Sağol canım şimdi bakıyorum çok iyi biraz rahatladım annelik delilik çok zor insan kendini unutuyor randevum var odaklanmam lazım.Allah bize güzel günler nasip etsin
Amin inşallah canim bende iki gibi evden cikarim. buzdolabim bozuldu servis gelecek eski buzdolabım var iyiki ona yerleştirdim.buzluktan atacak neler çıktı neler hepsini bir kazana biraktim kedi maması yapacamm
Varsa ufak tefek işler onlara adapte ol canım düşünme bakalım kuzular kaç gr almış
Amin inşallah canim bende iki gibi evden cikarim. buzdolabim bozuldu servis gelecek eski buzdolabım var iyiki ona yerleştirdim.buzluktan atacak neler çıktı neler hepsini bir kazana biraktim kedi maması yapacamm
Varsa ufak tefek işler onlara adapte ol canım düşünme bakalım kuzular kaç gr almış
Yazda buz dolabın bozulması iyi olmadı ya..iyiki evde başka buz dolabın var.Kafam çatlıyor sırtım ağrıyor iyi uyumamışım azcık dinlenicem oğlum uyuyor kalksın yemeğini yediricem sonra banyo yaparım hazırlanırım yüzümde ödem olmuş kendimi toparlayım bakalım ne kadar olmuşlar minnaklar bana gün verirmi merak ediyorum hepsini
Benim biliyorsunuz artık hep vardı şimdi dahada fazla olmuş dün hastaneye giderken ayağıma terlik bile olmadı zor soktum ayağıma vajinada ağrıya ağrıya gittim
Dün ilk defa nst ye girdim biraz stres yapmış olabilirim heralde 13/9 geldi tansiyonum Dr 14 üstü gelirse mutlaka haberleşelim dedi.Evde 11/7 10/8 gibi rakamlar geliyor biraz korkmadım değil walla
Amin canım inşallah ama acı çekiyorum yani bugün mutlaka doğar diyorum bu acıyla yürüyorum iki saat oldu mağaza mağaza gezdim smdi tekrar hastaneye geldik bir daha uzaklara çıkamam artık hastane içinde yürürüm ya da bahçesinde
Bende bugün ilk nst ye girdim birde benden sürüntü aldılar gbs diye böyle birşey veren var mı Vajinal doğum olursa bakteri vs varsa bebeğe geçmesin diyeymiş
Benim biliyorsunuz artık hep vardı şimdi dahada fazla olmuş dün hastaneye giderken ayağıma terlik bile olmadı zor soktum ayağıma vajinada ağrıya ağrıya gittim
Bende bugün ilk nst ye girdim birde benden sürüntü aldılar gbs diye böyle birşey veren var mı Vajinal doğum olursa bakteri vs varsa bebeğe geçmesin diyeymiş
Yazda buz dolabın bozulması iyi olmadı ya..iyiki evde başka buz dolabın var.Kafam çatlıyor sırtım ağrıyor iyi uyumamışım azcık dinlenicem oğlum uyuyor kalksın yemeğini yediricem sonra banyo yaparım hazırlanırım yüzümde ödem olmuş kendimi toparlayım bakalım ne kadar olmuşlar minnaklar bana gün verirmi merak ediyorum hepsi