Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Çok geçmiş olsun akşam akşam nelerle uğraşmışsınız. Allah'tan bir şey olmamış sonuçlar temiz çıkmış.

Çok iş yaptigin zamanda oluyor cnm dinlenerek geçmese Dr görüş bence

Çok iş yaptigin zamanda oluyor cnm dinlenerek geçmese Dr görüş bence
Sağa sola dönerken çok oluyor sağ kolumu uzatınca onla iş yapınca az önce çöpleri toparlıyordum eşim sabah atsın diye birden bi ağrı girdi kıpırdayamadım elimdeki poşeti filan bıraktım

Çok geçmiş olsun cnm

Mevlam korumuş canım geçmiş olsun sizin yatagınzıdanmı düştü kendi beşiğinden mi dediğin gibi herşeyin başı sağlık ama hamilelik hormonları işte herşeye üzülüyor ve ağlıyoruz Benm ağlamadığım gün yok neredeyse çok ağlamaktan eşimde artık ciddiye alamıyor artık

Sağa sola dönerken çok oluyor sağ kolumu uzatınca onla iş yapınca az önce çöpleri toparlıyordum eşim sabah atsın diye birden bi ağrı girdi kıpırdayamadım elimdeki poşeti filan bıraktım
sertlik varmı peki karninda

Sadece bi kısım sağa göğsümün hızası el içi kadar yer hep aynı yer
Benimde geçenlerde öyle olmuştu ama ben kendimi çok yormustum dinlenince geçti o yüzden dinlen dedim ama aynı sebepten mıdır bilemiyorum çok dayanılmazsa Dr görüş hata bende bebek hareketleride yavaslamisti o yorungunluk ve açıdan dolayı

Sadece bi kısım sağa göğsümün hızası el içi kadar yer hep aynı yer
Tarif ettiğine benzer ağrıları bende yaşıyorum. Daha önce de yazmıştım buraya belki görmüşsündür. Ben doktora sorduğumda kaburgaların dışarı açıldığını söylemişti bebek kendine yer açıyormuş. Kaburgalar dışarı açıldığı için de ağrı oluyormuş batmadan kaynaklı.

Yok bugün hiç iş yapmadım az yürüyüşe çıktım bebek çok hareketli ya ayağını yere dayıyor o sızlatıyor haftaya çarşamba randevum bakalım dayana bilirsem

Büyük ihtimal bende onadna şüpheleniyorum ama yek tarafımın olması acayip ve aynınyer hep

Canim şimdi gitme desek yanlış olur git desek yanlis olur sen bı duşa gir ağrın acin artarsa olmadı bı acile görün. Belki duş raahtlatir
Nİgu çok geçmiş olsun. Eminim çok korkmussundur. Şimdi nasıl oğlun

Yok kendi yatağından asla bizim yatakta tek başına uyutmam benim eşimde artık alıştı ağladığımda

Bu arada anneler elinizi karnınıza koyarak bol bol el müsavvir Esma’sını çekerseniz bebişimizin inşallah huyu suyu yüzü güzel olurmuş
ağrı anlık giriyor zaten geçiyor sonra allahtan uzun sürmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…