Ayy ne çalıştınız ya Bravo size gerçektenburnumu sabah aynada bakarken bende farkettim biliyor musunki burnum küçüktür böyle bi etlenmiş gibi geldi
günaydınnn bu arada :)
hadi gözün aydın maşallah. darısı başıma, benimde son 2 haftam ama küfür ederek geliyorum işe
Günaydın yaptığım yerleri yeniden yapıyorum gözüme batıyor bu aralar burda hep yağmur rüzgar oldu camlarda açık olunca pislendi.günaydınnn bitmedi mi evin temizliği
Ben koltuğumu ve halımı buhar makinesiyle yaktımBalım koltuğu da aynı ütülemis gibi yapıyor rengini açıyor ama bence buharlı makine ile koltuk temizliği yapılmaz kir içinde kalıyor koltuk için vakumlama olmazsa koltuk yıkanmış temizlenmiş olmuyor bence bu benim fikrim tabiki
yaa gerçekten öyleAyy ne çalıştınız ya Bravo size gerçektenhem iş hem ev hem çocuk hem temizlik yemek gerçekten kadınların hakkı ödenmezzz
günaydın. bu cuma bende 35 olucam. o bikini bölgesi ağrısı, baskısı benide çok zorluyor. oturduğum yerden kalkmıyoruma ama bi yemeğe kalkayım , yada tuvalete. yürürken çok canım acıyor. gün sayıyorum bugün ayın 13 ü şu kadar kaldı diye diyeKızlar günaydın bu cuma 35 olacaz ama böyle bi ağrı yok ayakta durmak bile daha kolay benim için bacak aram bikini bölgesi kemiklerim o kadar çok ağrıyor ki ne dönebiliyorum ne oturabiliyorum bebebğin poposu yada ayağı bilmiyorum tam göğsümün altında baskı yapıyor bıraksak dışarı çıkacak yani yok böyle birşey hergün işe gelmek de cabası inanılmaz derecede mental olarak çöktüm normal doğum istiyorum ama 40 a kadar bekleyemem erken gelmezse doktora alın sezaryanla demekten korkuyorum midemin sürekli yanması cabası şişe şişe gavisgon içip duruyorum bebek ne zaman aşağı iner acaba o inse aşağı belki bi tık rahatlarım birde bu ağrılar sizde de oluyor mu
sende hiç durmuyorsun bak allah korusun. bitir artık , çantan hazır mı bariGünaydın yaptığım yerleri yeniden yapıyorum gözüme batıyor bu aralar burda hep yağmur rüzgar oldu camlarda açık olunca pislendi.
Bende klima yok ondan cam açıyorum.Çantam çoktan hazırsende hiç durmuyorsun bak allah korusun. bitir artık , çantan hazır mı bari
mümkün olduğunca cam açmıyorum ben ya
balkon camlarını silmiştim ne güzel ama toz olmuş yine
bi ara bende sileyim diyorum
Amin gerçektenyaa gerçekten öyle
günaydın. bu cuma bende 35 olucam. o bikini bölgesi ağrısı, baskısı benide çok zorluyor. oturduğum yerden kalkmıyoruma ama bi yemeğe kalkayım , yada tuvalete. yürürken çok canım acıyor. gün sayıyorum bugün ayın 13 ü şu kadar kaldı diye diye
allah sabır versin
Ay sinir olmamak elde değil bu hamilelik ve lohusalıkta yapılanlar da unutulmuyor gerçekten şu koca tarafı düşüncesizliğini de aşamıyorum biri de iyi olmaz mıGece 1 defa bile kalkmadım iyice uyudum dün ayaklarım çok şişmişti eşim bir kaç defa oğluma kalkmış hemen uyuduğu için bana ihtiyaç olmamış ama nedense duyğusalım düşünüyorum hep benim ailem yapıyor dün mesela eşim yerleri camları siliyordu tosun gibi görümcem var gecen geldi boş boş konuştu gitti bana diğil abisi için yapsın bana diyor sen hiç naz etmiyorsun ben olsam neler yaptırırdım gerçekten hiç 1 defa bile canı şunu bunu ister göndermediler ve ya acaba tek başına nasıl yapıyor diye ilgilenmediler birde bana diyorki salı cuma izin ala bilirim işten o gün doğursan iyi olur Eylül olsa daha iyi olur dedi senelik izine çıkıyorumben kendim teyzeyim yeğenler hastaneden çıkarken neler neler yaptırmıştım ve + devlet yerinde çalışıyordum..neyse kv hep şunu söylüyor nigu benden iyi her şeyi biliyor ya insan sonuçta biraz ilgi ister bilemedim ya.eltimin popası ağrısa her kes biliyor.2 senedi riskli gebelik yaşıyorum ve 2 senedi babam memlekette tek kalıyor kardeşim evli ona bakıyor annemde yanımda zor kalıyor burda ama yinede kızı için bunu yapıyor hepsi birleşmiş bana yardım ediyorlar bunlardan ama bir hayır yok çocuk doğduktan sonra whatsapa durum koysunlar derdine düşüyorlar o zamanda biz izin vermiyoruz trip yapıyorlar işte o zaman bana bir şeyler
