Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Gözünaydınn, ah darısı başıma ben haftaya da çalışacağım ama nasıl zor geliyor artık

Yemek ortak derdimiz galiba oğlum babasına çekmiş yemek konusunda yemek seçiyor bazen sevdiği yemeği bile yemek istemiyor zaten hiperaktif yerinde durmuyor uyurken bile dönme dolap gibi döner o nedenle çok zayıf

Teşekkür ederim canım sevincime ortak olmanız çok güzel dahada mutlu oluyorum. Benim mide bulantılarım ve kusmalarim hayla var evet ne kadar meyve tüketsem de yemek konusunda evet doğru düzgün yemiyorum canım istemese de zorluyorum ama fazla yemiyorum ve bu aralar yordum kendimi özellikle eşim kuzeninin peşinden giderek sürekli iş değiştirince her türlü zarara uğradık onun stresi mahvetti beni ama artık stres yönünden dikkat ediyorum

Senin adına çok sevindim canım. Benim kas erimesi hastası kız kardeşim var bekar olan ablam ona bakıyor. Yanıma gelicek doğum zamani hatta şuan bile ona ihtiyacım var Arada 14 saatlik yol mesafi var. Annem de öyle yaşlı değil genç daha yeni 50 yaşına girdi ama bir görün maşallah bizden daha genç. Biz büyüdükçe iş güç yapmayı bıraktı rahata alıştı. Sürekli hareketsiz kaldı dizlerinde sıvı bitmiş. Ablama diyor gitme doğum yapınca git ben hasta kardeşini taşıyamam dizlerim ağrıyor. Halbuki diğer ablam kardeşime bakacak. Bir ihtiyacım olunca alır gönderir eksiğim olursa giderir ama sevgi yönünden biraz ilgisiz büyüdük. Bazen bir bakıyorum Melek gibi bazende diyorum ki acaba cidden benim annem mı çünkü her zaman elalem bizden kıymetli oldu.Olsun genede Rabb'im yokluklarini göstermesin

Çok iyi canım bak keyfineBende yarın için heyacanlıyım acaba kaç olmuş gün vericekmi artık her kes bekliyor gün verir diye bu defa iyice uzattı doktor

Çok sevindim maşallah canım

Kız maşallah yarım günde iyi iş yapmışsın insan ilk gününü izin ilan eder yan yatıp dinlenseydin maşallahın var

Naptın devamı geldi mi

Gece zor geçti ama şimdi iyiyim bi ara doğurucam sandım öyle sancı geliyordu yalancı sancılar buymuş galiba
Hadi ya gelen nişan mıydı acaba, doktoruna bi şey dedin mi, benim nişan geldiğinde sabaha suyum gelmişti. Ama belli olmaz

Yemek ortak derdimiz galiba oğlum babasına çekmiş yemek konusunda yemek seçiyor bazen sevdiği yemeği bile yemek istemiyor zaten hiperaktif yerinde durmuyor uyurken bile dönme dolap gibi döner o nedenle çok zayıf
Benimkide durmuyor bir yerde zaten yemeği iyi diğil bu kadar haraketlede veriyor hepsini birde en büyük sorunum bende pütürlü yemiyor ilk günden pütürsüz yesin diye uğraştım ama hep tıkandı boğazına ve ya kusturdu en sonda eşimde dediki yeter yemiyor bende bıraktım blend yaptık ve ya ezdim yeterki yesin diye işte bak hala öyle istiyor

Çok iyi canım bak keyfineBende yarın için heyacanlıyım acaba kaç olmuş gün vericekmi artık her kes bekliyor gün verir diye bu defa iyice uzattı doktor
Bu sefer kesin gün verir ben de yarın doktora gidecem canım anestezi için tahlilleri vermiştim EKG da cektirecem bakalım kaç gr aldı kuzucuklarimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…