Akıntı değilde bu iki gündür idrarda bi değişiklik var yapıyorum yapıyorum bitmiyor önceden az az geliyordu ya arada tutuyorum bakalım kesilecekmi sumu diye yapıyorum yine geliyor insan artık korkar oldu ya anlamazsam diyeKızlar akıntınızda farklılık var mı ben acaba su mu kaybediyorum sabahtan beri bende bi tıhaflık var
Geçmiş olsun canım çok erken değil korkma büyük ihtimalle planlı sezeryan yapacak tansiyon konusunda tuz tüketimi mi fazla yoksa heyecan stres mi yapıyorsun
Oğlum 37 doğdu hiç korkma erken diğil doktoruna dinle ve üzülme
Sağolun yazdıklarınız içinGeçmiş olsun. Hiç üzülme dert etme yat dinlen. Erken de değil doğum için. Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin.
Balonlar kapı süsü siparişi verdim bir tane de kendim bir filli yapıyorum magnet yaptırdım isimli Müslin aslında çok süs yok organizasyon tutmadık ama ben sanki bisileri unutacak gibi hissediyorumBen artık çok çok zorlanıyorum hep of puf sesler geliyor benden ağrımayan yerim yok desem ayakta uyuyorum resmen yarın gün vermese artık sinirden çatlıcam gece oğlumu salladım asla uyumak istemiyordu eşimi kıyamadım ilk başta kaldırmaya nerdeyse 1 saat salladım en sonda eşimi kaldırdım ve kendim yatağa uzandığımda nerdeyse ağlıcaktım ağrıdan şimdide midem ağrıyor bu gün oğlumun aşısı vardı gidemedim aradılar dedim pazartesi getiricem ateşi olursa gece uyuyamam diye yine
Osmaniye canım burda da hastaneler de oda tutmak zormuş ama şansımı deneyecemNerede oturuyorsun istanbulda çok zormuş özel odalar oda yakına tanıdıga çevredekilere ayırıyorlarmış parası neyse verelim diyoruz ama herkes için az meblağ zaten
Ay bizim için bacakları taşımam indirmek kaldırmak bile zorken siz bide çoçuk bakıyorsunuz mevlam dağına göre veriyor gerçekten şuan çoçuk salladığımı düşünemiyorum ki bide bende ara vermeden 2. Düşünenlerdenim nasıl bakabilecekmiyim acaba
Sağlıcakla gelsin inşallah normal olacak olması şahaneSağolun yazdıklarınız için
Odemim hiç yok. Gercekten çok dikkat ettim bu süreçte su tuketimi ve tuz ayarina. Gebelikte ortaya çıkmış bir durum dedi. Normal doğurabilirsin dedi ortaya aksi bir durum yok sabahtan aç gidecekmisim. Sancı verecekler. İnşallah sağlıkla guzellikle normal doğum istiyorum dualarımızda birbirimizi katalım insllah
Ama erkek refakatçıları olan için mecburi verilmesi lazımOsmaniye canım burda da hastaneler de oda tutmak zormuş ama şansımı deneyecem
Sağlıcakla gelsin inşallah normal olacak olması şahane
Umarım kuzumAma erkek refakatçıları olan için mecburi verilmesi lazım
Kayınvalidem bugün aradı doguma gelmek istiyorum dedi teyzemde gelecek en kötü ihtimal birisi kalır en azından yedek oyuncularım varAma erkek refakatçıları olan için mecburi verilmesi lazım
Hastane izin veriyor mu birden fazla refakatciye?Kayınvalidem bugün aradı doguma gelmek istiyorum dedi teyzemde gelecek en kötü ihtimal birisi kalır en azından yedek oyuncularım var
Sanmam kuzum teyzemi bırakırımHastane izin veriyor mu birden fazla refakatciye?