oluyor bana kalsa hiç çocuğu göstermem annem gidiyor kalıyorum tek kapıyı bile açmıyorlar bize küsüyorlarki çocuğu onlar görsün diye getirmiyoruz şaka gibi uzakta diğiliz sadece istek yok.Annemlere dedim taşının bura zaten kardeşim evde aldı Türkiye'den amaç taşınmak sizde dedim taşının ikna etsem benden mutlusu yok yoksa doğumdan sonra oturuyorum çok ağlıyorum boş boş görüntüyle arıyorlar ben daha sinir oluyorum..sizide yordum şişirdim kafanızı ama gerçekten bu gün niye bunu aklıma soktum
Kimseden bir şey beklemeyeceksin çok üzücü oluyor şimdi bir de hassas dönemdeyiz arttık lohusyaykeN bol bol ağlayacağız belli. Bu arada ailen sana destek oluyor annen yanında senin için gelmiş. Boşver kaynanan da kendi kızını işte el üstünde tutuyor. Yapacak bir şey yok ben hastanedeyim annemle sadece bir kere konuştum onu da buraya yazdım ne kada rkötüydüGece 1 defa bile kalkmadım iyice uyudum dün ayaklarım çok şişmişti eşim bir kaç defa oğluma kalkmış hemen uyuduğu için bana ihtiyaç olmamış ama nedense duyğusalım düşünüyorum hep benim ailem yapıyor dün mesela eşim yerleri camları siliyordu tosun gibi görümcem var gecen geldi boş boş konuştu gitti bana diğil abisi için yapsın bana diyor sen hiç naz etmiyorsun ben olsam neler yaptırırdım gerçekten hiç 1 defa bile canı şunu bunu ister göndermediler ve ya acaba tek başına nasıl yapıyor diye ilgilenmediler birde bana diyorki salı cuma izin ala bilirim işten o gün doğursan iyi olur Eylül olsa daha iyi olur dedi senelik izine çıkıyorumben kendim teyzeyim yeğenler hastaneden çıkarken neler neler yaptırmıştım ve + devlet yerinde çalışıyordum..neyse kv hep şunu söylüyor nigu benden iyi her şeyi biliyor ya insan sonuçta biraz ilgi ister bilemedim ya.eltimin popası ağrısa her kes biliyor.2 senedi riskli gebelik yaşıyorum ve 2 senedi babam memlekette tek kalıyor kardeşim evli ona bakıyor annemde yanımda zor kalıyor burda ama yinede kızı için bunu yapıyor hepsi birleşmiş bana yardım ediyorlar bunlardan ama bir hayır yok çocuk doğduktan sonra whatsapa durum koysunlar derdine düşüyorlar o zamanda biz izin vermiyoruz trip yapıyorlar işte o zaman bana bir şeyler
oluyor bana kalsa hiç çocuğu göstermem annem gidiyor kalıyorum tek kapıyı bile açmıyorlar bize küsüyorlarki çocuğu onlar görsün diye getirmiyoruz şaka gibi uzakta diğiliz sadece istek yok.Annemlere dedim taşının bura zaten kardeşim evde aldı Türkiye'den amaç taşınmak sizde dedim taşının ikna etsem benden mutlusu yok yoksa doğumdan sonra oturuyorum çok ağlıyorum boş boş görüntüyle arıyorlar ben daha sinir oluyorum..sizide yordum şişirdim kafanızı ama gerçekten bu gün niye bunu aklıma soktum
Asla unutulmuyor gerçekten bir sürü olsunlar ama bir hayır yokAy sinir olmamak elde değil bu hamilelik ve lohusalıkta yapılanlar da unutulmuyor gerçekten şu koca tarafı düşüncesizliğini de aşamıyorum biri de iyi olmaz mı
Senin yazdığın markaya bakmıştım baya pahalıydı işe yarar mı yaramaz mı emin olamadığım için alamamıştım.. videoları izledim baya ama anlamadım yani tam o buhar yapış yapış olup kiri daha çok hapseder mi diye düşündüm saçmaladım baya ama
Onu iyileşeyim kocamın da rahat bir zamanında aldırayım ya geçerken işe yarıyorsa.. diğer markalara da bakayım bir iyice
Canım benim nasıl oldun
Su yada kanama yoksa biraz idare edecen gün içerisinde yorulunca Bebek kasıyor bayağı
Canım günaydın, nasılsın ne yaptın?
