe yararsa haber ederim
Merakla bekliyorum o anlarıı
Aynen hahah, birde sürekli arayıp ağrın sızın varmı diye soruyorlar. İyice bir panik
Sen nasıl oldun, ağrıların varmı?
Sen boşver evi düşünme. Öyle yada böyle temizlenir ev. Sen kavuşmaya odaklaniyiyim ben bir şeyim yok su akıyor sürekli sadece. Ve ev konforunu özledim kim bilir ev ne halde gerçi birde doğurunca gidip evi temizlemek var
Canım nasıldı çatı muaynesi çok acıdı mıBugün kontrolüm vardı kızlar tam 37 haftalık oldukçatı muayeneyesi yaptı kemiklerin çok basık dar zorlamaya gerek yok dedi. Açılma falanda yok bebeğin suyuda iyi dedi haftaya tekrar kontrole çağırdı bakalım hayırlısı Ağustos annesi olcam galiba
Plasenta bebeği beslemiyor belli ki bir sorun var nasıl oluyor da yatış falan veren yok ben anlamadım hiç. Allah korusun ani birşey olsa nolacakmış. Sen istanbulda mısın? Anadolu yakasındaysan benim çalıştığım hastanenin perinatologu ve yenidoğan ybü sü çok iyi öneririmKızlar bugün kontrolüm vardı bebeğimin vücudun da tamamen gelişim geriliği başlamış. Doktor bana diyor seni burda niye oyalamışlar burda Bebek için yoğun bakım ünitesi yok . İki tane hastane önerdi ikisinden birine git onlar takip etsin Perinatoloji takibe alsın ki vakti geldiğinde Bebek için yer açsınlar dedi. Sinirlendim yahu bunca zaman niye söylenmedi bana. Bizim buradaki hastaneye Çarşamba günü randevum var inşallah bu hastanede vardır. Moralim bozuldu dua edin kızım için 3 hafta kaldı sağ Salim kucağıma alayım inşallah
Çok şükür Haseki eğitim araştırma hastanesi bizim burda orayla görüştüm bize 10 dakikalık mesafede orda varmış. Perinatoloji doktoruyla da görüştüm Çarşamba günü gidecem inşallah bir aksilik çıkmaz.Doktor seni sevk edemiyor mu başka hasteneye? Sen istanbulda değil miydin çam sakuraya falan mı gitsen oranın imkanları çok gelişmiş ve çok fazla doktor var. Ben perinayoloji için fatih eğitim araştırmaya gitmiştim süleymaniyede kadın doğum polikliniği var. Hiç randevu çıkmıyor mu başka? Acilden mi girsen acaba ya
Nerden anladı dar olduğunu? Şimdiden bunu söylemesi biraz tuhaf olmuş. Burda doğum başlayana kadar dar olup olmadığı anlaşılmıyorki, doğum sırasında açılmakta zaten?Bugün kontrolüm vardı kızlar tam 37 haftalık oldukçatı muayeneyesi yaptı kemiklerin çok basık dar zorlamaya gerek yok dedi. Açılma falanda yok bebeğin suyuda iyi dedi haftaya tekrar kontrole çağırdı bakalım hayırlısı Ağustos annesi olcam galiba
Hİç sorma canım bu hastane hep sıkıntı çıkardı ama hallettim çok şükür bir hastane ve doktorla görüştüm durumu anlattım Çarşamba günü gel dediBöyle aciliyeti mühim bir konu için neden direkt yönlendirme yapılmıyor. Neden bekliyorsun ki
Ya da hastaneye gitsen hocam böyle böyle desen sana randevu al öyle gel mi diyecekler
Çok sıkıntı hastaneler ya.
Bi bilsem canım Çarşamba günü başka doktorla görüşecem bakayım o ne dicekCanım 3 hafta neden bekletiyorlarki ikiz bebeklerin nerdeyse hepsi 34 haftada doğuluyor
Moral olarak da fiziken de yoruldum dinlenmeye geçtim bir hastaneyle görüştüm canımİçini ferah tut son zamanlar artık doğum yapabiliriz iyice araştırdımama iş yapma sen zaten risklisin kendini çok yoruyorsun randevuna kadar yat bence dinlen. Yoğun bakım olan hastaneleri telefonla arayıp öğrenebilir misin? Randevuyu beklemene gerek kalmadan o şekilde hastana bulursan sanki vakit daha iyi değerlendirilir canım
bunu bende böyle duymuştum.Kızlar doğumdan sonra korse takmayı düşünüyormusunuz? Burda 2 ebe önermediklerini ve karın kaslarının tembelleştirdiğini söyledi. Kaslar aksine daha çok çalışması gerekiyormuş göbeğin sıkılışaması için. Kararsız kaldım alıp almamakla
İstanbul'da Avrupa dayım canım bir doktor buldum Çarşamba gitcem inşallah biri artık açıklayıcı konuşur kafam karıştı yoruldum daPlasenta bebeği beslemiyor belli ki bir sorun var nasıl oluyor da yatış falan veren yok ben anlamadım hiç. Allah korusun ani birşey olsa nolacakmış. Sen istanbulda mısın? Anadolu yakasındaysan benim çalıştığım hastanenin perinatologu ve yenidoğan ybü sü çok iyi öneririm
Jel sürdü kasma kendini dedi hafiften sızlıyo ama fazla acıma yokCanım nasıldı çatı muaynesi çok acıdı mı
Perinatoloji doktoru tatilde seni Perinatoloji takip etmeli dedi iki hastane önerdi biriyle görüştüm canımyumurta çatlaması içinde kullanıldığını bilmiyordum :)
ee gelişmiyorsa ne olacak ve neden acil , yeşil kod filan açmıyorlar ki
Ben takamıyorum sıcak onunla uğraşamam zaten kanama o bu bir yandan memeler bir yandan bebe korse derdine düşemedim doktor takabilirsin dedi ama yokKızlar doğumdan sonra korse takmayı düşünüyormusunuz? Burda 2 ebe önermediklerini ve karın kaslarının tembelleştirdiğini söyledi. Kaslar aksine daha çok çalışması gerekiyormuş göbeğin sıkılışaması için. Kararsız kaldım alıp almamakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?