Evet canım şimdi muayeneden çıktım 3kg olmuş hersey yolunda dedi haftaya Perşembe sezeryanla alacakBen yoldayım gidiyorum çıktınmı
Asla ama asla korkulacak birşey deyil sonda ilk gebeligimde bende çok korkmuştum çünkü çok aciyo falan yazmışlardı takıldı wallahi asla acıtan birşey falan değil ya milletin canı çok aşırı tatlı yada Korkutmak için yazılan birşey diye düşünmüştüm. Bende sonda varken mi iç çamaşırı gitmiştim hatırlamıyorum yani düşün takarkende çıkarırken de acıtan birşey olsa hatirlardikKızlar selam benim belimde 6 platin olduğu için genel anesteziyle doğum yapacağım ama aklıma bir şey takılıyor öncelikle sondadan çok korkuyorum çok acıyacak gibi geliyor o takılıyken malum lohusa kanaması olacak nasıl iç çamaşırı giyicem ben
Hosgeldi prenses14:02 doğduçok küçük ve üşüyor hala göğsümde o yüzden uzun yazamıyorum
Çok güzel bir kız
Maşallah kuzuma saglikla buyusun dinlen canim sen bu durumda bize haber verdin yaa helal sana seni de prensesi de öpüyorum14:02 doğduçok küçük ve üşüyor hala göğsümde o yüzden uzun yazamıyorum
Çok güzel bir kız
Yaaaa şu mesajın güzelliğii14:02 doğduçok küçük ve üşüyor hala göğsümde o yüzden uzun yazamıyorum
Çok güzel bir kız
Gözün aydın14:02 doğduçok küçük ve üşüyor hala göğsümde o yüzden uzun yazamıyorum
Çok güzel bir kız
Gözünüz aydinnnnnn14:02 doğduçok küçük ve üşüyor hala göğsümde o yüzden uzun yazamıyorum
Çok güzel bir kız
Çok şükür aldın kucağına yavrunu gözünüz aydın14:02 doğduçok küçük ve üşüyor hala göğsümde o yüzden uzun yazamıyorum
Çok güzel bir kız
Aynı gün doğum yapacağızEvet canım şimdi muayeneden çıktım 3kg olmuş hersey yolunda dedi haftaya Perşembe sezeryanla alacak
Masallh canım cok sevındım gozun aydın gecmıs olsun14:02 doğduçok küçük ve üşüyor hala göğsümde o yüzden uzun yazamıyorum
Çok güzel bir kız
Yaaa yeni okudum ben bu mesajı14:02 doğduçok küçük ve üşüyor hala göğsümde o yüzden uzun yazamıyorum
Çok güzel bir kız
Yaaaa ne güzel o zaman bende söyleyim bana gün verdi nihayetEvet canım şimdi muayeneden çıktım 3kg olmuş hersey yolunda dedi haftaya Perşembe sezeryanla alacak
Yaaaa ne diyorsun ayyy minnak kız sağlıkla büyüsün14:02 doğduçok küçük ve üşüyor hala göğsümde o yüzden uzun yazamıyorum
Çok güzel bir kız
Ahhhh gözünüz aydın canım, maşallah kuzuya14:02 doğduçok küçük ve üşüyor hala göğsümde o yüzden uzun yazamıyorum
Çok güzel bir kız
Eşim bana diyor ki aslan olmasın Pazar doğur Başak olsunYaaaa ne güzel o zaman bende söyleyim bana gün verdi nihayet25 ama sancım çıktı dedi 1 hafta durur merak etme sen dinlen dedi haftaya yokum diyor 2800 olmuş
Ayyy ne kadar güzel bir mesaj gözün aydın canımm14:02 doğduçok küçük ve üşüyor hala göğsümde o yüzden uzun yazamıyorum
Çok güzel bir kız
Hhahah hadi senin de gözün aydın şimdi zaman geçmez sana daYaaaa ne güzel o zaman bende söyleyim bana gün verdi nihayet25 ama sancım çıktı dedi 1 hafta durur merak etme sen dinlen dedi haftaya yokum diyor 2800 olmuş
Tamamdır o zaman çok teşekkür ederim ya biraz içim rahatladıAsla ama asla korkulacak birşey deyil sonda ilk gebeligimde bende çok korkmuştum çünkü çok aciyo falan yazmışlardı takıldı wallahi asla acıtan birşey falan değil ya milletin canı çok aşırı tatlı yada Korkutmak için yazılan birşey diye düşünmüştüm. Bende sonda varken mi iç çamaşırı gitmiştim hatırlamıyorum yani düşün takarkende çıkarırken de acıtan birşey olsa hatirlardik
İnşallah sizin süreç de çok kolay ve güzel geçer sevindim ama böyle olduğuna beni biraz korkuttular sanırımBen sondayı anlamadım bile İn şa Allah bu defada anlamam hiç görmedim bile sondayı kendim hassas biriyim alttan muayinede hep uğraştırırım doktorları yani bunu ben diyorumsa için rahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?