Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Annen çok genc evlenmiş canim bende 38 yaşındayım geç hamile kalmak çok zor esasen korse takmamakla alakalı değil yaş aldıkça metobolizma yavaşlıyor kilo vermek zorlaşıyor
E tabii doğru söylüyorsun kilo verme durumu vücut yaşı çok büyük etken. Annem 18 de kucağına almış beni. Şimdi 5 yaşında ponçik bir kardeşim var. Son dk golüm diyor

Benim kollarım etli diğil ilk gebeliğimde doğumdan sonra hemşire geldi kolumdan vurdu bittim ağrıdan bana göre en ağrısız bacak sonra karınsadece dediğim gibi hastane yavaştan vurmuyor
Cidden mi belki kasa denk gelmiştir bazen benim de denk geliyo ağlıyorum
Her gün mü vuruluyorsunuz bazı doktorlar doğum zamanı yaklaşınca dozları azaltıyor, 1 gün var 1 gün yok gibi

Öyle düşünmeye çalışsam da hastane beni gereksiz yordu sanki yatalak hastayım hiç halim yok bir de sancı gelince ne hale gelirim diyorum..

İyi bari kuzum kurtulursun sevindim
bende bugün ruh gibi gezdim işe de gitmedim uykusuuzdum erkenden uyuyaym da son iki iş günüm kaldı bitireyim iyi geceler,
Oooo 2 günün kalmış iyice uyu bebekleri küçük olmayan uykusuz geceleri çok arıcaklar biz alıştıkiyi geceler

Kızlar benim alt tarafıma doğru sanki bıçak saplanmıs gibi bir ağrı giriyor biranda kasılma dedikleri bumu

Yok balım ya çok iş yapmadım aslında
Yine de vücudun demekki yorulmuş acımış oralar sancı değil o bıçak saplanmış hissi dinlenirsen geçer ama geçmiyorsa tabiki doktora gidersin bilemiyorum benimde bıçak saplanmış hissi oluyor ağrı oluyor da o sancı değil ama seninki belli farklıdır tabii://

Tamam canım ara ara oluyor bu gün çok olunca dedim acaba yalancı kasılma dedikleri bumu bayağı can yakan birşey kendimi pek yormuyorum zaten enerjimde olmuyor bu gün bı niyetlendim 2odayi anca silip süpürdüm tozunu aldım diğer odaları bıraktım gözüm kesmedi hiç

Günaydın canlar
Ben evi güya temizletmistim arada gelen iki tane kadın var birisi Suriyeli Türkmen çok dilbaz baslarinda bekletmiyor iki +1eve saat onda girip dört olmadan işimiz bitti dediler ne cam silmiş nede perdelerin güneşliklerini yıkamış bugün baktım banyonun aynası bile silinmemiş insaf ya gelenim gidenim olack dediğiniz gibi en güzeli kendi işini kendin yapmakmis ilk defa bu kadar safsakladilar şu iki günü geçireyim başlayacam ufaktan düzenlemeye silmeye

Günaydınnn
Ay yok taksit taksit yapacaksın ama kendin yapacaksın. Bana ekstra iş gibi geliyor eve kadın çağırmak. Bide bize gelenler öyle kovaya su koyalım silelim demiyorlar bi elinde asperox öbüründe bez öyle silip geçmişlerdi. Bi daha kimseyi çağırmadım. Yavaş yavaş kendin yap yormadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…