Bende azcık uyudum hep rüyamda oğlum düşüyor tutuyorum onu gördüm şimdi kalktı su verdim salladım hemen uyudu..senin niye uykun yokkiBenim yine kaçtı uykum ya3 oldu saat. Babası, kızı uyuyor ben geziyorum oda oda
Bugğn yaşayacağım bunu sana bir örnek olurum öndenKızlar ben şimdi planlı gideceğim ya haftaya aç karna gel dedi doktorum, suni sancı verilecek. Suni sancıds kaç saatte istenilen açıklık oluyor?
Ben aktif bir hamilelik süreci de geçirdim yani hem çok yatmadım hem de pilatese devam ettim. Hamilelik öncesi de yapıyordum. Bu vücut aktifligi suni sancıyla olumlu bir şekilde bana döner mi sizce
Çok teşekkür ederim ben de sizi çok seviyorumjulettae seni seviyoruz
Bugğn sancı almaya başlayacağım canım bakalım nasıl geçecekBen bunu yapayım ya , ablası canımıza okuyor bari bu akıllı uslu olsun
Bi şey kaçırmadım dimijulettae doğuruyot musun kızzzz
Benim tansiyon 10-6 9-7 hep böyle doktorda hamileyken bu hep normal diyorMerhabalar kızlar uzun zamandır giremedim.Bir şey soracaktım Tansiyonlariniz nasıl gidiyor kaç olursa yüksek sayılır bilgisi olan varmı
Çok geçmiş olsun kendini çok yıpratma bak bir şey olmamış çocuk bu düşebilirKızlar acilden geliyorum ağlamaktan gözlerim yanıyor oğlum yataktan düşdü hala anlamıyoruz o nasıl o yataktan düşdü aslında kamerayla takip ediyoruz hep ama düşmesi için diğil asla yani uyanırsa geri yatırmak için ve ya ağlasa ben lavabodaydım bir duydumki farklı şekilde sesi geliyor yani ağlıyor ben çıkana kadar eşim koşmuş halının ortasında oturarak gördü çocuğu kendi bile şaşırdı nasıl yani yatak yüksek yatak tabi durmadan kustu her şeyi çıkarttı beni deseniz kendimden gittim zaten gebeliğimi unuttum nefesi kesiliyordu hem kusuyordu hem ağlıyordu acilde dediler tomografi çekilmeli cevabı çıkana kadar benim ömrümden gitti ama koşuyordu gülüyordu ama ben anne olarak hiç içim rahat etmedi neyseki çok çok şükür Allahıma o kadar dua ettim temiz çıktı cevabı ama takip edin dediler bu gün orda cevabı beklerken anladımki ne kadar boş konuşmuşum yok bunaldım ettim ne kadar saçma konuşmuşum şimdi bilmiyorum ne yapıcaz bu yatak işini neyseki yeterki iyi olsun biz Hall ederiz hala anlamıyorum ama nasıl düşe bilir birde o kadar yorğundu
İyiyiz çok şükür ama emmede biraz sıkıntı yaşıyor erken doğduğu için, umarım atlatırızCanım yeni yazabildim sana hayırlı olsun bebeğin nasıl iyi misiniz?umarım her şey yolundadır
Sağlıkla yaşayın toparlanın inşallah
Hareketliyse acaba ayağa filan kalktı da dengesini kaybedip düştü mü. Park yatak gibi derin miydi düştüpğ yatakYok sordum dedi uyuta bilirsin ben bittim gebeliğimi unuttum en sonda eşim sinirlendi bak gebesin diye tomografi temiz çiksa bile 2 gün takip et dedi şimdi ben deli gibi hep onu takip edicem.Nasıl düşdüğünü bir bilsem yatağı yüksek her tarafı kapalı yani ben ufakta olsa görsem yatak ona küçük hemen yenisini alırım daha onu değişmek için büyümesi lasım ama mecbur değişicem açıcam normal yatak edicem bakalım bu gün anne yanı beşikte uyudu o da ona büyük sadece kardeşi geliyor diye kendi odasına geçirdim aşırı haraketli oğlum Allah korudu başkada ne diyim
Benim hamileliklerimde böylr uykusuzluk oluyır ya. Gündüz de uyumuyorum ama gece bi uyanıyorum geziyorum artıkBende azcık uyudum hep rüyamda oğlum düşüyor tutuyorum onu gördüm şimdi kalktı su verdim salladım hemen uyudu..senin niye uykun yokki
Çok geçmiş olsun allah seni çocuklarına çocuklarını sana bağışlasınŞimdi 48 saat çok önemli takip edicem sağol canım
Anowww canım sıkıldı şimdi hep diyorum beni normal doğurtun yokSezeryanda 2 gun vajinal dogumda 1 gece canim
Sanki son yıllarda daha kolaylaştı sezeryan Bilemiyorum tabide kime sorsam kolaydı diyorSezeryan doğum da kendi adıma söyleyeyim ilk ayağa kalktığın an ağrı çok oluyor ama emin ol ne kadar yürüyüş yaparsan o kadar çabuk toparlaniyorsun.
