Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Benimkinin benim yanıma gelmesi imkansız beşik yatakta uyuyor seninki nasıl bir yatakta uyuyorki acaba diyorum bu beşik yatağı açayımmı normal yatak edeyim o zaman ayağa kalkmaz

Canım geçmiş olsun şimdi nasıl sen nasılsın oluyor öyle aksilikler malesef düşe kalka büyüyorlar

Kuzum bak bugün enerjini koru sancı verebilirler hayırlı haberlerini bekliyoruz bende bugün hastanede anestezi işlemlerini halledecem

Herşey gönlünüzce olsun inşallah peki neden 38. Haftada aldılar sizi sancınız mı geldi konuyu takip edemedim
Amin çok teşekkür ederim ben 37 + 0 Haftadayım tam bugün. 36+0da suyum geldi bir haftadır hastanede 37 olmayı bekliyorum bebeği içerde tuttular bugün de sancı almaya başladım

Kuzum bak bugün enerjini koru sancı verebilirler hayırlı haberlerini bekliyoruz bende bugün hastanede anestezi işlemlerini halledecem
Anestezi için ne yapıyorsun hastanede ekstra ücret mi ödüyorsun ben oğlumun ameliyatı için ekstra ödemiştim

Sağol canım yok çok yüksek yatağı Allah sakladı başkada bir şey demiyorum hala şoktayım kendimi unuttum resmen
Kalbin temiz canım senin Allah korumuş unut sıkıntı etme daha da bebislerde bizimle geriliyor çok güzel günler bizi bekler

Anestezi için ne yapıyorsun hastanede ekstra ücret mi ödüyorsun ben oğlumun ameliyatı için ekstra ödemiştim
Anestezi için kan verdim geçen hafta bu hafta EKG Nst bir nevi hazırlık yapılıyor ücret konusunda degistimi bilmiyorum devlette olacağı için almazlar heralde sadece özel oda tutmak istiyorum keşke ayarlayabilsem parasını da verirdiksancı ilacı vermeye başladılarsa kolaylıkla Bebek gelir inşallah

Kalbin temiz canım senin Allah korumuş unut sıkıntı etme daha da bebislerde bizimle geriliyor çok güzel günler bizi bekler
Sağol canım şimdi bakıyorum çok iyi biraz rahatladım annelik delilik çok zor insan kendini unutuyor randevum var odaklanmam lazım.Allah bize güzel günler nasip etsin

Bizlerde seni bekliyoruz inşallah kolay ve güzel doğum olur
Amin canım inşallah ama acı çekiyorum yani bugün mutlaka doğar diyorum bu acıyla yürüyorum iki saat oldu mağaza mağaza gezdim smdi tekrar hastaneye geldik bir daha uzaklara çıkamam artık hastane içinde yürürüm ya da bahçesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…