Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    167
Yok bugün hiç iş yapmadım az yürüyüşe çıktım bebek çok hareketli ya ayağını yere dayıyor o sızlatıyor haftaya çarşamba randevum bakalım dayana bilirsem
İNsaAllah geçicidir de haftaya kadar idare eder çok geçmiş olsun

Sağol canım şimdi uyuyor ama ben uyuyamıyorum bu 2 gün geçsin içim rahat olsunki her şey iyi ne kadar cevab temiz çıksa bile

Çok geçmiş olsun canım sende biraz dinlen bu gece eşin idare etsin takipte kalsın

Ay ben bilemedim karnın üstünde ağrı varsa sancı olabilir ama kemiklerin büyüyüp batması da mantıklı geldi. Biraz dinlenip duş falan al kızların dediği gibi ama geçeceğini düşünüyorum ben
Ayy çok geçmiş olsun bal evlatlarımızın kılına zarar gelmesin allahım hepsini korusun. Takipte kal hareketlerini mutlaka canım allahım tekrar yaşatmasın bir sadaka verin

Amin canım.Aynen takip edicem gözüme uyku gitmiyor stresten

Cok gecmıs olsun canım yenı okudum cok uzüldüm..düşünce kusmak ıyı degıl kucukken kardesımde dusmustu cok ıyı bılırım o duyguyuama sukur tımografı temız cıkmıs korkacak bır sey yok kalbını ferah tut..olacak oluyor malesef engelleyemıyoruz Rabbım bır daha yasatmasın

Bence bır doktora gıdın agrınız yogunsa Allah korusun apantıs flan olurda..en azından içinde rahatlar

Bakıcı işi şuab bi şey yapamam. Zaten izne çıkıcam.eşim işe dönerken oturur ciddi ciddi konuşuruz olmazsa başkasınu buluruz diye sakinleştirdi 2 hafta daha idare edicem
benimde bu kontrolde 36 olacak. Bakayım gün diyecek mi

Beni doktor çağırdığı için öyle gidiyorum sanırım son aylar öyle olmalı sık sık takipte olmak lazım bilemedimki şimdi sen devletemi gidiyorsun
Yok özele gidiyorum. İlk hamilelikte de aynı doktora gidiyordum. Çok çağırmazdı ondada , gerçi 36 da doğdu belki çağıracaktı. Bilemedim. Bu kontrolde ne dicek bakayım

pilatesin illaki faydası oluyor diyorlad ya. Gerçi o birazda ne bileyim şans herhalde. Hiç pilates yapmadan, yürümeden maşallah gık demeden doğuranda gördüm. Sen içini ferah tut doğumun nasıl olursa olsun aktif geçirdiğin için hemen toparlanacaksın

Niqu yaaa niqu çok geçmiş olsun nasıl olmuş öyle çocuklara düşe kalka büyüyor ama annelerin ömrü gidiyor işte. Uyutmayın filan dedi mi doktor. Çok geçmiş olsun bi daha yaşatmasın. Bizim kız 10 aylık olduğundan beri sürekli bi yerden düşüyor. Ne bileyim engel olamıyorsun olacak olan oluyor. İçin gidiyor işte böyle ☹

Canım karaciğer veya safra olabilir bence acile gitmen daha doğru olur

Geçmiş olsun canım yatarken yanına yastık bariyer bişey koymak lazım çocuk bu olur böyle böyle büyüyorlar

Benim yine kaçtı uykum ya 3 oldu saat. Babası, kızı uyuyor ben geziyorum oda oda

Sağol canım Amin takib edicem yinede bakalım

Yok sordum dedi uyuta bilirsin ben bittim gebeliğimi unuttum en sonda eşim sinirlendi bak gebesin diye tomografi temiz çiksa bile 2 gün takip et dedi şimdi ben deli gibi hep onu takip edicem.Nasıl düşdüğünü bir bilsem yatağı yüksek her tarafı kapalı yani ben ufakta olsa görsem yatak ona küçük hemen yenisini alırım daha onu değişmek için büyümesi lasım ama mecbur değişicem açıcam normal yatak edicem bakalım bu gün anne yanı beşikte uyudu o da ona büyük sadece kardeşi geliyor diye kendi odasına geçirdim aşırı haraketli oğlum Allah korudu başkada ne diyim

Geçmiş olsun canım yatarken yanına yastık bariyer bişey koymak lazım çocuk bu olur böyle böyle büyüyorlar
Sağol canim.Yanlar yastıklarla kapalı yatağını görsen kendin inanamazsın bu nasıl ordan düşe bilir diye ben o yatağa girsem kendim bile uğraşırım ordan çıkmaya o nasıl kendini attı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…