- 24 Mart 2025
- 105
- 71
- 13
- 26
Benimde aynı yerim ağrıyo 5. Aydan beri dışardan dokununca sanki yaraya elimi basıyomuşum gibi kaburgam kırılmışta orayı aşındırıyormuş gibi duruş pozisyonumu düzeltince azda olsa geçiyor amaSadece bi kısım sağa göğsümün hızası el içi kadar yer hep aynı yer
Benim de aynı şekilde ağrım var spordan sonra kemik ağrıması gibi. Dik yürüyemiyorum bazen hele sabah yataktan kalktığımda çok zorlanıyorum. Artık kemiklerimiz açılmaya başlıyor benceay benim pelvik kasları, vajina mı oluyor oralarım çok acıyor. özellikle ayağa kalkınca. niye öyle oldum ya
Benim eltimin gelininde çıktı tesadüf olarak bilindi ama suruntu şeklinde değil kanda cıktı eğer son zamanlarda geçirilmişse kanda da çıkıyormuş özele gidiyordu özeldeki doktor doğumunu burada yapamazsın araştırma hastanesine git dedi, eczaneden bir ilaç aldırdılar doğum olur olmaz hem bebeğe hem anneye verdiler 3 ay önce falan 2. Doğumunu yaptı yine aynı şekilde ilacı satın alıp doğumda hemen verdiler ve ömür boyu kullanacağı bir ilaç var artık. Benim indirdiğim gebelik programında geçiyor kırmızıyla çizdim. Doktorunu tebrik ederim.Bende bugün ilk nst ye girdim birde benden sürüntü aldılar gbs diye böyle birşey veren var mı Vajinal doğum olursa bakteri vs varsa bebeğe geçmesin diyeymiş
Canım valla ben özele gidiyorum normalde özeldeki doktorum istemedi bunu kendi çalıştığın hastanede çektir nst mi gelme buraya kadar dedi bizim burda doktora gidince o istedi çoğu şey devlet hastanelerinde özelden daha ön planda gerçekten özel hastaneler sadece özel ilgi için bakanlık bu konuda güzel çalışmalar yapıyor gebe takibi konusundaBenim eltimin gelininde çıktı tesadüf olarak bilindi ama suruntu şeklinde değil kanda cıktı eğer son zamanlarda geçirilmişse kanda da çıkıyormuş özele gidiyordu özeldeki doktor doğumunu burada yapamazsın araştırma hastanesine git dedi, eczaneden bir ilaç aldırdılar doğum olur olmaz hem bebeğe hem anneye verdiler 3 ay önce falan 2. Doğumunu yaptı yine aynı şekilde ilacı satın alıp doğumda hemen verdiler ve ömür boyu kullanacağı bir ilaç var artık. Benim indirdiğim gebelik programında geçiyor kırmızıyla çizdim. Doktorunu tebrik ederim.
Aslında bence hastaneyle alakalı değil, gerçekten Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bazı doktorlar gerçekten işini candan yapıyor. Çok önemli bir test bebeğin hayatı söz konusu ve eğer bu bakteri varsa mecburi sezeryan oluyor normal doğumda bebeğe bulaşıp ilerisi için çok kötü sonuçlara yol açıyormuş. Ben genetik rahatsızlığımdan dolayı mecburi olarak araştırma hastanesine gidiyorum ama orada özel fiş kesiyorum özel muayene oluyorum zaten bu test 35. Haftada yapılıyormuş gidince doktorumdan bu testi isteyeceğim. Birde bulaşıcı bir hastalık sanırım yazmayı unuttum eltimin gelininde ilk gebelikte hem anneye hem babaya hem de bebeğe verildi bu ilaç.Canım valla ben özele gidiyorum normalde özeldeki doktorum istemedi bunu kendi çalıştığın hastanede çektir nst mi gelme buraya kadar dedi bizim burda doktora gidince o istedi çoğu şey devlet hastanelerinde özelden daha ön planda gerçekten özel hastaneler sadece özel ilgi için bakanlık bu konuda güzel çalışmalar yapıyor gebe takibi konusunda
Ben lohusa şerbeti yapacağım aslında misafirlere değil kendime ama tabiki kaynattığında litrelerce oluyorKızlar hastaneye ziyarete gelenler için ikramlık bir şeyler yapacak mısınız?
İnşallah çok daha iyi olur yavrun. Sen de kendini üzme az zamanımız kaldı canım benimSağol canım şimdi uyuyor ama ben uyuyamıyorum bu 2 gün geçsin içim rahat olsunki her şey iyi ne kadar cevab temiz çıksa bile
Tansiyonun 13/9 larda olursa ya da sadece biri olursa ve tekrarlarsa sıkıntı bende tekrarlanıyor. Bu hafta full yatıyorum. Haftaya doğum olacak inşallahMerhabalar kızlar uzun zamandır giremedim.Bir şey soracaktım Tansiyonlariniz nasıl gidiyor kaç olursa yüksek sayılır bilgisi olan varmı
Canim benim güzel güzel haberlerle gel. İnşallah az ağrı sancı ile kısa zamanda dogurursun sağlıklaBugğn yaşayacağım bunu sana bir örnek olurum öndenheyecandan uyuyamadım bakalım bende senin gibi aktiftim neler olacak bakalım
Hastananede hiç kimsenin gelmesini istemiyorum çekirdek ailem olsun yeter dün akşam Reyhan şerbeti yaptım şişelere doldurdum buzluğa attım ikramliklarida eve gelince bebek görmeye gelenelere servis yapicam hastane ortamında çok sevmiyorum ben ya ilk gebeligim de yaptım sinirlerim bozuldu çünkü bu sefer yapmicamKızlar hastaneye ziyarete gelenler için ikramlık bir şeyler yapacak mısınız?
