Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
3. Mü düşünüyorsun kız hayırla sağlıkla doğsın inşallah gerisini zaman gösterir. Bende biran önce şu bir ay geçsin sağlıkla doğurayım istiyorum heryerim acıyor ağrıyor artık midem yer değiştirdi galiba içerde

Herşey çok güzel olacak balım hiç endişelenme yersiz gereksiz deyil tabiki kaygılaniyorsun anlıyorum ben seni ama bebeğini kucağına aldığında bütün kaygıların stresin bitecek hem senin hem bebeğin için en güzeli olsun inşallah

Haklı adam gitsin görsün kızını ne kaldıki doğuma.
Ay Amin canım Amin versin artık ya

Nigu bı uyku markasının otomatik beşik sallama aparatı var duydun mu bilmiyorum bir araştır istersen belki işine yarar canım ben bebek biraz büyüyünce alacağım sallama derdinden kurtulmak için
Oğlum 18 aylık canım aslında ben onu yavaştan sallamadan uyutmak istiyorum çünkü kendi yatağını kardeşi azcık büyüyünce ona vericem buna yeni yatak almam lazım hatta bazı arkadaşlarım çoktan büyük yatağa gecmişler bile sadece ben erken dedim bizim yatağa gelince sallama yok hemen uyuyor popasına pış pış edince kendi yatağında ama sallayım istiyor

julettae kuzum bugün bir gelişme varmı
Ne güzel bir gün yaşıyorsun umarım bolca böyle günler geçirirsin canım
Ben sabahtan beri ağladım gözlerim şu an kan topladı zor açıyorum o derece lohusa depresyonumu geldi ne oldu anlamadım tutamıyorummkendimi . Doktor da doğumu başlatacaktı ama duramıyordum ağlamaktan yarın sabah yapalım böyle olmaz dedi gitti. Bunu yazarken bile tutamıyeormm kendimi aslında hiçbir şey olmadı sadece sabah kocama sinirlenmiştim bir daha kendimi durduramadım

Aaa zamanın gelmiş bile hadi bakalım sağlıkla doğuralım inşallah

Az kaldı canım sabret gel gör ki neye sinir oldun. Kendini gücünü toparlasan üçüncü olduğu için bu doğum kolay olack.esine de kızma oda eminim hastane ev arasi zorlanıyordur.bende az evvel uçan yangın helikopterine ağladım öyle bir uçuşu varki elinde bir tas su ile koca orman yangınıni söndürecek ne kadar üzülüyorum bir bilsen bu sene tam bir felaket oldu.

çok zor her yer yanıyor ülkede ..
Güzel haber olan bir gün geçmiyor ki .
Ben eve gidip temizleyemiyorum bak eve bebek gelecek lütfen birini ayarla diyordum yapmadı ama yatağımız rahat değildi gidip yatak almış onu yapıyormuş ev toz içindedir iyice ben nasıl bebekle gideceğim temizliyim mi iyileşeyim mi bebek mi bakayım diğer çocuklara mı bakayım. Yatağa para veriyor temizlikçi bakmıyor. Ve yeni yatak yaparken çıkan tozu kiri düşünemiyorum sonuçta matkap çalışıyor silemez de her yeri biliyorum bebek var yanında . Yani öyle kriz geldi aslında saçma biliyorum ama ağlamadan duramıyorum inanki kendi istediğini yapıyor ama benim istediğimi önemsemiyor

Yaa canım biz şimdi çok hassas dönemdeyiz senin içinde eşin içinde zor o orda çocuklara bakıyor sen hastanede aklında o kadar şey var düşünüyorsun ama bak kardeşimde 3 çocuğa hamile ve kendisi bu çocuğu istemiyordu 12 sene sonra kolay diğil birde enişte bezi bile değişemiyor mesela benim eşimle dalğa geçiyor her şey yapıyorsun diye ne kadar çok iyi bir eş olsa bile asla çocuk yardımında bulunmuyor ondan gerçekten eşlerimize şükür edek eminim sende ediyorsun sadece itici birikti sende.Bak bende şimdi iyi diğilim nerdeyse ağlıcam eşim oğlumu eğlenceye kaynımla götürmüş arıyor beni ordan diyorumki ben hep böyle evdemi olucam sıkıldım diyorum ağriyorum saçmalama diyor az kaldı yarın gün vericek..

Canım bunun için ağlamaya değer mi adam en iyisini yapmış parayı daha gerekli biseye vermiş bak bana bir sürü para verdim kadınlar geldi de ne oldu inan hiç bir iş yapmamışlar sende başında yoksun bişey kaybolsa o daha da sıkıntı elinden iş geliyorsa yapar adam yatağıda Iside kafanda büyütme lütfen

çok doğru diyorsun sen de yakında kavuşacaksın geçecek bu günler hepimizin son zamanları artık bu gece toparlanırsam yarın daha güçlü olurum doğum için :/ bu duygusallık hormonlardan eminim çünkü istemiyorum ağlamayı vücudumu tutamıyorkm hiçkırıyor inanki elimde olmuyor

evet işte bir sinir boşalması oldu bütün günü mafettim ağlayarak ama bilemiyorum kendimi tutamıyorum çok yorgun hissediyorum

Elini yüzünü bir yika toparlan lütfen sen çok güçlü bir kadinsin hepsi gelip geçecek ağlama ister istemez stres oldun kaç gündür bide şu temizliği at kafandan Allah aşkına hele bi kendine gel doğumun gerçekleşsin yapılır temizlik dediğin ne kardeşim ertesi gün gene aynısı olmuyor mu niye kendini temizlik için falan strese sokuyorsun yapma kuzum Allah aşkına kendini üzme

evet saçmalık normalde söylerim geçer gider bu sefer vücudumu durduramadım ağlamaktan çok farklı biri odaya girse daha konuşmadan ağlamaya geçiyorum öyle böyle değil sanki bir şey olmuş gibi .. birazdan duş alıp hazırlanıcam sabah için inşallah kendime gelicem

Sinirlerin boşalmış senin kuzum ağlamak da bazen insanı rahatlatiyor içini bosaltmis oldun simdi bı dusa gir makyaj malzemelerin yanindaysa biraz bi makyaj yap ben hep çok iyi hissederim makyaj yapınca sonra aç telefondan bi film otur izle kafanı dağıtmaya bak ağlama üzülme hepsi gececek ister istemez bunaldın kaç gündür hastanede

Nasıl yaaa haftaya doğuruyor musun şimdi, kız kurtuluyorsun. Niye üzülüyorsun bu arada sen nick mi değiştirdin
Hiç üzülme her bebek doğacağı tarihi kendi belirliyor. Sağlıkla gelsin inşallah

Şimdi dediklerini yapacağım iyiki varsınız eşim de eve gitti az önce onun da beni izlemesi daha da kötü yapıyordu smdi daha rahatım

Şimdi dediklerini yapacağım iyiki varsınız eşim de eve gitti az önce onun da beni izlemesi daha da kötü yapıyordu smdi daha rahatım
Sende iyiki varsın canm eşine de kızma onlar bizim gibi düşünmüyor bizim kadar hassas değiller bu kadar üzülecegini akıl edememiştir kaç gündür zor zamanlar geçiriyorsunuz ister istemez sinirlerin harap oldu simdi hiç birşey düşünme yarın için kendini motive et

Anladım canım yavaş yavaş diğer bebekte gelince herşey rutine biner ama kendini çok yorma son zamanlar artık 1saat ayakta sallama bebeği kaldır eşini oo sallasin 2canlısın o sana kıyamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…