İyi olmana sevindim canımBen takmayı düşünüyorum. Henüz almadım ama alıp takacağım. Sonuçta sarkık kalacak bunu göze alamam
Başınız sagolsun.
Hepimiz çok üzülüyoruz ama beni çıkan sesler daha çok korkuttu. Dedim tamam bittik buraya kadar dedim bi de bu eve yeni taşındık 8. Kat.
Çok fena oldum. Ama şuan çok daha iyiyim. Rabbim korusun.
gelişmiyorsa ne olacak ve neden acil , yeşil kod filan açmıyorlar ki
Türkiye'de sancısı olmayanı doktor nst de sancin var der halbuki hamile kuru fasulye yada nohut yemiştir gaz sancisidir onun bile ayrımına varmak istemez sancı var dedikten sora hastaneye alır hemen çatı muayenesi hoop açılma yok sora da hemen suni sancı yine açılma yok sorada hemen sezeryan karari sevinirsin oh bee kurtuluyorum diye çünkü sabaha kadar gelen giden bir parmak atar nöbet degisiminde hele ebeler ikisi bir araya gelir devir teslim yaparken ikisi birden parmak atarÇatı diye bir muayene yok Almanya ve İsviçre’de zaten senin için rahat olsun sancı başlamadan da açılma bakılmıyor. Bana hala alttan bakmadılar açılma vs. Çünkü sancım yok sancı olmadan açılma olmaz. Benim tecrübelerime göre böyle şu an.
Yok bilmiyorumki ismini kırmızı kutuydu serumu onun içine koymuştu makine gibi bence onu her kese yapıyorlar öyle rahatladım ben baksana her kes sezeryandan sonra gülerek resim çektiriyor ben amaNiqu kuzum benim sezeryan yaklaşıyor telaşı düştü geçenlerde sen bir ağrı kesiciden bahsetmistin ismi varmı geçen gün doktoruma sordum bir iğne varmıs o iğneden istiyorum diye ben bilmiyorum anesteziye sorun dedi
Hiç özel bir hastaneye gittin mi canım? Maddi durumunu bilmiyorum ama iyi bir doktor bulup ona mı gitsen acaba? Farklı bir görüş almak iyi olurduİstanbul'da Avrupa dayım canım bir doktor buldum Çarşamba gitcem inşallah biri artık açıklayıcı konuşur kafam karıştı yoruldum da
Ben bugün hastaneyle görüşmeye gittim canım ağrı pompası dedi ismi için pakete dahil dediNiqu kuzum benim sezeryan yaklaşıyor telaşı düştü geçenlerde sen bir ağrı kesiciden bahsetmistin ismi varmı geçen gün doktoruma sordum bir iğne varmıs o iğneden istiyorum diye ben bilmiyorum anesteziye sorun dedi
Bende çok ağrı çektim hemde ikisinde de ama geçen gittiğimde özelde sezeryan olan bizim gelin gülüyordu Ağrı olmadi mı dedim yok dedi sadece torba koyunca biraz dedi belki 12 yıl önce yoktu o iğne bilemedimYok bilmiyorumki ismini kırmızı kutuydu serumu onun içine koymuştu makine gibi bence onu her kese yapıyorlar öyle rahatladım ben baksana her kes sezeryandan sonra gülerek resim çektiriyor ben amabirde benim ağrıya dözümüm çok fazla sadece bence bana yalnış yaptılar sordular kimse dayanamaz o ağrıya
Acilen sorayım canım çok teşekkür ederim devlette olacam ben sezeryani çok memnun olduğum bir doktorum varBen bugün hastaneyle görüşmeye gittim canım ağrı pompası dedi ismi için pakete dahil dedi
Benimki de 10 eylül inşallah bir sıkıntı olmazsaMerhaba kızlar bugün benim de kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda olduğunu söyledi bebek 2.200 planlı sezeryan tarihimizde beli oldu 15 eylul Allah nasip ederse çok yaklaştık artık oyle böyle derken
Benimki de 10 eylül inşallah bir sıkıntı olmazsaMerhaba kızlar bugün benim de kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda olduğunu söyledi bebek 2.200 planlı sezeryan tarihimizde beli oldu 15 eylul Allah nasip ederse çok yaklaştık artık oyle böyle derken
Teşekkür ederimLinkine baktım açmadı ama kendi termosumu çektim senin için
Link açmadı ama evdekini çektim senin için
Bu ağrı pompası yeni çıkmış herhalde ben de geçen bir tanıdığımızla konuştum ilkinde çok zorlanmış diğerlerinde hiç zorlanmadım diyo inşallah bizim de kolay ve ağrısız geçerAcilen sorayım canım çok teşekkür ederim devlette olacam ben sezeryani çok memnun olduğum bir doktorum var
Acilen sorayım canım çok teşekkür ederim devlette olacam ben sezeryani çok memnun olduğum bir doktorum var
Bulabilirsek canım alacaz bakalimBu ağrı pompası yeni çıkmış herhalde ben de geçen bir tanıdığımızla konuştum ilkinde çok zorlanmış diğerlerinde hiç zorlanmadım diyo inşallah bizim de kolay ve ağrısız geçer
En iyisi canım ihmal etme devlette muhtemelen ekstra ücret isterlerBulabilirsek canım alacaz bakalim
ne bileyim insan duymak istiyor "şu tarihte alırız" denmesiniYani aslında sezeryanyansa beli gibi 38 39 hafta arası gidince sor belki bu sefer gün verir
Ay ben saçımı kestiremiyorum hamileyim diye ve o kadar uzadı ki kestirmek istiyorum ama hurafe olduğunu bilsem de kestiremedimOhhh rahatladın. bende yarın kestiricem. randevum var :)
Ya ben de buna katılıyorum çok haklısın mantıken çatı muayenesi çok anlamsız. Ama burada hep yapıyorlar yani yapmayan doktor çok az bilmiyorum sezaryene yönlendirmek için miAçılma zaten sancı gelmeden olmaz ki:/ ayrıca çatı muayenesi diye bir şey yok ki zaten sancı geldikçe vücut doğuma göre açacak şimdiden nasıl çatıyı açsın bebekler tutunamaz biz de öyle açık açık yürüyemeyiz .. sen bu doktora kesin güveniyor musun
Yani sezeryanami alck canimBugün kontrolüm vardı kızlar tam 37 haftalık oldukçatı muayeneyesi yaptı kemiklerin çok basık dar zorlamaya gerek yok dedi. Açılma falanda yok bebeğin suyuda iyi dedi haftaya tekrar kontrole çağırdı bakalım hayırlısı Ağustos annesi olcam galiba
Canım ben bile düşünmüyorum sezeryanı o kadar ağrım olmasına bakmayarak sende düşünme gerçekten gerekeni yapıcaklar seneler önceki gibi diğil şimdiBende çok ağrı çektim hemde ikisinde de ama geçen gittiğimde özelde sezeryan olan bizim gelin gülüyordu Ağrı olmadi mı dedim yok dedi sadece torba koyunca biraz dedi belki 12 yıl önce yoktu o iğne bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?