- 5 Şubat 2025
- 370
- 444
- 18
- 26
Çocuğunun parasını kimseye verme. Kocana bile verme. Sonra pişman olursun giden gelmiyor. Gelse bile onu düşünmekten insan kaliteli yaşayamıyor.Gözlerini benim doğum yapacağım paraya diktiler devlette doğuranda doğuruyomuş biliyorum öyle olduğunu aman ben biraz daha rahat etmek istediğim için özel istedim ki hamileliğimde fazla masraf olmasın bebek eşyalarıydı vs diye düşündüğüm için işe girdim çalıştım her şeyi eşimle ilmek ilmek yaptık biriktirdik şimdi o birikimi kendi borçları için istiyolar geri ödemeli vs de değil oğulları olduğu için o onun göreviymiş yapması gerekiyomuş gibi düşünüyorlar
Bende aldım, görüştüğüm ebe emzirmek annenin eski formuna dönmesime yardımcı oluyormuş dedi. İnşaallah bol sütümüz olurAyyy sağma makinesi mi alsam sağıp sağıp zayıflayayım ben degerçekten çok etkisi mi oluyor acaba
Canım 2 hafta kalmış iznine, bence bir hafta anne'ne diğer haftada kv bırak. Bir zahmet baksınlar 2 haftanın lafımı olur? Şimdi yardımcı olmayacaklarsa ne zaman yardım edecekler? Bakmazlarsada bebeği görmeye gelmesinler, çok sinirlendimBilmiyorum şuan durup durup ağladığım için mantıklı düşünemiyorum.iyice laçka oldum
Ben açtım ya konuyu suçlu benimBugün niye böyle olduk biz yahormonlar filan dahada etkiledi bizi sanırım. Ben açıkcası hamile olduğum için kendimi güçsüz hissediyorum. O yüzden sanırım bu kadar zor geliyor herşey
Alkollü olmalı yoksa almazlar elinden illa tür şoförlugu yapacak diye bişi yok başka bir iş bulsunTır şoförü ehliyetini kaptırdı çalışamıyor yediği cezalarda bi çıktı ki ödenmeye ödenmeye 60 bini bulmuş
Aslında ailem gelmese bende 4 buçuk senedi gitmiyorum her şeyini özlüyorumBen çok özledim ailem bir buçuk senedir görmedim onlarıGurbette olmak zor
eşim ödeyemem dedi kaç kere ama daha ısrar ediyolar kavga çıkarıyolar küsüyorlar ödeyemeyiz dedikçe daha fazla yapıyorlarNiye siz veriyorsunuz ki çocuğunuz olacak sizin maddi olarak daha çok desteğe ihtiyacınız var. Ayrıca tek maaşa düşmek te bu devirde hiç kolay değil.
Kayınvaliden ne kadar uyanık ya aynı benimkiler gibi. Benim de düğünde bileziklerimi hep kocam almıştı onlar taktılar kendileri almış gibi.
İmkanınız varsa hayır deyin veremeyeceğinizi bilsinler. Biz de aptal mıyız sabahın köründe kalkıp işe gittik aylarca hamile halimizle. Para kolay kazanılmıyor öyle.
Kiraya gideceğiz başka ev de bakamıyoruz çünkü o ev bütçemize uygun. Başka evlere baksak emlakçısı depozitosu vs derken elimizdekini tamamen veririz.
Kocam geldi işten beni rahatlattı çok şükür. Evdeki yemek odasını kaldıracağız yarın oraya dolabı kuracağız. Burda doğururum artık ne yapayım sokakta değiliz allaha şükür. Bu hayatta en büyük şansım bu adam benim çok şükür
Aynen öyle canım başka bir işe de kendi girmiyorAlkollü olmalı yoksa almazlar elinden illa tür şoförlugu yapacak diye bişi yok başka bir iş bulsun
Yok vermiycez o paraya dokunmuyoruz ödemeyi de biz yapamayız diyoruz bakalım nereye kadar sürecek bu dava bir an evvel doğursam da o parayı oraya kullansak hemen ümitleri kesilse diye bekliyorumÇocuğunun parasını kimseye verme. Kocana bile verme. Sonra pişman olursun giden gelmiyor. Gelse bile onu düşünmekten insan kaliteli yaşayamıyor.
Bizim çevremizde de doğum yapacaklar var. Onlar hediye getirecek ben diyorum altın mı getirdi o altını aynen geri götürmek yok. Çocuğumun parası o. Aynısından alıp götüreceğiz.
