Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Sağol canım şimdi bakıyorum çok iyi biraz rahatladım annelik delilik çok zor insan kendini unutuyor randevum var odaklanmam lazım.Allah bize güzel günler nasip etsin
Amin inşallah canim bende iki gibi evden cikarim. buzdolabim bozuldu servis gelecek eski buzdolabım var iyiki ona yerleştirdim.buzluktan atacak neler çıktı neler hepsini bir kazana biraktim kedi maması yapacamm
Varsa ufak tefek işler onlara adapte ol canım düşünme bakalım kuzular kaç gr almış

Yazda buz dolabın bozulması iyi olmadı ya..iyiki evde başka buz dolabın var.Kafam çatlıyor sırtım ağrıyor iyi uyumamışım azcık dinlenicem oğlum uyuyor kalksın yemeğini yediricem sonra banyo yaparım hazırlanırım yüzümde ödem olmuş kendimi toparlayım bakalım ne kadar olmuşlar minnaklar bana gün verirmi merak ediyorum hepsini

ay benim pelvik kasları, vajina mı oluyor oralarım çok acıyor. özellikle ayağa kalkınca. niye öyle oldum ya
Benim biliyorsunuz artık hep vardı şimdi dahada fazla olmuş dün hastaneye giderken ayağıma terlik bile olmadı zor soktum ayağıma vajinada ağrıya ağrıya gittim

Bende heyecanlandım canım dualarım seninle

Sadece bi kısım sağa göğsümün hızası el içi kadar yer hep aynı yer
Canım sağ tarafta ağrı, gebelik zehirlenmesindede olabiliyormuş. Ne olur ne olmaz doktora bir göster bence. Umarım ciddi birşey değildir
Bende bugün ilk nst ye girdim birde benden sürüntü aldılar gbs diye böyle birşey veren var mı Vajinal doğum olursa bakteri vs varsa bebeğe geçmesin diyeymiş
Evet bendede yapıldı 36 haftadayken. Dediğin gibi bebek için önlem alıyorlar

Yorulmuusm kalksam duş alacam doktora gitmeye hiç müsait durumda değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…