Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166

Canım benim hepimiz hassas süreçten geçiyoruz deprem etkiliyor hele de depreme önlem almayan ama bir o kadarda deprem ülkesi olunca
Maraş depreminde çok yakınımi kaybettim maddi olarakta ailemde ve bende pek bişi kalmadı ama yerine geliyor bir şekilde cana gelmesin yeter ki

Evet uzun süre hastanedeyim doğum yapınca çıkabileceğim :/ cumaya kadar kendi sancım gelmezse cumartesi ilaç verilecek bakalım

Evet ya harika bir sistem var bebeği yaşatmak için uğraşan organlar
Hayırlısıyla gelsin inşallah iyice büyüdüler. iyiki birbirimizi gaza getirip çantaları hazırladik evleri iyi kötü bir hal ettik

yumurta çatlaması içinde kullanıldığını bilmiyordum :)

ee gelişmiyorsa ne olacak ve neden acil , yeşil kod filan açmıyorlar ki
İlk denemede canım bal polen arı sütü karışımı yaptım yedi gün falan yumurtladigima emin olunca bu otu soğuk suya attım gelip gidip içtim İnan beklemiyorduk

Ben de aldım ama böyle dedikleri için kararsız kaldım hiç kullanamadım duruyor öyle :/ çok zor bir karar bilemiyorum ne yapmalı

Açılma zaten sancı gelmeden olmaz ki:/ ayrıca çatı muayenesi diye bir şey yok ki zaten sancı geldikçe vücut doğuma göre açacak şimdiden nasıl çatıyı açsın bebekler tutunamaz biz de öyle açık açık yürüyemeyiz .. sen bu doktora kesin güveniyor musun

Aynen bende aynısını sorguladım.. Türkiyedeki bazı doktorlar boş yere/keyfi sezeryan yapıyorlar hiç anlamıyorum

Bende şuan tedirginlik oldu eşimlede konuştum başka doktor arayışına giricez galiba Ama bende ayrıyetten hamileliğin başından beri akıntım mantar var ve hiç geçmedi şuan ilaç kullanmama rağmen yeşilimsi bişey rahatsız edici. Hiç geçmezse ve normal doğum olursa bebeğin ciğerlerinde sorun oluşabilir diye söyledi

Aynen bende aynısını sorguladım.. Türkiyedeki bazı doktorlar boş yere/keyfi sezeryan yapıyorlar hiç anlamıyorum
Çatı diye bir muayene yok Almanya ve İsviçre’de zaten senin için rahat olsun sancı başlamadan da açılma bakılmıyor. Bana hala alttan bakmadılar açılma vs. Çünkü sancım yok sancı olmadan açılma olmaz. Benim tecrübelerime göre böyle şu an.

Hmm onu bilmiyordum üzüldüm nasıl sağlıklı olacaksa öyle olsun inşallah birkaç görüş almakta fayda var yinede

Hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun canım çok güzel gidiyor demekki

Merhabaaa
ay maşallahhh :) sağlıkla büyüsün
aramızda 5 gün var o zaman banada 10 eylül diyebilirler çok var daha yaaa

Bi bilsem canım Çarşamba günü başka doktorla görüşecem bakayım o ne dicek
Çok çok saçma ya daha dün bir doktor var bizim memlekette ona soru vermişler eğer çocuk karında büyümüyorsa ne yapmamız gerekiyor hemen aklıma sen geldin doktorda yazmış almak lazım beklememek boşuna dünyaya gelsin öyle büyütsünler birde sen çok şükür artık nerdeyse sona geldin anlamı yok beklemeğin ve kendinide yorma biliyorum zor ben bile hala iş görüyorum ama sen dinlen her kesin durumu farklı

Yaaa ne güzel gün verdi sanırım bir tek benim doktorum hala gün vermiyorumutum bu haftaya

Ben takmayı düşünüyorum. Henüz almadım ama alıp takacağım. Sonuçta sarkık kalacak bunu göze alamam
Başınız sagolsun.
Hepimiz çok üzülüyoruz ama beni çıkan sesler daha çok korkuttu. Dedim tamam bittik buraya kadar dedim bi de bu eve yeni taşındık 8. Kat.
Çok fena oldum. Ama şuan çok daha iyiyim. Rabbim korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…