Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Ay maşallah 70 yaşında hala annelik yapmaya devam ediyor Allah uzun ömürler versin çok sevindim senin için canım gerçekten

Geceden beri belimde vs sancılarım da var kasılmam da oluyor stres yaptım ondan kaynaklı mı bilmiyorum ama farklı bir akıntım da var peçeteye sildikçe farkettim kanlı değil ama nişanımın geldiğinden şüphelendim sümüksü bir yapı olunca

Günaydın canım ara ara bende de oluyor hatta pempemsiydi doktora gittim nst çekildi sancı çıkmadı dinlen bakalım geçer inşallah gecmedi akıntı arttiysa bir doktorunu ara istersen

Kızlar artık yğrümekte bile zorlanıyorum vajinamda aşırı ağırlık var aşağıya kemiklere o kadar çok baskı yapıyor ki
Bende aynı durumdayım bugün yürürken vajinamda batma hissi oldu korkuyorum kanala falan mı girdi acaba daha çok küçük

Bende aynı durumdayım bugün yürürken vajinamda batma hissi oldu korkuyorum kanala falan mı girdi acaba daha çok küçük
İlk gebeliğin mi canım? Son zamanlar rahme çok baskı oluyor böyle dolu dolu hissediyorsun çok normal bunun için korkup endişelenme . Çok yürüme çok iş yapma kendini yordukça vajina ağrır

Bi gitsen mi doktora ya belimde sancı deyince bi şüphelendirdi. Endişelenecek bir şey olduğunu sanmıyorum ama içinin rahat etmesi için tedbiren git bence bi NST’ye girersin en azından

Maşallah ne güzel bide o yaşta bizimkiler o yaşa hiç yapmazlar sanırım bakalım benimki doğum zamanı nasıl olacak temizliği hazırlığı doğumda yaparız dedi bide genç Benmki 51 yaşında
Ya işte herkes farklı bişey de diyemiyorum ama bu geçici surecete destek olmaları hem iş yukumuzu azalttığı gibi psikolojikmende iyi hissettiriyor

Teyzoşlaarrrr biz 3 kg 492 gram olmuşuzzz suyumuz plasentamız çok iyi çok şükür (36+4 bugün)

Çatı muayenesi de oldum ya bu ne kadar abartılan bir şeymiş aslaaaa korkmayınnnn doktor alta hiç bakmadan iki parmağıyla falan yaptı inanın asla anlatılan şeyler gibi korkunç değil
Kaldı ki ben vajinismus tedavisi gördüm düşünün yaniiii

Şimdi nst bekliyorum bakalımmm

Ay çok sevindim normal mi düşünüyorsunuz peki

Bizim bebiş o kilolara zor çıkar doğana kadar biraz alırsa normal doğuma engel olur falan dedi mi 4 kg üstü sıkıntı çünkü
Yok hiçbir şey söylemedi doktorum o konuda çok şanslıyım. sen nasıl istiyorsan o yoldan gideriz dedi ben vajinal istiyorum önceliğim o ama süreç ne gösterirse artık

Ayy MaşAllah tontiş bir bebek geliyor deseneSağlıkla kucağına al

Ay maşallah sübhanallah çok iyi çok
Çatı muayenesi ebelerle hoş olmuyor doğuma yakın nst ye baglayip arada bir o ayak gerilen yerde bakiyorlar canımsın seninki rutin kontrolün bir kere bakmaktan ne olacakkilolu olması
Normal doğuma engel olmaz ya beş kilo doğurdu kardeşimin karısı şimdiki doktorlarin bazıları risk almiyor sadece inşallah gününde kolaylıkla dogurursun

Yaaa ne güzel genelde türkiyede Azerbaycan dilini bilen yok ama bizler türk dilinde iyi konuşuyoruz dizilerin sayesinde
Evt Turkıyede pek bılen yok Azeri dilini lehçesini ama azerılerın cogu bılıyor guzel bır dil ya

Sağol kuzum Azeri diğil Azerbaycan dili kısa olarak malesef her kes öyle söylüyor böyle bir kelime bile yok
Benim kizimi Azerbaycanli bi doktor dogurtmustu cok memnun kalmıştık oglum içinde giderdim ama ülkesine donus yapti ama instada hala takip ederim kendisini

Bugün evdeyim ( izne ayrıldım darısı hala calisanlara )
Sabah kahvaltimi yaptım
Hafiften ortalığı topladım
Mutfağın camlarını sildim
İki kez çamaşır attım
Meyvemi yedim
Aralarda oturup kızıma yünden yastik ve minder yapıyorum
Öğle yemegimide yedim
Gilmors kızları serisini izliyorum
Sizde ne var ne yok kızlar pek sessiz bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…