Kan durumum 11 lerde doktorum iyi diyordu en son pekmez içem aklıma düştüKişiye göre değişiyor gibi misal ben 4 gün kaldım 5. Gün çıktım kansızlık dan damarlarım incelmisti kan vermişlerdi gözetim altında tuttular ama bir sağlık sorunu yoksa en fazla iki gün
Bu kontrolde büyük ihtimalle sezeryan için defterine bakar hangi güne vereyim diye sana da sorarBakıcı işi şuab bi şey yapamam. Zaten izne çıkıcam.eşim işe dönerken oturur ciddi ciddi konuşuruz olmazsa başkasınu buluruz diye sakinleştirdi2 hafta daha idare edicem
benimde bu kontrolde 36 olacak. Bakayım gün diyecek mi
Bence bır doktora gıdın agrınız yogunsa Allah korusun apantıs flan olurda..en azından içinde rahatlar
Ay evet uyumadan araştırmıştım ben ciddi bişede olabilirmişCanım karaciğer veya safra olabilir bence acile gitmen daha doğru olur
Bende kan ilacı içiyorum ama yinede yetmiyor sanırım ondan keçiboynuzu özüm vardı unutmamak için artık hep tezgahta tutuyorum kahvaltı hazrlarken aç karna küçük tahta kaşıkla her sabah 2 kaşık içiyorum şifa olur inşallahKan durumum 11 lerde doktorum iyi diyordu en son pekmez içem aklıma düştüsürekli aldım kan ilacımı da bakalım canım hayırlısı ile alalım kucaklarimiza
Yok ya olurmu asla kendi yatağıma saniye bile tek koymam hele uyuması için hiç benim ev dubleks yatak odaları yukarda kamerasına kadar aldım takip edeyim diye sonuçta o uyuyunca ben evin işini görüyorum.Seninki nasıl bir yatakta uyuyor benimki uyanınca çok zaman ayağa kalkıyorÇok geçmiş olsun kendini çok yıpratma bak bir şey olmamış çocuk bu düşebilir( artık daha farklı önemlemler alırsın sizin yataktan mı düştü? Benimki de yataktan düşmüştü şimdi kendi iniyor uyanınca ama çok hareket ederse uykusundan düşer hep bir risk var maalesef sen hepsini ayarlıyorsundur tabi ama yine de insanlık hali
Zaten benim oğlan eğer uyandıysa hemen ayağa kalkıyor bağırarak bizi çağırıyor bende geliyorum su veriyorum bunların hiçbiri olmamış kalkmış demek ve nasıl olduysa atmış bizim fikrimizce çok haraketli olduğu için kendini öne sallamış öyle düşmüş ama hiç böyle yapmaz kendi yatağında yok canım park yatak gibi derin diğil açılan yataklar var ya kenarında çekmeceler ondan benimki.Hareketliyse acaba ayağa filan kalktı da dengesini kaybedip düştü mü. Park yatak gibi derin miydi düştüpğ yatak
Olacak olunca işte
Benim hamileliklerimde böylr uykusuzluk oluyır ya. Gündüz de uyumuyorum ama gece bi uyanıyorum geziyorum artık
Amin canım sağolasınÇok geçmiş olsun allah seni çocuklarına çocuklarını sana bağışlasın
Uyanıp geliyor yanımızaYok ya olurmu asla kendi yatağıma saniye bile tek koymam hele uyuması için hiç benim ev dubleks yatak odaları yukarda kamerasına kadar aldım takip edeyim diye sonuçta o uyuyunca ben evin işini görüyorum.Seninki nasıl bir yatakta uyuyor benimki uyanınca çok zaman ayağa kalkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?