Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
5 haftadan beri kollarımdan vuruluyorum bu gün sağlık ocağında doktora bacağıma yaptırmak istediğimi söyledim dizden dört parmak yukarı vurulabilirsin dedi, acıyor mu?
Ben kendim vuruyorum koldan hiçbir zaman vurmadım daha çok acı bana göre orda oluyor ilk haftalarda karnımdan vuruyorum sonra bacağıma geçtim bacak daha etli olduğu için ağrısı az oluyor birde ben yavaştan vuruyorum

Bana da göbekten de vurul demişti kadın doğumcum, bir kere göbekten vuruldum canımdan can gitti sanki ama yarın bacaktan başlayacağım artık

Canım ne iğnesi kendinee mi yapıyorsun gebelik bitince bitecekmi

julettae canım üçüncü doğum en kolayı olacak az kaldı doğurup hemen iyileşirsinn bebeğin tadını cikarirsin sezeryana gelince kan kaybı uzun iyilesme süreci vs gerçekten zor hiç düşünme bile

Yalancı kasılmalara benziyor. Normal vücut kendini doğuma hazırlıyor. Hatta doğumdan sonra da oluyor bu kasılmalar

Bana da göbekten de vurul demişti kadın doğumcum, bir kere göbekten vuruldum canımdan can gitti sanki ama yarın bacaktan başlayacağım artık
Benim kollarım etli diğil ilk gebeliğimde doğumdan sonra hemşire geldi kolumdan vurdu bittim ağrıdan bana göre en ağrısız bacak sonra karınsadece dediğim gibi hastane yavaştan vurmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…