Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Sen nereden geldin canım? Benim annem bana 2 saat uzakta ama gurbet gurbet oluyor işte..

Cidden nasıl bir soğuk anne sinirlendim ben iyice ya şimdi hastanede sin tekrar aramış olmalı aramadiysa bile sen ara neden arama gereği bile duymuyorsun de içinde kalmasın ağlarsın belki ama rahatlarsın ben taş kavugundan mi çıktım hayret biseysin de ya en azından ben dayanamam söylerim canım

Valla kızlar mesela eskiden de düşünürdüm ölsem çocuklarımı anneme mi bırakırim babaannesine mi diye cevabı hep babaanneye yatkindi şimdi net söyleyebilirim tabiki babaanneye yaşlı ama inanın kimseye ezdirmez bu soruyu da niye sormuştum eskiden kendime bilmiyorum

Kizlar hastane çantamiza biberon mi koyalım şırınga mi ? süt gelmese nasıl beslicez benim ilk doğumda gelmedi 2 gün sonra geldi ama hatırlamıyorum nasıl besledigimizi
Meme reddinden korktuğum için şırınga düşüyorum. Yada kaşık
Ağustos annelerini okudukça tırsıyorum
Patavatsız yardımcın aklıma görümce filmindeki kadını hatırlattı patlama bacım patlama. Yardımcı bakıcı bulmak o kadar zor ki hele tam bu döneminde

Bizim bakıcı pat diye memleketine gitti. Öğlen eve gelmek zorunda kaldım. Kızıma bakacak kimse yok. Annem yaşlıyım diyor, kv uzak değil ama uzak. Yeni bakıcı mı bulsam, bu saatten sonra nasıl bulucam güvenilir birini, kreşe yazdırsam kim getirip götürecek. Uzaktan çalışırım diyordum ama işi tamamen bırakmayı düşünmeye başladım. Yetişemiyorum. Bu halinle salak mısın 2. Çocuğu yapıyorsun diye oturup ağladım. Ne yemek yaptım ne kızımı uyuttum ev zaten dandini

Bunu ekran görüntüsü aldım konuşurken unutmayıp söyleyeyim diyr. Aramazz ama arayacağım yarın a kadar bekliyim çocuklarlayım onlar yokken sabah arayıp bir rahatlayayım başka türlü kırıldığımı bile anlamayacak

kendine kızma böyle pürüzler çıkabilir elbett hayat plandığımız gibi olmuyor.. ağlama.. işi bırakma sen iznine çık. Bakıcı hemen bulunur mu çünkü bilemiyorum sen istifa etme en kötü ihtimal onlar çıkarsın ki emeklerini haklarını al canım panikle hareket etme

Çok sinirim bozuldu. Kendimi çok sorguluyorum. 35. Haftamda 2. Çocuk kararımı sorgulamak bakıcı hemen bulunmaz artık geçti. İşe dönerken hala aynı ablayla devam etmek mi yenisini bulmak bilmek onuda zaman gösterecek. Çok sinirim bozuldu gerçekten

İlk çocuk kaç yaşındaydı senin? Eşinle oturup konuşun akşam canını sıkma julettae haklı işi bırakmak pek mantıklı olmayabilir dur bakalım bulursunuz bir yolunu inşallah

Of bugün resmen ağlama günü oldu ama çok kötü bir haber aldım ya taşınacağız biz bir ev bulduk içinde kiracı çıkmasını bekliyoruz. Kadın tam bir aydır oyalıyor çıkıcam çıkıcam diye. Bugün de ev sahibine en az 15 gün sonra çıkarım demiş. E ben doğuracam ne ara taşınıp yerleşecem ya çok moralim bozuldu o kadar bunaldım ki. Kesinlikle bu oturduğum evde doğuracağım yani bunu anlamış oldum.

Ev yine umrumda değil birileri yardım eder taşımaya ama çocuğumun kıyafetlerini hep ütüleyip poşetlere kaldırdık. Şimdiki ev hep rutubetli dolaplarımın içi kokuyor. Bebeğin dolabını buraya kurmadık sığmadığı için. Kendi dolabımda ona yer ayarlasam kıyafetler rutubet kokacak. Allahım o kadar çaresiz kaldım ki anlatamam dağlara taşlara çıkıp haykırmak istiyorum. Ayrıca evde beşiği açıp kuracak yer yok. Koridora falan koyabilirim anca. Offffff

Zaten zor zaman diye ağzımıza etse sesimizi çıkarmayacak hale geldik benim annem gelecek inşallah doğuma ama hem yaşı var hem de biraz nazlı yani her an herşeye küsebilir. O yüzden sesimizi çıkaramıyoruz. Benim ilk çocuğum olacak inşallah henüz bakıcı olayına girmedik 2-3 ay sonra düşünüyoruz ama o daha da zor iş.
Allah herkese kolaylık versin

Yaaa sözünde durmayan insanlardan nefret ediyorummm çok geçmiş olsun ne diyeyim kolaylaıklar diliyorum

Biz kadınlar neler yaşıyoruz ya hiç birimizin hayatı kolay değil gerçekten üstüne birde çocuk ev iş mesela ben sırf bir ay daha doğum sonuna kadar aktarmak için çalışmaya devam ediyorum ayaklarım balon gibi ama neden çalışıyoruz herkes siz hala çalışıyor musunuz diyor eşim istersen gitme diyor ama nasıl gitmiceksin allahtan ücretsiz izne ayrılıyorum da belki evde durmak biraz iyi gelir bebekle bana gurbette olmak bahanemiz oldu valla annemde kayınvalidem de uzakta kimsemiz yok idare ettiğimiz yere kadar ücretsiz izinde olacam inşallah yazdıklarınızı okuyunca kendim yaşamış gibi ağlayasım geliyor kadın olmak zor

Gerçekten öyle rapor alsana niye hala çalışıyorsun diyorlar. Hadi diyorum 2 hafta kaldı. Tam ay olsun tam maaş olsun. Bazı şeyler anne olunca elini ayağınu bağlıyor. Bunu ilk hamilelikte anlamıyorsun. 2 de 3 de artık rahatça çalışabilmek işine gidebilmek bile lüks oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…