Bizim bebekte geliyor iki tane büyüttüm bakicilarla ne annem ne baktı ne kv aman simdide bakıcı derdine dusecez yine el kadar bebkle bana da daha izne ayrılmadinmi diyen diyene hergun ise geldim mi diye teftiş eden edene ne kadar zor bir süreçti şükür izne ayrıldım darısı snaa kuzummBiz kadınlar neler yaşıyoruz ya hiç birimizin hayatı kolay değil gerçekten üstüne birde çocuk ev iş mesela ben sırf bir ay daha doğum sonuna kadar aktarmak için çalışmaya devam ediyorum ayaklarım balon gibi ama neden çalışıyoruz herkes siz hala çalışıyor musunuz diyor eşim istersen gitme diyor ama nasıl gitmiceksin allahtan ücretsiz izne ayrılıyorum da belki evde durmak biraz iyi gelir bebekle bana gurbette olmak bahanemiz oldu valla annemde kayınvalidem de uzakta kimsemiz yok idare ettiğimiz yere kadar ücretsiz izinde olacam inşallahyazdıklarınızı okuyunca kendim yaşamış gibi ağlayasım geliyor kadın olmak zor
Bilmiyorum şuan durup durup ağladığım için mantıklı düşünemiyorum.iyice laçka oldumTmd2020 resmen son dakika golü olmuş canım kayın validen uzak degilse en azindn şu dogum izni iki hafta kaldı idare etsin gelsin yada çocuğu yanına götürün
muhendisannecik böyle anlayışsız insanlar
Özel sektör muydu canım unuttum inanGerçekten öyle rapor alsana niye hala çalışıyorsun diyorlar. Hadi diyorum 2 hafta kaldı. Tam ay olsun tam maaş olsun. Bazı şeyler anne olunca elini ayağınu bağlıyor. Bunu ilk hamilelikte anlamıyorsun. 2 de 3 de artık rahatça çalışabilmek işine gidebilmek bile lüks oluyor
Tek çocuk hiç çocuk dedikleri doğru heralde canım ben şimdilik ikinciyi düşünmüyorum bunda bile çok zorlandım daha doğmadan sizlere helal olsun hiç kolay birşey değilGerçekten öyle rapor alsana niye hala çalışıyorsun diyorlar. Hadi diyorum 2 hafta kaldı. Tam ay olsun tam maaş olsun. Bazı şeyler anne olunca elini ayağınu bağlıyor. Bunu ilk hamilelikte anlamıyorsun. 2 de 3 de artık rahatça çalışabilmek işine gidebilmek bile lüks oluyor
Biraz sakinleş eşinsen destek al belki senin göremedigini görür gün doğmadan neler doğarBilmiyorum şuan durup durup ağladığım için mantıklı düşünemiyorum.iyice laçka oldum
Sizde mi kiraya gideceksiniz yoksa satın aldınuz mı? 15 gün ertleme sebebi neymiş? Bazıları mesela param yok diyor. Ekstra para istiyor evden çıkmak için. Eğer çözülebilecek bi şeyse sizde belki zorlarsınız kendinizi ondan dedimOf bugün resmen ağlama günü oldu ama çok kötü bir haber aldım yataşınacağız biz bir ev bulduk içinde kiracı çıkmasını bekliyoruz. Kadın tam bir aydır oyalıyor çıkıcam çıkıcam diye. Bugün de ev sahibine en az 15 gün sonra çıkarım demiş. E ben doğuracam ne ara taşınıp yerleşecem ya çok moralim bozuldu o kadar bunaldım ki. Kesinlikle bu oturduğum evde doğuracağım yani bunu anlamış oldum.
