- 8 Şubat 2025
- 266
- 270
- 18
Çok geçmiş olsun akşam akşam nelerle uğraşmışsınız. Allah'tan bir şey olmamış sonuçlar temiz çıkmış.Kızlar acilden geliyorum ağlamaktan gözlerim yanıyor oğlum yataktan düşdü hala anlamıyoruz o nasıl o yataktan düşdü aslında kamerayla takip ediyoruz hep ama düşmesi için diğil asla yani uyanırsa geri yatırmak için ve ya ağlasa ben lavabodaydım bir duydumki farklı şekilde sesi geliyor yani ağlıyor ben çıkana kadar eşim koşmuş halının ortasında oturarak gördü çocuğu kendi bile şaşırdı nasıl yani yatak yüksek yatak tabi durmadan kustu her şeyi çıkarttı beni deseniz kendimden gittim zaten gebeliğimi unuttum nefesi kesiliyordu hem kusuyordu hem ağlıyordu acilde dediler tomografi çekilmeli cevabı çıkana kadar benim ömrümden gitti ama koşuyordu gülüyordu ama ben anne olarak hiç içim rahat etmedi neyseki çok çok şükür Allahıma o kadar dua ettim temiz çıktı cevabı ama takip edin dediler bu gün orda cevabı beklerken anladımki ne kadar boş konuşmuşum yok bunaldım ettim ne kadar saçma konuşmuşum şimdi bilmiyorum ne yapıcaz bu yatak işini neyseki yeterki iyi olsun biz Hall ederiz hala anlamıyorum ama nasıl düşe bilir birde o kadar yorğundu
Çok iş yaptigin zamanda oluyor cnm dinlenerek geçmese Dr görüş benceKızlar buraya yazmıştım ama kimse yorumda bulunmamış karnımdakı ağrı iyice şiddetlendi arkadaşlarım kemiklerim batıyordur diyor ama bilemedim hep aynı yer sağ üst karnım çok sızlıyor yara gibi hani ameliyat olursun veya yanar kanlı yara gibi sızı var doktora gitsemmi bilemedim yarın sağlık ocağında kontrolüm var oraya sorayım en azından
Sağa sola dönerken çok oluyor sağ kolumu uzatınca onla iş yapınca az önce çöpleri toparlıyordum eşim sabah atsın diye birden bi ağrı girdi kıpırdayamadım elimdeki poşeti filan bıraktımÇok iş yaptigin zamanda oluyor cnm dinlenerek geçmese Dr görüş bence
Çok geçmiş olsun cnmKızlar acilden geliyorum ağlamaktan gözlerim yanıyor oğlum yataktan düşdü hala anlamıyoruz o nasıl o yataktan düşdü aslında kamerayla takip ediyoruz hep ama düşmesi için diğil asla yani uyanırsa geri yatırmak için ve ya ağlasa ben lavabodaydım bir duydumki farklı şekilde sesi geliyor yani ağlıyor ben çıkana kadar eşim koşmuş halının ortasında oturarak gördü çocuğu kendi bile şaşırdı nasıl yani yatak yüksek yatak tabi durmadan kustu her şeyi çıkarttı beni deseniz kendimden gittim zaten gebeliğimi unuttum nefesi kesiliyordu hem kusuyordu hem ağlıyordu acilde dediler tomografi çekilmeli cevabı çıkana kadar benim ömrümden gitti ama koşuyordu gülüyordu ama ben anne olarak hiç içim rahat etmedi neyseki çok çok şükür Allahıma o kadar dua ettim temiz çıktı cevabı ama takip edin dediler bu gün orda cevabı beklerken anladımki ne kadar boş konuşmuşum yok bunaldım ettim ne kadar saçma konuşmuşum şimdi bilmiyorum ne yapıcaz bu yatak işini neyseki yeterki iyi olsun biz Hall ederiz hala anlamıyorum ama nasıl düşe bilir birde o kadar yorğundu
