Ay maşallah 70 yaşında hala annelik yapmaya devam ediyor Allah uzun ömürler versin çok sevindim senin için canım gerçektenBi çoğunuzun yazdıklarınızı okudum kızlar çok üzüldüm sizlerin adına ne kadar çaresiz bırakmışlar sizi böyle bu halinizde ne yardım edeniniz var nede destek olanınız var çok ayıp etmişler emin olun bu günler geçer ama size yapılanı unutmayın... Benim Annemden Allah bin kere razı olsun yan binalarda oturuyoruz her gün çocuklarım onun yanında karınlarını doyurur 2 günde bir banyolarını yaptırır parka çıkarır.. Allah'ım daha güzel ömürler versin Şuanda 70 yaşında bir kadın.. önce Allah'ın sayesinde sonra Annemin yardımıyla çok güzel bir gebelik geçiriyorum.
Geceden beri belimde vs sancılarım da var kasılmam da oluyor stres yaptım ondan kaynaklı mı bilmiyorum ama farklı bir akıntım da var peçeteye sildikçe farkettim kanlı değil ama nişanımın geldiğinden şüphelendim sümüksü bir yapı oluncaBu biraz dönemsel olabilir ya. Geçen haftalarda ben de yazmıştım. Ciddi anlamda acı çekiyordum. Yürürken, yatakta dönerken, oturup kalkarken. Köydeydim o sırada. Hareketsiz misin biraz, ya da çok mu hareketli ? İkisinden biri sebep oluyor ama hangisi olduğuna emin değilim. Hamlamışlık da yapmış olabilir çok yorulmak da. Artık yok mesela yani var ama öyle yürümemi engellemiyor yani hafifledi.
Günaydın canım ara ara bende de oluyor hatta pempemsiydi doktora gittim nst çekildi sancı çıkmadı dinlen bakalım geçer inşallah gecmedi akıntı arttiysa bir doktorunu ara istersenGeceden beri belimde vs sancılarım da var kasılmam da oluyor stres yaptım ondan kaynaklı mı bilmiyorum ama farklı bir akıntım da var peçeteye sildikçe farkettim kanlı değil ama nişanımın geldiğinden şüphelendim sümüksü bir yapı olunca
Bende aynı durumdayım bugün yürürken vajinamda batma hissi oldu korkuyorum kanala falan mı girdi acaba daha çok küçükKızlar artık yğrümekte bile zorlanıyorum vajinamda aşırı ağırlık var aşağıya kemiklere o kadar çok baskı yapıyor ki
İlk gebeliğin mi canım? Son zamanlar rahme çok baskı oluyor böyle dolu dolu hissediyorsun çok normal bunun için korkup endişelenme . Çok yürüme çok iş yapma kendini yordukça vajina ağrırBende aynı durumdayım bugün yürürken vajinamda batma hissi oldu korkuyorum kanala falan mı girdi acaba daha çok küçük
Bi gitsen mi doktora ya belimde sancı deyince bi şüphelendirdi. Endişelenecek bir şey olduğunu sanmıyorum ama içinin rahat etmesi için tedbiren git bence bi NST’ye girersin en azındanGeceden beri belimde vs sancılarım da var kasılmam da oluyor stres yaptım ondan kaynaklı mı bilmiyorum ama farklı bir akıntım da var peçeteye sildikçe farkettim kanlı değil ama nişanımın geldiğinden şüphelendim sümüksü bir yapı olunca
Ya işte herkes farklı bişey de diyemiyorum ama bu geçici surecete destek olmaları hem iş yukumuzu azalttığı gibi psikolojikmende iyi hissettiriyorMaşallah ne güzel bide o yaşta bizimkiler o yaşa hiç yapmazlar sanırım bakalım benimki doğum zamanı nasıl olacak temizliği hazırlığı doğumda yaparız dedi bide genç Benmki 51 yaşında
Çok teşekkür ederim cnm sağolasın Allah sizinde tüm sevdiklerinize uzun ömürler versinAy maşallah 70 yaşında hala annelik yapmaya devam ediyor Allah uzun ömürler versin çok sevindim senin için canım gerçekten
Ay çok sevindim normal mi düşünüyorsunuz pekiTeyzoşlaarrrr biz 3 kg 492 gram olmuşuzzzsuyumuz plasentamız çok iyi çok şükür (36+4 bugün)
Çatı muayenesi de oldum ya bu ne kadar abartılan bir şeymiş aslaaaa korkmayınnnndoktor alta hiç bakmadan iki parmağıyla falan yaptı inanın asla anlatılan şeyler gibi korkunç değil
Kaldı ki ben vajinismus tedavisi gördüm düşünün yaniiii
Şimdi nst bekliyorum bakalımmm
Bizim bebiş o kilolara zor çıkar doğana kadar biraz alırsa normal doğuma engel olur falan dedi mi 4 kg üstü sıkıntı çünküAy çok sevindim normal mi düşünüyorsunuz peki
Yok hiçbir şey söylemedi doktorum o konuda çok şanslıyım. sen nasıl istiyorsan o yoldan gideriz dedi ben vajinal istiyorum önceliğim o ama süreç ne gösterirse artıkBizim bebiş o kilolara zor çıkar doğana kadar biraz alırsa normal doğuma engel olur falan dedi mi 4 kg üstü sıkıntı çünkü
Evt aynn bnım arkadas var İran azerisi ondan baya ogrendımSağol canım evet birde benziyor dilimiz
Ayy MaşAllah tontiş bir bebek geliyor deseneTeyzoşlaarrrr biz 3 kg 492 gram olmuşuzzzsuyumuz plasentamız çok iyi çok şükür (36+4 bugün)
Çatı muayenesi de oldum ya bu ne kadar abartılan bir şeymiş aslaaaa korkmayınnnndoktor alta hiç bakmadan iki parmağıyla falan yaptı inanın asla anlatılan şeyler gibi korkunç değil
Yaaa ne güzel genelde türkiyede Azerbaycan dilini bilen yok ama bizler türk dilinde iyi konuşuyoruz dizilerin sayesindeEvt aynn bnım arkadas var İran azerisi ondan baya ogrendım
Ay maşallah sübhanallahTeyzoşlaarrrr biz 3 kg 492 gram olmuşuzzzsuyumuz plasentamız çok iyi çok şükür (36+4 bugün)
Evt Turkıyede pek bılen yok Azeri dilini lehçesini ama azerılerın cogu bılıyor guzel bır dil yaYaaa ne güzel genelde türkiyede Azerbaycan dilini bilen yok ama bizler türk dilinde iyi konuşuyoruz dizilerin sayesinde
Sağol kuzumEvt Turkıyede pek bılen yok Azeri dilini lehçesini ama azerılerın cogu bılıyor guzel bır dil ya
Benim kizimi Azerbaycanli bi doktor dogurtmustu cok memnun kalmıştık oglum içinde giderdim ama ülkesine donus yapti ama instada hala takip ederim kendisiniSağol kuzumAzeri diğil Azerbaycan dili kısa olarak malesef her kes öyle söylüyor böyle bir kelime bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?