Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
37den önce suni sancı vermiyorlarmış canım bebek içerde büyüsün diyorlar.. muhtemelen cumartesi sancı hapları vermeye başlarlar
Çocukları alıyorlar gündüz hep beraberiz gece uyumaya gidiyorlar eve
Aslında cok ıyı canım anne karnında bebek ne kadar fazla durursa bebek ıcın o kadar ıyı.açılman ne kadar?ıyı barı ya cocukları gunduz almaları en azından hep beraber olursunuz gozunun onunde olur cocuklar

Evet ben de doktorları anlayınca içim rahatladı i sancım yok o yüzden açılma hiç bakmıyorlar nst girşyorum sabah akşam ama sancı yok

O zaman canım iyi bende yemek konusunda sıkıntı olucak kimse yediremiyor hatta yemeğini yapıb gidicem.Geçen bende eşime dedim acaba beni sevmiyor mu saçmaladım tabi kız çocuğu babacı oluyor diyorlar ya bizde erkek olsa bile babacı aşırı onunla kalır uyur gerçi ben uyumayı bizim yatakta izin
vermiyorum sonra zorlanırım diye ama yani bazen oluyor sadece bizde eşim benimle kalıcak bu işleri annem etmeli nasıl olucak bilmiyorum yemek dışında başka her şeyde annem dört dörtlük bakıcak eminim

Hiç öyle düşünme sen yokken yer o sana yapıyor o nazı.. hem aç ne kadar kalacaklar ki tabiki yiyecek hiç canını sıkma bunun için..

Yemek sıcakken kavanoza koy ört sıcakken vakum görevi görüyor ben hep yaparım kenarda hazır çorba oluyor buzluğa da haşlanmış tavuk kavrulmuş et kıyma köfte koyunca baya iyi oluyor mini pizza poğaça vs yapabilirsin yine öğün öğün olur

Hiç öyle düşünme sen yokken yer o sana yapıyor o nazı.. hem aç ne kadar kalacaklar ki tabiki yiyecek hiç canını sıkma bunun için..
Sabah kahvaltısını yiyer bence ama öğlen akşam hiç sanmıyorum en sonda mama söylicem versin İn şa Allah yiyer canım

Canım yemek yapmakta sıkıntı yok önceden koyarım hazırlarım bende çocuğu yedirmekte var bir tek ben yedire biliyorum onu düşünüyorum ben

Kızlar karnımın sağ üst tarafı çok acıyor neden olabilr sanki açık yara var gibi yırtılma varmı diye sordum doktora yok dedi yani sağ kolumu hareket edince uzanınca orası sızlıyor neden olabilir sizce

Evet ben de doktorları anlayınca içim rahatladı i sancım yok o yüzden açılma hiç bakmıyorlar nst girşyorum sabah akşam ama sancı yok
Aynn canım ne kadar durursa anne karnında o kadar ıyı yanı o yuzden her gecen gun karr..onlar zaten gereklı gordugunde kendıler dogumu başlatır..ınsallhh saglıkla alırsın kucagına

Kızlar selam 33. Haftama girdim. Sabah 6:30 gibi bi de şimdi böyle adet sancısı gibi sancılanmalarım oluyo. Ama düzensiz ve kısa gibiler.
Bu haftalarda böyle yaşayanlar var mı? Sabah olduğunda dikkate almamıştım ama şimdi de olunca sizlere danışmak istedim.

Biraz dinlen istersen ayaklar havada.
devam ederse bi hastaneye gidersin için rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…