Mevlam korumuş canım geçmiş olsun sizin yatagınzıdanmı düştü kendi beşiğinden mi dediğin gibi herşeyin başı sağlık ama hamilelik hormonları işte herşeye üzülüyor ve ağlıyoruz Benm ağlamadığım gün yok neredeyse çok ağlamaktan eşimde artık ciddiye alamıyor artıkKızlar acilden geliyorum ağlamaktan gözlerim yanıyor oğlum yataktan düşdü hala anlamıyoruz o nasıl o yataktan düşdü aslında kamerayla takip ediyoruz hep ama düşmesi için diğil asla yani uyanırsa geri yatırmak için ve ya ağlasa ben lavabodaydım bir duydumki farklı şekilde sesi geliyor yani ağlıyor ben çıkana kadar eşim koşmuş halının ortasında oturarak gördü çocuğu kendi bile şaşırdı nasıl yani yatak yüksek yatak tabi durmadan kustu her şeyi çıkarttı beni deseniz kendimden gittim zaten gebeliğimi unuttum nefesi kesiliyordu hem kusuyordu hem ağlıyordu acilde dediler tomografi çekilmeli cevabı çıkana kadar benim ömrümden gitti ama koşuyordu gülüyordu ama ben anne olarak hiç içim rahat etmedi neyseki çok çok şükür Allahıma o kadar dua ettim temiz çıktı cevabı ama takip edin dediler bu gün orda cevabı beklerken anladımki ne kadar boş konuşmuşum yok bunaldım ettim ne kadar saçma konuşmuşum şimdi bilmiyorum ne yapıcaz bu yatak işini neyseki yeterki iyi olsun biz Hall ederiz hala anlamıyorum ama nasıl düşe bilir birde o kadar yorğundu
sertlik varmı peki karnindaSağa sola dönerken çok oluyor sağ kolumu uzatınca onla iş yapınca az önce çöpleri toparlıyordum eşim sabah atsın diye birden bi ağrı girdi kıpırdayamadım elimdeki poşeti filan bıraktım
Evet varsertlik varmı peki karninda
İç karnın yırtılıyor dediler doktora sordum onlar ultronda görebiliyor sanırım yok dedi geçen gittiğim de bu kadar ağrı yoktusertlik varmı peki karninda
Kasılma gibi geldi bana ama bol su içip dinlen bakalım yada için rahat etmicekse Dr görüşEvet var
Sadece bi kısım sağa göğsümün hızası el içi kadar yer hep aynı yerKasılma gibi geldi bana ama bol su içip dinlen bakalım yada için rahat etmicekse Dr görüş
Benimde geçenlerde öyle olmuştu ama ben kendimi çok yormustum dinlenince geçti o yüzden dinlen dedim ama aynı sebepten mıdır bilemiyorum çok dayanılmazsa Dr görüş hata bende bebek hareketleride yavaslamisti o yorungunluk ve açıdan dolayıSadece bi kısım sağa göğsümün hızası el içi kadar yer hep aynı yer
Tarif ettiğine benzer ağrıları bende yaşıyorum. Daha önce de yazmıştım buraya belki görmüşsündür. Ben doktora sorduğumda kaburgaların dışarı açıldığını söylemişti bebek kendine yer açıyormuş. Kaburgalar dışarı açıldığı için de ağrı oluyormuş batmadan kaynaklı.Sadece bi kısım sağa göğsümün hızası el içi kadar yer hep aynı yer
Yok bugün hiç iş yapmadım az yürüyüşe çıktım bebek çok hareketli ya ayağını yere dayıyor o sızlatıyor haftaya çarşamba randevum bakalım dayana bilirsemBenimde geçenlerde öyle olmuştu ama ben kendimi çok yormustum dinlenince geçti o yüzden dinlen dedim ama aynı sebepten mıdır bilemiyorum çok dayanılmazsa Dr görüş hata bende bebek hareketleride yavaslamisti o yorungunluk ve açıdan dolayı
Büyük ihtimal bende onadna şüpheleniyorum ama yek tarafımın olması acayip ve aynınyer hepTarif ettiğine benzer ağrıları bende yaşıyorum. Daha önce de yazmıştım buraya belki görmüşsündür. Ben doktora sorduğumda kaburgaların dışarı açıldığını söylemişti bebek kendine yer açıyormuş. Kaburgalar dışarı açıldığı için de ağrı oluyormuş batmadan kaynaklı.
