Evet izmir deyim yanıyor yanıyorİzmirdeydin değil mi
İki gündür çok sıcak havalar
Aslında cok ıyı canım anne karnında bebek ne kadar fazla durursa bebek ıcın o kadar ıyı.açılman ne kadar?ıyı barı ya cocukları gunduz almaları en azından hep beraber olursunuz gozunun onunde olur cocuklar37den önce suni sancı vermiyorlarmış canım bebek içerde büyüsün diyorlar.. muhtemelen cumartesi sancı hapları vermeye başlarlar
Çocukları alıyorlar gündüz hep beraberiz gece uyumaya gidiyorlar eve
Geliyor canım çok hareket edince daha çok geliyor yatıyorum genelde. Sen nasılsın her şeyin hazır mıValla guldureyim dedim biraz dacuma sağlıkla geliyor güzel kızın her şey yolunda mı bugün suyun çok geldi mi
Evet ben de doktorları anlayınca içim rahatladı iAslında cok ıyı canım anne karnında bebek ne kadar fazla durursa bebek ıcın o kadar ıyı.açılman ne kadar?ıyı barı ya cocukları gunduz almaları en azından hep beraber olursunuz gozunun onunde olur cocuklar
O zaman canım iyi bende yemek konusunda sıkıntı olucak kimse yediremiyor hatta yemeğini yapıb gidicem.Geçen bende eşime dedim acaba beni sevmiyor mu saçmaladım tabi kız çocuğu babacı oluyor diyorlar ya bizde erkek olsa bile babacı aşırı onunla kalır uyur gerçi ben uyumayı bizim yatakta iziniçiyor canım babasıyla öyle her şey kolay ki beni hiç aramıyor diye üzülüp ağladım sevmiyor beni diye. Gece beni aramıyor düşün saırıkıp uyuyorlar karnı tok üstü temiz . Görüntülü arıyorum uyumadan telefona gelmiyor
Hiç öyle düşünme sen yokken yer o sana yapıyor o nazı.. hem aç ne kadar kalacaklar ki tabiki yiyecek hiç canını sıkma bunun için..O zaman canım iyi bende yemek konusunda sıkıntı olucak kimse yediremiyor hatta yemeğini yapıb gidicem.Geçen bende eşime dedim acaba beni sevmiyor mu saçmaladım tabi kız çocuğu babacı oluyor diyorlar ya bizde erkek olsa bile babacı aşırı onunla kalır uyur gerçi ben uyumayı bizim yatakta izin
vermiyorum sonra zorlanırım diye ama yani bazen oluyor sadece bizde eşim benimle kalıcak bu işleri annem etmeli nasıl olucak bilmiyorum yemek dışında başka her şeyde annem dört dörtlük bakıcak eminim
Yemek sıcakken kavanoza koy ört sıcakken vakum görevi görüyor ben hep yaparım kenarda hazır çorba oluyor buzluğa da haşlanmış tavuk kavrulmuş et kıyma köfte koyunca baya iyi oluyor mini pizza poğaça vs yapabilirsin yine öğün öğün olurO zaman canım iyi bende yemek konusunda sıkıntı olucak kimse yediremiyor hatta yemeğini yapıb gidicem.Geçen bende eşime dedim acaba beni sevmiyor mu saçmaladım tabi kız çocuğu babacı oluyor diyorlar ya bizde erkek olsa bile babacı aşırı onunla kalır uyur gerçi ben uyumayı bizim yatakta izin
vermiyorum sonra zorlanırım diye ama yani bazen oluyor sadece bizde eşim benimle kalıcak bu işleri annem etmeli nasıl olucak bilmiyorum yemek dışında başka her şeyde annem dört dörtlük bakıcak eminim
Her gebelik farklı işte nişan gelip 4 5 gün sonra doğuran da varDemek ki tıpa görevi görmüyormuş açıklık var mı diye parmakla bakılan yerde duran şeymiş nişan
Sabah kahvaltısını yiyer bence ama öğlen akşam hiç sanmıyorum en sonda mama söylicem versin İn şa Allah yiyer canımHiç öyle düşünme sen yokken yer o sana yapıyor o nazı.. hem aç ne kadar kalacaklar ki tabiki yiyecek hiç canını sıkma bunun için..
Canım yemek yapmakta sıkıntı yok önceden koyarım hazırlarım bende çocuğu yedirmekte var bir tek ben yedire biliyorum onu düşünüyorum benYemek sıcakken kavanoza koy ört sıcakken vakum görevi görüyor ben hep yaparım kenarda hazır çorba oluyor buzluğa da haşlanmış tavuk kavrulmuş et kıyma köfte koyunca baya iyi oluyor mini pizza poğaça vs yapabilirsin yine öğün öğün olur
Her şey hazır çok şükürGeliyor canım çok hareket edince daha çok geliyor yatıyorum genelde. Sen nasılsın her şeyin hazır mı
Hazırsa beklemek keyifli olurHer şey hazır çok şükürPerşembe doğum detaylarını konuşacağız doktorumuzla.
Bu hafta bitince büyük ihtimalle doğumlar başlar.
Aynn canım ne kadar durursa anne karnında o kadar ıyı yanı o yuzden her gecen gun karr..onlar zaten gereklı gordugunde kendıler dogumu başlatır..ınsallhh saglıkla alırsın kucagınaEvet ben de doktorları anlayınca içim rahatladı isancım yok o yüzden açılma hiç bakmıyorlar nst girşyorum sabah akşam ama sancı yok
Biraz dinlen istersen ayaklar havada.Kızlar selam 33. Haftama girdim. Sabah 6:30 gibi bi de şimdi böyle adet sancısı gibi sancılanmalarım oluyo. Ama düzensiz ve kısa gibiler.
Bu haftalarda böyle yaşayanlar var mı? Sabah olduğunda dikkate almamıştım ama şimdi de olunca sizlere danışmak istedim.
Kullanmaya gerek yokmuş diye anladım benKızlar bakın ne okudum. Belki karar sürecinize yardımcı olur.
Yani bence kg iyi gibi neden öyle dediki çok uçurum yok öyle aman aman birde sizin ve esinizde öyle çok kg değilseniz normal sınırlar içerisinde gibiBizim de 2142 gramdı 34 haftalıkken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?