- 25 Aralık 2015
- 2.697
- 2.507
- 133
- 32
İNsaAllah geçicidir de haftaya kadar idare eder çok geçmiş olsunYok bugün hiç iş yapmadım az yürüyüşe çıktım bebek çok hareketli ya ayağını yere dayıyor o sızlatıyor haftaya çarşamba randevum bakalım dayana bilirsem
Sağol canım şimdi uyuyor ama ben uyuyamıyorum bu 2 gün geçsin içim rahat olsunki her şey iyi ne kadar cevab temiz çıksa bileCanim şimdi gitme desek yanlış olur git desek yanlis olur sen bı duşa gir ağrın acin artarsa olmadı bı acile görün. Belki duş raahtlatir
Nİgu çok geçmiş olsun. Eminim çok korkmussundur.Şimdi nasıl oğlun
Çok geçmiş olsun canım sende biraz dinlen bu gece eşin idare etsin takipte kalsınKızlar acilden geliyorum ağlamaktan gözlerim yanıyor oğlum yataktan düşdü hala anlamıyoruz o nasıl o yataktan düşdü aslında kamerayla takip ediyoruz hep ama düşmesi için diğil asla yani uyanırsa geri yatırmak için ve ya ağlasa ben lavabodaydım bir duydumki farklı şekilde sesi geliyor yani ağlıyor ben çıkana kadar eşim koşmuş halının ortasında oturarak gördü çocuğu kendi bile şaşırdı nasıl yani yatak yüksek yatak tabi durmadan kustu her şeyi çıkarttı beni deseniz kendimden gittim zaten gebeliğimi unuttum nefesi kesiliyordu hem kusuyordu hem ağlıyordu acilde dediler tomografi çekilmeli cevabı çıkana kadar benim ömrümden gitti ama koşuyordu gülüyordu ama ben anne olarak hiç içim rahat etmedi neyseki çok çok şükür Allahıma o kadar dua ettim temiz çıktı cevabı ama takip edin dediler bu gün orda cevabı beklerken anladımki ne kadar boş konuşmuşum yok bunaldım ettim ne kadar saçma konuşmuşum şimdi bilmiyorum ne yapıcaz bu yatak işini neyseki yeterki iyi olsun biz Hall ederiz hala anlamıyorum ama nasıl düşe bilir birde o kadar yorğundu
Ay ben bilemedim karnın üstünde ağrı varsa sancı olabilir ama kemiklerin büyüyüp batması da mantıklı geldi. Biraz dinlenip duş falan al kızların dediği gibi ama geçeceğini düşünüyorum benKızlar buraya yazmıştım ama kimse yorumda bulunmamış karnımdakı ağrı iyice şiddetlendi arkadaşlarım kemiklerim batıyordur diyor ama bilemedim hep aynı yer sağ üst karnım çok sızlıyor yara gibi hani ameliyat olursun veya yanar kanlı yara gibi sızı var doktora gitsemmi bilemedim yarın sağlık ocağında kontrolüm var oraya sorayım en azından
Ayy çok geçmiş olsunKızlar acilden geliyorum ağlamaktan gözlerim yanıyor oğlum yataktan düşdü hala anlamıyoruz o nasıl o yataktan düşdü aslında kamerayla takip ediyoruz hep ama düşmesi için diğil asla yani uyanırsa geri yatırmak için ve ya ağlasa ben lavabodaydım bir duydumki farklı şekilde sesi geliyor yani ağlıyor ben çıkana kadar eşim koşmuş halının ortasında oturarak gördü çocuğu kendi bile şaşırdı nasıl yani yatak yüksek yatak tabi durmadan kustu her şeyi çıkarttı beni deseniz kendimden gittim zaten gebeliğimi unuttum nefesi kesiliyordu hem kusuyordu hem ağlıyordu acilde dediler tomografi çekilmeli cevabı çıkana kadar benim ömrümden gitti ama koşuyordu gülüyordu ama ben anne olarak hiç içim rahat etmedi neyseki çok çok şükür Allahıma o kadar dua ettim temiz çıktı cevabı ama takip edin dediler bu gün orda cevabı beklerken anladımki ne kadar boş konuşmuşum yok bunaldım ettim ne kadar saçma konuşmuşum şimdi bilmiyorum ne yapıcaz bu yatak işini neyseki yeterki iyi olsun biz Hall ederiz hala anlamıyorum ama nasıl düşe bilir birde o kadar yorğundu
