Ağlanacak durumu öyle yazmışsın ki güldürdün beniTürkiye'de sancısı olmayanı doktor nst de sancin var der halbuki hamile kuru fasulye yada nohut yemiştir gaz sancisidir onun bile ayrımına varmak istemez sancı var dedikten sora hastaneye alır hemen çatı muayenesi hoop açılma yok sora da hemen suni sancı yine açılma yok sorada hemen sezeryan karari sevinirsin oh bee kurtuluyorum diye çünkü sabaha kadar gelen giden bir parmak atar nöbet degisiminde hele ebeler ikisi bir araya gelir devir teslim yaparken ikisi birden parmak atar
Doktorlara bir şey de denmiyor ki terslerler ya da ilgilenmezler diye :/ ben öyleyim yani maalesefYa ben de buna katılıyorum çok haklısın mantıken çatı muayenesi çok anlamsız. Ama burada hep yapıyorlar yani yapmayan doktor çok az bilmiyorum sezaryene yönlendirmek için mibenim doktorum da yapacağını söyledi
kız ben doğuramıyorum ya perişan oldum hastanelerde çocuklarlajulettae beni gaza getirdin bende doğurmak istiyorum
Sürekli tuvaletteyim Nisan, su gelmesi var mı kontrol ediyorum
Canım doktorlar ne dıyor ne zaman dogumu baslatacaklar bıde cocukları hastaneye alıyorlar mıkız ben doğuramıyorum ya perişan oldum hastanelerde çocuklarla
37den önce suni sancı vermiyorlarmış canım bebek içerde büyüsün diyorlar.. muhtemelen cumartesi sancı hapları vermeye başlarlarCanım doktorlar ne dıyor ne zaman dogumu baslatacaklar bıde cocukları hastaneye alıyorlar mı
Anladim kuzum hayırlısı olsun hakkında Sağlıkla kucağina al kuzunuHamileliğimin başından beri geçmeyen mantar var ne kullandıysam geçmedi. Normal doğum olursa bebekte ciğerlerinde sorun olabileceğini söyledi. Benden bugün örnek kültür aldılar sonuç ne çıkcak bilmiyorum ama dediğim gibi kemik yapın basık ve dar dedi 38. Haftada sezaryenle alırız dedi
Peki nişanın geldimi senin nişan orayı tıpa görevi yapıyormuş ya suyun geldiyse nişanında mı geldi o zmaniyiyim ben bir şeyim yok su akıyor sürekli sadece. Ve ev konforunu özledim kim bilir ev ne halde gerçi birde doğurunca gidip evi temizlemek var
Devletmi özelmi Benm bi arkadaşımızada özelde çatın dar dediler gün vermişler 38 o kabul etmemiş başka hastaneye gitti 40 da normal sancıyla doğduBugün kontrolüm vardı kızlar tam 37 haftalık oldukçatı muayeneyesi yaptı kemiklerin çok basık dar zorlamaya gerek yok dedi. Açılma falanda yok bebeğin suyuda iyi dedi haftaya tekrar kontrole çağırdı bakalım hayırlısı Ağustos annesi olcam galiba
Tabi canım söz konusu Bebek olunca inanmasakta ne olur ne olmaz diyoruzHahah hepimizde varmış demek ki
Ya ne bilim babaannem ne dese eskiden bizde kuraldiKızzzz
2 hamileliğimde de kestirdimçok şükür bi şey olmadı hurafe onlar araştırdım bilimsel açıklaması var mı diye bulamadım
Ben dayanamıyorum uzun saça. Hem çalışıyorum hem hamilelik
2 den sonra 3. De doktorlar riskli diye her doktor kabul etmiyor diye okudum. 3-4 yapan gördüm ama işte. Her doktor yapmıyormuş
Küçük oğlunun yemek işi nasıl oluyor hep bunu düşünüyorum ben annemden yemiyor kaşığı fırlatıyor37den önce suni sancı vermiyorlarmış canım bebek içerde büyüsün diyorlar.. muhtemelen cumartesi sancı hapları vermeye başlarlar
Çocukları alıyorlar gündüz hep beraberiz gece uyumaya gidiyorlar eve
O kadar el attılar ki sezeryan diyince yaşasın diye çığlık attımAğlanacak durumu öyle yazmışsın ki güldürdün beniyazıklar olsun geçerken insan kimse dokunmasın artık bakmasın diye her şeyden vazgeçer
Babasıyla her şeyi yiyor ya bana nazlandığı gibi değil. Kocam evde peynirli yumurta sabah sonra akşama kadar patates meyve suyu elma armut karpuz vs öyle idare edşyoruz. Sonra akşam giderken emziriyorum son kez eve gidip uyuyorlarKüçük oğlunun yemek işi nasıl oluyor hep bunu düşünüyorum ben annemden yemiyor kaşığı fırlatıyor
Nişan ne bilmiyorum benim diğer doğumlarımda ne su ne de nişan gelirdiPeki nişanın geldimi senin nişan orayı tıpa görevi yapıyormuş ya suyun geldiyse nişanında mı geldi o zman
Devletmi özelmi Benm bi arkadaşımızada özelde çatın dar dediler gün vermişler 38 o kabul etmemiş başka hastaneye gitti 40 da normal sancıyla doğdu
Çok haklısın gerçekten insan kurtulmak istiyorO kadar el attılar ki sezeryan diyince yaşasın diye çığlık attımarada tabi doktorum da erkek ve benim de ilk gebeligim oda gelip açılmaya bakıyordu yani hiç ultrasyon gibi değil bu iş resmen ayaklar açık
Sıcak çorba yiyormu babasından?suç bende ya eşim dedi yapamam gerçektende zor yemek konusundaBabasıyla her şeyi yiyor ya bana nazlandığı gibi değil. Kocam evde peynirli yumurta sabah sonra akşama kadar patates meyve suyu elma armut karpuz vs öyle idare edşyoruz. Sonra akşam giderken emziriyorum son kez eve gidip uyuyorlar
Sancaktepe bölge hastanesine gidiyorum benPeki nişanın geldimi senin nişan orayı tıpa görevi yapıyormuş ya suyun geldiyse nişanında mı geldi o zman
Devletmi özelmi Benm bi arkadaşımızada özelde çatın dar dediler gün vermişler 38 o kabul etmemiş başka hastaneye gitti 40 da normal sancıyla doğdu
Benim nişanım geldi doktora gittim ama suyum 10 cm olana kadar gelmedi neredeyse doktor patlattıPeki nişanın geldimi senin nişan orayı tıpa görevi yapıyormuş ya suyun geldiyse nişanında mı geldi o zman
Valla guldureyim dedim biraz dakız ben doğuramıyorum ya perişan oldum hastanelerde çocuklarla
Demek ki tıpa görevi görmüyormuş açıklık var mı diye parmakla bakılan yerde duran şeymiş nişanBenim nişanım geldi doktora gittim ama suyum 10 cm olana kadar gelmedi neredeyse doktor patlattı
içiyor canım babasıyla öyle her şey kolay ki beni hiç aramıyor diye üzülüp ağladım sevmiyor beni diye. Gece beni aramıyor düşün saırıkıp uyuyorlar karnı tok üstü temiz . Görüntülü arıyorum uyumadan telefona gelmiyorSıcak çorba yiyormu babasından?suç bende ya eşim dedi yapamam gerçektende zor yemek konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?