- 25 Aralık 2015
- 2.697
- 2.507
- 133
- 32
Ayy valla hiç söyleme ama temizlik diyince benim için akan sular durur çoğu kadının olduğu gibi bende doğum günü bahanesiyle hediye olarak aldırdım gelince kulanmaya başlayınca anladı nekadar iyi bişey olduğunu hata geçenlerde klimamiz doğru düzgün çalışmıyordu servis falan aradık temizletmek lazım dediler gaz basmamis lazım dediler çıkardım buhar makinası elline verdim bak bunla temizle dedim kocam 20 dk da temizledi sonra calistirdik buz gibi hava vermeye başladı 5 binlira cebimizde kaldı servis 5 bin lira istemişti temizlenmesine o yüzden şimdi diyorki iyikide almisizBizimki şimdi derki bir supurge var bir Dyson aldirdin bir de depoda halı yıkama var bunu da alaim alalım nereye koyalimama ben yinede atarım linki hemen
Ben sizi yönlendirirmis olmayın bak sonra begenmesiniz falan iyi araştırın sonra arkamdan saydirmayin lütfenHemen eşime gönderdimişe yarıyorsa diyor alak
Yok ya öyle düşünme oluyor arada, galiba hormonlar bazen pik yapıyor extra duygusal oluyoruz merak etme geçer kafanı dağıtmaya çalış mesela bebek odasında yapılacak bir şey varsa yap yada yıkanacak bebek kıyafetleri varsa yıka sadece bakamak bile motivasyonu yükseltiyor bebeğinle konuş çok iyi geliyorKızlar ben lohusa depresyonuna erken girdim galiba kendimi psikolojimi iyi hissetmiyorum sürekli ağlıyorum herkesin her söylediği zoruma gitmeye başladı saat başı kesinlikle ağlayacak sebep buluyorum yataktan ta kalkmak istemiyorum
Yok kız iyice araştırıcamBen sizi yönlendirirmis olmayın bak sonra begenmesiniz falan iyi araştırın sonra arkamdan saydirmayin lütfenvideoları falan var YouTube da
Canım ilk teimesterda duygusal değişiklikler hissedersin demişlerdi ama bende 3. De hissettim bende öyleydim hamilelik zorlaştıkça insanların dedikleri yaptıkları batmaya başladı kocamı öldürmek istiyodum falan ama şuan iyiyim bi iki hafta öyle takıldım şimdi geçti çok şükürKızlar ben lohusa depresyonuna erken girdim galiba kendimi psikolojimi iyi hissetmiyorum sürekli ağlıyorum herkesin her söylediği zoruma gitmeye başladı saat başı kesinlikle ağlayacak sebep buluyorum yataktan ta kalkmak istemiyorum
Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun, ben kendi hastalığım yüzünden vuruluyorum Orak hücreli anemi hastasıyım yani alyuvarlar Yuvarlak değil orak gibi ay gibi buda damarda tıkanmalara ve pıhtılaşmaya yol açıyor o yüzden kan sulandırıcı 5. Haftadan başlandıAllah yardımcımız olsun, inşallah bebeklerimizi kucağımıza sağ salim alırız
Aynen öyle işine yarayacagini dusursen alırsınYok kız iyice araştırıcamevimde fazla eşyaya yer yok boşuna evde durmasın
Bi şeyler izlemeye çalış canım sevdiğin dizi filmKızlar ben lohusa depresyonuna erken girdim galiba kendimi psikolojimi iyi hissetmiyorum sürekli ağlıyorum herkesin her söylediği zoruma gitmeye başladı saat başı kesinlikle ağlayacak sebep buluyorum yataktan ta kalkmak istemiyorum
Hahaha gerçekten harfi harfine aynısını yaşadımDün aynı şey bana da oldu bıçak saplanir gibi rahim bölgesine bende çok korktum hatta bende yazmıştım buraya.Kasılma nasıl birşey bilemediğimiz için o tedirgin ediyor sonra kendi kendine geçti ama gece karnımın sağ tarafı da açıyordu bayagi uyutmadi beni sonra kendi kendine geçti doğum yaklaştığı için sanırım vücut kendini alistiriyor yoksa doğuruyormuyum diye geliyor hemen insanın aklına
Bende 15. Haftadan beri öyleyim ayırınca bir iç sıkıntısı bunalma geliyor.Kendimi yanlız hissediyorum.Arada geliyor arada geçiyor.Gündüz yaptıklarım yaşadığım sıkıntılar akşam olup düşününce çok saçma geliyor.Nir daha böyle düşünmemeye çalışacağım diyorum sabah kalkınca yine aynısı oluyor.sanırım doğum yaptıktan sonra hormonlar normal seviyelere dönünce düzelecek.Kızlar ben lohusa depresyonuna erken girdim galiba kendimi psikolojimi iyi hissetmiyorum sürekli ağlıyorum herkesin her söylediği zoruma gitmeye başladı saat başı kesinlikle ağlayacak sebep buluyorum yataktan ta kalkmak istemiyorum
Ben lcw sıfır kol üst aldım. Altıma da şort. Karın destekllilerden. Zaten evde hep onları giyiyorum. Dışarıda da elbise. Askılı pijama şort takımlarım olmuyor artık hepsi saten çok güzeldiDün bişi farkettim eşim evdeydi dinlenerek gecirdigimiz bir gundu ama benim evdeyken rahat giyecek serin serin hafifte dekolte biisilerim kalmamis hani şortlu ince askılısonuçta kadınız ne bilim
tamam birsuru t-shirt var ama kızlar anladınız dediğimi şimdi bakacam internetten bir kaç bişi bildiğiniz bir yer varsa da indirimde ona da bakarım
