Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Merhaba canlarım, bugün kontrole gittik. Tam 34+6dayız ve oğluşum 2.460 gr olmuş. Bel ölçümü 2 hafta geriden geliyor ve boynuna bir defa kordon dolanmış. Onun dışında bir sorunu yok. Bende açıkçası hiç dert etmedim. Ağzı yüzü nasıl şekillenmiş aslında çok atasım var buraya ,sizinle paylaşmayı çok istiyorum ama kıyamıyorum nazar değer diye beni en iyi siz anlarsınızz.
Haftaya ilk nst için çağırdı ,bundan sonra her hafta gidecekmişim. Acaba her gittiğimde muayene ücreti kadar ücret alıcaklar mı diye merak etmiyor da değilim..
Haftaya taşınıyoruz inşallah ,bana güç dileyin hiç halim yok.
Bu arada yazdığınız her şeyi okuyorum sizinle üzülüyor sizinle seviniyorum. Bende aileden yana dertliyim biliyorsunuz. Yapacak bir şey yok. Allah ıslah etsin her birini. Canlarımızı sıkmayalım birtanecik evlatlarımıza kavuşmamıza çok az kaldı. Güzel şeyler düşünelim

Evet hazırlıklar son hızıyla sürüyor eksik kaldı mı canım bende bir çikolata kaldı onu da sipariş vermyee korkuyirum malum havalr çok sıcak erir yolda
Erimiyormuş ,yorumları falan oku istersen trendyoldan. Olduğu gibi duruyormuş. Doğumuna bir şey kalmamış. Siparişi çok geç olmadan geç bence canım.

Maşallah nazar odaklı olmamakta yarar var daha doğmadan heleki saglikla gelsin kuzucuklar

Erimiyormuş ,yorumları falan oku istersen trendyoldan. Olduğu gibi duruyormuş. Doğumuna bir şey kalmamış. Siparişi çok geç olmadan geç bence canım.
Canım yorumda gördüm bir tanesi resim atmış cidden birbirine girmiş erimiş şu aralar havalar aşırı sıcak yolda erimese kargo şubesi Adana'da erir

Kızlar dünden beri yoktum gece tansiyonum çıktı hastaneye gittim yatışım oldu. Şimdi evdeyim doktor 37+ 3 de doğumu yapalım dedi. Haftaya gün verdi tansiyon durumu biraz sıkıntılı bir durum ikinizin sağlığı için dedi. Bir yanım evladima kavuşacağım için mutlu bir yanım da üzgün anlayamiyorum

Geçmiş olsun canım çok erken değil korkma büyük ihtimalle planlı sezeryan yapacak tansiyon konusunda tuz tüketimi mi fazla yoksa heyecan stres mi yapıyorsun

Evet hazırlıklar son hızıyla sürüyor eksik kaldı mı canım bende bir çikolata kaldı onu da sipariş vermyee korkuyirum malum havalr çok sıcak erir yolda
Yok bende kalmadı şükür çıkolata erimiş halde gelmedi bana sonrada buz dolabına koydum eşime diyorum hastaneye giderken unutmayak

Canım yorumda gördüm bir tanesi resim atmış cidden birbirine girmiş erimiş şu aralar havalar aşırı sıcak yolda erimese kargo şubesi Adana'da erir
Ay o zaman alma canım evet bekle bekleyebildiğin kadar. Ki birde dolaba asla konulmaması gerekiyormuş o çikolataların.

Yok bende kalmadı şükür çıkolata erimiş halde gelmedi bana sonrada buz dolabına koydum eşime diyorum hastaneye giderken unutmayak
Ben devlete gidiyorum doktorumdan çok memnunum ama özel oda olurmu bilmiyorum doktorumla konuşup özel oda isteyecem eşim bakacak kimsem yok diyecem öyle olursa süsü püsü götürebilirim yoksa yok yani evi süsleyecem

Oğlum 37 doğdu hiç korkma erken diğil doktoruna dinle ve üzülme

Geçmiş olsun. Hiç üzülme dert etme yat dinlen. Erken de değil doğum için. Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin.

Bendede eşim kalıcam benim süsümü görsen gülersinçok çok sade en önemlisi evde düşünüyorum oğlumda hiç kendim resim çektiremedim o kadar gözüm görmedi

Ben artık çok çok zorlanıyorum hep of puf sesler geliyor benden ağrımayan yerim yok desem ayakta uyuyorum resmen yarın gün vermese artık sinirden çatlıcam gece oğlumu salladım asla uyumak istemiyordu eşimi kıyamadım ilk başta kaldırmaya nerdeyse 1 saat salladım en sonda eşimi kaldırdım ve kendim yatağa uzandığımda nerdeyse ağlıcaktım ağrıdan şimdide midem ağrıyor bu gün oğlumun aşısı vardı gidemedim aradılar dedim pazartesi getiricem ateşi olursa gece uyuyamam diye yine

Kızlar akıntınızda farklılık var mı ben acaba su mu kaybediyorum sabahtan beri bende bi tıhaflık var

İyi doktor diyorlar takip etmiyorum ama görüyordum videolarını karşıma çıkıyordu memlekette olsaydım kadın doğumcularımız çok iyi ya
Aynen canım cok iyidi gercekten hastaları cok sansli hep derim ama kötü doktora hiç rastlamadım insallah devlette de dogumuma iyi bir doktor gelir böylece bu sayfayı guzel bi şekilde kapatmış olurum

Nerede oturuyorsun istanbulda çok zormuş özel odalar oda yakına tanıdıga çevredekilere ayırıyorlarmış parası neyse verelim diyoruz ama herkes için az meblağ zaten
Ay bizim için bacakları taşımam indirmek kaldırmak bile zorken siz bide çoçuk bakıyorsunuz mevlam dağına göre veriyor gerçekten şuan çoçuk salladığımı düşünemiyorum ki bide bende ara vermeden 2. Düşünenlerdenim nasıl bakabilecekmiyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…