Benimde tek taraf oluyor. Kambur oturmayı bıraktığımda baya bir azaldı.Büyük ihtimal bende onadna şüpheleniyorum ama yek tarafımın olması acayip ve aynınyer hep
Şimdi 48 saat çok önemli takip edicem sağol canımÇok geçmiş olsun akşam akşam nelerle uğraşmışsınız. Allah'tan bir şey olmamış sonuçlar temiz çıkmış.
Canim şimdi gitme desek yanlış olur git desek yanlis olur sen bı duşa gir ağrın acin artarsa olmadı bı acile görün. Belki duş raahtlatirKızlar buraya yazmıştım ama kimse yorumda bulunmamış karnımdakı ağrı iyice şiddetlendi arkadaşlarım kemiklerim batıyordur diyor ama bilemedim hep aynı yer sağ üst karnım çok sızlıyor yara gibi hani ameliyat olursun veya yanar kanlı yara gibi sızı var doktora gitsemmi bilemedim yarın sağlık ocağında kontrolüm var oraya sorayım en azından
Nİgu çok geçmiş olsun. Eminim çok korkmussundur.Kızlar acilden geliyorum ağlamaktan gözlerim yanıyor oğlum yataktan düşdü hala anlamıyoruz o nasıl o yataktan düşdü aslında kamerayla takip ediyoruz hep ama düşmesi için diğil asla yani uyanırsa geri yatırmak için ve ya ağlasa ben lavabodaydım bir duydumki farklı şekilde sesi geliyor yani ağlıyor ben çıkana kadar eşim koşmuş halının ortasında oturarak gördü çocuğu kendi bile şaşırdı nasıl yani yatak yüksek yatak tabi durmadan kustu her şeyi çıkarttı beni deseniz kendimden gittim zaten gebeliğimi unuttum nefesi kesiliyordu hem kusuyordu hem ağlıyordu acilde dediler tomografi çekilmeli cevabı çıkana kadar benim ömrümden gitti ama koşuyordu gülüyordu ama ben anne olarak hiç içim rahat etmedi neyseki çok çok şükür Allahıma o kadar dua ettim temiz çıktı cevabı ama takip edin dediler bu gün orda cevabı beklerken anladımki ne kadar boş konuşmuşum yok bunaldım ettim ne kadar saçma konuşmuşum şimdi bilmiyorum ne yapıcaz bu yatak işini neyseki yeterki iyi olsun biz Hall ederiz hala anlamıyorum ama nasıl düşe bilir birde o kadar yorğundu
Yok kendi yatağından asla bizim yatakta tek başına uyutmam benim eşimde artık alıştı ağladığımdaMevlam korumuş canım geçmiş olsun sizin yatagınzıdanmı düştü kendi beşiğinden mi dediğin gibi herşeyin başı sağlık ama hamilelik hormonları işte herşeye üzülüyor ve ağlıyoruz Benm ağlamadığım gün yok neredeyse çok ağlamaktan eşimde artık ciddiye alamıyor artık
ağrı anlık giriyor zaten geçiyor sonra allahtan uzun sürmüyorCanim şimdi gitme desek yanlış olur git desek yanlis olur sen bı duşa gir ağrın acin artarsa olmadı bı acile görün. Belki duş raahtlatir
Nİgu çok geçmiş olsun. Eminim çok korkmussundur.Şimdi nasıl oğlun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?