Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Bende bu hafta doktora gideceğim muayene yaparım dedi doktorum doğum sürecini bu hafta konuşacağız. Şuan 36+0 im
Hemen de dogurasim var. Çok merak ediyorum yavrumu
Zaman geçmiyor gibi ama 1 aydan da az kaldı

Son düzenleme:
Bende 4 bucuk aylıkken yaktım kına ama doğumdan sonra saclarimi boyatmaya gideceğim buna ihtiyacım var

Bende 4 bucuk aylıkken yaktım kına ama doğumdan sonra saclarimi boyatmaya gideceğim buna ihtiyacım var
Erken kına yapsaydım yine yapıcak olucaktım doğuma yakın üşendimdoğumdan sonra saçlar inanılmaz dökülüyor yani bende ve kaç arkadaşımız öyle oldu sandımki kel kalıcam

Merhabaaa
ay maşallahhh :) sağlıkla büyüsün
aramızda 5 gün var o zaman banada 10 eylül diyebilirler çok var daha yaaa
Kiz yok 30 gün dediğin nedir çok çabuk geçer hazırlıklar falan yapılacak en çabuk geçen zaman dilimi bence doğum tarihini alinca

Erken kına yapsaydım yine yapıcak olucaktım doğuma yakın üşendimdoğumdan sonra saçlar inanılmaz dökülüyor yani bende ve kaç arkadaşımız öyle oldu sandımki kel kalıcam
Ben baş ağrısı için yaptım ozellikle iyi gelmedi desem yalan ama sadece ona bağlı değil tabii
tahmin ediyorum :) şuan ne güzel hiç dökülmüyor insan kıyamıyor ama doğumdan sonra avuç avuç dökülecek
Doğum sonrası Demir takviyesine devam etmek gerekiyormuş.
Ben doğumdan sonra da miltivitaminlere devam edeceğim vücudu bı anda salınca da dökülme falan kaçınılmaz.

evet tabi bende kullanmıştım ama yine oluyor canım ya

Hee anladım kınayı kafamda fazla tutunca başım ağrıyor aksine benim ondan az tutuyorum yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…