Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Kuzum devlette doğum yapan iki gece mi kalıyor anlayamadım eskiden bir geceydi

Yazılanları biraz biraz okuyabiliyorum ve herkes son aylar sebebiyle çok bunalmış sadece ben böyleyim diye vicdan azabı çekiyordum. Çok bunaldım dayanacak takatim kalmadı artık. Heryerim ağrıyo dışarı çıkamıyorum sıcak evde duruyorum sıkılıyorum. Çok şükür uykularım biraz iyi ama doğum sonrası sanki bana daha cazip geliyo belki de ilk çocuğum diye. Ya da hamilelik daha iyi bide doğurunca gör diyenlere karnımızda dursun diye mi bu çocuğu istedik diyesim geliyo zaten zor olacağını biliyorum ama hamilelik daha zor bence kansızlığı enfeksiyonu tansiyonu veya çocuğun hareketleri ağrıları hiç bitmiyo duygularımız zaten alt üst. Üstüne bazı aile olayları gerçekten insanı kat kat zorluyo çok dua ediyorum sağlıklıca hayırlıca 37 sonu 38 de doğsun artık diye

Suan aynı ruh haliyle geldim. Allah’a dua ediyorum bebeğin gelişimi iyi olsun önde olsun ben doğurayım diye. Benim de 2. Gebeligim ilkinde hiç böyle olmamıştım. Bebis doğduktan sonra elbette uykusuzluk bakım vs zor oluyor ama bebeğin elinde kucağında olunca onun günden güne buyudugunu görünce verdiğin emeğin karşılığını almış oluyorsun. Hamilelik dönemi belirsizlik tamamen. Ne zaman doğum olacak nasıl olacak planlanan gibi ilerleyecek mi hiçbir Bilgin yok insanı o da zorluyor. Bugün artık hamilelik kıyafetlerim bile karnımdan dolayı zorluyor olmuyor inanılmaz ödemliyim bacaklarım ağrıyor ödemden. Ellerimi hayatimda hic böyle büyük görmemiştim. Her şeye ama her şeye ağlamak istiyorum. Allahım affet nolur ama sağlıkla sıhhatle çocuğuma çabucak kavuşayım diye dua ediyorum.

Aynenn öyle canım Çınar ağacı misali gölgeleri yeter ne yapasiniz kardeşiniz için de Rabim şifalar versin çok geçmiş olsun..Benim annemden bu denli bahsetme sebebim annemin biyolojik annem olmaması dahada ona karşı olan sevgimi saygimi artıyor yıllar önce beni çocuk esirgeme kurumundan evlat edinmiş başka cocuguda yok bunca yıl ben güldüm o güldü ben ağladım o ağladı arasıra buralara lafı gelince yazıyorum birgün bu dunyanadan giderse bu yazdiklarimi okuyup onu her an her dk hissetmek için

Allah kolaylık versin canım

Eli öpülesi insanmış Rabb'im mutluluğunuzu daim etsin inşallah. O sıcaklığı ben bile hissettim maşallah size canım

Aklım sende arada girip bakıyorum gelişme var mı diye. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah canım. Okurken bende ağladım niye böyle olduk ya. Ben iki gündür herşeye ağlıyorum

Bu doktor güzel konuştu ama genede haftada 2 net 1 kez de ultrason istedi vallahi çok yoruldum bu ay sürekli hastanedeyim

Kuzum devlette doğum yapan iki gece mi kalıyor anlayamadım eskiden bir geceydi
Kişiye göre değişiyor gibi misal ben 4 gün kaldım 5. Gün çıktım kansızlık dan damarlarım incelmisti kan vermişlerdi gözetim altında tuttular ama bir sağlık sorunu yoksa en fazla iki gün

Kızlar ben şimdi planlı gideceğim ya haftaya aç karna gel dedi doktorum, suni sancı verilecek. Suni sancıds kaç saatte istenilen açıklık oluyor?
Ben aktif bir hamilelik süreci de geçirdim yani hem çok yatmadım hem de pilatese devam ettim. Hamilelik öncesi de yapıyordum. Bu vücut aktifligi suni sancıyla olumlu bir şekilde bana döner mi sizce

Devlete nasıl sıra bulabiliyorsunuz hamileliğimin başından beri 2 kere sıra bulabildim biri eğitim araştırma biri de herhangi bir ilçesindeki kadın doğuma onun dışında asla sıra bulamadım sabah 10 da ara dediler onu yaprım gece 10 da ara dediler onuda yaptım cumartesi ara dediler yaptım pazartesi yeni hafta randevusu açılır dediler onuda yaptım talepte oluşturdum olurda iptal eden olursa haberim olsun diye aslaaa yok gittiğimde de zaten doktor 3 hastayı aynı anda alıyordu birimizi perdenin arkasında muayene ederken asistanı ötekinin sıkıntısını dinliyordu

Bu arada kızlar doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama hurma yemeye ve bazı işte yürüyüştür merdivendir hareketlere başladım artık gücüm kalmadı

Nerede oturuyorsun ben İstanbul anadolu yakasındayım hemen ertesi güne bulabiliyorum Göztepe şehir hastanesine olsun zeynepkamile olsun hep ramdevu var nst sıra beklemeden giriyorum doktorların odası rahat boş sıra yok dkamda gidiyroum hemen giriyorum

Kızlar buraya yazmıştım ama kimse yorumda bulunmamış karnımdakı ağrı iyice şiddetlendi arkadaşlarım kemiklerim batıyordur diyor ama bilemedim hep aynı yer sağ üst karnım çok sızlıyor yara gibi hani ameliyat olursun veya yanar kanlı yara gibi sızı var doktora gitsemmi bilemedim yarın sağlık ocağında kontrolüm var oraya sorayım en azından

Kızlar acilden geliyorum ağlamaktan gözlerim yanıyor oğlum yataktan düşdü hala anlamıyoruz o nasıl o yataktan düşdü aslında kamerayla takip ediyoruz hep ama düşmesi için diğil asla yani uyanırsa geri yatırmak için ve ya ağlasa ben lavabodaydım bir duydumki farklı şekilde sesi geliyor yani ağlıyor ben çıkana kadar eşim koşmuş halının ortasında oturarak gördü çocuğu kendi bile şaşırdı nasıl yani yatak yüksek yatak tabi durmadan kustu her şeyi çıkarttı beni deseniz kendimden gittim zaten gebeliğimi unuttum nefesi kesiliyordu hem kusuyordu hem ağlıyordu acilde dediler tomografi çekilmeli cevabı çıkana kadar benim ömrümden gitti ama koşuyordu gülüyordu ama ben anne olarak hiç içim rahat etmedi neyseki çok çok şükür Allahıma o kadar dua ettim temiz çıktı cevabı ama takip edin dediler bu gün orda cevabı beklerken anladımki ne kadar boş konuşmuşum yok bunaldım ettim ne kadar saçma konuşmuşum şimdi bilmiyorum ne yapıcaz bu yatak işini neyseki yeterki iyi olsun biz Hall ederiz hala anlamıyorum ama nasıl düşe bilir birde o kadar yorğundu

Bu arada kızlar doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama hurma yemeye ve bazı işte yürüyüştür merdivendir hareketlere başladım artık gücüm kalmadı
Biraz erken başlamışsın sanki Devam etme, dayan 1-2 hafta daha. Ben 37den sonra başlıcam Bebek erken doğarsa emerken zorluk yaşıyormuş, sarılık olma ihtimali artıyormuş. 37de başlasak 38de doğursak bence harika olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…