Ev yine umrumda değil birileri yardım eder taşımaya ama çocuğumun kıyafetlerini hep ütüleyip poşetlere kaldırdık. Şimdiki ev hep rutubetli dolaplarımın içi kokuyor. Bebeğin dolabını buraya kurmadık sığmadığı için. Kendi dolabımda ona yer ayarlasam kıyafetler rutubet kokacak. Allahım o kadar çaresiz kaldım ki anlatamam dağlara taşlara çıkıp haykırmak istiyorum. Ayrıca evde beşiği açıp kuracak yer yok. Koridora falan koyabilirim anca. Offffff
Şu zamanda çok zormuş. Ben kardeşi olsun diye pembe gözlüklerle bakmışımTek çocuk hiç çocuk dedikleri doğru heralde canım ben şimdilik ikinciyi düşünmüyorum bunda bile çok zorlandım daha doğmadan sizlere helal olsun hiç kolay birşey değil
Evet o biraz telkin etti.hormonlardan ama işte iyice biriktimBiraz sakinleş eşinsen destek al belki senin göremedigini görür gün doğmadan neler doğar
Ki benim annem boşandı 3 kardeşimle birlikte yeni bi düzen kurdu borcun içinde eviydi eşyasıydı derken ama ona rağmen çocuğumun her şeyini almış bana doğum için altın kolye bile yapmış eşime bana kıyafet almış ilk torun aşırı heyecanlı kv bunları duyunca bana benden bişey bekleme yapamam dedi oysa illa çocuk illa çocuk diye baskı yapan onlardıBu ara belli ki herkesin aileyle sıkıntıları var bizimde aynı şekilde kp yüklü bir miktar borcu çıktı ve eşimin ödemesini istiyolar az bi para değil 60 bin eşim dışında başka çocukları da var bari diyorum hep beraber ödensin asla kabul eden yok çünkü onların durumu yokmuş ama biz para basıyoruz bazen o kadar zoruma gidiyor ki özelde doğum yapmak istediğim için kenara para ayırmıştık eşim bide doğum hediyesi olarak 2 bilezik takmayı düşünüyordu kv dedi ki bi
Çeyrek de alın onuda ben takıyım doğumda yani benim malımı yine bana takacak eşim bilezik alacağını söylediğinde ise ilk önce babanın borcunu öde dedi o kadar zoruma gitti ki 2 gündür hep ağlıyorum gözlerimin içi yara olmuş artık
Sağlık olsun boşver bir bakıcı gider daha iyisi gelir ben dokuz tane değiştirmiştim bulunur nasılsaŞu zamanda çok zormuş. Ben kardeşi olsun diye pembe gözlüklerle bakmışım
Evet o biraz telkin etti.hormonlardan ama işte iyice biriktim
Herkes kendine yakışanı yapıyor kız ne sıkıntı ediyorsun annen zaten bosanarak kendini ispat etmiş bir kadın kaynananla kıyas bile olamaz eşine de o bilezikleri aldırırsin konuşsunlar boşverKi benim annem boşandı 3 kardeşimle birlikte yeni bi düzen kurdu borcun içinde eviydi eşyasıydı derken ama ona rağmen çocuğumun her şeyini almış bana doğum için altın kolye bile yapmış eşime bana kıyafet almış ilk torun aşırı heyecanlı kv bunları duyunca bana benden bişey bekleme yapamam dedi oysa illa çocuk illa çocuk diye baskı yapan onlardı
Gözlerini benim doğum yapacağım paraya diktiler devlette doğuranda doğuruyomuş biliyorum öyle olduğunu aman ben biraz daha rahat etmek istediğim için özel istedim ki hamileliğimde fazla masraf olmasın bebek eşyalarıydı vs diye düşündüğüm için işe girdim çalıştım her şeyi eşimle ilmek ilmek yaptık biriktirdik şimdi o birikimi kendi borçları için istiyolar geri ödemeli vs de değil oğulları olduğu için o onun göreviymiş yapması gerekiyomuş gibi düşünüyorlarHerkes kendine yakışanı yapıyor kız ne sıkıntı ediyorsun annen zaten bosanarak kendini ispat etmiş bir kadın kaynananla kıyas bile olamaz eşine de o bilezikleri aldırırsin konuşsunlar boşver
