- 2 Ekim 2024
- 167
- 175
- 18
- 32
Gözünaydınn, ah darısı başıma ben haftaya da çalışacağım ama nasıl zor geliyor artıkBugün evdeyim( izne ayrıldım darısı hala calisanlara )
Sabah kahvaltimi yaptım
Hafiften ortalığı topladım
Mutfağın camlarını sildim
İki kez çamaşır attım
Meyvemi yedim
Aralarda oturup kızıma yünden yastik ve minder yapıyorum
Öğle yemegimide yedim
Gilmors kızları serisini izliyorum
Sizde ne var ne yok kızlar pek sessiz bugün
Yemek ortak derdimiz galiba oğlum babasına çekmiş yemek konusunda yemek seçiyor bazen sevdiği yemeği bile yemek istemiyor zaten hiperaktif yerinde durmuyor uyurken bile dönme dolap gibi döner o nedenle çok zayıfAmin canım Aminİyi en azından arada bakıyor benim oğlan halasına hiç gitmiyor tanımıyor çünkü..çocuk bakmak sabır işi ben diyordum hiçbir zaman çocuğuma bağırmam ama olmuyormuş her şeyine okeyim ama yemekte çok zorluyor beni
Teşekkür ederim canım sevincime ortak olmanız çok güzel dahada mutlu oluyorum. Benim mide bulantılarım ve kusmalarim hayla var evet ne kadar meyve tüketsem de yemek konusunda evet doğru düzgün yemiyorum canım istemese de zorluyorum ama fazla yemiyorum ve bu aralar yordum kendimi özellikle eşim kuzeninin peşinden giderek sürekli iş değiştirince her türlü zarara uğradık onun stresi mahvetti beni ama artık stres yönünden dikkat ediyorumYa adına çok sevindim gerçekten canım üzme kendini bebişine düşün bol bol dinlen ve yemene dikkat et kendine fazla bakmıyrorsun gibime geliyor evde bide çoçuk olunca zor tabi ve diğer doktorun en başta baba boyunu sorup 163 olduğunu duyunca aaa Tamam normalmiş demesi lazım yani
Bende en son gittiğimde baktı ve ilk sordugu soru babasının boyu nasıl dedi yani
Senin adına çok sevindim canım. Benim kas erimesi hastası kız kardeşim var bekar olan ablam ona bakıyor. Yanıma gelicek doğum zamani hatta şuan bile ona ihtiyacım var Arada 14 saatlik yol mesafi var. Annem de öyle yaşlı değil genç daha yeni 50 yaşına girdi ama bir görün maşallah bizden daha genç. Biz büyüdükçe iş güç yapmayı bıraktı rahata alıştı. Sürekli hareketsiz kaldı dizlerinde sıvı bitmiş. Ablama diyor gitme doğum yapınca git ben hasta kardeşini taşıyamam dizlerim ağrıyor. Halbuki diğer ablam kardeşime bakacak. Bir ihtiyacım olunca alır gönderir eksiğim olursa giderir ama sevgi yönünden biraz ilgisiz büyüdük. Bazen bir bakıyorum Melek gibi bazende diyorum ki acaba cidden benim annem mı çünkü her zaman elalem bizden kıymetli oldu.Olsun genede Rabb'im yokluklarini göstermesinBi çoğunuzun yazdıklarınızı okudum kızlar çok üzüldüm sizlerin adına ne kadar çaresiz bırakmışlar sizi böyle bu halinizde ne yardım edeniniz var nede destek olanınız var çok ayıp etmişler emin olun bu günler geçer ama size yapılanı unutmayın... Benim Annemden Allah bin kere razı olsun yan binalarda oturuyoruz her gün çocuklarım onun yanında karınlarını doyurur 2 günde bir banyolarını yaptırır parka çıkarır.. Allah'ım daha güzel ömürler versin Şuanda 70 yaşında bir kadın.. önce Allah'ın sayesinde sonra Annemin yardımıyla çok güzel bir gebelik geçiriyorum.