Amin canım.Aynen takip edicem gözüme uyku gitmiyor strestenAy ben bilemedim karnın üstünde ağrı varsa sancı olabilir ama kemiklerin büyüyüp batması da mantıklı geldi. Biraz dinlenip duş falan al kızların dediği gibi ama geçeceğini düşünüyorum ben
Ayy çok geçmiş olsunbal evlatlarımızın kılına zarar gelmesin allahım hepsini korusun. Takipte kal hareketlerini mutlaka canım allahım tekrar yaşatmasın bir sadaka verin
Cok gecmıs olsun canım yenı okudum cok uzüldüm..düşünce kusmak ıyı degıl kucukken kardesımde dusmustu cok ıyı bılırım o duyguyuKızlar acilden geliyorum ağlamaktan gözlerim yanıyor oğlum yataktan düşdü hala anlamıyoruz o nasıl o yataktan düşdü aslında kamerayla takip ediyoruz hep ama düşmesi için diğil asla yani uyanırsa geri yatırmak için ve ya ağlasa ben lavabodaydım bir duydumki farklı şekilde sesi geliyor yani ağlıyor ben çıkana kadar eşim koşmuş halının ortasında oturarak gördü çocuğu kendi bile şaşırdı nasıl yani yatak yüksek yatak tabi durmadan kustu her şeyi çıkarttı beni deseniz kendimden gittim zaten gebeliğimi unuttum nefesi kesiliyordu hem kusuyordu hem ağlıyordu acilde dediler tomografi çekilmeli cevabı çıkana kadar benim ömrümden gitti ama koşuyordu gülüyordu ama ben anne olarak hiç içim rahat etmedi neyseki çok çok şükür Allahıma o kadar dua ettim temiz çıktı cevabı ama takip edin dediler bu gün orda cevabı beklerken anladımki ne kadar boş konuşmuşum yok bunaldım ettim ne kadar saçma konuşmuşum şimdi bilmiyorum ne yapıcaz bu yatak işini neyseki yeterki iyi olsun biz Hall ederiz hala anlamıyorum ama nasıl düşe bilir birde o kadar yorğundu
Bence bır doktora gıdın agrınız yogunsa Allah korusun apantıs flan olurda..en azından içinde rahatlarKızlar buraya yazmıştım ama kimse yorumda bulunmamış karnımdakı ağrı iyice şiddetlendi arkadaşlarım kemiklerim batıyordur diyor ama bilemedim hep aynı yer sağ üst karnım çok sızlıyor yara gibi hani ameliyat olursun veya yanar kanlı yara gibi sızı var doktora gitsemmi bilemedim yarın sağlık ocağında kontrolüm var oraya sorayım en azından
Bakıcı işi şuab bi şey yapamam. Zaten izne çıkıcam.eşim işe dönerken oturur ciddi ciddi konuşuruz olmazsa başkasınu buluruz diye sakinleştirdiBende 32 den sora epey ara verdim sora gittim 36 lık oldu doğum için gün verdi canım ama artık haftada bire düştü
Bakıcı işini hallet mi hormonlar çok fazla değiştiriyor ruh halimizi lohusalık döneminde noluruz acep
Yok özele gidiyorum. İlk hamilelikte de aynı doktora gidiyordum. Çok çağırmazdı ondada , gerçi 36 da doğdu belki çağıracaktı. Bilemedim. Bu kontrolde ne dicek bakayımBeni doktor çağırdığı için öyle gidiyorum sanırım son aylar öyle olmalı sık sık takipte olmak lazım bilemedimki şimdi sen devletemi gidiyorsun
Sanada öyle demiş. Herhalde doktordan doktora değişiyor bilemedim32den sonra 2haftada bir gel dedi bana doktor canm
pilatesin illaki faydası oluyor diyorlad ya. Gerçi o birazda ne bileyim şans herhalde. Hiç pilates yapmadan, yürümeden maşallah gık demeden doğuranda gördüm. Sen içini ferah tut doğumun nasıl olursa olsun aktif geçirdiğin için hemen toparlanacaksınKızlar ben şimdi planlı gideceğim ya haftaya aç karna gel dedi doktorum, suni sancı verilecek. Suni sancıds kaç saatte istenilen açıklık oluyor?
