Aygun AkberovaAaaa çok iyi ya ismi ne merak ettim
Senin günün belli az kaldı ya güzel alsınlar bebişlerimizBu sefer kesin gün verir ben de yarın doktora gidecem canım anestezi için tahlilleri vermiştim EKG da cektirecem bakalım kaç gr aldı kuzucuklarimiz
İyi doktor diyorlar takip etmiyorum ama görüyordum videolarını karşıma çıkıyorduAygun Akberova
Evet hazırlıklar son hızıyla sürüyorSenin günün belli az kaldı ya güzel alsınlar bebişlerimiz
Erimiyormuş ,yorumları falan oku istersen trendyoldan. Olduğu gibi duruyormuş. Doğumuna bir şey kalmamış. Siparişi çok geç olmadan geç bence canım.Evet hazırlıklar son hızıyla sürüyoreksik kaldı mı canım bende bir çikolata kaldı onu da sipariş vermyee korkuyirum malum havalr çok sıcak erir yolda
MaşallahMerhaba canlarım, bugün kontrole gittik. Tam 34+6dayız ve oğluşum 2.460 gr olmuş. Bel ölçümü 2 hafta geriden geliyor ve boynuna bir defa kordon dolanmış. Onun dışında bir sorunu yok. Bende açıkçası hiç dert etmedim. Ağzı yüzü nasıl şekillenmiş aslında çok atasım var buraya ,sizinle paylaşmayı çok istiyorum ama kıyamıyorum nazar değer diye beni en iyi siz anlarsınızz.
Haftaya ilk nst için çağırdı ,bundan sonra her hafta gidecekmişim. Acaba her gittiğimde muayene ücreti kadar ücret alıcaklar mı diye merak etmiyor da değilim..
Haftaya taşınıyoruz inşallah ,bana güç dileyin hiç halim yok.
Bu arada yazdığınız her şeyi okuyorum sizinle üzülüyor sizinle seviniyorum. Bende aileden yana dertliyim biliyorsunuz. Yapacak bir şey yok. Allah ıslah etsin her birini. Canlarımızı sıkmayalım birtanecik evlatlarımıza kavuşmamıza çok az kaldı. Güzel şeyler düşünelim
Canım yorumda gördüm bir tanesi resim atmış cidden birbirine girmiş erimiş şu aralar havalar aşırı sıcak yolda erimese kargo şubesi Adana'da erirErimiyormuş ,yorumları falan oku istersen trendyoldan. Olduğu gibi duruyormuş. Doğumuna bir şey kalmamış. Siparişi çok geç olmadan geç bence canım.
Geçmiş olsun canım çok erken değil korkma büyük ihtimalle planlı sezeryan yapacak tansiyon konusunda tuz tüketimi mi fazla yoksa heyecan stres mi yapıyorsunKızlar dünden beri yoktumgece tansiyonum çıktı hastaneye gittim yatışım oldu. Şimdi evdeyim doktor 37+ 3 de doğumu yapalım dedi. Haftaya gün verdi tansiyon durumu biraz sıkıntılı bir durum ikinizin sağlığı için dedi. Bir yanım evladima kavuşacağım için mutlu bir yanım da üzgün anlayamiyorum
Yok bende kalmadı şükür çıkolata erimiş halde gelmedi bana sonrada buz dolabına koydum eşime diyorum hastaneye giderken unutmayakEvet hazırlıklar son hızıyla sürüyoreksik kaldı mı canım bende bir çikolata kaldı onu da sipariş vermyee korkuyirum malum havalr çok sıcak erir yolda
Ay o zaman alma canım evet bekle bekleyebildiğin kadar. Ki birde dolaba asla konulmaması gerekiyormuş o çikolataların.Canım yorumda gördüm bir tanesi resim atmış cidden birbirine girmiş erimiş şu aralar havalar aşırı sıcak yolda erimese kargo şubesi Adana'da erir
Ben devlete gidiyorum doktorumdan çok memnunum ama özel oda olurmu bilmiyorum doktorumla konuşup özel oda isteyecem eşim bakacak kimsem yok diyecem öyle olursa süsü püsü götürebilirim yoksa yok yani evi süsleyecemYok bende kalmadı şükür çıkolata erimiş halde gelmedi bana sonrada buz dolabına koydum eşime diyorum hastaneye giderken unutmayak
Oğlum 37 doğdu hiç korkma erken diğil doktoruna dinle ve üzülmeKızlar dünden beri yoktumgece tansiyonum çıktı hastaneye gittim yatışım oldu. Şimdi evdeyim doktor 37+ 3 de doğumu yapalım dedi. Haftaya gün verdi tansiyon durumu biraz sıkıntılı bir durum ikinizin sağlığı için dedi. Bir yanım evladima kavuşacağım için mutlu bir yanım da üzgün anlayamiyorum
Geçmiş olsun. Hiç üzülme dert etme yat dinlen. Erken de değil doğum için. Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin.Kızlar dünden beri yoktumgece tansiyonum çıktı hastaneye gittim yatışım oldu. Şimdi evdeyim doktor 37+ 3 de doğumu yapalım dedi. Haftaya gün verdi tansiyon durumu biraz sıkıntılı bir durum ikinizin sağlığı için dedi. Bir yanım evladima kavuşacağım için mutlu bir yanım da üzgün anlayamiyorum
Bendede eşim kalıcam benim süsümü görsen gülersinBen devlete gidiyorum doktorumdan çok memnunum ama özel oda olurmu bilmiyorum doktorumla konuşup özel oda isteyecem eşim bakacak kimsem yok diyecem öyle olursa süsü püsü götürebilirim yoksa yok yani evi süsleyecem
Aynen canım cok iyidi gercekten hastaları cok sansli hep derim ama kötü doktora hiç rastlamadım insallah devlette de dogumuma iyi bir doktor gelir böylece bu sayfayı guzel bi şekilde kapatmış olurumİyi doktor diyorlar takip etmiyorum ama görüyordum videolarını karşıma çıkıyordumemlekette olsaydım kadın doğumcularımız çok iyi ya
Nerede oturuyorsun istanbulda çok zormuş özel odalar oda yakına tanıdıga çevredekilere ayırıyorlarmış parası neyse verelim diyoruz ama herkes için az meblağ zatenBen devlete gidiyorum doktorumdan çok memnunum ama özel oda olurmu bilmiyorum doktorumla konuşup özel oda isteyecem eşim bakacak kimsem yok diyecem öyle olursa süsü püsü götürebilirim yoksa yok yani evi süsleyecem
Ay bizim için bacakları taşımam indirmek kaldırmak bile zorken siz bide çoçuk bakıyorsunuz mevlam dağına göre veriyor gerçekten şuan çoçuk salladığımı düşünemiyorum ki bide bende ara vermeden 2. Düşünenlerdenim nasıl bakabilecekmiyim acabaBen artık çok çok zorlanıyorum hep of puf sesler geliyor benden ağrımayan yerim yok desem ayakta uyuyorum resmen yarın gün vermese artık sinirden çatlıcam gece oğlumu salladım asla uyumak istemiyordu eşimi kıyamadım ilk başta kaldırmaya nerdeyse 1 saat salladım en sonda eşimi kaldırdım ve kendim yatağa uzandığımda nerdeyse ağlıcaktım ağrıdan şimdide midem ağrıyor bu gün oğlumun aşısı vardı gidemedim aradılar dedim pazartesi getiricem ateşi olursa gece uyuyamam diye yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?