Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Bizim bebekte geliyor iki tane büyüttüm bakicilarla ne annem ne baktı ne kv aman simdide bakıcı derdine dusecez yine el kadar bebkle bana da daha izne ayrılmadinmi diyen diyene hergun ise geldim mi diye teftiş eden edene ne kadar zor bir süreçti şükür izne ayrıldım darısı snaa kuzumm

Bilmiyorum şuan durup durup ağladığım için mantıklı düşünemiyorum.iyice laçka oldum

Özel sektör muydu canım unuttum inan

Bu ara belli ki herkesin aileyle sıkıntıları var bizimde aynı şekilde kp yüklü bir miktar borcu çıktı ve eşimin ödemesini istiyolar az bi para değil 60 bin eşim dışında başka çocukları da var bari diyorum hep beraber ödensin asla kabul eden yok çünkü onların durumu yokmuş ama biz para basıyoruz bazen o kadar zoruma gidiyor ki özelde doğum yapmak istediğim için kenara para ayırmıştık eşim bide doğum hediyesi olarak 2 bilezik takmayı düşünüyordu kv dedi ki bi
Çeyrek de alın onuda ben takıyım doğumda yani benim malımı yine bana takacak eşim bilezik alacağını söylediğinde ise ilk önce babanın borcunu öde dedi o kadar zoruma gitti ki 2 gündür hep ağlıyorum gözlerimin içi yara olmuş artık

Tek çocuk hiç çocuk dedikleri doğru heralde canım ben şimdilik ikinciyi düşünmüyorum bunda bile çok zorlandım daha doğmadan sizlere helal olsun hiç kolay birşey değil

Sizde mi kiraya gideceksiniz yoksa satın aldınuz mı? 15 gün ertleme sebebi neymiş? Bazıları mesela param yok diyor. Ekstra para istiyor evden çıkmak için. Eğer çözülebilecek bi şeyse sizde belki zorlarsınız kendinizi ondan dedim

Tek çocuk hiç çocuk dedikleri doğru heralde canım ben şimdilik ikinciyi düşünmüyorum bunda bile çok zorlandım daha doğmadan sizlere helal olsun hiç kolay birşey değil
Şu zamanda çok zormuş. Ben kardeşi olsun diye pembe gözlüklerle bakmışım
Biraz sakinleş eşinsen destek al belki senin göremedigini görür gün doğmadan neler doğar
Evet o biraz telkin etti.hormonlardan ama işte iyice biriktim

Ki benim annem boşandı 3 kardeşimle birlikte yeni bi düzen kurdu borcun içinde eviydi eşyasıydı derken ama ona rağmen çocuğumun her şeyini almış bana doğum için altın kolye bile yapmış eşime bana kıyafet almış ilk torun aşırı heyecanlı kv bunları duyunca bana benden bişey bekleme yapamam dedi oysa illa çocuk illa çocuk diye baskı yapan onlardı

Herkes kendine yakışanı yapıyor kız ne sıkıntı ediyorsun annen zaten bosanarak kendini ispat etmiş bir kadın kaynananla kıyas bile olamaz eşine de o bilezikleri aldırırsin konuşsunlar boşver

Allah'ın ketçupu bile gelip beni buluyor
Keşke her derdimiz bunun kadar basit olsa demi

Eklentiler

• IMG-20250813-WA0013.webp
    17 KB · Görüntüleme: 32
Herkes kendine yakışanı yapıyor kız ne sıkıntı ediyorsun annen zaten bosanarak kendini ispat etmiş bir kadın kaynananla kıyas bile olamaz eşine de o bilezikleri aldırırsin konuşsunlar boşver
Gözlerini benim doğum yapacağım paraya diktiler devlette doğuranda doğuruyomuş biliyorum öyle olduğunu aman ben biraz daha rahat etmek istediğim için özel istedim ki hamileliğimde fazla masraf olmasın bebek eşyalarıydı vs diye düşündüğüm için işe girdim çalıştım her şeyi eşimle ilmek ilmek yaptık biriktirdik şimdi o birikimi kendi borçları için istiyolar geri ödemeli vs de değil oğulları olduğu için o onun göreviymiş yapması gerekiyomuş gibi düşünüyorlar

Bugün niye böyle olduk biz ya hormonlar filan dahada etkiledi bizi sanırım. Ben açıkcası hamile olduğum için kendimi güçsüz hissediyorum. O yüzden sanırım bu kadar zor geliyor herşey

Kayin pederin de çalışsın ödesin yani ne diyim aman çok mu yaşlı
nerden çıkmış borcuda kumar falan olmaya

Ben çok özledim ailem bir buçuk senedir görmedim onları Gurbette olmak zor

Niye siz veriyorsunuz ki çocuğunuz olacak sizin maddi olarak daha çok desteğe ihtiyacınız var. Ayrıca tek maaşa düşmek te bu devirde hiç kolay değil.
Kayınvaliden ne kadar uyanık ya aynı benimkiler gibi. Benim de düğünde bileziklerimi hep kocam almıştı onlar taktılar kendileri almış gibi.

İmkanınız varsa hayır deyin veremeyeceğinizi bilsinler. Biz de aptal mıyız sabahın köründe kalkıp işe gittik aylarca hamile halimizle. Para kolay kazanılmıyor öyle.
Kiraya gideceğiz başka ev de bakamıyoruz çünkü o ev bütçemize uygun. Başka evlere baksak emlakçısı depozitosu vs derken elimizdekini tamamen veririz.

Kocam geldi işten beni rahatlattı çok şükür. Evdeki yemek odasını kaldıracağız yarın oraya dolabı kuracağız. Burda doğururum artık ne yapayım sokakta değiliz allaha şükür. Bu hayatta en büyük şansım bu adam benim çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…