Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Çocuğunun parasını kimseye verme. Kocana bile verme. Sonra pişman olursun giden gelmiyor. Gelse bile onu düşünmekten insan kaliteli yaşayamıyor.

Bizim çevremizde de doğum yapacaklar var. Onlar hediye getirecek ben diyorum altın mı getirdi o altını aynen geri götürmek yok. Çocuğumun parası o. Aynısından alıp götüreceğiz.

Kullandırtmayalım kendimizi kızlar

Ayyy sağma makinesi mi alsam sağıp sağıp zayıflayayım ben de gerçekten çok etkisi mi oluyor acaba
Bende aldım, görüştüğüm ebe emzirmek annenin eski formuna dönmesime yardımcı oluyormuş dedi. İnşaallah bol sütümüz olur
Bilmiyorum şuan durup durup ağladığım için mantıklı düşünemiyorum.iyice laçka oldum
Canım 2 hafta kalmış iznine, bence bir hafta anne'ne diğer haftada kv bırak. Bir zahmet baksınlar 2 haftanın lafımı olur? Şimdi yardımcı olmayacaklarsa ne zaman yardım edecekler? Bakmazlarsada bebeği görmeye gelmesinler, çok sinirlendim Doğum iznindede başka bir bakıcı bulmaya çalışırsın

Azerbaycan
Bugün niye böyle olduk biz ya hormonlar filan dahada etkiledi bizi sanırım. Ben açıkcası hamile olduğum için kendimi güçsüz hissediyorum. O yüzden sanırım bu kadar zor geliyor herşey
Ben açtım ya konuyu suçlu benim

eşim ödeyemem dedi kaç kere ama daha ısrar ediyolar kavga çıkarıyolar küsüyorlar ödeyemeyiz dedikçe daha fazla yapıyorlar

Yok vermiycez o paraya dokunmuyoruz ödemeyi de biz yapamayız diyoruz bakalım nereye kadar sürecek bu dava bir an evvel doğursam da o parayı oraya kullansak hemen ümitleri kesilse diye bekliyorum

Kızlar bugün başka hastanaye Perinatolojiye randevum vardı gittim doktor bana gelişim geriliği olmadığını gayet iyi olduğunu sadece küçük bebek olacağını söyledi. Bacak boyu kısa ama ama kesin down sendromu diyemem onu doğunca görecez ama bazen gövde uzun bacaklar kısa olabiliyor belki genetiktir dedi.34+2 kilosu 2.030 gram olmuş. Haftada iki kez nst ye 1 kez de ultrasona gir dedi

Yaaa çok şükür kiminin kafası büyük oluyor bencede normaldir o merak etme

Olabilir canım 32. Hafta gittiğim kontrolde bana da öyle söyledi bacakları haftasına göre kısa ama endişelenme aileniz biraz kısa boyluysa bacak boyu kısaysa olabilir bunlar dedi varsın bizim bebişlerde minyon ufak olsun yeter ki sağlıklı olsun

Aynen öyle canım ne güzel dedin öyle

Ayy çok sevindim önceki doktorun nasıl gerilik var dedi peki neye dayanarak? Hey allahım ya tıp dediğin evrensel değil mi biz niye on doktor geziyoruz. Neyse ki bebişin iyimiş çok şükür

İnanılmaz güzel bir haber genetiktir büyük ihtmallle haftasına göre kilosu da iyi maslalah

Bu gün duyduğum en güzel haber çok sevindim canmm

Ayy çok sevindim önceki doktorun nasıl gerilik var dedi peki neye dayanarak? Hey allahım ya tıp dediğin evrensel değil mi biz niye on doktor geziyoruz. Neyse ki bebişin iyimiş çok şükür
Çok şükür bu doktor iyi konuştu. Önceki doktora göre önce bacakları sonra karnı sonra vücudu gerilemeye başlamıştı hiç iyi konusmamisti. Bu doktora inanmak istedim çünkü ben de inanıyorum kızım iyi sadece küçük minyon olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…