Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Ağlanacak durumu öyle yazmışsın ki güldürdün beni yazıklar olsun geçerken insan kimse dokunmasın artık bakmasın diye her şeyden vazgeçer

Doktorlara bir şey de denmiyor ki terslerler ya da ilgilenmezler diye :/ ben öyleyim yani maalesef

Canım doktorlar ne dıyor ne zaman dogumu baslatacaklar bıde cocukları hastaneye alıyorlar mı
37den önce suni sancı vermiyorlarmış canım bebek içerde büyüsün diyorlar.. muhtemelen cumartesi sancı hapları vermeye başlarlar
Çocukları alıyorlar gündüz hep beraberiz gece uyumaya gidiyorlar eve

Anladim kuzum hayırlısı olsun hakkında Sağlıkla kucağina al kuzunu

iyiyim ben bir şeyim yok su akıyor sürekli sadece. Ve ev konforunu özledim kim bilir ev ne halde gerçi birde doğurunca gidip evi temizlemek var
Peki nişanın geldimi senin nişan orayı tıpa görevi yapıyormuş ya suyun geldiyse nişanında mı geldi o zman
Devletmi özelmi Benm bi arkadaşımızada özelde çatın dar dediler gün vermişler 38 o kabul etmemiş başka hastaneye gitti 40 da normal sancıyla doğdu

Ya ne bilim babaannem ne dese eskiden bizde kuraldi

37den önce suni sancı vermiyorlarmış canım bebek içerde büyüsün diyorlar.. muhtemelen cumartesi sancı hapları vermeye başlarlar
Çocukları alıyorlar gündüz hep beraberiz gece uyumaya gidiyorlar eve
Küçük oğlunun yemek işi nasıl oluyor hep bunu düşünüyorum ben annemden yemiyor kaşığı fırlatıyor

Ağlanacak durumu öyle yazmışsın ki güldürdün beni yazıklar olsun geçerken insan kimse dokunmasın artık bakmasın diye her şeyden vazgeçer
O kadar el attılar ki sezeryan diyince yaşasın diye çığlık attım arada tabi doktorum da erkek ve benim de ilk gebeligim oda gelip açılmaya bakıyordu yani hiç ultrasyon gibi değil bu iş resmen ayaklar açık

Küçük oğlunun yemek işi nasıl oluyor hep bunu düşünüyorum ben annemden yemiyor kaşığı fırlatıyor
Babasıyla her şeyi yiyor ya bana nazlandığı gibi değil. Kocam evde peynirli yumurta sabah sonra akşama kadar patates meyve suyu elma armut karpuz vs öyle idare edşyoruz. Sonra akşam giderken emziriyorum son kez eve gidip uyuyorlar

Nişan ne bilmiyorum benim diğer doğumlarımda ne su ne de nişan gelirdi sadece berrak su geliyor yani farklı bir şey gelmedi demekki nişan gelmedi bende

Çok haklısın gerçekten insan kurtulmak istiyor ben de şu an ya sancı gelsin ya da ameliyata alsınlar diyorum bıktım artık

Sıcak çorba yiyormu babasından?suç bende ya eşim dedi yapamam gerçektende zor yemek konusunda

Sancaktepe bölge hastanesine gidiyorum ben

Benim nişanım geldi doktora gittim ama suyum 10 cm olana kadar gelmedi neredeyse doktor patlattı

Sıcak çorba yiyormu babasından?suç bende ya eşim dedi yapamam gerçektende zor yemek konusunda
içiyor canım babasıyla öyle her şey kolay ki beni hiç aramıyor diye üzülüp ağladım sevmiyor beni diye. Gece beni aramıyor düşün saırıkıp uyuyorlar karnı tok üstü temiz . Görüntülü arıyorum uyumadan telefona gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…