Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Sadece bi kısım sağa göğsümün hızası el içi kadar yer hep aynı yer
Benimde aynı yerim ağrıyo 5. Aydan beri dışardan dokununca sanki yaraya elimi basıyomuşum gibi kaburgam kırılmışta orayı aşındırıyormuş gibi duruş pozisyonumu düzeltince azda olsa geçiyor ama

ay benim pelvik kasları, vajina mı oluyor oralarım çok acıyor. özellikle ayağa kalkınca. niye öyle oldum ya
Benim de aynı şekilde ağrım var spordan sonra kemik ağrıması gibi. Dik yürüyemiyorum bazen hele sabah yataktan kalktığımda çok zorlanıyorum. Artık kemiklerimiz açılmaya başlıyor bence

Bende bugün ilk nst ye girdim birde benden sürüntü aldılar gbs diye böyle birşey veren var mı Vajinal doğum olursa bakteri vs varsa bebeğe geçmesin diyeymiş
Benim eltimin gelininde çıktı tesadüf olarak bilindi ama suruntu şeklinde değil kanda cıktı eğer son zamanlarda geçirilmişse kanda da çıkıyormuş özele gidiyordu özeldeki doktor doğumunu burada yapamazsın araştırma hastanesine git dedi, eczaneden bir ilaç aldırdılar doğum olur olmaz hem bebeğe hem anneye verdiler 3 ay önce falan 2. Doğumunu yaptı yine aynı şekilde ilacı satın alıp doğumda hemen verdiler ve ömür boyu kullanacağı bir ilaç var artık. Benim indirdiğim gebelik programında geçiyor kırmızıyla çizdim. Doktorunu tebrik ederim.

Eklentiler

• 1000005284.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 42
Canım valla ben özele gidiyorum normalde özeldeki doktorum istemedi bunu kendi çalıştığın hastanede çektir nst mi gelme buraya kadar dedi bizim burda doktora gidince o istedi çoğu şey devlet hastanelerinde özelden daha ön planda gerçekten özel hastaneler sadece özel ilgi için bakanlık bu konuda güzel çalışmalar yapıyor gebe takibi konusunda

Aslında bence hastaneyle alakalı değil, gerçekten Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bazı doktorlar gerçekten işini candan yapıyor. Çok önemli bir test bebeğin hayatı söz konusu ve eğer bu bakteri varsa mecburi sezeryan oluyor normal doğumda bebeğe bulaşıp ilerisi için çok kötü sonuçlara yol açıyormuş. Ben genetik rahatsızlığımdan dolayı mecburi olarak araştırma hastanesine gidiyorum ama orada özel fiş kesiyorum özel muayene oluyorum zaten bu test 35. Haftada yapılıyormuş gidince doktorumdan bu testi isteyeceğim. Birde bulaşıcı bir hastalık sanırım yazmayı unuttum eltimin gelininde ilk gebelikte hem anneye hem babaya hem de bebeğe verildi bu ilaç.

Kızlar hastaneye ziyarete gelenler için ikramlık bir şeyler yapacak mısınız?
Ben lohusa şerbeti yapacağım aslında misafirlere değil kendime ama tabiki kaynattığında litrelerce oluyor Madame Cocodan 2 tane musluklu cam sebil aldım birinde mavi şerbeti diğerinde kırmızı şerbeti koyacağım yanında baklava, çikolata yeter. Onlar bizi düşünsün canım biz mi onları düşüneceğiz

