Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
İyi olmana sevindim canım

Türkiye'de sancısı olmayanı doktor nst de sancin var der halbuki hamile kuru fasulye yada nohut yemiştir gaz sancisidir onun bile ayrımına varmak istemez sancı var dedikten sora hastaneye alır hemen çatı muayenesi hoop açılma yok sora da hemen suni sancı yine açılma yok sorada hemen sezeryan karari sevinirsin oh bee kurtuluyorum diye çünkü sabaha kadar gelen giden bir parmak atar nöbet degisiminde hele ebeler ikisi bir araya gelir devir teslim yaparken ikisi birden parmak atar

Niqu kuzum benim sezeryan yaklaşıyor telaşı düştü geçenlerde sen bir ağrı kesiciden bahsetmistin ismi varmı geçen gün doktoruma sordum bir iğne varmıs o iğneden istiyorum diye ben bilmiyorum anesteziye sorun dedi

Yok bilmiyorumki ismini kırmızı kutuydu serumu onun içine koymuştu makine gibi bence onu her kese yapıyorlar öyle rahatladım ben baksana her kes sezeryandan sonra gülerek resim çektiriyor ben amabirde benim ağrıya dözümüm çok fazla sadece bence bana yalnış yaptılar sordular kimse dayanamaz o ağrıya

İstanbul'da Avrupa dayım canım bir doktor buldum Çarşamba gitcem inşallah biri artık açıklayıcı konuşur kafam karıştı yoruldum da
Hiç özel bir hastaneye gittin mi canım? Maddi durumunu bilmiyorum ama iyi bir doktor bulup ona mı gitsen acaba? Farklı bir görüş almak iyi olurdu

Ben bugün hastaneyle görüşmeye gittim canım ağrı pompası dedi ismi için pakete dahil dedi

Bende çok ağrı çektim hemde ikisinde de ama geçen gittiğimde özelde sezeryan olan bizim gelin gülüyordu Ağrı olmadi mı dedim yok dedi sadece torba koyunca biraz dedi belki 12 yıl önce yoktu o iğne bilemedim

Acilen sorayım canım çok teşekkür ederim devlette olacam ben sezeryani çok memnun olduğum bir doktorum var
Bu ağrı pompası yeni çıkmış herhalde ben de geçen bir tanıdığımızla konuştum ilkinde çok zorlanmış diğerlerinde hiç zorlanmadım diyo inşallah bizim de kolay ve ağrısız geçer

Ya ben de buna katılıyorum çok haklısın mantıken çatı muayenesi çok anlamsız. Ama burada hep yapıyorlar yani yapmayan doktor çok az bilmiyorum sezaryene yönlendirmek için mi benim doktorum da yapacağını söyledi

Yani sezeryanami alck canim

Canım ben bile düşünmüyorum sezeryanı o kadar ağrım olmasına bakmayarak sende düşünme gerçekten gerekeni yapıcaklar seneler önceki gibi diğil şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…