Kullandırtmayalım kendimizi kızlar
Yok kız ne suçlusu. Hepimiz biriktirdik döküldük rahatladıkAzerbaycan
Ben açtım ya konuyu suçlu benim
Yaaa çok şükürKızlar bugün başka hastanaye Perinatolojiye randevum vardı gittim doktor bana gelişim geriliği olmadığını gayet iyi olduğunu sadece küçük bebek olacağını söyledi. Bacak boyu kısa ama ama kesin down sendromu diyemem onu doğunca görecez ama bazen gövde uzun bacaklar kısa olabiliyor belki genetiktir dedi.34+2 kilosu 2.030 gram olmuş. Haftada iki kez nst ye 1 kez de ultrasona gir dedi
Olabilir canım 32. Hafta gittiğim kontrolde bana da öyle söyledi bacakları haftasına göre kısa ama endişelenme aileniz biraz kısa boyluysa bacak boyu kısaysa olabilir bunlar dedi varsın bizim bebişlerde minyon ufak olsun yeter ki sağlıklı olsunKızlar bugün başka hastanaye Perinatolojiye randevum vardı gittim doktor bana gelişim geriliği olmadığını gayet iyi olduğunu sadece küçük bebek olacağını söyledi. Bacak boyu kısa ama ama kesin down sendromu diyemem onu doğunca görecez ama bazen gövde uzun bacaklar kısa olabiliyor belki genetiktir dedi.34+2 kilosu 2.030 gram olmuş. Haftada iki kez nst ye 1 kez de ultrasona gir dedi
İnşallah canımYaaa çok şükürkiminin kafası büyük oluyor bencede normaldir o merak etme
Aynen öyle canım ne güzel dedin öyleOlabilir canım 32. Hafta gittiğim kontrolde bana da öyle söyledi bacakları haftasına göre kısa ama endişelenme aileniz biraz kısa boyluysa bacak boyu kısaysa olabilir bunlar dedi varsın bizim bebişlerde minyon ufak olsun yeter ki sağlıklı olsun
Ayy çok sevindimKızlar bugün başka hastanaye Perinatolojiye randevum vardı gittim doktor bana gelişim geriliği olmadığını gayet iyi olduğunu sadece küçük bebek olacağını söyledi. Bacak boyu kısa ama ama kesin down sendromu diyemem onu doğunca görecez ama bazen gövde uzun bacaklar kısa olabiliyor belki genetiktir dedi.34+2 kilosu 2.030 gram olmuş. Haftada iki kez nst ye 1 kez de ultrasona gir dedi
İnanılmaz güzel bir haber genetiktir büyük ihtmallle haftasına göre kilosu da iyi maslalahKızlar bugün başka hastanaye Perinatolojiye randevum vardı gittim doktor bana gelişim geriliği olmadığını gayet iyi olduğunu sadece küçük bebek olacağını söyledi. Bacak boyu kısa ama ama kesin down sendromu diyemem onu doğunca görecez ama bazen gövde uzun bacaklar kısa olabiliyor belki genetiktir dedi.34+2 kilosu 2.030 gram olmuş. Haftada iki kez nst ye 1 kez de ultrasona gir dedi
Ay tamamen sorumsuzluk kendisi bilirAynen öyle canım başka bir işe de kendi girmiyor
Bu gün duyduğum en güzel haber çok sevindim canmmKızlar bugün başka hastanaye Perinatolojiye randevum vardı gittim doktor bana gelişim geriliği olmadığını gayet iyi olduğunu sadece küçük bebek olacağını söyledi. Bacak boyu kısa ama ama kesin down sendromu diyemem onu doğunca görecez ama bazen gövde uzun bacaklar kısa olabiliyor belki genetiktir dedi.34+2 kilosu 2.030 gram olmuş. Haftada iki kez nst ye 1 kez de ultrasona gir dedi
Çok şükür bu doktor iyi konuştu. Önceki doktora göre önce bacakları sonra karnı sonra vücudu gerilemeye başlamıştı hiç iyi konusmamisti. Bu doktora inanmak istedim çünkü ben de inanıyorum kızım iyi sadece küçük minyon olacakAyy çok sevindimönceki doktorun nasıl gerilik var dedi peki neye dayanarak? Hey allahım ya tıp dediğin evrensel değil mi biz niye on doktor geziyoruz. Neyse ki bebişin iyimiş çok şükür
Çok teşekkür ederim canım güzel haberler hepinize nasip olsunBu gün duyduğum en güzel haber çok sevindim canmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?