Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Ben de kullanmak istiyorum köylerde ninelerimiz hep doğum sonrası kuşaklarla karınlarını bağlarlarmış

Dinlenme moduna geçtim canım. Çarşamba günü gideceğim doktor bakayım ne dicek

Kızlar diyelim ki ilk doğumun sezaryen oldu. Kaç kere sezaryen doğum yapabiliyorsun bir sınırı sayısı var mı ?

Hiç özel bir hastaneye gittin mi canım? Maddi durumunu bilmiyorum ama iyi bir doktor bulup ona mı gitsen acaba? Farklı bir görüş almak iyi olurdu
Bir takım olaylar yaşadık canım tüm birikim gitti maddi zarara uğradık. Eşimin yeğeni gidip konuşmuş hastaneyle Perinatoloji doktoruna randevu bulduysa yardımcı olurlar burda yoğun bakım ünitesi var kayıt açarlar demişler. Çok şükür bu kez kolaylık olacak

Ay ben saçımı kestiremiyorum hamileyim diye ve o kadar uzadı ki kestirmek istiyorum ama hurafe olduğunu bilsem de kestiremedim

Bende kestirmek istedim ama işte hurafe olsa bile yine yapamadım
Bende uzatmak için kırk takla atıyorum aslında canım benim ne güzel işte bende hurafe olduğunu bildiğim halde kırıklarını bile aldırmaya korktum
Kızzzz
2 hamileliğimde de kestirdim çok şükür bi şey olmadı hurafe onlar araştırdım bilimsel açıklaması var mı diye bulamadım
Ben dayanamıyorum uzun saça. Hem çalışıyorum hem hamilelik
Kızlar diyelim ki ilk doğumun sezaryen oldu. Kaç kere sezaryen doğum yapabiliyorsun bir sınırı sayısı var mı ?
2 den sonra 3. De doktorlar riskli diye her doktor kabul etmiyor diye okudum. 3-4 yapan gördüm ama işte. Her doktor yapmıyormuş

Yani sezeryanami alck canim
Hamileliğimin başından beri geçmeyen mantar var ne kullandıysam geçmedi. Normal doğum olursa bebekte ciğerlerinde sorun olabileceğini söyledi. Benden bugün örnek kültür aldılar sonuç ne çıkcak bilmiyorum ama dediğim gibi kemik yapın basık ve dar dedi 38. Haftada sezaryenle alırız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…