Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Dünde ben öyledim. Durdum durdum ağladım. Hormonlardan sakin olmaya çalış. Bide kaç gündür hastanedesin. Onunda etkisi var . Kolay değil çocukların eşin ev karnındaki. Allah yardımcın olsun. Güçlü olmaya çalış sonuna geldin bak

Kız ya benim doktor beni çok çağırmıyor yada siz çok gidiyorsunuz ben en son 28 temmuzda gittim 35 haftalıjken gel dedi şimdi randevu bulamadım 23 ağustos ta gidicem. Çok mu ara veriyorum ki ya? Yoksa haftamdan dolayı mı , bundan sonra sıklaşır mı acaba

Kuzu ihmal etme derim artik son haftalarda sık gitmemiz gerekebilir devlette bile 2 haftada 1 e düştü ben özele gitmedim hiç

Yarın randevum var bakalim nasıl geçecek hep korkuyla gitmeye başladım digerleri erken gelince o korku bende kalmış hortladı gene

Bende 32 den sora epey ara verdim sora gittim 36 lık oldu doğum için gün verdi canım ama artık haftada bire düştü
Bakıcı işini hallet mi hormonlar çok fazla değiştiriyor ruh halimizi lohusalık döneminde noluruz acep

Kuzu ihmal etme derim artik son haftalarda sık gitmemiz gerekebilir devlette bile 2 haftada 1 e düştü ben özele gitmedim hiç
Askim ben iki kez gittim özele ikisinde de pişman oldum hele bir seferinde gelişim geriliği var dedi korkuttu sora anladım ki devletteki doktorum çok iyi

Ya sorma birinciyi doğurdum ikinciyi büyüttüm de üçüncü için ağladım bugün gercekten duygular karmakarışık
Canim canım ne hissettigini, gözünün önündeki evinin halini çok iyi anliyorum. Senin bugün ağlamaya ihtiyacın vardı ağladın. Kendini hiç üzme agladigin için. Ev işi de bir şekilde halolunur. Yüreğin ferah olsun
Nasıl yaaa haftaya doğuruyor musun şimdi, kız kurtuluyorsun. Niye üzülüyorsun bu arada sen nick mi değiştirdin
Hiç üzülme her bebek doğacağı tarihi kendi belirliyor. Sağlıkla gelsin inşallah
Nick değişti şekil değişikliğine gittim

Kesinlikle öyle, anası kılıklı oğlum erkenci. Sağlıkla guzellikle gelsin ailemizle birlikte evimize dönelim güzellikle inşallah.

Aslında ağladın ya bana iyi geliyor mesela resmen sonra daha pozitif düşünmeye başlıyorum..bu günler için zamanında çok dua ettim ben ondan kendime diyorum saçmalama ne güzel işte anne oluyorsun yeniden

Askim ben iki kez gittim özele ikisinde de pişman oldum hele bir seferinde gelişim geriliği var dedi korkuttu sora anladım ki devletteki doktorum çok iyi
Bende bir kere gittim cinsiyet öğrenmeye bir tek 2 cocugumda özele gidip ozelde doğurdum ama şartlar bu çocuğum için devlet devlet dedi o yüzden ama pişman değilim bende memnunum suan zaten hep aynı doktora aldim ozel gibi oldu

Ay senin tek rakamlı sayılı günün kaldı açık az kaldı aldıklarını atsana bize
Kaç aylıkken hamile kaldın bende arası az olsun aklı ermeden ikisinede bebek gibi bakmak istiyorum ilkine hemen abla rolü yüklemek istemiyorum Benm öyle oldu hiç bir zman çoçuk olamadım hep büyüktüm bide hamd olsun bakanım çok kaynanam çok iyi bakıyor

Son düzenleme:
Anladım canım yavaş yavaş diğer bebekte gelince herşey rutine biner ama kendini çok yorma son zamanlar artık 1saat ayakta sallama bebeği kaldır eşini oo sallasin 2canlısın o sana kıyamasın
Yok ayakta olmuyorum oturuyorum o bile beni yoruyor belim boşlukta kalıyor sanki ayaklarıma kan gitmiyor.Kaç gündür çok yoruldu ya ev işinde çok yardım etti bana çocuğu çıkartıyor gezdiriyor doğum sonrası heremize bir çocuk olucak uyutmak için şimdiden dedim aşırı yorulmasın

Beni doktor çağırdığı için öyle gidiyorum sanırım son aylar öyle olmalı sık sık takipte olmak lazım bilemedimki şimdi sen devletemi gidiyorsun

Aynen hep aynı doktora aldım özelden daha ilgili mesela nst için para ödememek tahlil için para ödememek( çünkü aynı sistem )çok hoş randevu sistemi Sıra gelir gelmez çağırıyor özelde daha çok bekledik
Öncekiler de devlette doğdu 12 sene önce özel hastanelerde doğum yapmak bu kadar yaygın değildi ne süs vardı ne başka bişi bir tane eşofman takımı almıştım kendime mesela

O zaman şanslısın canım benim zor olmaz senin için bu gebeliğim planlı diğildi 8 aylıkken hamile kaldım sadece sezeryan olduğu için doktor aldırmayı bile teklif etti çok riskli dedi sonra başka doktora göründüm risk hep var dedi kısacası olumlu konuştu o öyle konuşunca dedim Allah bu bebeği bana verdiyse birde ben çok çok zor hamile kalan biriyim vardır bir bildiği ve devam ettirdim

Bide muane için devlete gitmek daha mantıklı geliyor bana istediğim zaman randevu bulabiliyorum bekleme derdi yook testler hemen yapılıyor sıkıntı değil ama doğum için özel ilgi istiyorsan özele gideceksin bide ilk olduğu için sanırım bişeyden haberimiz olmadığı için

Ben 33e gidicem pazartesi benim kontrolü 3 haftaya düşürdü yani 34.haftada gitmiş olacağim sonrasında ne der bilmiyorum zaten nst ye 35den sonra alıyorum dedi.

32den sonra 2haftada bir gel dedi bana doktor canm

Özelde yapmama rağmen sus olaylarına girmedim bende 1. De yapmayınca digerlerinde de gerek duymadım açıkçası zaten öyle cok ziyaret eden de olmamisti ilkinde esim askerdeydi dogum yaptim gece 3 gibi gelebilmisti yanima o yüzden heves yoktu sadece dezavantajı 2 gun hastane kalmam olacak diğerlerinde 1 gun kalıp evime gitmiştim hastane ortamını hiç sevmiyorum uyuyamıyorum zaten beni o yoracak

Sezeryan ağrısı korkutuyor beni canım

Özele de gitsek mesela peritonoloji için devlet daha güvenli dedi özel hastane doktoru imkanlar aynı sadece bir özel oda olmayacak oda bir gece idare edebilirim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…