Hediyelik kolonya ile isimli çikolata dışında hiç bişey hazırlamıyorum. Karın doyurmaya gelmesin kimse, gelsin geçmiş olsun desin varsa hediyesi bıraksın sonra da bye bye diyelim. Hasta ziyaretinin kısası makbulKızlar hastaneye ziyarete gelenler için ikramlık bir şeyler yapacak mısınız?
Mantıklı:)Hediyelik kolonya ile isimli çikolata dışında hiç bişey hazırlamıyorum. Karın doyurmaya gelmesin kimse, gelsin geçmiş olsun desin varsa hediyesi bıraksın sonra da bye bye diyelim. Hasta ziyaretinin kısası makbul
Chate sordum. Bebek doğum pozisyonuna girdiği için pelvik kaslara baskı yapıyormuş. İlk bebekte bu daha geç oluyormuş 2. Hamilelliklerde daha erken. O yüzden benim karnım erken inmiş ve bu baskılar erken başlamış. Bende diyorum geçen hamileliğimde böyle değildimBenim de aynı şekilde ağrım var spordan sonra kemik ağrıması gibi. Dik yürüyemiyorum bazen hele sabah yataktan kalktığımda çok zorlanıyorum. Artık kemiklerimiz açılmaya başlıyor bence
Sadece çikolata kolonya belki meyve suyuKızlar hastaneye ziyarete gelenler için ikramlık bir şeyler yapacak mısınız?
Sondayı anlamıyorsun bile hiç düşünme. Benden depend istediler ama ameliyattan sonra mı giydirdiler , ameliyattayken mi, odaya geçince mi onu hatırlamıyorum. Ama sonda varken depend vardı ya. Sonda dediğin zaten ince bi şey değil mi. Ben hiç anlammıştım sonda nerede nasıl takıldı ne zaman çıktıKızlar selam benim belimde 6 platin olduğu için genel anesteziyle doğum yapacağım ama aklıma bir şey takılıyor öncelikle sondadan çok korkuyorum çok acıyacak gibi geliyor o takılıyken malum lohusa kanaması olacak nasıl iç çamaşırı giyicem ben
Ben yoldayım gidiyorum çıktınmıYorulmuusm kalksam duş alacam doktora gitmeye hiç müsait durumda değilim
Şimdi çok iyi çok çok şükür sağol canımİnşallah çok daha iyi olur yavrun. Sen de kendini üzme az zamanımız kaldı canım benim
Tansiyonun 13/9 larda olursa ya da sadece biri olursa ve tekrarlarsa sıkıntı bende tekrarlanıyor. Bu hafta full yatıyorum. Haftaya doğum olacak inşallah
Canim benim güzel güzel haberlerle gel. İnşallah az ağrı sancı ile kısa zamanda dogurursun sağlıklagüzel haberlerini bekliyoruz
Ay hiç bilmiyorum zaman yaklaştıkça tedirgin olmaya başladım rüyalarıma giriyorChate sordum. Bebek doğum pozisyonuna girdiği için pelvik kaslara baskı yapıyormuş. İlk bebekte bu daha geç oluyormuş 2. Hamilelliklerde daha erken. O yüzden benim karnım erken inmiş ve bu baskılar erken başlamış. Bende diyorum geçen hamileliğimde böyle değildim
Sadece çikolata kolonya belki meyve suyu
Sondayı anlamıyorsun bile hiç düşünme. Benden depend istediler ama ameliyattan sonra mı giydirdiler , ameliyattayken mi, odaya geçince mi onu hatırlamıyorum. Ama sonda varken depend vardı ya. Sonda dediğin zaten ince bi şey değil mi. Ben hiç anlammıştım sonda nerede nasıl takıldı ne zaman çıktı
Ben sondayı anlamadım bile İn şa Allah bu defada anlamam hiç görmedim bile sondayı kendim hassas biriyim alttan muayinede hep uğraştırırım doktorları yani bunu ben diyorumsa için rahat etsinAy hiç bilmiyorum zaman yaklaştıkça tedirgin olmaya başladım rüyalarıma giriyortakılırken acıyor falan diyorlar anestesi öncesi takılıyormuş takmasalar olmuyor mu yahu of
karaciğeri tarif ediyorsunuz sanki, ben oldam gebelik kolestazını bi araştırır, doktorumdan gerekli kan testlerini yapmasını isterim, çok ciddi bir hastalık, elenmesi gerekiyo, bereberinde kaşıntınız var mı vücudunuzda, idrarda koyuluk, açık renkli dışkı vs internetten bakın belirtilerine ama biri de karaciğerde ağrı diye biliyorum ama hepsi olmak zorunda değil, korkutmak istemem tedbirli olmanız içinKızlar buraya yazmıştım ama kimse yorumda bulunmamış karnımdakı ağrı iyice şiddetlendi arkadaşlarım kemiklerim batıyordur diyor ama bilemedim hep aynı yer sağ üst karnım çok sızlıyor yara gibi hani ameliyat olursun veya yanar kanlı yara gibi sızı var doktora gitsemmi bilemedim yarın sağlık ocağında kontrolüm var oraya sorayım en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?