Kayin pederin de çalışsın ödesin yani ne diyim aman çok mu yaşlıGözlerini benim doğum yapacağım paraya diktiler devlette doğuranda doğuruyomuş biliyorum öyle olduğunu aman ben biraz daha rahat etmek istediğim için özel istedim ki hamileliğimde fazla masraf olmasın bebek eşyalarıydı vs diye düşündüğüm için işe girdim çalıştım her şeyi eşimle ilmek ilmek yaptık biriktirdik şimdi o birikimi kendi borçları için istiyolar geri ödemeli vs de değil oğulları olduğu için o onun göreviymiş yapması gerekiyomuş gibi düşünüyorlar
Hamile olmasakta uzulecegimiz şeyler yaşıyoruz şuanBugün niye böyle olduk biz yahormonlar filan dahada etkiledi bizi sanırım. Ben açıkcası hamile olduğum için kendimi güçsüz hissediyorum. O yüzden sanırım bu kadar zor geliyor herşey
Tır şoförü ehliyetini kaptırdı çalışamıyor yediği cezalarda bi çıktı ki ödenmeye ödenmeye 60 bini bulmuşKayin pederin de çalışsın ödesin yani ne diyim aman çok mu yaşlı
nerden çıkmış borcuda kumar falan olmaya
Ben çok özledim ailem bir buçuk senedir görmedim onlarıNe güzel ailen yardım edicek canım buna şükür anlaşılan eş taraftan yardım eden yok çok kişide burda bende sadece durum şu ki annem gidicek ve bundan sonra sadece araya bilecekler ve aradıklarında asla demiyorum kötüyüm çok zaman kapatıyorum ağlıyorum.Birde benim gebe olmadan öncede o kadar canım kendi memleketimin yemeklerini istediki anlatamam ama onları küçük bebekle yapmak olmuyor onlarda senede 1 defa geliyorlar sadece tatlı diye biliyorum ondan o kadar istiyorumki taşınsınlar bura umut ediyorum annem torunsuz duramaz orda aşırı bağlı oğluma ilk erkek torunu kendisinde oğlu yok ayrı seviyor taşınsalar benden mutlusu yok.
Niye siz veriyorsunuz ki çocuğunuz olacak sizin maddi olarak daha çok desteğe ihtiyacınız var. Ayrıca tek maaşa düşmek te bu devirde hiç kolay değil.Bu ara belli ki herkesin aileyle sıkıntıları var bizimde aynı şekilde kp yüklü bir miktar borcu çıktı ve eşimin ödemesini istiyolar az bi para değil 60 bin eşim dışında başka çocukları da var bari diyorum hep beraber ödensin asla kabul eden yok çünkü onların durumu yokmuş ama biz para basıyoruz bazen o kadar zoruma gidiyor ki özelde doğum yapmak istediğim için kenara para ayırmıştık eşim bide doğum hediyesi olarak 2 bilezik takmayı düşünüyordu kv dedi ki bi
Çeyrek de alın onuda ben takıyım doğumda yani benim malımı yine bana takacak eşim bilezik alacağını söylediğinde ise ilk önce babanın borcunu öde dedi o kadar zoruma gitti ki 2 gündür hep ağlıyorum gözlerimin içi yara olmuş artık
Kiraya gideceğiz başka ev de bakamıyoruz çünkü o ev bütçemize uygun. Başka evlere baksak emlakçısı depozitosu vs derken elimizdekini tamamen veririz.Sizde mi kiraya gideceksiniz yoksa satın aldınuz mı? 15 gün ertleme sebebi neymiş? Bazıları mesela param yok diyor. Ekstra para istiyor evden çıkmak için. Eğer çözülebilecek bi şeyse sizde belki zorlarsınız kendinizi ondan dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?