Adı üstünde su. Kokusuz renksiz olur tutamazsın sürekli çiş gibi akar. Anlarsın yani anlaşılıyorKızlar ya biz su sızsa nasıl fark edicez herkes farklı bişe söylüyor benim akıntım oluyor
Kızlar ben lohusa depresyonuna erken girdim galiba kendimi psikolojimi iyi hissetmiyorum sürekli ağlıyorum herkesin her söylediği zoruma gitmeye başladı saat başı kesinlikle ağlayacak sebep buluyorum yataktan ta kalkmak istemiyorum
LCw ya bakayım canımBen lcw sıfır kol üst aldım. Altıma da şort. Karın destekllilerden. Zaten evde hep onları giyiyorum. Dışarıda da elbise. Askılı pijama şort takımlarım olmuyor artık hepsi saten çok güzeldiseneye artık
Adı üstünde su. Kokusuz renksiz olur tutamazsın sürekli çiş gibi akar. Anlarsın yani anlaşılıyor
1 ve 2. Trimester da bende öyleydim. Yeni yeni kabullendim. Bazen hala kendimi sorguluyorum ama çok uzatmıyorum. Hormonlardan geçecek doğumdan sonra yine olacak devam edecek ama geçecek. Aynada kendine bak, kendimi seviyorum de , komik duruyor ama kendine iltifat. Kilolar gidecek bebişler büyüyecek yine eskisi gibi fink fink gezicez öyle düşün
Bence herkeste oluyordur 2 hafta önce falan ben de öyleydim yaptığım yürüyüşten yediğim yemekten gram zevk almıyordum aşırı durgundum eşim de çok üzülüyordu halime. Doğum yaklaştıkça eski hayatım bir daha olmayacak hissi bastı. Eşimle daha çok vakit geçirmem lazım diye diye onu da darladım. Ama daha çok o psikolojiye girince de mutsuz oldum. En iyisi açık havaya daha çok çıkmak sevdiğin yemekleri yapmak daha çok sosyalleşmek. Yoksa iyi dayanıyoruz valla psikolojik olarak depremler, yangınlar...Kızlar ben lohusa depresyonuna erken girdim galiba kendimi psikolojimi iyi hissetmiyorum sürekli ağlıyorum herkesin her söylediği zoruma gitmeye başladı saat başı kesinlikle ağlayacak sebep buluyorum yataktan ta kalkmak istemiyorum
Valla ben de ne giyeceğimi şaşırıyorum artık. Haftasonu pazardan 4xl pijama takımı aldım 150 tlye djdjdj duba gibi geziyorum evdeBen lcw sıfır kol üst aldım. Altıma da şort. Karın destekllilerden. Zaten evde hep onları giyiyorum. Dışarıda da elbise. Askılı pijama şort takımlarım olmuyor artık hepsi saten çok güzeldiseneye artık
Adı üstünde su. Kokusuz renksiz olur tutamazsın sürekli çiş gibi akar. Anlarsın yani anlaşılıyor
1 ve 2. Trimester da bende öyleydim. Yeni yeni kabullendim. Bazen hala kendimi sorguluyorum ama çok uzatmıyorum. Hormonlardan geçecek doğumdan sonra yine olacak devam edecek ama geçecek. Aynada kendine bak, kendimi seviyorum de , komik duruyor ama kendine iltifat. Kilolar gidecek bebişler büyüyecek yine eskisi gibi fink fink gezicez öyle düşün
Kac gece bisileri takip uyumadım yada uykudan uyanıp sabahladim bilmiyorum hatta hickiriklarla ağladım eşim farkedip sadece sarıldı daha da ağladım sorasinda farkettim ki olaylar karsisinda kendime aciyormusum düşündüklerimin içinden çıkamıyormusum kendimize acimayi bırakırsak kurban psikolojisinden çıkarsak herşey yoluna girecek tabi hormonlar müsade ederse canım benimBende 15. Haftadan beri öyleyim ayırınca bir iç sıkıntısı bunalma geliyor.Kendimi yanlız hissediyorum.Arada geliyor arada geçiyor.Gündüz yaptıklarım yaşadığım sıkıntılar akşam olup düşününce çok saçma geliyor.Nir daha böyle düşünmemeye çalışacağım diyorum sabah kalkınca yine aynısı oluyor.sanırım doğum yaptıktan sonra hormonlar normal seviyelere dönünce düzelecek.
söylwdikleriniz de çok haklısınız olmadık şeyler için şimdiyi zehir ediyorum.Ama inşallah geçecekKac gece bisileri takip uyumadım yada uykudan uyanıp sabahladim bilmiyorum hatta hickiriklarla ağladım eşim farkedip sadece sarıldı daha da ağladım sorasinda farkettim ki olaylar karsisinda kendime aciyormusum düşündüklerimin içinden çıkamıyormusum kendimize acimayi bırakırsak kurban psikolojisinden çıkarsak herşey yoluna girecek tabi hormonlar müsade ederse canım benim
Anın tadını çıkarmak lazım eşimi beklemedim gittim kahvemi yaptım içtim meyvemi de yedim gelince de ne yemek yapalım der beraber bisiler yaparız ama öteki türlü aç aç bekleyip yemek yapıp strese girip söyleniyordumsöylwdikleriniz de çok haklısınız olmadık şeyler için şimdiyi zehir ediyorum.Ama inşallah geçecek
4xl oldunmu cidden kızValla ben de ne giyeceğimi şaşırıyorum artık. Haftasonu pazardan 4xl pijama takımı aldım 150 tlye djdjdj duba gibi geziyorum evde
Göbeğime başka bir şey olmuyor4xl oldunmu cidden kızbana tam olarak evde hiç bişi olmuyor ve olanlar da sıcaktan giyilmiyor dolabı aç kapa yapıyorum çok berbat bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?