Gunaydinnn Kızlar gece 3 de büyük bir ağrı ve sancı ile uyandım aşağı aşağı vuruyor ağrım.dedim şimdi gitsem de ne dktor var ne ilgilenecek var biraz nefes aldım verdim kendimi rahtlatmak için ama su gibiyim klima açık olmasına rağmen. Dedim zaten sıklaşırsa yarım saat uzaklıkta hastane yetişirim her şey hazır. Şimdi uyandım şuan iyiyim. Yarın da kontrol var. Bugün bir şey olmazsa inşallah yarın doktor doğum detaylarını konuşacak bakalımCanım nasılsın geçti mi? Gün ağrılarımız iyice belli ediyor artık benimde dünden beri ara ara adet sancısı gibi yokluyor
Nazı şey için diyor görümcem yani kv işte eşimin ailesine diyor yapmıyorsun gerçektende mesela kürtaj oldum ayağa kalkınca kan musluktan geldiği gibi geliyordu benden doktor dedi kalkmıcaksın bende mecbur ayaklarımı kaldırıp uzanıyordum bekliyordum eşim gelsin yemek yeyim diye hiç unutmam o kadar ağlıyordumki o kadar dua ediyordum ki Allah bu günleri unutmasın çünkü kimsem yok burda annem aradığında yalandan iyiyim diyordum çok şükür şimdi çocuğum var o zaman hep diyordum çocuğum olsun hiç umursamıcam onları ama işte olmuyormuş tabi eskisi gibi diğilim ama arada geliyor banada.Kv kızını diğilde eltimi el üstünde tutuyor kendi akrabası birde hastane işlerini o götürüyor getiriyor ama yalnış çıkmasın dediğimde köyden onu çıkarttı kurtardı onu insanlar kiralık kalınca 22 yaşında kendi evi kaynımda iyi birisi hep övüyor onu aşırı dedikoducu birisi yani asla 22 veremezsin onun hele çocuğu olsa hiç onu sığdıramazsın yere göye diyorum ya popası ağrısa serum taktırıyor.Tabi canım senin durumuna bakılırsa ben kendime şükür edeyim gerek aslında eşimde bunu söylüyor kimseden bir şey bekleme hatta 1 defa kp bunu bana söyledi görüyor işte kimse yardım etmiyor bana dedi kızım bekleme ve eşime demiş nigu bize Allah tarafından verilen hediye değerini bilKimseden bir şey beklemeyeceksin çok üzücü oluyor şimdi bir de hassas dönemdeyiz arttık lohusyaykeN bol bol ağlayacağız belli. Bu arada ailen sana destek oluyor annen yanında senin için gelmiş. Boşver kaynanan da kendi kızını işte el üstünde tutuyor. Yapacak bir şey yok ben hastanedeyim annemle sadece bir kere konuştum onu da buraya yazdım ne kada rkötüydü( gece yine düşün düşün bir sürü şey yazıp sildim gönderemedim .. kocan yine evin işini yapıyormuş bak sana destek oluyor naz yapmana bile gerek yok seni anlıyor. Eşinin ailesini takma kafana bir şey diyen olursa cevap ver geri çekil ezilme ama bazı şeyler için yapacak bir şey yok