Benim müzik çalar da çoğu Azerbaycan şarkıları ben çok seviyorumSağol canım evet birde benziyor dilimiz
Teşekkür ederim canım havalar artık yavaştan serinler az kalmış sabretGözünaydınn, ah darısı başıma ben haftaya da çalışacağım ama nasıl zor geliyor artık
Aaaa çok iyi ya ismi ne merak ettimBenim kizimi Azerbaycanli bi doktor dogurtmustu cok memnun kalmıştık oglum içinde giderdim ama ülkesine donus yapti ama instada hala takip ederim kendisini
Çok iyi canım bak keyfineBugün evdeyim( izne ayrıldım darısı hala calisanlara )
Sabah kahvaltimi yaptım
İki kez çamaşır attım
Meyvemi yedim
Öğle yemegimide yedim
Çok sevindim maşallah canımTeyzoşlaarrrr biz 3 kg 492 gram olmuşuzzzsuyumuz plasentamız çok iyi çok şükür (36+4 bugün)
Çatı muayenesi de oldum ya bu ne kadar abartılan bir şeymiş aslaaaa korkmayınnnndoktor alta hiç bakmadan iki parmağıyla falan yaptı inanın asla anlatılan şeyler gibi korkunç değil
Kaldı ki ben vajinismus tedavisi gördüm düşünün yaniiii
Şimdi nst bekliyorum bakalımmm
Kız maşallah yarım günde iyi iş yapmışsın insan ilk gününü izin ilan eder yan yatıp dinlenseydin maşallahın varBugün evdeyim( izne ayrıldım darısı hala calisanlara )
Sabah kahvaltimi yaptım
İki kez çamaşır attım
Meyvemi yedim
Öğle yemegimide yedim
Artık her hafta çağırıyorlarmı siziÇok iyi canım bak keyfineBende yarın için heyacanlıyım acaba kaç olmuş gün vericekmi artık her kes bekliyor gün verir diye bu defa iyice uzattı doktor
Naptın devamı geldi miGeceden beri belimde vs sancılarım da var kasılmam da oluyor stres yaptım ondan kaynaklı mı bilmiyorum ama farklı bir akıntım da var peçeteye sildikçe farkettim kanlı değil ama nişanımın geldiğinden şüphelendim sümüksü bir yapı olunca
Gece zor geçti ama şimdi iyiyim bi ara doğurucam sandım öyle sancı geliyordu yalancı sancılar buymuş galibaNaptın devamı geldi mi
Hadi yaGece zor geçti ama şimdi iyiyim bi ara doğurucam sandım öyle sancı geliyordu yalancı sancılar buymuş galiba
Benimkide durmuyor bir yerde zaten yemeği iyi diğil bu kadar haraketlede veriyor hepsini birde en büyük sorunum bende pütürlü yemiyor ilk günden pütürsüz yesin diye uğraştım ama hep tıkandı boğazına ve ya kusturdu en sonda eşimde dediki yeter yemiyor bende bıraktım blend yaptık ve ya ezdim yeterki yesin diye işte bak hala öyle istiyorYemek ortak derdimiz galiba oğlum babasına çekmiş yemek konusunda yemek seçiyor bazen sevdiği yemeği bile yemek istemiyor zaten hiperaktif yerinde durmuyor uyurken bile dönme dolap gibi döner o nedenle çok zayıf
Sağol canım bende türkleri seviyorumBenim müzik çalar da çoğu Azerbaycan şarkıları ben çok seviyorum
Aynen her haftaArtık her hafta çağırıyorlarmı sizi
Bu sefer kesin gün verir ben de yarın doktora gidecem canım anestezi için tahlilleri vermiştim EKG da cektirecem bakalım kaç gr aldı kuzucuklarimizÇok iyi canım bak keyfineBende yarın için heyacanlıyım acaba kaç olmuş gün vericekmi artık her kes bekliyor gün verir diye bu defa iyice uzattı doktor
Canım haftaya doguracamKız maşallah yarım günde iyi iş yapmışsın insan ilk gününü izin ilan eder yan yatıp dinlenseydin maşallahın var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?