Ben aktif bir hamilelik süreci de geçirdim yani hem çok yatmadım hem de pilatese devam ettim. Hamilelik öncesi de yapıyordum. Bu vücut aktifligi suni sancıyla olumlu bir şekilde bana döner mi sizce
Canım karaciğer veya safra olabilir bence acile gitmen daha doğru olurKızlar buraya yazmıştım ama kimse yorumda bulunmamış karnımdakı ağrı iyice şiddetlendi arkadaşlarım kemiklerim batıyordur diyor ama bilemedim hep aynı yer sağ üst karnım çok sızlıyor yara gibi hani ameliyat olursun veya yanar kanlı yara gibi sızı var doktora gitsemmi bilemedim yarın sağlık ocağında kontrolüm var oraya sorayım en azından
Geçmiş olsun canım yatarken yanına yastık bariyer bişey koymak lazım çocuk bu olur böyle böyle büyüyorlarKızlar acilden geliyorum ağlamaktan gözlerim yanıyor oğlum yataktan düşdü hala anlamıyoruz o nasıl o yataktan düşdü aslında kamerayla takip ediyoruz hep ama düşmesi için diğil asla yani uyanırsa geri yatırmak için ve ya ağlasa ben lavabodaydım bir duydumki farklı şekilde sesi geliyor yani ağlıyor ben çıkana kadar eşim koşmuş halının ortasında oturarak gördü çocuğu kendi bile şaşırdı nasıl yani yatak yüksek yatak tabi durmadan kustu her şeyi çıkarttı beni deseniz kendimden gittim zaten gebeliğimi unuttum nefesi kesiliyordu hem kusuyordu hem ağlıyordu acilde dediler tomografi çekilmeli cevabı çıkana kadar benim ömrümden gitti ama koşuyordu gülüyordu ama ben anne olarak hiç içim rahat etmedi neyseki çok çok şükür Allahıma o kadar dua ettim temiz çıktı cevabı ama takip edin dediler bu gün orda cevabı beklerken anladımki ne kadar boş konuşmuşum yok bunaldım ettim ne kadar saçma konuşmuşum şimdi bilmiyorum ne yapıcaz bu yatak işini neyseki yeterki iyi olsun biz Hall ederiz hala anlamıyorum ama nasıl düşe bilir birde o kadar yorğundu
Sağol canım Amin takib edicem yinede bakalımCok gecmıs olsun canım yenı okudum cok uzüldüm..düşünce kusmak ıyı degıl kucukken kardesımde dusmustu cok ıyı bılırım o duyguyuama sukur tımografı temız cıkmıs korkacak bır sey yok kalbını ferah tut..olacak oluyor malesef engelleyemıyoruz Rabbım bır daha yasatmasın
Yok sordum dedi uyuta bilirsin ben bittim gebeliğimi unuttum en sonda eşim sinirlendi bak gebesin diye tomografi temiz çiksa bile 2 gün takip et dedi şimdi ben deli gibi hep onu takip edicem.Nasıl düşdüğünü bir bilsem yatağı yüksek her tarafı kapalı yani ben ufakta olsa görsem yatak ona küçük hemen yenisini alırım daha onu değişmek için büyümesi lasım ama mecbur değişicem açıcam normal yatak edicem bakalım bu gün anne yanı beşikte uyudu o da ona büyük sadece kardeşi geliyor diye kendi odasına geçirdim aşırı haraketli oğlum Allah korudu başkada ne diyimNiqu yaaa niqu çok geçmiş olsun nasıl olmuş öyle çocuklara düşe kalka büyüyor ama annelerin ömrü gidiyor işte. Uyutmayın filan dedi mi doktor. Çok geçmiş olsun bi daha yaşatmasın. Bizim kız 10 aylık olduğundan beri sürekli bi yerden düşüyor. Ne bileyim engel olamıyorsun olacak olan oluyor. İçin gidiyor işte böyle ☹
Sağol canim.Yanlar yastıklarla kapalı yatağını görsen kendin inanamazsın bu nasıl ordan düşe bilir diye ben o yatağa girsem kendim bile uğraşırım ordan çıkmaya o nasıl kendini attı bilmiyorumGeçmiş olsun canım yatarken yanına yastık bariyer bişey koymak lazım çocuk bu olur böyle böyle büyüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?