Günaydınn kızlar termos alacağım ama çok kararsızım gerçekten güzel dediğiniz ve önerebileceğiniz termos var mı? En az 8 saat sıcak tutsun istiyorum yani ılık değil
Kızlar doğumdan sonra korse takmayı düşünüyormusunuz? Burda 2 ebe önermediklerini ve karın kaslarının tembelleştirdiğini söyledi. Kaslar aksine daha çok çalışması gerekiyormuş göbeğin sıkılışaması için. Kararsız kaldım alıp almamakla
Çok çok saçma ya daha dün bir doktor var bizim memlekette ona soru vermişler eğer çocuk karında büyümüyorsa ne yapmamız gerekiyor hemen aklıma sen geldin doktorda yazmış almak lazım beklememek boşuna dünyaya gelsin öyle büyütsünler birde sen çok şükür artık nerdeyse sona geldin anlamı yok beklemeğin ve kendinide yorma biliyorum zor ben bile hala iş görüyorum ama sen dinlen her kesin durumu farklı
Bir takım olaylar yaşadık canım tüm birikim gitti maddi zarara uğradık. Eşimin yeğeni gidip konuşmuş hastaneyle Perinatoloji doktoruna randevu bulduysa yardımcı olurlar burda yoğun bakım ünitesi var kayıt açarlar demişler. Çok şükür bu kez kolaylık olacak
Kızzzz
2 hamileliğimde de kestirdim çok şükür bi şey olmadı hurafe onlar araştırdım bilimsel açıklaması var mı diye bulamadım
Ben dayanamıyorum uzun saça. Hem çalışıyorum hem hamilelik
Sanırım bende doğurmak istiyorum. Arabada hava derecesi 41 gösteriyordu. Maşallah bizimki bugün çok hareketli sürekli tekmeler. Yoruldum kızlar ya ben yoruldum
Hamileliğimin başından beri geçmeyen mantar var ne kullandıysam geçmedi. Normal doğum olursa bebekte ciğerlerinde sorun olabileceğini söyledi. Benden bugün örnek kültür aldılar sonuç ne çıkcak bilmiyorum ama dediğim gibi kemik yapın basık ve dar dedi 38. Haftada sezaryenle alırız dedi
Sanırım bende doğurmak istiyorum. Arabada hava derecesi 41 gösteriyordu. Maşallah bizimki bugün çok hareketli sürekli tekmeler. Yoruldum kızlar ya ben yoruldum