Öyle tabi canım eşte iyi olmasa o zaman bu aileni ayakta tutmaya gerek yok ben bunu hep söylüyorum belkide gurbette olmasaydım bu kadar takmazdım bilmiyorum ama işte kimse olmayınca o kadar içim yanıyorki çocuktan önce çok ağlıyordum şimdi oğlum için ağlamıyorum iyiki diyorum evladım var onun yanında üzgün görünmek istemiyorum sonuçta onlar kendi hayatlarına devam ediyor ve anlatsam belkide gülerler bana neden takıyorum diye harakterce soğuk biriler benim gibi hassas diğiller asla.Bende eşime söylüyorum bakıyorum o da yoruluyor ne yapa bilirki değişmiyorlar aslaNiqu canimm şimdi okudum yazdığını. İnan insanlar değişiyor mekan değişiyor ama senaryo, yapılanlar ve yapanlar hep aynı. Seni çok çok iyi anlıyorum. Benzerini, bi değişiğini bu hamilelik surecinde hepsi bize yaşattı. Ve bunu bile bile yaptılar. Ben bazen birikip kocama döküyorum ama üzülüyorum o napabilir ki diye. Kendini tedavi etmekten başka çaren yok bu psikolojiyi düzeltmek için
Ben 4 aylık hamileliğimden 7 aylık olana kadar istisnasız her gün ağladım biliyor musun? Her gün ağladım sinirden stresten. Ne geçti elime hiç. Herkes aynı.
Üzme canını. İnsanın eşi iyi olsun eşiyle mutlu olsun gerisi gerçekten boş
Ricaederim cnm benim nedemek sen şuan kendine ve minigine odaklan diğer işler zamanla hal olur sanada kolay doğumlar sağlıklı doğumlar diliyorum herşey gönlünüzce olsun cnmTamam canım alacağız mutlakaen çok koltuklar ve yataklar için istiyordum bir iyileşeyim bakacağım sağol teşekkür ederim uzun uzun açıklamışsın ya
Saol kuzum benim sen nasılsınAy sana helal olsun doğurana kadar çalıştın resmen
umarım rahat uyursun
Dün mahvoldum yasaklı madde benim içinMerco gaz deposu bildiğin kızbide çok geç saatte yiyince de deli gibi yanma yapıyor az kaldı sabredelim bugünlerde geçecek
kız ben doğurdum kv hastane kapısında eve gidince tavuk çorbası yap iyi gelir dedi, tamam dedim yaparım. biz eşimle baş başa gittik eve. kimse de bi tas çorba götürelim demedi.Gece 1 defa bile kalkmadım iyice uyudum dün ayaklarım çok şişmişti eşim bir kaç defa oğluma kalkmış hemen uyuduğu için bana ihtiyaç olmamış ama nedense duyğusalım düşünüyorum hep benim ailem yapıyor dün mesela eşim yerleri camları siliyordu tosun gibi görümcem var gecen geldi boş boş konuştu gitti bana diğil abisi için yapsın bana diyor sen hiç naz etmiyorsun ben olsam neler yaptırırdım gerçekten hiç 1 defa bile canı şunu bunu ister göndermediler ve ya acaba tek başına nasıl yapıyor diye ilgilenmediler birde bana diyorki salı cuma izin ala bilirim işten o gün doğursan iyi olur Eylül olsa daha iyi olur dedi senelik izine çıkıyorumben kendim teyzeyim yeğenler hastaneden çıkarken neler neler yaptırmıştım ve + devlet yerinde çalışıyordum..neyse kv hep şunu söylüyor nigu benden iyi her şeyi biliyor ya insan sonuçta biraz ilgi ister bilemedim ya.eltimin popası ağrısa her kes biliyor.2 senedi riskli gebelik yaşıyorum ve 2 senedi babam memlekette tek kalıyor kardeşim evli ona bakıyor annemde yanımda zor kalıyor burda ama yinede kızı için bunu yapıyor hepsi birleşmiş bana yardım ediyorlar bunlardan ama bir hayır yok çocuk doğduktan sonra whatsapa durum koysunlar derdine düşüyorlar o zamanda biz izin vermiyoruz trip yapıyorlar işte o zaman bana bir şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?