Eklentiler

• 1000005285.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 37
  • 1000005286.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 28
Sağol canım şimdi uyuyor ama ben uyuyamıyorum bu 2 gün geçsin içim rahat olsunki her şey iyi ne kadar cevab temiz çıksa bile
İnşallah çok daha iyi olur yavrun. Sen de kendini üzme az zamanımız kaldı canım benim
Merhabalar kızlar uzun zamandır giremedim.Bir şey soracaktım Tansiyonlariniz nasıl gidiyor kaç olursa yüksek sayılır bilgisi olan varmı
Tansiyonun 13/9 larda olursa ya da sadece biri olursa ve tekrarlarsa sıkıntı bende tekrarlanıyor. Bu hafta full yatıyorum. Haftaya doğum olacak inşallah
Bugğn yaşayacağım bunu sana bir örnek olurum önden heyecandan uyuyamadım bakalım bende senin gibi aktiftim neler olacak bakalım
Canim benim güzel güzel haberlerle gel. İnşallah az ağrı sancı ile kısa zamanda dogurursun sağlıkla güzel haberlerini bekliyoruz

julettae sağlıkla kucağına al canım inşallah rabbim bi avazda dogurmayi nasip etsin burcu aslan olacak o kesin ama bakalım yükseleni ne olacak prensesin

Hastananede hiç kimsenin gelmesini istemiyorum çekirdek ailem olsun yeter dün akşam Reyhan şerbeti yaptım şişelere doldurdum buzluğa attım ikramliklarida eve gelince bebek görmeye gelenelere servis yapicam hastane ortamında çok sevmiyorum ben ya ilk gebeligim de yaptım sinirlerim bozuldu çünkü bu sefer yapmicam

Kızlar selam benim belimde 6 platin olduğu için genel anesteziyle doğum yapacağım ama aklıma bir şey takılıyor öncelikle sondadan çok korkuyorum çok acıyacak gibi geliyor o takılıyken malum lohusa kanaması olacak nasıl iç çamaşırı giyicem ben

Benim de aynı şekilde ağrım var spordan sonra kemik ağrıması gibi. Dik yürüyemiyorum bazen hele sabah yataktan kalktığımda çok zorlanıyorum. Artık kemiklerimiz açılmaya başlıyor bence
Chate sordum. Bebek doğum pozisyonuna girdiği için pelvik kaslara baskı yapıyormuş. İlk bebekte bu daha geç oluyormuş 2. Hamilelliklerde daha erken. O yüzden benim karnım erken inmiş ve bu baskılar erken başlamış. Bende diyorum geçen hamileliğimde böyle değildim
Sadece çikolata kolonya belki meyve suyu
Sondayı anlamıyorsun bile hiç düşünme. Benden depend istediler ama ameliyattan sonra mı giydirdiler , ameliyattayken mi, odaya geçince mi onu hatırlamıyorum. Ama sonda varken depend vardı ya. Sonda dediğin zaten ince bi şey değil mi. Ben hiç anlammıştım sonda nerede nasıl takıldı ne zaman çıktı

Şimdi çok iyi çok çok şükür sağol canım

Ay hiç bilmiyorum zaman yaklaştıkça tedirgin olmaya başladım rüyalarıma giriyor takılırken acıyor falan diyorlar anestesi öncesi takılıyormuş takmasalar olmuyor mu yahu of

Ay hiç bilmiyorum zaman yaklaştıkça tedirgin olmaya başladım rüyalarıma giriyor takılırken acıyor falan diyorlar anestesi öncesi takılıyormuş takmasalar olmuyor mu yahu of
Ben sondayı anlamadım bile İn şa Allah bu defada anlamam hiç görmedim bile sondayı kendim hassas biriyim alttan muayinede hep uğraştırırım doktorları yani bunu ben diyorumsa için rahat etsin

Kızlar doktordan çıktım bebiko 2430 gram olmuş sukur hersey yolunda haftada 1 e düştü kontroller ama benim doktora randevu bulamadım ilk defa başka doktora görünmek zorunda kalcam yapacak bisi yok

karaciğeri tarif ediyorsunuz sanki, ben oldam gebelik kolestazını bi araştırır, doktorumdan gerekli kan testlerini yapmasını isterim, çok ciddi bir hastalık, elenmesi gerekiyo, bereberinde kaşıntınız var mı vücudunuzda, idrarda koyuluk, açık renkli dışkı vs internetten bakın belirtilerine ama biri de karaciğerde ağrı diye biliyorum ama hepsi olmak zorunda değil, korkutmak istemem tedbirli olmanız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…