Bizim hastanede bir refakatçi kalabiliyor anneme kal diyeceğim kaynanam gündüz durur diye düşündüm
Sanmam kuzum teyzemi bırakırım
Bu sorunu cevabını keşki bende bilsem yardım edenin varsa kolay olucak benim gibi olanlarda illa Allah yardım ediyor hep şunu kendime söylüyorum sonra rahatlıcam ikiside ikiz gibi olunca daha rahat edicem başta tabi zorlanıcam hele hiç yardım edenim yokkenNerede oturuyorsun istanbulda çok zormuş özel odalar oda yakına tanıdıga çevredekilere ayırıyorlarmış parası neyse verelim diyoruz ama herkes için az meblağ zaten
Ay bizim için bacakları taşımam indirmek kaldırmak bile zorken siz bide çoçuk bakıyorsunuz mevlam dağına göre veriyor gerçekten şuan çoçuk salladığımı düşünemiyorum ki bide bende ara vermeden 2. Düşünenlerdenim nasıl bakabilecekmiyim acaba
Kayinvalidemle de henüz çok sıkı fıkı değiliz ne bilim biraz cekinirim teyzem kalırKiminle rahat edersen o kalmalı. O süreçte Bebek ve senden kıymetli bir şey yok
Ben organizasyonla anlaştım bakalım ilk oğluma etmiştim bunada edek dedim.İyi yaptın sipariş ettin ben hep diyorum kimin canı ne istiyorsa nasıl istiyorsa yaptırın giyinin içimizde kalmasın kimese göre abartılı ola bilir boş verin o kadar eziyet çekiyoruz eşim şimdi oğlumu dışarıya çıkardı ya dedim ben ne zaman her kes gibi gezicem nerdeyse ağlıcaktım iyice diyorum kapandım eve ondan Hakk ediyoruz her şeyin en güzeline.Balonlar kapı süsü siparişi verdim bir tane de kendim bir filli yapıyorum magnet yaptırdım isimli Müslin aslında çok süs yok organizasyon tutmadık ama ben sanki bisileri unutacak gibi hissediyorum
Canımsın çok yoruluyorsun gerçekten ilaçlarını aliyormusun vitamin falan
Sorma canım Pazar günü eşim kızını görmeye gidecek bana söyledi en az 4.5 saatlik yol gidemem dedim son haftadayim aslında eşime de yaptırack çok iş var ama bebek doğunca göremem kızımı dedi adamı haklı buldumBen organizasyonla anlaştım bakalım ilk oğluma etmiştim bunada edek dedim.İyi yaptın sipariş ettin ben hep diyorum kimin canı ne istiyorsa nasıl istiyorsa yaptırın giyinin içimizde kalmasın kimese göre abartılı ola bilir boş verin o kadar eziyet çekiyoruz eşim şimdi oğlumu dışarıya çıkardı ya dedim ben ne zaman her kes gibi gezicem nerdeyse ağlıcaktım iyice diyorum kapandım eve ondan Hakk ediyoruz her şeyin en güzeline.
İllaclarımı evet hep düzenli kullanıyorum hele onların sayesinde ayaktayım artık evdekilerde diyor sana gün vermeli bakalım
Geçmiş olsun canım, kendini üzme sağlıkla kavuşacaksınız inşallah bebeğine ona odaklan sadeceKızlar dünden beri yoktumgece tansiyonum çıktı hastaneye gittim yatışım oldu. Şimdi evdeyim doktor 37+ 3 de doğumu yapalım dedi. Haftaya gün verdi tansiyon durumu biraz sıkıntılı bir durum ikinizin sağlığı için dedi. Bir yanım evladima kavuşacağım için mutlu bir yanım da üzgün anlayamiyorum
Nigu bı uyku markasının otomatik beşik sallama aparatı var duydun mu bilmiyorum bir araştır istersen belki işine yarar canım ben bebek biraz büyüyünce alacağım sallama derdinden kurtulmak içinBen artık çok çok zorlanıyorum hep of puf sesler geliyor benden ağrımayan yerim yok desem ayakta uyuyorum resmen yarın gün vermese artık sinirden çatlıcam gece oğlumu salladım asla uyumak istemiyordu eşimi kıyamadım ilk başta kaldırmaya nerdeyse 1 saat salladım en sonda eşimi kaldırdım ve kendim yatağa uzandığımda nerdeyse ağlıcaktım ağrıdan şimdide midem ağrıyor bu gün oğlumun aşısı vardı gidemedim aradılar dedim pazartesi getiricem ateşi olursa gece uyuyamam diye yine
Niye üzgünsün canım ne güzel çocuğuna kavuşacaksın walla ben gün sayıyorum biran önce hamilelik bitsin diye çok yorucu olmaya basladi artık biran önce hem kavuşmak hemde hamilelikten kurtulmak istiyorum.Kızlar dünden beri yoktumgece tansiyonum çıktı hastaneye gittim yatışım oldu. Şimdi evdeyim doktor 37+ 3 de doğumu yapalım dedi. Haftaya gün verdi tansiyon durumu biraz sıkıntılı bir durum ikinizin sağlığı için dedi. Bir yanım evladima kavuşacağım için mutlu bir yanım da üzgün anlayamiyorum
Bende çok mutluyum çok şükür. Sadece hani haftalardır konuşuyoruz hayal ediyoruz falan sancilanirdim giderdim falan diye şimdi planlı ama bi sıkıntı çıkar mı, yapabilir miyim, hayalimiz de guze güzel çocuklarımız olsun yetiştirelim hayali var. Sezaryen olursa 3. Çocuk sıkıntı oluyor onun korkusu var. Yazdıklarım çok yersiz gereksiz gibi de insan bu duygu durumunda her şeyi düşünür olduNiye üzgünsün canım ne güzel çocuğuna kavuşacaksın walla ben gün sayıyorum biran önce hamilelik bitsin diye çok yorucu olmaya basladi artık biran önce hem kavuşmak hemde hamilelikten kurtulmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?